Βόλλεϋ 2009-2010

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚ 2009-2010

Δημοσίευση από gash04 »

Και έσοδα απο που?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η αλλαγή της έδρας είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει..
Το φωνάζουμε χρόνια από εδώ μέσα!!!!
Από κει κι έπειτα, όταν παίζαμε σε Νεάπολη και Σταυρούπολη, μπορεί να μην είχαμε πάλι πολύ κόσμο, αλλά τουλάχιστον είχαμε παλμό και παίζαμε σε γήπεδα κλουβιά που όσο να ναι παίζαμε σημαντικό ρόλο..

Τώρα. το ξαναλέω, για αύριο θα έρθει κανείς??????
Δεν έχουμε τίποτα άλλο το απόγευμα..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

sorry που θα στο πω free αλλα εσυ και ο κουκος θα ειστε στο παλατακι......δυστιχως

Υ.Γ. μαλλον τωρα που το σκεφτομαι ουτε ο κουκος θα ερθει...... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελα εσύ τουλάχιστον!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καταρχήν για να μην παρεξηγούμαι.
Δεν έγραψα ότι φταίει το εισιτήριο που δεν πατάμε στο Βόλλεϋ.
Εγραψα ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει το Τμήμα, το εισητήριο αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο.
Αυτό έγραψα!!
Ας βάλουν εικονικό εισιτήριο 1 €, αν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν!!!

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΩΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ, ΠΛΑΓΙΩΣ με την αλλαγή της έδρας.
Το PAOK SPORTS (και όχι BASKET) ARENA, πρέπει να στεγάζει όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, πέραν της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η χρήση του.
Το να φύγει το Βόλλεϋ από εκεί είναι ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ και δίνει πάτημα σε αλλόθρησκους ότι το γήπεδο δεν αξιοποιείται σωστά.
Η δικαιολογία, ότι είναι μεγάλο και φαινόμαστε λίγοι, παραπέμπει σε νοοτροπία μικρής ομάδας.
Αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα κύριοι του Βόλλεϋ. Μπορείτε να γεμίσετε το PAOK SPORTS ARENA?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εμεις όμως πρέπει να αποδείξουμε το αντίθετο σε αυτά που λες ρε αδερφέ..
Απο μας εξαρτάται..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ας κάνουν ανταγωνιστική Ομάδα, να χτυπάει γαβροβάζελους και όχι το τσίρκο που χάνει από τα συριανά λουκούμια.
ο Λαός ένα τσαφ θέλει, και θα στηρίξει.
αλλά μη με βάζεις το 10ευρο για να δω τον θίασο, και με τρελλαίνεις..!!!!

καταλαβαίνεις που το πάω, έτσι?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κατάλαβα αν κι εγώ είμαι της άποψης ότι πρώτα πάμε και στηρίζουμε και μετά περιμένουμε αποτελέσματα!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

στο χαντμολ το πάω, που ήταν στην αφάνεια και στα αζήτητα, και μετά τον περυσινό τίτλο έχει απογειωθει. (5 ευρώ το εισητήριο, παρακαλώ, 50% φθηνότερο)
....άρα ιδού η συνταγή κύριοι του Βόλλεϋ.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

γιατι παει μαζικα ο κοσμος στο χαντμπολ ? ωραιο αστειο......αλλα ξαναλεω η αλλαγη εδρας ειναι αναγκαιο....δεν υπαρχει ομαδα στο ευρωπαικο βολλευ που να εχει εδρα σαν το παλατακι (βλεπωντας που και που τον γηραιο στο βολλευ ιδιαιτερα τα προηγουμενα χρονια κατι περνεις :mrgreen: ) ολες οι ομαδες εχουν εδρες στυλ παο-ηρα-οσφπ
και ξαναλεω ομως σε αγωνα τσαμπιονς λιγκ ο ολυμπιακος ειχε 400 εισιτηρια εαν το καναμε εμεις θα λεγαμε πωπω ο κοσμος του ΠΑΟΚ απεχει .....οι γριες πανε γηπεδο σε ευρωπη και ντερμπυ αλλα εχουν δει πολλες χαρες.....οι βαζελοι μαζευοντε μονο με οσφπ και ευρωπη καμια 600.........και ο σκουλικαρης απλα ανυπαρκτος καμια 250 ατομα στο ντερμπυ της ζωης του. (που χασανε κι'ολας)......δεν λεω οτι παμε στα γηπεδα αλλα μην τα εκμηδενιζουμε τα πραγματα π.χ. στο ευρωπαικο του ΠΑΟΚ στο χαντμπολ ειχαμε καμια 300-400 ατομα δλδ. οσα και ο οσφπ σε βολλευ παρακαλω και σε καλυτερη εδρα για κερκιδα.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ........ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΜΕ 2000 ΜΑΧΙΜUM.....KAI META ΘΑ ΔΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

όταν γράφεις μαζικά να πάει ο κόσμος πόσους εννοείς? σε άλλο γήπεδο πηγαίνουμε μάλλον στο χάντμπολ!
εγώ είδα πολύ κόσμο για χάντμπολ σε πολλά παιχνίδια πέρυσι.
η λογική πάντως να μεταφέρουμε την έδρα σε κλουβί για να φαινόμαστε πολλοί και να κάνουμε περισσότερη βαβούρα δεν ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ. άσε που στο PAOK SPORTS ARENA ξέρεις τι θόρυβο κάνουν αν έρθουν 500 άτομα?
Το θέμα είναι ότι με τα χάλια που έχει το β'όλλεϋ και το μηδέν promotion, ούτε 10 δεν μαζέυονται.

Η ιδέα να αφήσουνε τα σαλόνια για να παίζουμε στα αλώνια, είναι πέρα για πέρα οπισθοδρομική.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Kolokotroni και στο handball τα ιδια 100 άτομα βρίσκονται κάθε φορά. Οκ το γεμίσαμε στα τελευταία ματς της περσινής χρονιάς και μετά τ ξαναφήσαμε στη μοίρα του... Προς το τέλος της χρονιάς κι αν όλα πάνε καλά θα το ξαναθυμηθουμε... :evil:

και στα του θέματος τώρα..:
tigon4 έγραψε:sorry που θα στο πω free αλλα εσυ και ο κουκος θα ειστε στο παλατακι......δυστιχως

Υ.Γ. μαλλον τωρα που το σκεφτομαι ουτε ο κουκος θα ερθει...... :mrgreen:
tigon πάρ' τον κ@λο σου κι έλα... εγώ κι ο κούκος (φρεε) θα μαστε, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... Μπάλα, μπάσκετ, χαντμπολ και πόλο είναι εκτός αυτό το Σ/Κ. Τι καλύτερο απ το να στηρίξουμε το βόλλεϋ λοιπόν... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

free4 έγραψε:Ευτυχώς που τσιμπήσαμε τον πόντο και είμαστε μαζί με την Αεκ στην 8η θέση!
Επόμενο ματς: 06/02 18:30 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός

Εγώ θα είμαι, περιμένω ανταπόκριση!
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι κι εγώ εκεί, περιμένω ένα τηλεφώνημα. 10€ είναι πολλά σε σχέση με την προσέλευση του κόσμου, όχι σε απόλυτη κλίμακα φυσικά. Όταν η ζήτηση είναι μικρή πρέπει και η τιμή να είναι μικρή και ας μην ξεχνάμε ότι στο χάντμπολ είναι 5€ και είμαστε πρωταθλητές.

Δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε έδρα, αρκεί να υπάρχει αρκετός κόσμος ώστε να γεμίζει ένα σεβαστό κομμάτι των κάτω διαζωμάτων, να είμαστε κοντά στο παρκέ. :pano:

Το τηλεφώνημα ήρθε, εγώ όχι... Άντε ρε παιδιά, πάμε για το καλύτερο γ@μώ την τύχη μου... :evil:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

κερδίσαμε 3-2! :lol:
Ή του ύψους ή του βάθους αυτή η ομάδα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τεράστια νίκη επί του γαυρου στο βόλλευ με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ στο παγωμένο Παλατάκι..
Σε λίγο θα έχουμε πλήρη ρεπορτάζ από το παιχνίδι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”