19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

arisk έγραψε:Όταν ένας άνδρας είναι λίγο ασχημούλης συχνά το γυρνάει αλλού για να μην νιώθει μειονεκτικά στο συγκεκριμένο θέμα... Ανάλογα με ορισμένες παραμμέτρους όπως προσωπικότητα, χαρακτήρας, εγωισμός, σωματότυπος, κτλπ μπορεί να το ρίξει στο διάβασμα και να το παίξει κουλτούρα, να το ρίξει στο γυμναστήριο και να το παίξει σφίχτης, να το ρίξει στην μόδα και να γίνει Λάκης Γαβαλάς... εεε... στυλάτος ήθελα να πώ, να αφήσει μακρύ μαλλάκι, κτλπ... Πολλά παιδιά που έχουν μακρύ μαλλί χρόνια νιώθουν ανασφάλεια για το πώς θα είναι χωρίς αυτό και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους επηρεάσει σε διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους... Έτσι και ο Κούτσι... Τώρα είναι σε καλή φάση, ώς το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ, γίνεται διάσημος (ειδικά στην μικρή μας πόλη), ντεμέκ μουράτος με μαλλάκια, ακριβά ντυσιματάκια, σπιταρονάκια, BMW X6, κτλπ... Καλώς ή κακώς όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε κάτι τέτοιο, άλλωστε για τους περισσότερους όταν ήμασταν μικροί αυτό ήταν ένα όνειρο... Μπάλα, ΠΑΟΚ, αστέρι, Θεσσαλονίκη, ζωή, λεφτά, γυναίκες... Οπότε δεν κακίζω το Βασιλάκη για τίποτα... Απλά όμως επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιόμορφη κοινότητα και με μοναδικά χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν απο όλους τους άλλους και πολλοί άνθρωποι κάνουν θυσίες ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε για να ζεί ο μικρός το όνειρό του, θα πρέπει και αυτός να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις... Βλέποντας την απόδοσή του στην αρχή της σεζόν (με εξαίρεση ένα ημίχρονο στο ΠΑΟΚ-λειβαδειά) οπότε και ήταν άθλιος, σε σύγκριση με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια (Τρίπολη, Σέρρες, ατρόμητο όσο έπαιξε) φαίνεται μια αισθητή βελτίωση και με κάνει να πιστεύω ότι με τη βοήθεια των ανθρώπων που των πλαισιώνουν δουλεύει και προσπαθεί και δείχνει να έχει όρεξη να παίξει καλή μπάλα... Οπότε δεν θα τον σταυρώσω για το (μικρό αλλά σίγουρα όχι και αμελητέο λεώ εγώ τώρα πλέον με καθαρό μυαλό) λάθος του, αλλά θα συνεχίσω να τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα και μέχρι τώρα και περιμένω ότι αυτός θα συνεχίσει να δουλεύει με το κεφάλι κάτω (και όχι με το κάτω κεφάλι... :lol: ) όπως έκανε μέχρι τώρα...
Άλλωστε χρωστάει στην οικογένειά μας και 1,5 εκ. ευρώ... Συν τους τόκους... Και ο μόνος τρόπος να τα ξεπληρώσει είναι να παίξει μπάλα... Και για να γίνει αυτό πρέπει να στον στηρίζουμε... Και να μην του το πούμε και τον αγχώσουμε περαιτέρω γιατί θα το κλάψουμε το μύριο αν γίνει αυτό... Οπότε όπως έχει πεί και ένας "παλιόφιλος"... Σσσσσσσστττ... ;)

Αστειάκι... :lol: :lol: :lol:
πω πω !μες'το μυαλο μου εισαι αδερφε!λεφτα,σπιτια,αυτοκινητα που να μην ξεφυγει το παλικαρι!κι'ολα αυτα στα εικοσι του χρονια!!εγω ειμαι 31 κ κανω το σκατο μου παξιμαδι για να τα βγαλω περα,κι'οταν δεν κανω σωστα τη δουλεια μου καθομαι κι'ακουω ενα σωρο μαλακιες κ κανω κ τον μαλακα :evil:
makiz

Δημοσίευση από makiz »

ο μπιλακος μας πανω απ ολα παρεμενει το μελλον τις ομαδος μας
και σιγουρα παρολο το σκηνικο που προκαλεσε δεν θα σταματιση σιγουρα να ειναι ενα απο τα αγαπημενα παιδια της κερκιδας

αλλα θα πρεπει να την ακουει καθε φορα που κανει λαλακια σαν να ειναι το παιδι μας το ιδιο...τα παιδια σας δε τα μαλωνετε ποτε ? (οσοι ειστε γονεις ενοητε)

οχι τιποτα αλλο, αλλα μην περασουν τα χρονια και λεμε αυριο μεθαυριο "αρε φταιμε που δεν σε μαμησαμε μικρο να μας λες και θειους"
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

arisk έγραψε:Επομένως δεν είναι σωστό να κακίζουμε ένα 20χρονο Ελληνόπουλο (απο τα περίχωρα του κάμπου που πριν ενηλικιωθεί μετανάστευσε στην λεβεντογέννα Κρήτη για βιοποριστικούς λόγους και στα 20 του ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι, μια νέα περιπέτεια στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά) για την (μπαστουνοβλαχοΕλληνική) νοοτροπία του, μιάς και με την ίδια νοοτροπία είναι ποτισμένη σχεδόν όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια... Βέβαια πάντα απο αυτούς που αγαπάμε περιμένουμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε να κάνουν τη διαφορά, να πάνε ψηλά και να γαντζωθούμε πάνω τους και να πάμε και εμείς μαζί τους εκεί ψηλά... Αλλά ας μην γίνει το δικό μας βάρος η αιτία να μην μπορέσουν εκείνοι να πάνε ψηλά... Ας τους βοηθήσουμε να προσπαθήσουν και να πετύχουν ή και να αποτύχουν εκείνοι... Εμείς είμαστε εδώ απλώς επειδή αγαπάμε, για να βοηθάμε... Για να τους σπρώχνουμε όταν ανεβαίνουν... Για να τους σηκώνουμε όταν πέφτουν...
Αρη, στο δευτερο μισο συμφωνω απολυτως, αυτο περιμενουμε και αυτος ειναι ο ρολος μας. Στο πρωτο μισο, οπως και στο προηγουμενο ποστ, θα διαφωνησω - εκτος και αν δεν εχω καταλαβει οτι τα λες ειρωνικα.

Δε μπορω να δεχτω οτι θα πρεπει να δειξουμε κατανοηση στο δραμα του βασιλακη,γιατι ετσι το παρουσιαζεις. Το βρισκω λιγο προκλητικο, ειδικα μεσουσης της ΑΜΚ, οπου χιλιαδες απλος κοσμος συμβαλλει απ το υστερημα του για την BMW του βασιλακη μας. Ε,οχι! Δε του κανε κανεις κριτικη για μια κακη εμφανιση μες το γηπεδο. Τοτε ναι, να το καταλαβω. Του κανουμε κριτικη,χωρις να του κακιζουμε, για τη συμπεριφορα του εξω απο αυτο, προς τους υπολοιπους συναδελφους του. Δε βρισκω κατι το μεμπτο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε μου συμφωνω μαζι σου. Το ειχα γραψει και τις προαλλες , οτι οταν μια ομαδα διασυρεται με ενα τετοιο σκορ , ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταει ουτε ο Κουτσια, ουτε ο Φωτακης κ.ο.κ.
Φταινε ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν ομαδα με την εμφανιση που παρουσιασαν. Απο εκει και περα η σταση του εν λογω ποδοσφαιριστη , την στιγμη που ο προπονητης του προσπαθει να συμμαζεψει -και ισως να ανατρεψει- την κατασταση , κρινεται κατ'εμε απαραδεκτη.
Μπορεις να δειξεις την δυσαρεσκεια σου με αλλο τροπο και κυριως σε αλλη στιγμη. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.
Απο την αλλη δεν βλεπω καποιο δραμα για να δειξω κατανοηση.
Συγγνωμη αλλα υπαρχει κοσμος που το ποσο που θα φαει σαν προστιμο (οχι μονο αυτος αλλα ολοι τους ) δεν τα βγαζει ουτε σε ενα χρονο.

Υ.Γ. Συγγνωμη φιλε Αρη αλλα η παρουσιαση σου για το αμουστακο 20χρονο που για βιοποριστικους λογους ξενιτευτηκε στη Κρητη(!!!) απο τον θεσσαλικο καμπο , παραπεμπει σε λιγο Ξανθοπουλο.
Δεν πηγε και στα ορυχεια του Βελγιου εργατης. !!!!!! Ποδοσφαιρο πηγε να παιξει επι πληρωμει !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Όχι παιδιά, δεν θέλω να παρουσιάσω κανένα δράμα, ούτε βεβαια πιστεύω ότι ο Κουτσιανικούλης ζει ένα δράμα, κάθε άλλο, το όνειρό του ζεί, άλλωστε το ανέφερα και παραπάνω... Απλά λέω με το απόσπασμα που παραθέσατε λίγο πιο πάνω ότι ένα παιδί απο τον κάμπο, πιθανόν και λίγο βλαχάκι (χωρίς παρεξήγηση απο τους φίλους, άλλωστε και εγώ έχω καταγωγή απο κάπου εκεί κοντά απο τη μια πλευρά), ίσως και ελαφρώς αμόρφωτο λόγω συστηματικής ενασχόλησης μετο ποδόσφαιρο, ξαφνικά πριν καν καταλάβει ποιός είναι και τι του συμβαίνει έφυγε απο το σπίτι του και τη μαμά του και πήγε στην Κρήτη να παίξει μπάλα... Πριν προλάβει να προσαρμοστεί εκεί, του είπαν "μικρέ είσαι παιχταράς, είσαι ο νέος Μέσι, πάρε τόσα εκατομμύρια και πάνε να παίξεις τη μπαλάρα σου στην μεγαλύτερη ομάδα του Βορρά"... Και ξάφνου βρέθηκε εδώ, στην πανέμορφη και γλυκειά Θεσσαλονίκη, να έχει στα πόδια του όλα τα καλά του κόσμου (δόξα, φήμη, αναγνωρισιμότητα, λεφτά, σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα, γκόμενες και ότι άλλο βάζει ο νούς σας)...
Λέω λοιπόν ότι είναι φυσικό και αναμενόμενο να λαλήσει... Δεν λέω ότι χαίρομαι για αυτό, όμως το αντιλαμβάνομαι και δεν πέφτω απο τα σύννεφα μιας και μέσες-άκρες το περίμενα, όλοι μας πιστεύω... Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλα αυτά, εκτός αν είσαι μια τρομερή προσωπικότητα με απαράμμιλη ωριμότητα, πράγμα σπάνιο για την ηλικία αυτή αλλά και τον χώρο αυτό... Περιγράφοντας την παραπάνω κατάσταση αλλά και τις συνθηκες που επικρατούν στην Ελλάδα μέσα απο τα δικά μου μάτια, θέλω να καταδείξω ότι θεωρώ εντελώς άτοπες και εκτός πραγματικότητας τις συγκρίσεις με 20χρονους απο την Ευρώπη ή απο το άλλο άκρο, απο υποανάπτυκτες χώρες...
Δεν θεωρώ λοιπόν περίεργο ή παράλογο το να συμβαίνουν στον (κάθε) Κουτσιανικούλη αυτά που συμβαίνουν και απο την άλλη νομίζω ότι είναι στο χέρι του να κερδίσει αυτή τη μάχη (με τον κακό του εαυτό και τις "γλυκές προκλήσεις της ζωής των διασημων"), πάντα με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και του περιβάλλοντός του και βνα εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αξιόλογο χαρακτήρα... Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όλα είναι στο χέρι και στο πόδι του... Μπορεί να γίνει Έλληνας Μέσι, μπορεί να γίνει και Έλληνας Καστίγιο... Διαλέγει και παίρνει...
Και εμένα ο ρόλος μου σαν οπαδός θεωρώ ότι είναι αυτός που ανέφερα νωρίτερα... Μιλάω πάντα προσωπικά βέβαια και σαφώς δεν δεσμεύεται κανένας απο τα δικά μου πιστεύω, παρα μόνον εγώ... Ας το επαναλάβω λοιπόν...

Εγώ είμαι εδώ απλώς επειδή αγαπάω, για να βοηθάω... Για να τους σπρώχνω όταν ανεβαίνουν... Για να τους σηκώνω όταν πέφτουν... Όχι για να βγάλω τα προσωπικά μου προβλήματα και παράπονα απο τις αδικίες της κοινωνίας και της καθημερινότητας και το μαράζι για όσα ίσως άξιζα να εχω και δεν έχω (ακόμα) καταφέρει - κατακτήσει - αποκτήσει...

Υ.Γ. Η τελευταία παραγραφος δεν αναφέρεται επ'ουδενί στους φίλους και συνοπαδούς σαρκ4 και τζιμπι. Αναφέρομαι απλά στο πως βλέπω και πως δεν βλέπω τον ρόλο μου σαν φίλαθλος ή οπαδός της ιδέας που λέγεται ΠΑΟΚ... Καμία σπόντα για κανέναν... Διευκρινίζω, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα και μπορεί κάλιστα να σφαχτούμε μεταξύ μας πάλι χωρίς να υπάρχει λόγος και διαφωνία ουσιαστικά, ενώ οι απόψεις μας ίσως να'ναι και αρκετά κοντά... ;)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Πολύ σωστά ΄Αρη...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αρη νομιζω οτι συμφωνουμε σε γενικες γραμμες, και πληρως στο ποιος ειναι ο ρολος μας.
δε νομιζω ωστοσο οτι βγαζουν οι αποψεις μας κανενα μαραζι..ηταν μια απλη αντιδιαστολη της πραγματικοτητας που περιγραφεις για τον βασιλη με την πραγματικοτητα αλλων ανθρωπων που αγαπουν την ομαδα περισσοτερο απ οτι ο καθε βασιλης, για να μη χανουμε το μετρο..η αγαπη ειναι δεδομενη απ ολα τα παιδια πιστευω, αλλα ο καθενας την εκφραζει με τον τροπο του. προσωπικα, το σχολιο μου προς τον Βασιλη - κ οχι βασιλακη- ηταν το θρασος να το δειχνει εντος των γραμμων. Κι αυτο νομιζω ειναι ωθηση για να παει ψηλοτερα. οχι; :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ανέφερα στις τελευταίες μου λέξεις ότι δεν αναφέρομαι σε σένα και στον σαρκ4... Γιατί δεν αναφέρομαι σε σένα ή σε κάποιον άλλο φίλο συγκεκριμένα, γενικότερα μιλάω... Και υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα κόσμου που βγάζουν μια μικρή "κακιούλα" με τους πετυχημένους, τύπου "γιατί παίρνουν τόσα λεφτά αυτά τα κωλόπαιδα", "τι κάνουν και αξίζουν τόσα", "άλλοι δεν έχουν να φάνε και αυτουνού του δίνουμε 500 και δεν τα θέλει και ζητάει περισσότερα ο αχάριστος", κτλπ... Λέω απλώς ότι η κοινωνία στην οποία όλοι ζούμε και αναπνέουμε δεν είναι υπόδειγμα δικαιοσύνης, ανταποδοτικότητας, αξιοκρατίας, θριάμβου του περι δικαίου αισθήματος, κτλπ... Καλώς ή κακώς τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι (κακώς λέω εγώ προσωπικά), όμως δεν θα βγεί τίποτα χτυπώντας (μεγάλα) παιδιά σαν τον κάθε Κουτσιανικούλη βασιζόμενοι μόνο στο "πόσα παίρνουν" και ξεχνώντας ότι πέραν του φουσκωμένου τραπεζικού λογαριασμού τους και της υπέρμετρης αναγνωρισιμότητας που απολαμβάνουν κατα τ'άλλα (καλώς ή κακώς) μπορεί να παραμένουν παιδιά και μάλιστα με τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του ο καθένας (και με όλες τις παραμμέτρους που προανέφερα σε προηγούμενα post, όπως χαρακτήρας, προσωπικότητα, ωριμότητα, εφυία, ηλικία, καταγωγή, μόρφωση, κτλπ)...

Υ.Γ. Στην προκειμένη περιπτωση του πειθαρχικού παραπτώματος του Κουτσινικουλη προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί όπως θα γινόταν και με οποιονδήποτε άλλο, εννοείται όμως όχι να σταυρωθεί (όπως ειπώθηκε απο ορισμένους τις προηγούμενες μέρες, "να του καρφώσουμε το δελτίο", κτλπ) και να συνεχίσει να απολαμβάνει τη στήριξή μας γιατί μόνο έτσι θα αποσβεστεί η επένδυσή μας που έγινε πάνω του...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι,συμφωνουμε ;)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εγώ ψηφίζω να γίνει ο Έλληνας Καστίγιο, για να τα πάρουμε χοντρά από τους Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

DimisK έγραψε:Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Πολύ σωστά ΄Αρη...

Απλά δεν ήθελα να τονίσω όλο το ποστ του Άρη, αλλά μόνο αυτό το κομμάτι που παραθέτω παρακάτω διότι με αυτό συμφωνώ απόλυτα:

Δεν θεωρώ λοιπόν περίεργο ή παράλογο το να συμβαίνουν στον (κάθε) Κουτσιανικούλη αυτά που συμβαίνουν και απο την άλλη νομίζω ότι είναι στο χέρι του να κερδίσει αυτή τη μάχη (με τον κακό του εαυτό και τις "γλυκές προκλήσεις της ζωής των διασημων"), πάντα με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και του περιβάλλοντός του και βνα εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αξιόλογο χαρακτήρα... Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όλα είναι στο χέρι και στο πόδι του... Μπορεί να γίνει Έλληνας Μέσι, μπορεί να γίνει και Έλληνας Καστίγιο... Διαλέγει και παίρνει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΠΑιζεις για το μαλλι σου σημερα ΜΠιλι... :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κουρεμα...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Νομιζω εισαι αδικος Μανιακε.Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουσε να κανει τιποτα παραπανω.Ουτως ή αλλως τον εβαλε μπας και βρεθει μονος του σε καμια αντεπιθεση και δημιουργησει κατι καλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”