Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Πάλι άκυροι είσαστε εσείς οι 2......
Πάντε σε κανά τόπικ του Τούλη να ξεχαρμανιάσετε ρε λαμόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντε σε κανά τόπικ του Τούλη να ξεχαρμανιάσετε ρε λαμόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Ρε δεν πάτε να κάνετε καμία δουλειά λέω εγώ;;;;
Είσαστε που είσαστε σαν ακτινογραφίες.....μου θέλετε και σχόλια στο ότι να 'ναι....ένα σοβαρό - αγνό και πάνω απ' όλα τίμιο τόπικ!!!!!!!!
Είσαστε που είσαστε σαν ακτινογραφίες.....μου θέλετε και σχόλια στο ότι να 'ναι....ένα σοβαρό - αγνό και πάνω απ' όλα τίμιο τόπικ!!!!!!!!
Πέστα ρε πρωθυπΥργε... Άντε γιατί πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει... Δε ναι δυνατόν μερικοί αλήτες (υποκινούμενοι σιγουρα απ την α/μ και τον τούλη) να καταστρέφουν το σημαντικότερο τόπικ όλων των εποχών, το ένα και μοναδικό Ότι να 'ναι του αξεπέραστου Dr DreamWarrior!!!!
- dreamwarrior
Για την ενημέρωσή σου......ο Τούλης είσαι εσύ οκ;;;;;
Ο Νο 2 φυσικά....ο original Νο 1 έχει χαθεί κάπου στα παγωμένα φιόρδ της αλεμάνιας!!!!!
Ο Νο 2 φυσικά....ο original Νο 1 έχει χαθεί κάπου στα παγωμένα φιόρδ της αλεμάνιας!!!!!
Δε καταλαβα το υφος σας αγαπητε... Προς τι η ειρωνια σας?? Θεωρειτε οτι δεν ξερω ποιος ειμαι γω, ποιος ειναι ο τουλης και γενικα τι μου γινεται?? Και οκ, δεν ξερω... εσας τι σας κοφτει?? Από που κι ως που ενδιαφέρεστε για τα μοναδικα ατομα που αντιστέκονται στη λαίλαπα σας... Τα μοναδικα άτομα που παλεύουν για τη λευτερια του οτι-να-ναι....
- dreamwarrior
.....έχεις δίκιο αδερφέ.....
Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην πύρινη λαίλαπα της Α/Μ και των συνεργατών της!!!!!
Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην πύρινη λαίλαπα της Α/Μ και των συνεργατών της!!!!!
Να διαλύσουμε κάθε ίχνος των τρομοκρατών α/μ και νοβιτουλη-τουλη... Δε γινεται να διακινδυνευουμε την οτι να ναι παρουσια του μοναδικου οτι να ναι, για χαρη δυο αποβρασματων της οτι να ναι κοινωνιας... Είναι, πλέον, καιρός ν αρχίσει ένα ανελέητο κυνήγι στην α/μ και τον νοβιτουλη-τουλη, με μοναδικο σκοπο την πληρη επικρατηση των οτι να ναι αρχων του ενος και μοναδικου Dr DreamWarrior!!!!!!!!
- dreamwarrior
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιούμε οτιδήποτε προσφέρεται ή πλασάρεται έντεχνα, όσο παραμένει στην κυβέρνηση ο σιχαμερος Dr DreamWarrior. Μια εξουσία που ανέλαβε με ύπουλα μέσα, καταπατώντας κάθε έννοια της οτι να ναι δημοκρατίας μας. Ο αγώνας μας αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί. Και τότε δε θα ξερετε που να κρυφτείτε...
Και ποιος εισαι εσυ ρε τουλη που θα κατηγορησεις τον εναν και μοναδικο πρωθυπΥργο μας??? Τον αξεπεραστο και αξύριστο Dr DreamWarrior??? Εμείς, οι χιλιαδες υποστηρικτές του είμαστε εδώ ενάντια σε κάθε προσπάθεια σας...! η ότι να ναι δημοκρατία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ!!!
- dreamwarrior
Για το αν κερδίσαμε με υποχθόνιες μεθόδους μπορείς να το δεις στο φατσοβιβλίο.....εκεί έχει την ψηφοφορία και τα αποτελέσματα οκ;;;;
Και αν θέλετε και 2ο γύρο δεν έχουμε πρόβλημα ως παράταξη!!!!!
Και αν θέλετε και 2ο γύρο δεν έχουμε πρόβλημα ως παράταξη!!!!!
- aspromauri
Συστρατεύομαι και εγώ με τον τούλη στον αγώνα για την διάλυση κάθε ίχνους των τρομοκρατών α/μ και νοβιτουλη-τουλη !!!!!!

Πέστα ρε πρωθυπΥργε μας!!
Άντε που θα τολμησουν να αμφισβητήσουν την δυναμική σου!!!
Λες και δε ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε... Λες και δε ξέρουμε τι ύπουλα και δολοπλόκα άτομα είναι η α/μ και ο νοβιτο...
Άντε που θα τολμησουν να αμφισβητήσουν την δυναμική σου!!!
Λες και δε ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε... Λες και δε ξέρουμε τι ύπουλα και δολοπλόκα άτομα είναι η α/μ και ο νοβιτο...