Ούτε στον ύπνο τους

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ούτε στον ύπνο τους

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Φρούντζας θέλει ειδικό αφιέρωμα για να θυμούνται οι νέοι και να ξεχνάνε οι παλιοί :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Εντγκάρδο Αντινόλφι,
Κάρλος Ζεγκάρα,
Πατρίτισο Καμπς,
Ράντοσλαβ Μάινταν,
Βίντακ Μπράντιτς,
Μιγκέλ Ρεμπόσιο
Γκρεγκόρζ Σαμοτούλσκι,
Απομπάκα Φοφανά,
Βιορέλ Φρούνζα

και κάποιες καραβιές ακόμη....................
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ε, όχι και ο Πατρίτσιο Αλεχάντρο Καμπς, εδώ μέσα!

Οχι να τον εξισώσουμε με ο,τι ημίπαλτο
έχει εμφανιστεί στην Τούμπα.

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 55#p167455

Και μόνο για εκείνη τη βραδιά με την Udinese Calcio
τού αξίζει μνεία και όχι καλαμπούρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 05 Φεβ 2010, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

DimisK έγραψε: Κι όμως μια Κυριακή ο Χιονάς μας έστειλε στα ουράνια! Ήταν εκείνο το γκολ που έβαλε στη Νίκαια εναντίον του Ιωνικού και κερδίσαμε 0-1! Ήμουν με τα αδέλφια μας πίσω από το τέρμα του Ιωνικού και μόλις το έβαλε ήρθε και κρεμάστηκε απο τα κάγκελα και πανηγύριζε μαζί μας! Μιλάμε για τρελό πανηγύρι. Μόνο που δεν θυμάμαι τη χρονολογία ρε γαμώτο...Το 1990 ήταν, το 1991 δεν θυμάμαι...

Χιονάς και είδαμε...άσπρη μέρα!
Τι λες, βρε παιδί μου;
Γκολ στη Νίκαια, ε;
Φοβερό, λέμε!

Εγώ θυμάμαι και μία νίκη 1-0
επί του βάζελου στην Τούμπα
με δικό του, ολόδικό του γκολ
(πλασέ/προβολή/μπουρδούκλωμα επί της γραμμής).

Εκτοτε, κάθε χρόνο, την ίδια σημαδιακή μέρα,
διεξάγεται talent day στην γεννέτειρά του
και παιδάκια απ'όλη την περιοχή
διαγωνίζονται για να βρεθεί ο "νέος Χιονάς".

Κανένα όμως δεν τα έχει καταφέρει ακόμη.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

DimisK έγραψε:Φλασιά: Εκτός από τον Θεογκοντ Αμαεφούλε, νομίζω ότι κάποια στιγμή είχαμε και τον...αδελφό του, αν θυμάμαι καλά...
Εδώ DimisK, κάπου στη μέση - πακέτο με Κισκαμπάνη:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 2&start=15
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Ξεκαρδιστικός Hide,
αναφορικά με το Aμαεφουλέικο.
Hideguti έγραψε:Ο Thankgod (που εφυγε) Amaefule συνεχιζει την διαδρομη του, στον αφιλοξενο για αυτον χωρο του ποδοσφαιρου, στους Sharks FC της Νιγηριας. Για ποιον λογο συμβαινει αυτο δεν το γνωριζω.

Η προσωπικη μου αδυναμια ομως ηταν ο αδελφος του, Nαπολεων Αμαφουλε, τα ιχνη του οποιου εχουν χαθει. Με πιανει ιερο ριγος οταν θυμαμαι το μοναδικο (νομιζω) παιχνιδι που ειχε αγωνιστει, εναντια στο Αιγαλεω (αν δεν κανω λαθος για το Κυπελλο πρεπει να ηταν). Καποια στιγμη λοιπον ο Μεγας Ναπολεων βγαινει τετ α τετ (μου σηκωθηκε η τριχα τωρα) και στελνει την μπαλα εκτος γηπεδου, περιπου στο σημειο οπου ειχε στηθει ο θρονος του Ξερξη στο ορος Αιγαλεω για να βλεπει απεναντι την Ναυμαχια της Σαλαμινας.

ΥΓ: Για οποιον ενδιαφερεται, ο ξαδελφος τους, Γαλιλαιος Αμαφουλε, συνεχιζει να εργαζεται ως ντι τζει σε γνωστη ντισκο του Λάγκος. Η μητερα τους, Αρίθα Φράνκλιν Αμαφούλε, και ο πατερας τους, Αννίβας Αμαφούλε, σας στελνουν χαιρετισματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Σάβ 06 Φεβ 2010, 09:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

PRAKTORINOS έγραψε: Ο Κριστιαν Ντόλμπεργκ ανταλλάσει χαριεντισμό
με τον παρ'όλίγο ηρωικά πεσόντα Μίλτον Νούνιεζ
που πιθανώς τραυματίστηκε σε κάποια παιδική χαρά
παίζοντας πετροπόλεμο με συνομήλικούς του.
:lol: :lol: :lol:

Θα με πνίξεις, ρε φίλε - μου βγήκε το νερό απ'τη μύτη...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην ξαχάσουμε και το μεγάλο ισπανικό 10άρι που μεσουρανεί στη Δράμα..
Εκοψε την χαίτη, σήρθηκε πίσω από μια γκόμενα που νομίζω την παντρεύτηκε κι έκανε αμάν να παραμείνει στο Ελλάντα.. Σκόρερ κόντρα στο γαύρο πριν 2 χρόνια!

http://www.youtube.com/watch?v=Wy4ET8oo ... re=related
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παντως αδερφια το συγκεκριμενο τοπικ το θεωρω μακραν το καλυτερο!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Μιλάμε το παρόν τόπικ έχει ξεπεράσει το όριο των πολλαπλών πιθανών χρήσεων. Λειτουργεί ως κολύριο για τα μάτια ενώ προκαλεί ερεθισμό των τοιχωμάτων του εντέρου λειτουργώντας ως άμεσης δράσης καθαρτικό αμά τη αναγνώσει και θέαση ονομάτων και φωτογραφιών. Ταυτόχρονα παρέχει εκπαιδευτικές πληροφορίες με δροσερή γεύση λεμονιού εφάμιλλες ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης που δικαιούται να φέρει το όνομα Ξυνή (σε μια σχολή είπαν να πάνε, θα τους τη βγάλετε... ;). Να προσθέσω και εγώ ένα δίδυμο εκπάγλου αισθητικής που μετέγραψε στα μητρώα του συλλόγου ο Λαχανοντολμάς (για όλα φταίει ο Αντώνης) πρώην πάρεδρος σωματείου της Νεαπόλεως.

Γιάννης Παπουλίδης

Μιχάλης Γκέκας.

Ο πρώτος είναι γιος του μπαμπά του Τάκη Παπουλίδη που διέπρεψε σε Νιόνιο και ζέλα τη δεκαετία του '60 και τον απέκτησε ο Θεωμάς τον Δεκέμβρη του 1992 στα 24 του από τον Πανιώνιο με περγαμηνές αμυντικού εθνικής ομάδας. Πέντε μήνες μετά και τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας οι οποίες προκάλεσαν την γενικήν θυμηδίαν το τρισμέγιστο αυτό ιπτάμενο υπερφρούριο αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Για το λαγωνικό Γκέκας ο οποίος είχε σκοράρει εναντίον μας σε ματς στο μήλο το Φλεβάρη του '92 το οποίο είχε λήξει 1-1 (το γκολ μας ο Μίλαν Τζούρτζεβιτς), εστήθηκε ολόκληρην επιχείρηση αρπαγής του από τον Παπαναστασιακό το καλοκαίρι του 1992 όπου υποτίθεται ότι δεν εκτιμήθηκε το ταλέντο του στην ανεύρεση λαγών.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

PRAKTORINOS έγραψε:
shark4 έγραψε:με τον καραλιτς , τι θα γινει ? τον εχω παραγγειλει τοση ωρα ( με γαρνιτουρα Θεοδωριδη) :lol: :lol: :lol: :lol:

Συγγνωμη με προλαβες. Με την γαρνιτουρα τι θα γινει ? :lol: :lol: :lol:
Από γαρνιτούρα, έχω πατάτες φούρνου,
ρύζι μπασμάτι
και μια τελευταία μερίδα από Γιώργο Θεοδωρίδη.

Αυτό το χαζό, πάλι,
μόλις πήγε να παίξει δυο-τρία υποφερτά ματς,
την έκανε για βάζελο
όπου και μεγαλούργησε.

(Από την ανάποδη !).

Εικόνα

Δεν ήταν κακός παίκτης.
Είχε καλά στοιχεία
δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε,
τρωγόταν,
αλλά ποιος ήθελε τότε να (παρα)μείνει στον ΠΑΟΚ;

Αν δεν κάνω λάθος λίγο μετά τον ερχομό του ο Θεοδωρίδης κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτη και μένει για κάποιο διάστημα εκτός γηπέδων. Με το που επιστρέφει ο Αναστασιάδης που ήταν προπονητής μας τότε του λέει. «Τώρα να δούμε που έβγαλες το σκουλήκι από μέσα σου θα παίξεις μπάλα; (να θυμίσω ότι τον είχαμε πάει από τον συμπολίτη

Αν γνωρίζει κάποιος την ιστορία ας επιβεβαιώσει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Correct για την ατάκα του Άγγελου αν υπάρχει ντοκουμέντο δεν γνωρίζω όμως.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

PRAKTORINOS έγραψε:Ε, όχι και ο Πατρίτσιο Αλεχάντρο Καμπς, εδώ μέσα!

Οχι να τον εξισώσουμε με ο,τι ημίπαλτο
έχει εμφανιστεί στην Τούμπα.

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 55#p167455

Και μόνο για εκείνη τη βραδιά με την Udinese Calcio
τού αξίζει μνεία και όχι καλαμπούρι.
+απειρο!!!
κατω τα χερια απο το πουλεν, του οποιου τη φανελα φορουσα στο ματς με την ουντινεζε!! :x
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Υπηρξε και ενα καταπληκτικο αριστερο μπακ που αποκτηθηκε απο τον ιστορικο εθνικο πειραιως, ονοματι (Νικος νομιζω) Αντωνοπουλος...εχουμε τιποτα γι'αυτον?
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Να σας θυμίσω και τον ογκόλιθο σέντερ μπακ που είχαμε στις αρχές των 90s Νίκο (δεν είμαι σίγουρος ) Πλίτση, στον οποίον όμως προσωπικά τρέφω βαθιά ευγνωμοσύνη διότι ήταν αυτός που μου έμαθε ότι ο αγώνας λήγει όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Σε ένα ματς ή με τον Πανιώνιο ή την Δόξα με Γούναρη ίσως στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ βολοδέρνει στο 0-0 κι απογοητευμένος ο πατέρας μου μας μαζεύει με τον αδερφό μου να φύγουμε από το γήπεδο για να αποφύγουμε τον συνωστισμό (τώρα ποιος συνωστισμός στις εποχές Βουλινού, ένας θεός κι ο φάδερ μου ξέρουν). Με σκυμμένα κεφάλια και στεναχώρια βγαίνουμε έξω από το γήπεδο ώσπου ακούμε ένα βροντερό γκοοοοοοοολ και ξανατρέχουμε μέσα χωρίς να πιστεύουμε ότι μπήκε βλέποντας τον κόσμο να κοπανιέται από την χαρά της λύτρωσης κι ίσως βαθιά μέσα τους για τον σκόρερ ο οποίος ήταν ο Πλίτσης. Εκ τότε δεν ξαναέφυγα ποτέ από το γήπεδο πριν να τελειώσει το παιχνίδι. Νίκο (αν είναι αυτό το όνομά σου) Πλίτση σε
ευχαριστώ

Ζητώ την επιβεβαίωση των αναμνήσεων μου από των άνθρωπο που ταξιδεύει στο χρόνο κ. Praktorino.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”