Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Αυτό με το SMS δεν μου αρέσει καθόλου πάντως.
Τι σχέση έχουν οι μετοχές με τα SS?
Άκουσα ότι η ζημιά απο τον αποκλεισμό απο την Χέρενφεν ήταν 2 μύρια Ευρώ.
Απο το κύπελλο 0,5 μύρια Ευρώ σύνολο 2,5.
Μας είπε ο Βιολίδης 2,3 μέσα το ταμείον.
Θέλουμε κερδοφόρα 3η χρονιά σερί.
Το καθήκον μας το ξέρουμε?
Μόνο εμείς αδέρφια δεν το ξαναλέμε...
Τι σχέση έχουν οι μετοχές με τα SS?
Άκουσα ότι η ζημιά απο τον αποκλεισμό απο την Χέρενφεν ήταν 2 μύρια Ευρώ.
Απο το κύπελλο 0,5 μύρια Ευρώ σύνολο 2,5.
Μας είπε ο Βιολίδης 2,3 μέσα το ταμείον.
Θέλουμε κερδοφόρα 3η χρονιά σερί.
Το καθήκον μας το ξέρουμε?
Μόνο εμείς αδέρφια δεν το ξαναλέμε...
Τι να πεις ρε φίλε. Αν πεις κάτι θα σε βγάλουν αντιΠΑΟΚτσή. Έχεις 100% δίκιο σε αυτά που λες και πάλι καλά που το λες εσύ.MANTASSOS έγραψε:ρε μαγκες να ρωτησω κατι? χθες ακουσα στο σπορ103 στα παοκτσακια που κανουν στις 5 η ωρα την εκπομπη οτι αν στειλεις ενα μηνυμα αυτο θα παει στην αυξηση... 2 ζητηματα...το μηνυμα κοστιζει 1€+φπα...για ποιο λογο να πληρωσουμε φπα και ποσο απο το 1€ θα παει στην αυξηση? εννοω οτι η εταιρια που κανει την υποστηριξη στα μηνυματα παιρνει καποιο ποσοστο.... 2ον οταν μαζευτει αυριο το ποσο και καταθετηθει σε ποιον θα πανε οι μετοχες? νομιζω και εχει γινει λαθος ενημερωση αλλα και προωθηση του θεματος.... α.μ.κ. ειναι μια επενδυση..ως μετοχοι μπαινουμε στην εταιρια...δεν ειναι ερανος οπως οι πιο πολυ εχουν εντυπωση
Κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους και αγνοί ΠΑΟΚτσήδες τους βοηθάνε σε αυτό.
Είναι κι αυτοί ένα δοχείο από τα συγκοινωνούντα της ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδικης ενημέρωσης και της "εσωτερικής" πληροφόρησης.
Διευθυντής ριζοσπάστη --> Θινκ (Φατ) Τανκ δημοσιογράφος (απόφοιτος ΙΕΚ Ταπερμαν) --> "Ακραίος" sms σύνδεσμος με ιστοσελίδες, ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.
Στην εκπομπή τους οι ultras έχουν πει ότι το ποσό που θα πήγαινε στο σταθμό, δηλ 1ευρώ-μερίδιο τηλεφωνικής εταιρείας θα πάει στην ΑΜΚ.
Δεν εξετάζω την πιθανότητα να λένε ψέματα ή να κοροιδεύουν.
Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί κάποιος να στείλει μήνυμα και να μην πάει στην τράπεζα.
Είναι ανήλικος; Είναι στο εξωτερικό; Δεν του περισσεύουν πάνω από 2-3 ευρώ; Πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως η προσπάθεια είναι αξιέπαινη και οι μετοχές ας βγουν σε όποιο όνομα να ναι. Δηλαδή αυτός που θα καταθέσει τα χρήματα, θα μοστράρει μετά το χαρτί και θα λέει δες εγώ μεγάλε πόσες μετοχές πήρα;
Μακάρι για κάθε έναν που στέλνει sms να υπάρχει άλλος ένας που πάει στη marfin.
Δεν εξετάζω την πιθανότητα να λένε ψέματα ή να κοροιδεύουν.
Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί κάποιος να στείλει μήνυμα και να μην πάει στην τράπεζα.
Είναι ανήλικος; Είναι στο εξωτερικό; Δεν του περισσεύουν πάνω από 2-3 ευρώ; Πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως η προσπάθεια είναι αξιέπαινη και οι μετοχές ας βγουν σε όποιο όνομα να ναι. Δηλαδή αυτός που θα καταθέσει τα χρήματα, θα μοστράρει μετά το χαρτί και θα λέει δες εγώ μεγάλε πόσες μετοχές πήρα;
Μακάρι για κάθε έναν που στέλνει sms να υπάρχει άλλος ένας που πάει στη marfin.
ολες οι ομαδες εχουν αναγκη φιλα προσκειμενες εφημεριδες μας αρεσει δεν μας αρεσει ειναι απαραιτητοfuzztone έγραψε:
Είναι κι αυτοί ένα δοχείο από τα συγκοινωνούντα της ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδικης ενημέρωσης και της "εσωτερικής" πληροφόρησης.
Διευθυντής ριζοσπάστη --> Θινκ (Φατ) Τανκ δημοσιογράφος (απόφοιτος ΙΕΚ Ταπερμαν) --> "Ακραίος" sms σύνδεσμος με ιστοσελίδες, ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.
.....κυταξτε τα σκουληκια εφημεριδα ραδιοφωνα .....κα μεις κοιμομαστε ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ......την λεξη "ριζοσπαστης " την χρησιμοποιουν οι ελιτιστες του http://www.paokg4.org/(δεν ανηκει στην θυρα 4) που απαξιωνουν τα παντα εχουν βεβαια το πρωτυπο τους το διοικητικο διδυμο
βεζυρτζη-οικονομιδη και πιστευουν οτι με ΜΕΛΒΑ-Γιαννη Παπαδοπουλο θα δει ο ΠΑΟΚ καλλιτερες μερες το λεει συνεχεια και ο λαγογιαννης

αν λιβανιζε τον ΜΕΛΒΑ kai τον παπαδοπουλο η εφημεριδα σπορ τοτε θα την εκθειαζαμε.......
ΡΕ ΠΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ
.......εγω χθες ξαναβαλα λεφτα και θα ξαναβαλω σε νεα αυξηση ......
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει τα ΔΙΚΑ του μέσα, σωστά. Δικά του όμως. Όχι του Α ή τουτ Β επιχειρηματία που τυχαίνει να "παίζει" ΠΑΟΚ μια περίοδο. Έτσι, και επίσημη ενημέρωση θα έχει ο ΠΑΟΚτσής και τα όποια έσοδα θα πηγαίνουν στην ΠΑΕ.
Αν τώρα η ΠΑΕ έχει συνάψει συμφωνία με συγκεκριμένα ΜΜΕ (εφημερίδες και ραδιόφωνα) για να την εκφράζουν ΕΠΙΣΗΜΑ, και παίρνει και τα ποσοστά που θα έπρεπε, τότε να μας το ανακοινώσει για να ξέρουμε κι εμείς και να βοηθήσουμε ανάλογα.
Όσο όμως δε συμβαίνει αυτό, η άποψή μου είναι ότι περισσότερο χάνει ο ΠΑΟΚ σαν οντότητα και ιδέα από αυτούς.
Σχετικά με τα SMS. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το 1.19€ τα 0,19€ πάνε στο ΦΠΑ και από τα υπόλοιπα περίπου τα μισά στην εταιρεία που διαχειρίζεται το νούμερο (αν κάποιος ξέρει συγκεκριμένο ποσοστό ας το γράψει). Συνεπώς, αν σταλούν 1000 SMS οι αγνοί ΠΑΟΚτσήδες, θα χρεωθούν με 1190€, από τα οποία ΤΟ ΠΟΛΥ τα 500€ περίπου θα πάνε για μετοχές. Αν αυτό το βλέπετε λογικό και δεν ενοχλεί κανέναν, πάω πάσο.
Y.Γ. Για το ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ που αναφέρεις, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να αναφερόμαστε με χαρακτηρισμούς σε άλλα σάιτ, που σημειωτέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ όπως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ΜΜΕ.
Αν τώρα η ΠΑΕ έχει συνάψει συμφωνία με συγκεκριμένα ΜΜΕ (εφημερίδες και ραδιόφωνα) για να την εκφράζουν ΕΠΙΣΗΜΑ, και παίρνει και τα ποσοστά που θα έπρεπε, τότε να μας το ανακοινώσει για να ξέρουμε κι εμείς και να βοηθήσουμε ανάλογα.
Όσο όμως δε συμβαίνει αυτό, η άποψή μου είναι ότι περισσότερο χάνει ο ΠΑΟΚ σαν οντότητα και ιδέα από αυτούς.
Σχετικά με τα SMS. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το 1.19€ τα 0,19€ πάνε στο ΦΠΑ και από τα υπόλοιπα περίπου τα μισά στην εταιρεία που διαχειρίζεται το νούμερο (αν κάποιος ξέρει συγκεκριμένο ποσοστό ας το γράψει). Συνεπώς, αν σταλούν 1000 SMS οι αγνοί ΠΑΟΚτσήδες, θα χρεωθούν με 1190€, από τα οποία ΤΟ ΠΟΛΥ τα 500€ περίπου θα πάνε για μετοχές. Αν αυτό το βλέπετε λογικό και δεν ενοχλεί κανέναν, πάω πάσο.
Y.Γ. Για το ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ που αναφέρεις, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να αναφερόμαστε με χαρακτηρισμούς σε άλλα σάιτ, που σημειωτέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ όπως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ΜΜΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fuzztone την Παρ 05 Φεβ 2010, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Pegasus1589
Και στο όνομα ποιανού θα είναι αυτές οι μετοχές; Δε μου αρέσει αυτό με τα ΣΜΣ... Πηγαίνετε σε μια τράπεζα να είστε σίγουροι και να ξέρετε ότι είναι στο όνομά σας οι μετοχές...
Παράλογοοοοο? Δεν απαντάει, άρα λογικό!fuzztone έγραψε: Σχετικά με τα SMS. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το 1.19€ τα 0,19€ πάνε στο ΦΠΑ και από τα υπόλοιπα περίπου τα μισά στην εταιρεία που διαχειρίζεται το νούμερο (αν κάποιος ξέρει συγκεκριμένο ποσοστό ας το γράψει). Συνεπώς, αν σταλούν 1000 SMS οι αγνοί ΠΑΟΚτσήδες, θα χρεωθούν με 1190€, από τα οποία ΤΟ ΠΟΛΥ τα 500€ περίπου θα πάνε για μετοχές. Αν αυτό το βλέπετε λογικό και δεν ενοχλεί κανέναν, πάω πάσο.
Μάλιστα κάνουν και ειδικές εκπομπές για αυτό το σκοπό!! Και μη χειρότερα...
ελιτιστες τους ειπα δεν ειναι κακο ....ΕΓΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ? Ε να τους εξαφανισουμε και αυτους να μεινουμε με τα αθλητικα νεα και το μετροσπορ....fuzztone έγραψε:Ο
Y.Γ. Για το ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ που αναφέρεις, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να αναφερόμαστε με χαρακτηρισμούς σε άλλα σάιτ, που σημειωτέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ όπως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ΜΜΕ που φαίνεται ότι προστατεύεις.
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ -ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΑ - ΜΕΛΒΙΚΑ-
ΧΡΥΣΟΔΙΚΕΦΑΛΙΚΑ.....απλα γουσταρω να παιζει ΠΑΟΚ στον τυπο για το οπαδικο καλο της ομαδας εκτος θεσσαλονικης .......
......
Αποσύρω το "προστατεύεις", ήταν άσκοπο εκ μέρους μου.
Την ιδέα φαντάζομαι την έπιασες όμως. Έχουμε ένα κοινό σημείο. Ούτε κι εγώ έχω καμία σχέση με συνδέσμους, παρατάξεις και λοιπές φράξιες όπως έχεις αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές.
Το "να παίζει ΠΑΟΚ" που λες σηκώνει πολλή κουβέντα και δεν είναι της ώρας, ούτε εντός θέματος.
Την ιδέα φαντάζομαι την έπιασες όμως. Έχουμε ένα κοινό σημείο. Ούτε κι εγώ έχω καμία σχέση με συνδέσμους, παρατάξεις και λοιπές φράξιες όπως έχεις αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές.
Το "να παίζει ΠΑΟΚ" που λες σηκώνει πολλή κουβέντα και δεν είναι της ώρας, ούτε εντός θέματος.
Μακάρι όλοι οι παοκτσήδες να σκέφτονταν όπως ο FUZZtone !!!
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ σε όλα όσα γράφεις παραπάνω και για τα ΜΜΕ αλλά και για τα μηνύματα της πλάκας. Τι είναι αυτά ρε παοκτσήδες ?????
Πλάκα μας κάνετε ?
Όλη η πρωτοβουλία των συνδέσμων για στήριξη στην αύξηση είναι να στέλνουμε μηνύματα ??? Αυτοί είναι οι πρωτοπόροι συνδέσμοι του ΠΑΟΚ ????
Για αυτό σου λέω πάντα Fuzz. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διαβούμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν πολλά ακόμα που μας κρατάνε χαμηλά. Και το κυριότερο από όλα είναι τα χρέη ...
Για αυτό να ξέρεις ότι ο Ζαγόρ ακόμα δεν βγαίνει ανοιχτά σε συγκρούσεις με όλα όσα συμβαίνουν.
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ σε όλα όσα γράφεις παραπάνω και για τα ΜΜΕ αλλά και για τα μηνύματα της πλάκας. Τι είναι αυτά ρε παοκτσήδες ?????
Πλάκα μας κάνετε ?
Όλη η πρωτοβουλία των συνδέσμων για στήριξη στην αύξηση είναι να στέλνουμε μηνύματα ??? Αυτοί είναι οι πρωτοπόροι συνδέσμοι του ΠΑΟΚ ????
Για αυτό σου λέω πάντα Fuzz. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διαβούμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν πολλά ακόμα που μας κρατάνε χαμηλά. Και το κυριότερο από όλα είναι τα χρέη ...
Για αυτό να ξέρεις ότι ο Ζαγόρ ακόμα δεν βγαίνει ανοιχτά σε συγκρούσεις με όλα όσα συμβαίνουν.
Συμφωνώ tad, το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τα χρέη και βάζω και το μετοχικό όπου ακόμη μεγαλομέτοχος είναι ο παπούλης.
- PABLO GARCIA1
Α ρε Φερνάντο τι μας έκανες...μας ξαναέκανες λογιστές με τα κομπιουτεράκια ανά χείρας.
Εντελώς μπακαλίστικα και με ότι ακούγεται από δω και από κει, θα προσπαθήσω να κάνω έναν υπολογισμό του μπάτζετ για του χρόνου.Με την ιδιότητα και του μετόχου πλέον για 2η φορά
Εχουμε και λαίμαι...
Χαλκιάς 300 Κρέσιτς 200 Τρίτος 50.
Αρα ΤΕΡΜΑΤΑΔΕΣ 550 αλλά επειδής είμαι πολύ άπλας βάζω 600.
Σνάου και Αραμπατζής από 150
Αρα ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 300,βάζω 350
Moon στον αγύριστο...
Λίνο 300
Αρα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 300 και εδώ δεν είμαι περισσότερο άπλας.
Του Σαβίνι μάλλον θα του κάνουμε τη χάρη και θα τον αφήσουμε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα γιατί το Ελληνικό δεν είναι για την κλάση του.
Κοντρέρας 600
Τσιρίλο 400 και Μαλεζάς 200
Αρα ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ 1200.Ούτε εδώ είμαι περισσότερο απλωμένος καθώς μου φαίνονται ήδη πάρα πολλά.
Βιέρι 350 Κούτσια και Μοράες από 250
Αρα ΕΞΤΡΕΜΑΚΙΑ 850,βάζω 900.
Πάμπλο 350, Βιτόλο 450, Ιβιτς 350, Σορλέν 400
, Φωτάκης 250.
Αρα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ 1800,περισσότερο άπλωμα ούτε για αστείο.
Ο Βερόν φαντάζομαι θα βρεί άλλη ομάδα για να κολλήσει τα επόμενα του ένσημα.
Μούσλι 700
,Φιλομένο 400, Παπάζογλου ή Κλάους 150.
Αρα ΦΟΡ 1250, επίσης περαιτέρω άπλωμα ούτε για αστείο.
Η σούμα (χωρίς εφορία πάντα) μας βγάζει 6,4 εκ.
Συν τα 600 για την αγορά του Κούτσια πάμε στα 7 εκ. τα οποία αντιστοιχούν σε ένα ρόστερ 20 παικτών και με ανάγκες 1-2 αμυντικών και 2-3 μεσοεπιθετικών για να φτάσουμε σε ένα ρόστερ 25 παικτών.
Αγνωστο τι θα γίνει με τον Εντίνιο όμως θεωρώ ότι σε τέτοια περίοδο έντονου οικονομικού σφιξίματος για να γίνει αγορά θα πρέπει ο Εντι να βγάλει μάτια.
Ακόμα θεωρώ ότι θα γίνει κουβέντα με 2-3 παίκτες είτε υψηλόμισθους, είτε που δεν δικαιολόγησαν τα συμβόλαια τους για μείωση αποδοχών, οπότε τα 7 εκ. της παραπάνω σούμας μπορεί να μειωθούν κατά 400-500 χιλ περίπου και να πάμε στα 6,5 εκ.
Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι μπορούμε να προσφέρουμε 3 ή ακόμα και 4 συμβόλαια της τάξεως των 700 χιλ. που ζητάει ο Σάντος, φτάνοντας το μπάτζετ κοντά στα 10 εκ. που θεωρώ ότι μας παίρνει οικονομικά.
Εντελώς μπακαλίστικα και με ότι ακούγεται από δω και από κει, θα προσπαθήσω να κάνω έναν υπολογισμό του μπάτζετ για του χρόνου.Με την ιδιότητα και του μετόχου πλέον για 2η φορά

Εχουμε και λαίμαι...
Χαλκιάς 300 Κρέσιτς 200 Τρίτος 50.
Αρα ΤΕΡΜΑΤΑΔΕΣ 550 αλλά επειδής είμαι πολύ άπλας βάζω 600.
Σνάου και Αραμπατζής από 150
Αρα ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 300,βάζω 350
Moon στον αγύριστο...
Λίνο 300
Αρα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 300 και εδώ δεν είμαι περισσότερο άπλας.
Του Σαβίνι μάλλον θα του κάνουμε τη χάρη και θα τον αφήσουμε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα γιατί το Ελληνικό δεν είναι για την κλάση του.
Κοντρέρας 600

Αρα ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ 1200.Ούτε εδώ είμαι περισσότερο απλωμένος καθώς μου φαίνονται ήδη πάρα πολλά.
Βιέρι 350 Κούτσια και Μοράες από 250
Αρα ΕΞΤΡΕΜΑΚΙΑ 850,βάζω 900.
Πάμπλο 350, Βιτόλο 450, Ιβιτς 350, Σορλέν 400

Αρα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ 1800,περισσότερο άπλωμα ούτε για αστείο.
Ο Βερόν φαντάζομαι θα βρεί άλλη ομάδα για να κολλήσει τα επόμενα του ένσημα.
Μούσλι 700

Αρα ΦΟΡ 1250, επίσης περαιτέρω άπλωμα ούτε για αστείο.
Η σούμα (χωρίς εφορία πάντα) μας βγάζει 6,4 εκ.
Συν τα 600 για την αγορά του Κούτσια πάμε στα 7 εκ. τα οποία αντιστοιχούν σε ένα ρόστερ 20 παικτών και με ανάγκες 1-2 αμυντικών και 2-3 μεσοεπιθετικών για να φτάσουμε σε ένα ρόστερ 25 παικτών.
Αγνωστο τι θα γίνει με τον Εντίνιο όμως θεωρώ ότι σε τέτοια περίοδο έντονου οικονομικού σφιξίματος για να γίνει αγορά θα πρέπει ο Εντι να βγάλει μάτια.
Ακόμα θεωρώ ότι θα γίνει κουβέντα με 2-3 παίκτες είτε υψηλόμισθους, είτε που δεν δικαιολόγησαν τα συμβόλαια τους για μείωση αποδοχών, οπότε τα 7 εκ. της παραπάνω σούμας μπορεί να μειωθούν κατά 400-500 χιλ περίπου και να πάμε στα 6,5 εκ.
Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι μπορούμε να προσφέρουμε 3 ή ακόμα και 4 συμβόλαια της τάξεως των 700 χιλ. που ζητάει ο Σάντος, φτάνοντας το μπάτζετ κοντά στα 10 εκ. που θεωρώ ότι μας παίρνει οικονομικά.
Ένα βασικό θέμα είναι αυτό της αλλαγής της φορολόγησης των παικτών. Συμφωνίες περί πληρωμής της εφορίας από την ομάδα πρέπει να θεωρούνται λογικά παρελθόν. Αλλιώς, το μπάτζετ θα εκτιναχθεί κατά πολύ χωρίς να υπάρχει αγωνιστικό αντίκρισμα.