Ούτε στον ύπνο τους

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Ούτε στον ύπνο τους

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Δεν δέχομαι καμμιά απολύτως αντίρρηση και θα συμπεριλάβω σε όλους αυτούς τους κομήτες που πέρασαν απ' τον ΠΑΟΚ και τον Σωτηράκη τον Μαυρομμάτη που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ σαν ένα μεγάλο ταλέντο,για να καταλήξει και αυτός στο γάβρο της καρδιάς του,όπου βέβαια και κει έκανε μιά τρύπα στο νερό ως παίκτης(καμμιά έκπληξη) αλλά ελισσόμενος έξυπνα έγινε και αυτός μέρος του ευρύτερου πουστογαβρικού φάσματος σαν προπονητής ακαδημιών νομίζω, θυμίζοντας σε μικρότερη κλίμακα την σιχαμερή αράχνη....
Τουλάχιστον αυτός είχε την στοιχειώδη ευαισθησία να απαρνηθεί εντελώς το ΠΑΟΚτσήδικο παρελθόν του και να μη γίνει μέλος των βετεράνων του ΠΑΟΚ παίζοντας το σε διπλό ταμπλό, όπως το άλλο το ξανθό σιχαμερό πλάσμα που μοιάζει με αλεπού που τον είδα μόλις προχθές σε κάποια βράβευση και με έπιασε πάλι η γνωστή τάση για εμετό.
Σε ευχαριστώ γι' αυτό Σωτηράκη και σε διαβεβαιώ ότι καλώς έπραξες..
Θα τον θυμάμαι μόνο ως μέλος της ομάδας που έριξε τη μισή ντουζίνα γκολ στην κατοπινή του ομάδα και ως σκόρερ ενός απ' αυτά...στο καλό και απ' το πεζοδρόμιο...
Άβαταρ μέλους
thegame4

Δημοσίευση από thegame4 »

Boban Krismarevic... είχε έρθει απο την Κύπρο ώς ο Μαραντόνα των Βαλκανίων :?
ένα γκόλ θυμάμαι εναντίον του ΟΦΗ που είχαμε χάσει 2-1 εκτός έδρας άν δέν με απατάει η μνήμη μου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ki ένα κόντρα στον Νιόνιο με εκείνη την βολίδα στο 0-1, στο πρώτο του παιχνίδι το 1999!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Φραντσέσκο Σκαρντίνια είχε έρθει δανείκος απο την Γιούβε μαζί με τον Φοφανά φυσικά έφυγε νύχτα..
Εικόνα
έχει παίξει και στην μεγάλη Κιέβο Βερόνα μέτα απο μας :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Κρίμα που αυτοί οι δυο δεν συν-υπήρξαν στον ΠΑΟΚ θα ήταν ο φόβος και ο τρόμος των τερματοφυλάκων και θα είχαμε την καλύτερη επίθεση :twisted: :twisted:
Εικόνα Εικόνα

και πάρτε και τον τρίτο κίλλερ
Εικόνα
Kαι για να μην ξεχνάμε και τα μετόπισθεν μετά τον βράχο Σκαρντίνια ο απροσπέλαστος και αλάνθαστος (όπως το πρώτο του μάτς με τον gay στην Τούμπα) Γκορρρρρράν Γκάβρρρρρανσιτς
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Χριστός, η Παναγία κι ο Αγιος Πετρος νυχτιάτικα στο προαύλιο του ψυχιατρείου για ούζα!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????????????

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μάιος του 2007. Μια εποχή τόσο κοντινή που όμως φαντάζει τόσο μακρινή στον οπαδό του ΠΑΟΚ. Στις 16 Μαΐου μία είδηση σκάει σαν βόμβα στον καταγάλανο (λέμε τώρα) ουρανό της συμπρωτεύουσας (sic). Ένα αστέρι πρώτου μεγέθους συμφωνεί να φορέσει τα ασπρόμαυρα και να λάμψει στον γκρίζο (καλύτερα έτσι) ουρανό της Τούμπας, διώχνοντας τα σύννεφα της ανασφάλειας στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου. Το κυριότερο: Η συμφωνία προβλέπει ελάχιστα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή (120.000 τον πρώτο χρόνο και 130.000 τον δεύτερο) ο οποίος δηλώνει χαρούμενος που έρχεται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, μετά από τα άκρως επιτυχημένα περάσματά του από Κορίτιμπα (33 ματς), Μποταφόγκο (2 ματς), Ρίο Μπράνκο (2 ματς) και την φημισμένη Daejeon Citizen (καμία σχέση με τον Citizen Kane) της Κορέας!

Λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση Βεζυρτζή παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα:
Εικόνα
Αρχές Ιουλίου και στο πρώτο φιλικό επί γερμανικού εδάφους, ο Βραζιλιάνος killer (του ποδοσφαίρου) καταθέτει τα διαπιστευτήριά του απέναντι στο μεγαθήριο της Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ. Στο ημίχρονο το σκορ είναι 3-0 και ο Παράσχος αποσύρει τον Άλλαν (μαζί με καμιά δεκαριά συμπαίκτες του) και τον αντικαθιστά με τον Σωτήρη Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας! Το τελικό αποτέλεσμα το θυμάστε (κι ας θέλουμε όλοι να το ξεχάσουμε...). Στο δεύτερο φιλικό ο ΠΑΟΚ διατηρεί το μηδέν στην άμυνα, αλλά ο τελειομανής Παράσχος δηλώνει ότι περιμένει περισσότερα από τον Βραζιλιάνο μάγο (που τα μαγικά του μετατρέπουν κάθε αντίπαλο επιθετικό σε πιθανό Ρομάριο).
Στα επόμενα φιλικά η παρουσία του Άλλαν στο κέντρο της άμυνας φέρνει τον λαό του ΠΑΟΚ πιο κοντά στα θεία, καθώς κάθε του επαφή (υλική ή ιδεατή) με την μπάλα, συνοδεύεται από χρήση θρησκευτικών επιφωνημάτων ("Παναγία μου", "Χριστέ μου" κλπ). Παρ' όλα αυτά, στα τέλη του Αυγούστου η νέα διοίκηση (Ζαγοράκη) αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο άσο (μπαστούνι), πληρώνοντας ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του. Ο διάδοχός του, Ρουντ (ναι, καλά, θα θέλατε να λέγετε Φαν Νίστλροϊ) Κνολ, φαντάζει Κανναβάρο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Αλλά για τον ιπτάμενο (παρατσούκλι προερχόμενο από τη συνήθειά του να μετατρέπει την μπάλα σε οβίδα μεγάλου βεληνεκούς, το αντίθετο του "χαμηλά την μπάλα") Ολλανδό ας γράψει κάποιος άλλος.

Η συνέχεια της καριέρας του Allan Rodrigo Aal (όπως είναι το πλήρες του όνομα, θα σας χρειαστεί όταν ψάχνετε τις μαγικές στιγμές του στο youtube - ψέματα λέω, μην ψάχνετε άδικα) ήταν το ίδιο εντυπωσιακή. Το 2008 έπαιξε στην παγκοσμίου φήμης Sinop, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην ανερχόμενη Francisco Beltrão.
Εικόνα

Ποτέ πάντως δεν ξέχασε τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Τούμπα, απόδειξη τούτου το όνομα της προσωπικής του ιστοσελίδας (που πάντως δεν λειτουργεί εδώ και καιρό): http://www.allan4.com!
kos

Δημοσίευση από kos »

κρισμαρεβιτς και καμπς δεν εχουν καμια θεση εδω μεσα.
ειδικα ο αργεντινος.

για τον χιονια να το δεχτω ( με δυσκολια βεβαια γιατι ακομη δεν εχω δει πιο αργο παικτη :lol: ) αλλα για τους αλλους οχι.
kos

Δημοσίευση από kos »

olivares έγραψε: Μιχάλης Γκέκας.

Για το λαγωνικό Γκέκας ο οποίος είχε σκοράρει εναντίον μας σε ματς στο μήλο το Φλεβάρη του '92 το οποίο είχε λήξει 1-1 (το γκολ μας ο Μίλαν Τζούρτζεβιτς), εστήθηκε ολόκληρην επιχείρηση αρπαγής του από τον Παπαναστασιακό το καλοκαίρι του 1992 όπου υποτίθεται ότι δεν εκτιμήθηκε το ταλέντο του στην ανεύρεση λαγών.
δεν ξερω αν ειναι σερραιος αλλα νομιζω οτι απο εκει ξεκινησε ο μπαλαμος.
βεβαια μου εφερε στο νου ενα αλλο ημιπαλτο της εποχης.

βαγγελης καλογεροπουλος με το μαλι μεχρι την γαμπα
kos

Δημοσίευση από kos »

χρηστος λαμπακης απο παπαναστασιακο. περασε και δεν ακουμπησε.

αυτο που δεν μπορω να θυμηθω ειναι εαν ηταν στην ομαδα την χρονια που η παναγια ειχε πει στον κοουτς (μανατζερ του ηταν αλλωστε) να εχει στο ροστερ 7 τερματοφυλακες.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

kos έγραψε:κρισμαρεβιτς και καμπς δεν εχουν καμια θεση εδω μεσα.
ειδικα ο αργεντινος.
Ακριβώς. Κανείς από τους δυο τους.
tolis14 έγραψε:Υπηρξε και ενα καταπληκτικο αριστερο μπακ που αποκτηθηκε απο τον ιστορικο εθνικο πειραιως, ονοματι (Νικος νομιζω) Αντωνοπουλος...εχουμε τιποτα γι'αυτον?
O Γιάννης Αντωνόπουλος είναι μία περίπτωση
που δεν μπορώ να εξηγήσω εύκολα.

Πράγματι, έκανε καριέρα στον εθνικό
οι παλιότεροι τον θυμόμαστε απο εκεί
και ήρθε για μισό φεγγάρι, το 1990 στον ΠΑΟΚ
όπου και αγωνίστηκε σε ΤΕΣΣΕΡΑ επίσημα παιχνίδια.

Μάλλον... ούτε στον ύπνο του, και αυτός!

Εικόνα

Το περίεργο ξεκινά τώρα.

Ο Αντωνόπουλος είναι από τα πιο ενεργά μέλη
των βετεράνων τού ΠΑΟΚ !

Με 4 παιχνίδια όλα κι όλα,
ήθελε διακαώς (και τον δέχτηκαν)
να δηλώνει βετεράνος τού ΠΑΟΚ.

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω.
Ταξιδεύει και παρίσταται σχεδόν παντού,
στα φιλικά και τις εκδηλώσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Μιλώντας με ΠΑΟΚτσήδες που γνωρίζουν περισσότερα
μου είπαν οτι ο νοτιοελλαδίτης (ναυπλιώτης, νομίζω) Αντωνόπουλος
κάνει σπουδαία δουλειά στη χαμουτζία
προπαγανδίζει υπέρ τού ΠΑΟΚ
ενώ ρίχνει καμιά ματιά και για κανένα ταλεντάκι.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάντως με τόσα πολλά παλτά που πέρασαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ομάδα, η έδρα μας έπρεπε να είναι....στην Καστοριά, στους γουναράδες!!! ΠΑΛΤΟΠΟΙΪΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι πέρασες κι εσύ....
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Καλα και ο Γκαβρανσιτς δεν ηταν ασχημος παιχτης, μην τα ισοπεδωσουμε ολα! Μελος των fantastic four της Σερβιας ηταν...

Αλλο το "δεν αποδιδω τα αναμενομενα" και αλλο το "δεν αξιζω να φοραω τη φανελα".
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

nyxteridas έγραψε:Να σας θυμίσω και τον ογκόλιθο σέντερ μπακ που είχαμε στις αρχές των 90s Νίκο (δεν είμαι σίγουρος ) Πλίτση, στον οποίον όμως προσωπικά τρέφω βαθιά ευγνωμοσύνη διότι ήταν αυτός που μου έμαθε ότι ο αγώνας λήγει όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Σε ένα ματς ή με τον Πανιώνιο ή την Δόξα με Γούναρη ίσως στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ βολοδέρνει στο 0-0 κι απογοητευμένος ο πατέρας μου μας μαζεύει με τον αδερφό μου να φύγουμε από το γήπεδο για να αποφύγουμε τον συνωστισμό (τώρα ποιος συνωστισμός στις εποχές Βουλινού, ένας θεός κι ο φάδερ μου ξέρουν). Με σκυμμένα κεφάλια και στεναχώρια βγαίνουμε έξω από το γήπεδο ώσπου ακούμε ένα βροντερό γκοοοοοοοολ και ξανατρέχουμε μέσα χωρίς να πιστεύουμε ότι μπήκε βλέποντας τον κόσμο να κοπανιέται από την χαρά της λύτρωσης κι ίσως βαθιά μέσα τους για τον σκόρερ ο οποίος ήταν ο Πλίτσης. Εκ τότε δεν ξαναέφυγα ποτέ από το γήπεδο πριν να τελειώσει το παιχνίδι. Νίκο (αν είναι αυτό το όνομά σου) Πλίτση σε
ευχαριστώ
Ζητώ την επιβεβαίωση των αναμνήσεων μου από των άνθρωπο που ταξιδεύει στο χρόνο κ. Praktorino.
Βαθιά ευγνωμοσύνη νιώσαμε και φέτος
με τα γκολ που πετύχαμε δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα.
Δεν κρύβω οτι μόλις το περασμένο Σάββατο
στον αγώνα με τον ατρόμητο
ήμουν έτοιμος να διαπράξω το λάθος τού πατρός-nyxterida.

Eπιβεβαιώνω απόλυτα τα γραφόμενα σου
(πέραν τού οτι προπονητής μας ήταν ο Ρομπ Γιάκομπς)
καθώς ήμουν παρών το 1990 στο συγκεκριμένο ψυχοβγαλτικό παιχνίδι.

Και πράγματι ήταν το μουντιαλικό παιχτρόνι
(όπως λέμε: "καδρόνι")
που ακούει στο ονοματεπώνυμο Νίκος Πλίτσης
με ένα γκολ από το πουθενά
και πέρα από κάθε παικτική και σωματοτυπική φαντασία
που έδωσε τη νίκη με 1-0 εναντίον τού πανιωνίου.

Εικόνα

Ηταν Σεπτέμβριος τού 1990
και ήταν το παιχνίδι αμέσως μετά την αποχώρησή μας από το ΟΑΚΑ
με εντολή Βουλινού, στο 75ο λεπτό
όταν ο διαιτητής Καραμάνης μας πετσόκοβε εναντίον τού βάζελου.

Για να ολοκληρώσω με τον Πλίτση,
που πρέπει να είχε χονδρό βίσμα,
για να του επιτραπεί η είσοδος στην Τούμπα
με ιδιότητα διαφορετική από αυτήν τού απλού οπαδού.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω αν ο Τζονυ Αναστασιαδης αξιζει μια θεση εδω μεσα...οκ ειχε μεγαλη καριερα στον ΠΑΟΚ αλλα ορισμενες εμφανισεις του που θυμαμαι εβαζαν σοβαρη υποψηφιοτητα για να τον τιμησουμε σ'αυτο το τοπικ....Δεν ξεχανω βεβαια οτι κερδισε ταξιδι στη φιλανδια για το καλυτερο γκολ της χρονιας αλλα δεν ξεχναω και κατι σουτ του που βγηκαν πλαγιο αουτ (ουτε καν αουτ)..
Σας παρακαλω βοηθηστε με....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”