μην τα ισοπεδωνεις ολα φιλε μου..εχουμε και πολυ καλους παιχτες(οπως ταπουτο,λαζο,γκετζεφσκι,μονρο,γκρεγκορι) απλα στις καιριες θεσεις ασσο κ τεσσαρι εχουμε ελειψη κ μαλιστα φενεται..Orwell έγραψε:Πολύ σαρδέλα μάγκες...πολύ...σαρδελομάνες για να είμαστε και ακριβείς
Ένα ban στον κύριο παρακαλώTrikaliotis έγραψε:Εγώ το είπα που να μη το 'λεγα!Pegasus1589 έγραψε:Ποιος έλεγε ότι θα φάμε 69 πόντους;;;
Trikaliotis έγραψε:Εγώ το είπα που να μη το 'λεγα!Pegasus1589 έγραψε:Ποιος έλεγε ότι θα φάμε 69 πόντους;;;
Είπα όμως ότι θα βάλουμε και 76..δε φταίω εγώ! Και κάτι άλλο ρε παιδιά..Επειδή δεν είδα τα τελευταία λεπτά μπορεί κάποιος να μου πεί τι μαλακία έκανε πάλι ο Μίλι και τον κράζουμε? Το άφησα στο 57-55 και κατευθείαν πήγε στο 67-55! Πως φάγαμε 10 πόντους τόσο γρήγορα, μπορεί να μου κάποιος τι έγινε εκεί??? Κάτι άκουσα για τραβηγμένες προσπάθειες Γκρέγκορυ και Ταπούτου στο τέλος..Enlighten me!!!gash04 έγραψε:Trikaliotis έγραψε:Εγώ το είπα που να μη το 'λεγα!Pegasus1589 έγραψε:Ποιος έλεγε ότι θα φάμε 69 πόντους;;;
Ο Αποστόλης του μπάσκετ![]()
όταν στις 2 απ' τις 5 θέσεις τις πεντάδας είσαι σχεδόν στο μηδέν,τι να ισοπεδώσω...gergeo4 έγραψε:μην τα ισοπεδωνεις ολα φιλε μου..εχουμε και πολυ καλους παιχτες(οπως ταπουτο,λαζο,γκετζεφσκι,μονρο,γκρεγκορι) απλα στις καιριες θεσεις ασσο κ τεσσαρι εχουμε ελειψη κ μαλιστα φενεται..Orwell έγραψε:Πολύ σαρδέλα μάγκες...πολύ...σαρδελομάνες για να είμαστε και ακριβείς