Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Δημοσίευση από Tetradje »

Μπιλι Βαρνερ ρε λεμε!!! Στα ορια της υβρεως η αλλαγη του ονοματος του παιχταρα Ντιλεινι Ραντ σε... Ροουντ! :D

Καλη δουλεια free, well done!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αντε free ξεκίνα και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε (και καλά τώρα... :D :D :D ). φαντάζομαι δεν είναι κάτι τραγικό (δεν θα βάλεις τίποτε άλλο εκτός από ονόματα-όποιος θέλει για χρονιές/στατιστικά κλπ. θα ψάχνει μόνος του-απλά θα ρίχνει τη ψήφο του και θα την αιτιολογεί-όπως κάνουμε και με τον MVP)
@trikaliotis: χαχα. καλή ιδέα. τον συντοπίτη μου μαρμαρινό θα τον καλέσω εγώ!!! θα δουλεύει σε κανα μπαρ, οπότε κάπου θα τον πετύχω... :D :D :D
πάντως όπως πρότεινα, μπορούμε να το κάνουμε και για την καλύτερη 5αδα (ή 10αδα), όχι μόνο τους χειρότερους!!! το έχουμε κάνει ανά καιρούς αλλά τελικά όλα χάνονται μέσα στις σελίδες του φόρουμ...

PS: άσχετο: αυτός ο μαύρος που είχαμε πέρσι (ο καλύτερος rebounder) που έφυγε τα χριστούγεννα παίζει κάπου???
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Tetradje έγραψε:Μπιλι Βαρνερ ρε λεμε!!! Στα ορια της υβρεως η αλλαγη του ονοματος του παιχταρα Ντιλεινι Ραντ σε... Ροουντ! :D

Καλη δουλεια free, well done!

και για όποιον δεν το γνωρίζει, ο Μπίλυ -πρώτη χρονιά ξένων στην Ελλάδα και μόνο για τα Ευρωπαϊκά ματς-
έκανε το πρώτο ανάποδο κάρφωμα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ...
αιφνιδιασμός , με Γαλλική ομάδα αντίπαλο, στο Παλαί...
κι εγώ παιδί κοντά κάτω από τη μπασκέτα...
και μετά στα όνειρά μου να το κάνω κι εγώ...
και στις προπονήσεις στα μίνι να προσπαθώ να φτάσω ταμπλώ,....

α ρε με ξεσηκώσατε πάλι...

Στις συνοικίες και στους δρόμους...γεννήθηκε ένας λαός...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μηπως με αντιπαλο την Μυλουζ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τον βάρνερ δεν τον θυμάμαι καν (το όνομα προφανώς)!!! πρέπει να μιλάς για πριν το 86 ε??? Τη μυλουζ τη θυμάμαι αργότερα σε ένα ματς που χάναμε 21 πόντους και το γυρίσαμε με παιχνιδάρα από τον σταυρόπουλο. Για το ανάποδο κάρφωμα που λες (επειδή και εμένα με τρελαίνουν όλα τα είδη καρφώματος- θεωρώ οτι αυτό που άλλαξε την ιστορία ήταν του Orlando woolridge που πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια και κάρφωσε σε διαγωνισμό all star game- τώρα το κάνουνε αυτό οι μαύροι με επιτόπιο!!!!!!!) μου χε κάνει τρομερή εντύπωση πιτsιρικάς όταν στο ζέσταμα του ΠΑΟΚ (σε ένα ματς στην αθήνα κάπου το 90 νομίζω) είχα δει τον μακαρά να πηγαίνει κάτω από τη μπασκέτα και χωρίς φόρα με ένα απλό επιτόπιο άλμα na κaρφώνει ανάποδα!! Και λέω τι γίνεται ρε πού$τη μου....
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

palok έγραψε: PS: άσχετο: αυτός ο μαύρος που είχαμε πέρσι (ο καλύτερος rebounder) που έφυγε τα χριστούγεννα παίζει κάπου???
Τον Wesson λες? Πρώτος ριμπάουντερ ήταν με την Αεκ με εμάς δεν πρόλαβε ο προστατευόμενος του Δρόσου στην Τουρκία παίζει
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στην Μπεσίκτας παίζει..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

έχω δει το Μακαρά να τελειώνει διπλό προπόνησης επι Πολίτη με 9/9 τρίποντα...και ο φροντιστής του ειπε "φτάνει τόσα για σήμερα πήγαινε και σπίτι".
και κάρφωνε πολλές φορές στις προπονήσεις, σπάνια στα παιχνίδια...
εκείνες τις εποχές ο Αλεξανδρής με ρωτούσε playmaker είσαι, που παίζεις, τι συστήματα κάνετε κτλ...
είχα προπονητή τον Βασιλη το Μάντη. Με την κορδέλα έπαιζε και ήταν δακτυλοδεικτούμενος.
τότες....βγήκαν σε μαύρο άσπρο κόκκινο τα πρώτα air jordan ...
τρώγαμε όλο το σχολικό οκτάωρο συζητώντας αν καταλαβαίναμε διαφορά από την αεροσόλα σε σχέση με τα παλιότερα Nike...μόνο ένας είχε και τα φορούσαμε όλοι να δούμε την αίσθηση...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Baxter Lonny,Chatman Mire και Fletcher Kevin είναι οι ξένοι τις besiktas
Για δες αυτόν με την κορδέλα http://www.kskbasket.net/kadromuz/ το γράφει και από κάτω με το Νο 44 http://www.kskbasket.net/kzell-wesson/ :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mετά από ψάξιμο κι εγώ βρήκα ότι παίζει στη Σμύρνη στην Pinar Karsiyaka SK Izmir..
Τώρα δεν ξέρω αν είναι εκεί ως ελεύθερη μεταγραφή ή ως δανεικός..

Τα στατιστικά του:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=25810

Και για όσους ψάχνουν τα φετινά ροστερ του Γιούροκαπ:
http://www.euroleague.net/ulebcup/competition/teams
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Απο τοτε που θυμαμαι εγω η χειροτερη πενταδα αποτελειαι απο τον κροατη playmaker φιλο του Μουλα Ιβαν Τομας νομιζω αριστεροχειρας η θεση 2 ανηκει στον Αγγλο αντουαν Γκιλεσπι,οι τριποντακηδες :D ποιοι?? Λι Χαμφρει και Αντι πανκο πολεμουν,στα φοργουορντ ειναι το μεγαλυτερο δειλλειμμα μεταξυ ου Ιρλανδου ξανθομαλλη με χωριστρα Νταν Καλαχαν,του Πεπε Καργκολ και του μεγιστου Περρυ Καρτερ,ενω την πενταδα συμπληρωνει δικαιωματικα ο Ουγγρος Χορβατ και κοντα του ειναι ο Μαροκινος! Ρεντα Ραλιμι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

thanx guys απ οτι βλέπω 3 η είναι η besiktas πίσω από τους αιώνιους. not bad...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

palok έγραψε:τον βάρνερ δεν τον θυμάμαι καν (το όνομα προφανώς)!!!
palok, για τον Βάρνερ ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=660
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

KalamarGiannis έγραψε: και για όποιον δεν το γνωρίζει, ο Μπίλυ -πρώτη χρονιά ξένων στην Ελλάδα και μόνο για τα Ευρωπαϊκά ματς-
έκανε το πρώτο ανάποδο κάρφωμα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ...
αιφνιδιασμός , με Γαλλική ομάδα αντίπαλο, στο Παλαί...
...με την Αντίμπ, τη δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ, στην οποία και μεταγράφηκε όταν τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με εμάς...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Tetradje έγραψε:Μηπως με αντιπαλο την Μυλουζ?
Mε τη Μιλούζ παίξαμε -αν θυμάμαι καλά- το 89/90 στη πορεία μέχρι τους 4 του Κυπελλούχων.Νίκη στη Γαλλία με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του Σταυρόπουλου...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”