Βόλλεϋ 2009-2010
Re: ΠΑΟΚ 2009-2010
Η αλλαγή της έδρας είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει..
Το φωνάζουμε χρόνια από εδώ μέσα!!!!
Από κει κι έπειτα, όταν παίζαμε σε Νεάπολη και Σταυρούπολη, μπορεί να μην είχαμε πάλι πολύ κόσμο, αλλά τουλάχιστον είχαμε παλμό και παίζαμε σε γήπεδα κλουβιά που όσο να ναι παίζαμε σημαντικό ρόλο..
Τώρα. το ξαναλέω, για αύριο θα έρθει κανείς??????
Δεν έχουμε τίποτα άλλο το απόγευμα..
Το φωνάζουμε χρόνια από εδώ μέσα!!!!
Από κει κι έπειτα, όταν παίζαμε σε Νεάπολη και Σταυρούπολη, μπορεί να μην είχαμε πάλι πολύ κόσμο, αλλά τουλάχιστον είχαμε παλμό και παίζαμε σε γήπεδα κλουβιά που όσο να ναι παίζαμε σημαντικό ρόλο..
Τώρα. το ξαναλέω, για αύριο θα έρθει κανείς??????
Δεν έχουμε τίποτα άλλο το απόγευμα..
sorry που θα στο πω free αλλα εσυ και ο κουκος θα ειστε στο παλατακι......δυστιχως
Υ.Γ. μαλλον τωρα που το σκεφτομαι ουτε ο κουκος θα ερθει......

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Καταρχήν για να μην παρεξηγούμαι.
Δεν έγραψα ότι φταίει το εισιτήριο που δεν πατάμε στο Βόλλεϋ.
Εγραψα ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει το Τμήμα, το εισητήριο αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο.
Αυτό έγραψα!!
Ας βάλουν εικονικό εισιτήριο 1 €, αν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν!!!
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΩΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ, ΠΛΑΓΙΩΣ με την αλλαγή της έδρας.
Το PAOK SPORTS (και όχι BASKET) ARENA, πρέπει να στεγάζει όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, πέραν της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η χρήση του.
Το να φύγει το Βόλλεϋ από εκεί είναι ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ και δίνει πάτημα σε αλλόθρησκους ότι το γήπεδο δεν αξιοποιείται σωστά.
Η δικαιολογία, ότι είναι μεγάλο και φαινόμαστε λίγοι, παραπέμπει σε νοοτροπία μικρής ομάδας.
Αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα κύριοι του Βόλλεϋ. Μπορείτε να γεμίσετε το PAOK SPORTS ARENA?
Δεν έγραψα ότι φταίει το εισιτήριο που δεν πατάμε στο Βόλλεϋ.
Εγραψα ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει το Τμήμα, το εισητήριο αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο.
Αυτό έγραψα!!
Ας βάλουν εικονικό εισιτήριο 1 €, αν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν!!!
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΩΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ, ΠΛΑΓΙΩΣ με την αλλαγή της έδρας.
Το PAOK SPORTS (και όχι BASKET) ARENA, πρέπει να στεγάζει όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, πέραν της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η χρήση του.
Το να φύγει το Βόλλεϋ από εκεί είναι ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ και δίνει πάτημα σε αλλόθρησκους ότι το γήπεδο δεν αξιοποιείται σωστά.
Η δικαιολογία, ότι είναι μεγάλο και φαινόμαστε λίγοι, παραπέμπει σε νοοτροπία μικρής ομάδας.
Αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα κύριοι του Βόλλεϋ. Μπορείτε να γεμίσετε το PAOK SPORTS ARENA?
Εμεις όμως πρέπει να αποδείξουμε το αντίθετο σε αυτά που λες ρε αδερφέ..
Απο μας εξαρτάται..
Απο μας εξαρτάται..
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ας κάνουν ανταγωνιστική Ομάδα, να χτυπάει γαβροβάζελους και όχι το τσίρκο που χάνει από τα συριανά λουκούμια.
ο Λαός ένα τσαφ θέλει, και θα στηρίξει.
αλλά μη με βάζεις το 10ευρο για να δω τον θίασο, και με τρελλαίνεις..!!!!
καταλαβαίνεις που το πάω, έτσι?
ο Λαός ένα τσαφ θέλει, και θα στηρίξει.
αλλά μη με βάζεις το 10ευρο για να δω τον θίασο, και με τρελλαίνεις..!!!!
καταλαβαίνεις που το πάω, έτσι?
Κατάλαβα αν κι εγώ είμαι της άποψης ότι πρώτα πάμε και στηρίζουμε και μετά περιμένουμε αποτελέσματα!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
στο χαντμολ το πάω, που ήταν στην αφάνεια και στα αζήτητα, και μετά τον περυσινό τίτλο έχει απογειωθει. (5 ευρώ το εισητήριο, παρακαλώ, 50% φθηνότερο)
....άρα ιδού η συνταγή κύριοι του Βόλλεϋ.
....άρα ιδού η συνταγή κύριοι του Βόλλεϋ.
γιατι παει μαζικα ο κοσμος στο χαντμπολ ? ωραιο αστειο......αλλα ξαναλεω η αλλαγη εδρας ειναι αναγκαιο....δεν υπαρχει ομαδα στο ευρωπαικο βολλευ που να εχει εδρα σαν το παλατακι (βλεπωντας που και που τον γηραιο στο βολλευ ιδιαιτερα τα προηγουμενα χρονια κατι περνεις
) ολες οι ομαδες εχουν εδρες στυλ παο-ηρα-οσφπ
και ξαναλεω ομως σε αγωνα τσαμπιονς λιγκ ο ολυμπιακος ειχε 400 εισιτηρια εαν το καναμε εμεις θα λεγαμε πωπω ο κοσμος του ΠΑΟΚ απεχει .....οι γριες πανε γηπεδο σε ευρωπη και ντερμπυ αλλα εχουν δει πολλες χαρες.....οι βαζελοι μαζευοντε μονο με οσφπ και ευρωπη καμια 600.........και ο σκουλικαρης απλα ανυπαρκτος καμια 250 ατομα στο ντερμπυ της ζωης του. (που χασανε κι'ολας)......δεν λεω οτι παμε στα γηπεδα αλλα μην τα εκμηδενιζουμε τα πραγματα π.χ. στο ευρωπαικο του ΠΑΟΚ στο χαντμπολ ειχαμε καμια 300-400 ατομα δλδ. οσα και ο οσφπ σε βολλευ παρακαλω και σε καλυτερη εδρα για κερκιδα.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ........ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΜΕ 2000 ΜΑΧΙΜUM.....KAI META ΘΑ ΔΟΥΜΕ

και ξαναλεω ομως σε αγωνα τσαμπιονς λιγκ ο ολυμπιακος ειχε 400 εισιτηρια εαν το καναμε εμεις θα λεγαμε πωπω ο κοσμος του ΠΑΟΚ απεχει .....οι γριες πανε γηπεδο σε ευρωπη και ντερμπυ αλλα εχουν δει πολλες χαρες.....οι βαζελοι μαζευοντε μονο με οσφπ και ευρωπη καμια 600.........και ο σκουλικαρης απλα ανυπαρκτος καμια 250 ατομα στο ντερμπυ της ζωης του. (που χασανε κι'ολας)......δεν λεω οτι παμε στα γηπεδα αλλα μην τα εκμηδενιζουμε τα πραγματα π.χ. στο ευρωπαικο του ΠΑΟΚ στο χαντμπολ ειχαμε καμια 300-400 ατομα δλδ. οσα και ο οσφπ σε βολλευ παρακαλω και σε καλυτερη εδρα για κερκιδα.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ........ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΜΕ 2000 ΜΑΧΙΜUM.....KAI META ΘΑ ΔΟΥΜΕ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όταν γράφεις μαζικά να πάει ο κόσμος πόσους εννοείς? σε άλλο γήπεδο πηγαίνουμε μάλλον στο χάντμπολ!
εγώ είδα πολύ κόσμο για χάντμπολ σε πολλά παιχνίδια πέρυσι.
η λογική πάντως να μεταφέρουμε την έδρα σε κλουβί για να φαινόμαστε πολλοί και να κάνουμε περισσότερη βαβούρα δεν ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ. άσε που στο PAOK SPORTS ARENA ξέρεις τι θόρυβο κάνουν αν έρθουν 500 άτομα?
Το θέμα είναι ότι με τα χάλια που έχει το β'όλλεϋ και το μηδέν promotion, ούτε 10 δεν μαζέυονται.
Η ιδέα να αφήσουνε τα σαλόνια για να παίζουμε στα αλώνια, είναι πέρα για πέρα οπισθοδρομική.
εγώ είδα πολύ κόσμο για χάντμπολ σε πολλά παιχνίδια πέρυσι.
η λογική πάντως να μεταφέρουμε την έδρα σε κλουβί για να φαινόμαστε πολλοί και να κάνουμε περισσότερη βαβούρα δεν ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ. άσε που στο PAOK SPORTS ARENA ξέρεις τι θόρυβο κάνουν αν έρθουν 500 άτομα?
Το θέμα είναι ότι με τα χάλια που έχει το β'όλλεϋ και το μηδέν promotion, ούτε 10 δεν μαζέυονται.
Η ιδέα να αφήσουνε τα σαλόνια για να παίζουμε στα αλώνια, είναι πέρα για πέρα οπισθοδρομική.
Kolokotroni και στο handball τα ιδια 100 άτομα βρίσκονται κάθε φορά. Οκ το γεμίσαμε στα τελευταία ματς της περσινής χρονιάς και μετά τ ξαναφήσαμε στη μοίρα του... Προς το τέλος της χρονιάς κι αν όλα πάνε καλά θα το ξαναθυμηθουμε...
και στα του θέματος τώρα..:

και στα του θέματος τώρα..:
tigon πάρ' τον κ@λο σου κι έλα... εγώ κι ο κούκος (φρεε) θα μαστε, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... Μπάλα, μπάσκετ, χαντμπολ και πόλο είναι εκτός αυτό το Σ/Κ. Τι καλύτερο απ το να στηρίξουμε το βόλλεϋ λοιπόν...tigon4 έγραψε:sorry που θα στο πω free αλλα εσυ και ο κουκος θα ειστε στο παλατακι......δυστιχως

- Pegasus1589
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι κι εγώ εκεί, περιμένω ένα τηλεφώνημα. 10€ είναι πολλά σε σχέση με την προσέλευση του κόσμου, όχι σε απόλυτη κλίμακα φυσικά. Όταν η ζήτηση είναι μικρή πρέπει και η τιμή να είναι μικρή και ας μην ξεχνάμε ότι στο χάντμπολ είναι 5€ και είμαστε πρωταθλητές.free4 έγραψε:Ευτυχώς που τσιμπήσαμε τον πόντο και είμαστε μαζί με την Αεκ στην 8η θέση!
Επόμενο ματς: 06/02 18:30 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός
Εγώ θα είμαι, περιμένω ανταπόκριση!
Δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε έδρα, αρκεί να υπάρχει αρκετός κόσμος ώστε να γεμίζει ένα σεβαστό κομμάτι των κάτω διαζωμάτων, να είμαστε κοντά στο παρκέ.

Το τηλεφώνημα ήρθε, εγώ όχι... Άντε ρε παιδιά, πάμε για το καλύτερο γ@μώ την τύχη μου...

Τεράστια νίκη επί του γαυρου στο βόλλευ με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ στο παγωμένο Παλατάκι..
Σε λίγο θα έχουμε πλήρη ρεπορτάζ από το παιχνίδι..
Σε λίγο θα έχουμε πλήρη ρεπορτάζ από το παιχνίδι..