Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
prologos

Re: Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA

Δημοσίευση από prologos »

:D :D :D :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Μάλλον δεν έπεισα ε?
Οκ ας το πάμε με προγράμματα άλλη μια φορά

Έχουμε 10 παιχνίδια.
Ο παο έχει 10 παιχνίδια επίσης +2 κύπελλο +2 Ευρώπη στο σύνολον 14κιλά.
Ο πσοφ έχει 10 παιχνίδια και 2 Ευρώπη στο σύνολο 12 κιλά.
Αυτό για τα περί προγράμματος.

Είσαι μάγκας?
Πάνε μάθε αλφαβήτα στα παιδιά.
Τι εννοώ.
Έμαθες το Α στον αρούλη.
Δηλαδή κάποτε τον έριξες στην βήτα και έκαναν ΑΑΑΑΑΑ πότε θα ανέβουμε ξανά?
Σκέτη απελπισία.

Τώρα θα μάθεις το Β στο γριακλή.
Δηλαδή την κατηγορία που πρέπει να αγωνίζεται μια ομάδα που πρέπει να ακολουθήσει την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ εκ φύσεως λόγω του οπαδικού του κινήματος.

Μετά παίζεις με τον μΠΑΟ.
Του μαθαίνεις το γράμμα ΓΑΜΑ!
Τον έχεις στο -3 και έχει πσοφ να παίξει να βγάλει τα μάτια του να το χαρεί.

Μετά αν είσαι μάγκας μπορείς να τους μάθεις και άλλα γράμματα αν είσαι και λίγο τυχερός και έχεις λίγο θέληση.
Ύστερα το πρόστιμο έρχεται και παρέρχεται.
Απλά μαθηματικά και αλφαβήτα.
Τα βασικά δηλαδή για κάφρους όπως τους αξίζει. ;)
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Είσαι Θεός, τέλος.... χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν, συμφωνώ με Πέπερ και Φοφανά..
Και να προσθέσω ότι το συνολικό πρόστιμο που μάλλον θα επιβληθεί θα είναι ίσο με το μπόνους που πήραν από τη νίκη στο τηγάνι!
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Pepermint έγραψε:Για το ματς...με το τοπικό σωματείο την Κυριακή(προσωπικά μαζί με το αεκ είναι τα σωματεία που απεχθάνομαι) έχω να πω τα κάτωθι:

1. Σαφώς και θα παίζουν με πάθος για ''διασυρμό'' όχι απλά για νίκη, όχι μόνο οι γριές αλλά και κάθε ομάδα ή ομαδίτσα από εδώ και πέρα. Εμείς δώσαμε δικαιώματα...αν και αργά ή γρήγορα οι χτυπητές αδυναμίες που κάλυπτε ομολογουμένως εντέχνως ο Σάντος...κάποτε θα φαινόντουσαν

το καλό είναι ότι φάνηκαν τόσο πολύ...ώστε μπορούμε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία...για το πότε θα ξαναφανούν

το ίδιο και με την ''τύχη''

2. Σαφώς και θα μπούμε πολύ νωθρά στο ματσάκι, όντας ζαλισμένοι ακόμα, το θεωρώ ψιλοσίγουρο...και δεν ξέρω ειλικρινά πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ για 3-4 βδομάδες, την στιγμή που ακολουθεί εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Κατ' εμέ πρέπει να κουλάρουμε και να αφήσουμε ''τα οπωσδήποτε νίκη'' περιμένοντας γκέλες των άλλων. Πολύ πιθανό να χάσουμε από τον Ηρακλή...οπότε τι θα λένε μετά οι αδελφοί που θέλουν πρωτάθλημα για εξιλέωση ?

...να τερματίσουμε 2οι θα λένε μετά ?

Δόξα τω Θεώ, έχουμε μιά απόσταση ασφαλείας από ρούλη και αεκ, που σημαίνει ότι με λογικές απώλειες θα τερματίσουμε στην 3η θέση, μια πολύ καλή θέση για το πρεστίζ μας και με μια αποδοτικότητα 2 χρόνων πολύ καλή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το πρωτάθλημα είναι χαλαρά ή δύσκολα του βάζελου και εμείς δύσκολα έχουμε τύχη για κάτι καλύτερο από την 3η θέση. Αν κουλάρουμε όμως τώρα, μπορούμε να είμαστε καλύτερα την περίοδο των play-off που είναι και ο στόχος ο μεγάλος. Αυτό κάνει και το αεκ (που κατ΄εμέ θα είναι και το μεγάλο εμπόδιο και για εμάς και για τον γάβρο) που με τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπυ...διατηρεί καλή ψυχολογία για εκείνη την περίοδο.

Γιατί να φορτσάρουμε και να τα φτύσουμε τώρα...ενώ μπορούμε να το κάνουμε εκεί που πρέπει ?

3. Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους....Πέρυσι και φέτος και ο γάβρος έφαγε 3 από τας Σέρρας και ο βάζελος, αλλά δεν άνοιξε μύτη για τα ξεφτιλέ αποτελέσματα στο κύπελλο

εμείς γιατί κολλάμε...γινόμενοι έρμαιο των σειρηνών των μμε (φιλικών-ουδέτερων-εχρθικών) ?

4. Ενα θετικό αποτέλεσμα θα είναι βάλσαμο και στοπ στην κατρακύλα που πρέπει να εμποδίσουμε. Τουτέστιν και η ισοπαλία σε ένα γήπεδο που έχουμε να κερδίσουμε 12 χρόνια (ήμαρτον) δεν θα μας χαλάσει. Αμα δε έρθει η νίκη - εξαιρετικά δύσκολο - ακόμα καλύτερα...Και να χάσουμε όμως, δεν τρέχει επί της ουσίας τίποτα.

Η ουσία είναι στα play-offs

Είδατε τελικά...πως μιά νίκη επί του γάβρου...έχει πάντα την μεγάλη επικινδυνότητά της ? Θυμάστε που τα λέγαμε ?

5. Σε περίπτωση νίκης ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΙΔΙΚΑ περί πρωταθλήματος και τα ρέστα (άμα έρθει τίτλος...θα έλθει στο ΝΤΟΥΚΟΥ...στη ΣΙΩΠΗ...και ουχί στο φωναχτό. Ετσι δεν υπάρχει ελπίδα)

Ας ηρεμήσουμε λοιπόν ΕΜΕΙΣ ...για να περάσει η ηρεμία στην ομάδα

όπως ακριβώς στο γλυκό και χωρίς παρεκτροπές έγινε και κατά την άφιξη της ομάδας χτές στην Τούμπα

Cool λοιπόν
+++ γι' αυτο και ολα τα ποστ που εκανες μετα την τεσσαρα. Διαφωνω και σε καποια αλλα λεπτομερειες σε σχεση με το αυτο που πραγματικα μετραει.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ρε παιδιά τι ασχολήστε με αυτό το παιχνίδι..εδώ οι πάντες στην ομάδα ασχολούνται με το πόσο θα είναι το πρόστιμο και τι έφταιξε για την τεσσάρα. με το παιχνίδι μόνο ο Σάντος πρέπει να ασχολείται.

από εκεί που η ψυχολογία της ομάδας είναι στο μέγιστο δυνατό μετά το διπλό στην Αθήνα και με την διαφορά από τον πρώτο στο 6 βαθμούς έγινε το σκηνικό της δευτέρας και όλα έγιναν άνω κάτω. εγώ προσωπικά δεν θέλω μόνο πρόστιμα αλλά και παραδειγματικές τιμωρίες σε αυτούς που τα προκάλεσαν. γιατί ήξεραν πότε θα τα πάρουν τα λεφτά τους και κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση. κάποιοι θέλουν το κακό της ομάδας και πρέπει να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

plato6 το θέτεις πολύ σωστά το θέμα. Και εμένα κάτι μου βρωμάει.
Ο μόνος στόχος όοοοοοοοοοολων αυτών είναι ο αποπροσανατολισμός της Ομάδας.
ποιος έχει συμφέρον από αυτή τη κατάσταση του ΠΑΟΚ?
ποιος θορυβήθηκε από την πορεία του ΠΑΟΚ?
ο πόλεμος, εναντίον του ΠΑΟΚ, μαινόταν με σημαία τα ντέρμπι. ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝ για τα ντέρμπι!
Περαιτέρω, η καραμέλα της μη-καλής μπάλας που παίζει ο ΠΑΟΚ, δεν επηρέασε καθόλου την πορεία της Ομάδας και έσκασε σαν φούσκα.
Από την άλλη, τον Λαό δεν μπόρεσαν να τον διασπάσουν, με όσες προσπάθειες και αν έκαναν (δες κοντοπουτ. Δ.Σ.)
Επίσης, όλοι οι παπαρολόγοι δημοσιοκάφροι λένε ότι οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που κατορθώνουν να κερδίζουν και στα παιχνίδια που δεν παίζουν καλά. Ε αυτό δεν έγινε με τον ρουφιάνο ατρόμητο? ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝ επίσης και για αυτό το θέμα!

Πήραμε, λοιπόν, το ντέρμπι, μειώσαμε σε 6 από τον πράσινο λαγό, και εκεί που ήταν όλα καλά, ......
ΞΑΦΝΙΚΑ προκύπτει θέμα εκ των έσω!!!!!!!!

Πολύ περίεργη δεν είναι αυτή η σύμπτωση?

Με την τζαντόγρια θέλει στόματα ερμητικά κλειστά, 0 (μηδέν) δηλώσεις, πολλή δουλειά, ΘΕΛΗΣΗ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και ΨΥΧΗ! Ούτε την Πόλη θα πάρουμε, ούτε έχουμε να αποδείξουμε κάτι στους αντιπάλους, ......απλά θέλουμε τους 3 βαθμούς, με κάθε αντίτιμο. Στο καυτανζόγλειο θα πέσουν κορμιά την Κυριακή. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ στο χορτάρι.

ΥΓ. Τα στατιστικά μπορείτε να τα βάλετε στον πάτο σας για υπόθετα, χαραμοφάηδες. Γ@μώ τις άχρηστες δουλειές που κάνετε!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Επρεπε να φαμε 4αρα -γερη σφαλιαρα- για να προσγειωθουμε ανωμαλα και να αρχισετε οι πιο πολλοι να συμφωνείτε με τον pepermint...

Οταν πλεατε σε πελαγη ευτυχιας με τα "γ@μηστε τους", "π$δηξτε τους", "παμε για το κυπελλο", "παιχταραδες μου" και σας ελεγε ο pepermint για απαθη Πλατωνικο νου κλπ (και ο Gash ελεγε χαμηλα τη μπαλα), τοτε τον βγαζατε μίρλα και ισοπεδωτη των παντων... :lol:

Αδερφε Peper... θέλω να ξερεις ότι ημουν μαζι σου απο την πρώτη στιγμη! :lol: Οταν γινεις αρχηγος της Νεας Ταξης Πραγματων στο ΠΑΟΚτσηδικο πανλαικό κινημα, δεν θελω να με ξεχασεις... Να θυμασαι οτι ηταν ενας ΠΑΟΚτσης οπου εσυ ο ιδιος ομολογησες στην αρχή ότι μονο απο αυτον επαιρνες αποθεωση! 8-)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ΟΚ,

MHN γ@μήσετε τη γριά!

ΜΗΝ πηδήξετε τη γριά!

ΔΕΝ είστε παιχταράδες!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Maximus έγραψε:Επρεπε να φαμε 4αρα -γερη σφαλιαρα- για να προσγειωθουμε ανωμαλα και να αρχισετε οι πιο πολλοι να συμφωνείτε με τον pepermint...

Οταν πλεατε σε πελαγη ευτυχιας με τα "γ@μηστε τους", "π$δηξτε τους", "παμε για το κυπελλο", "παιχταραδες μου" και σας ελεγε ο pepermint για απαθη Πλατωνικο νου κλπ (και ο Gash ελεγε χαμηλα τη μπαλα), τοτε τον βγαζατε μίρλα και ισοπεδωτη των παντων... :lol:

Αδερφε Peper... θέλω να ξερεις ότι ημουν μαζι σου απο την πρώτη στιγμη! :lol: Οταν γινεις αρχηγος της Νεας Ταξης Πραγματων στο ΠΑΟΚτσηδικο πανλαικό κινημα, δεν θελω να με ξεχασεις... Να θυμασαι οτι ηταν ενας ΠΑΟΚτσης οπου εσυ ο ιδιος ομολογησες στην αρχή ότι μονο απο αυτον επαιρνες αποθεωση! 8-)
δηλαδή εσύ ρε Maximus όταν κληρωθήκαμε με τα Γιάννενα τι έλεγες ότι θα αποκλειστούμε????????
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

πολυ σημαντικο παιχνιδι ευχομαι να παιξουν με ψυχη και να βαλουν για τα καλα σε περιπετειες αυτον τον θιασο που λεγεται ηρακλακος//επισης μυριζομαι στραβοπατημα του βαζελακου στην λαρισα οποτε ακομα ενα κινητρο να πλησιασουμε και αλλο την κορυφη οι παιχτες θα κλεισουν στοματα την κυριακη και θα δωσουν απαντησεις να μην παει κανεις γηπεδο μας περιμενουν στην γωνια για τιμωρια και αδειο γηπεδο με τον βαζελο..!!αληθευει οτι ολη την συζητηση την ξεκινησε καποιος την δευτερα που του εχουν πει να βρει ομαδα και δεν φευγει???? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Από τα πράγματα που απεχθάνομαι είναι να βάζω μπροστά από τον ΠΑΟΚ, τον εγωισμό μου και να λέω κατόπιν εορτής...

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ....
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕ ο Α....
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕ ο Β....

Παιδιά ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΠΑΟΚ είστε!

ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΑ την ΠΟ@Τ@ΝΟΓΡΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Παρ 05 Φεβ 2010, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

plato6 έγραψε:
δηλαδή εσύ ρε Maximus όταν κληρωθήκαμε με τα Γιάννενα τι έλεγες ότι θα αποκλειστούμε????????

Οχι αδερφε...Αυτη η ομαδα δεν μας εχει συνηθισει στις ακραιες καταστασεις...Ουτε νικη στα δυσκολα ματς, αλλα ουτε και ηττα στα μικρα ματς... Μεσα σε λιγες μερες γινανε και τα δύο!

Η φιλοσοφία που πρέπει να υπαρχει στους φιλαθλους ειναι: Οχι αποθεωση, αεροδρομια, "ΠΑΟΚ εισαι" στις επιτυχιες---οχι καταστροφή, καλαμποκια, επεισοδια στις αποτυχιες...

Ας χαρουμε ή ας κλαιμε μετά το ματς, και οχι πριν απο αυτο...

ΥΓ.

Μην υπερβαλλεις οπλαρχηγε...Ο καθενας εχει την γνωμη του...ολοι κανουμε λαθη (και εγω περισσοτερα) ...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Maximus πήγαινε ψάξε τα post που έχω γράψει για τον Κοντρέρας και για τους υπόλοιπους που δεν γουστάρω αυτό που κάνουν όλη μέρα δηλώσεις σε εφημερίδες και ραδιόφωνα και με τον μεγάλο λαό και χτυπάω το χέρι στο στήθος....Για τον ΠΑΟΚ ρε γαμώτο....

αλλά φαίνεται ότι κάποιοι που χτυπάνε το χέρι στο στήθος και ενώ ήξεραν πότε θα πληρωθούν ήθελαν να κάνουν ανταρσία για να χαλάσουν τα αποδυτήρια. και πέτυχαν τον στόχο τους αποκλειστήκαμε.αλλά κάποιος τους υποκινεί να το κάνουν αυτό. και δεν πιστεύω ότι είναι στημένοι από τους τωρινούς και διώκτες του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά είναι άτομα που θέλουν να κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ γιατί πλέον τους έχουν απομακρύνει από την ομάδα κακήν κακώς αλλά έχουν ακόμα τους ρουφιάνους τους μέσα στην ομάδα.

Ζαγοράκη άσε τα πρόστιμα και τα άλλα και επικεντρωθείτε μόνο στο κυριακάτικο παιχνίδι. χρόνος υπάρχει για να αποφασίσετε και να μιλήσετε για τις τιμωρίες. αν χαθεί και το παιχνίδι με την πεθαμένη γριά μετά θα έρθουν πιο δύσκολες ώρες. στο μυαλό σας μόνο το διπλό. φτάσαμε παρασκευή και εσείς ακόμα αποφασίζεται το πρόστιμο..έλεος.

και δεν ξέρω και πόσο τυχαίο είναι να ξεκινήσουν τα προβλήματα την Δευτέρα παράλληλα με την έναρξη της αύξησης. αν και αυτό είναι τυχαίο όπως ότι ξεκίνησαν παραμονή του αγώνα κυπέλλου τότε τι να πω....
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

βρε παγωτόγερε καλά όλα αυτά (και ακόμα καλύτερα τα ποστ του πέπερ)

αλλά ρε φίλε... εγώ τον ΠΑΟΚ τον θέλω να μου ανεβοκατεβάζει την αδρεναλίνη από το 0 - 1000 και τούμπαλιν...

θέλω όλα αυτά που μου προσφέρει εδώ και τόοοοσες χιλιάδες χρόοοοοονιααααα...

δεν θέλω να γίνω μαγιονέζα light οπαδός...

ΠΡΟΣΕΧΕ... δεν μιλάω για εικονικές απονομές κυπέλλων σε παραλίες και δηλώσεις μετά από μια σημαντική νίκη ότι το 2ηπειρωτικό είναι δικό μας... όοοοχι αυτά τα αφήνω σε άλλους για να με διασκεδάζουν τα μάλα...

θέλω να μιλάω ανοιχτά ότι θα γ@μήσω τον βάζελο, τον τρύλοτ, την κούλα...

θέλω να μιλάω ότι στόχος μου είναι το πρωτάθλημα ΟΤΑΝ είμαι στους -6 από αυτό...

θέλω η διοίκηση, τεχνική ηγεσία ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ να το έχουν σαν ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ όταν είναι στο -6...

αυτή είναι η δουλειά τους... ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

μετά το προχθεσινό γ@μήσι, θέλω να μου δείξουν ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ και όλοι και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος...

όπως λοιπόν ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ στην πιο σταθερή και συμπαγής ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια να ρίξουν 4αρα τα Γιάννενα, έτσι ΑΠΑΙΤΩ ο φτωχός ΠΑΟΚ να γ@μήσει τους πιο πλούσιους κλπ...

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ότι έχουμε ταβάνι, ότι όχι φέτος, ίσως του χρόνου κλπ

ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ...

γιατί του χρόνου θα έχουμε άλλη δικαιολογία...

κουμπώθηκε η κούλα, σοβάρεψε ο τρύλοτ, δυνάμωσε το λήκι, ομάδα έκπληξη η Καβάλα κλπ κλπ κλπ

γιατί μόνο όταν κοιτάς στα ίσια, στα μάτια και από κοντά το στόχο σου, έχεις πιθανότητες να τον κατακτήσεις...

αν είσαι κρυμμένος πίσω από την κουρτίνα και τον κρυφοκοιτάς και ξανακρύβεσαι και ξαναβγαίνεις για να τον ξανακρυφοκοιτάξεις, τότε κάποια στιγμή ο στόχος δεν θα είναι εκεί, γιατί όσο κρυβόσουν κάποιος τον βούτηξε...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα,το παιχνίδι με τις γριές είναι το κρισιμότερο της σεζόν....το κρισιμότερο.
Με νίκη ελπίζω ότι θα επανέλθει το καλό κλίμα και θα σκεπαστούν έστω και προσωρινά οι δυσλειτουργίες σχέσεων και συμπεριφορών,ενώ με ήττα θα γίνουμε μαντάρα....είναι το ματς της χρονιάς.
Είμαι υπέρμαχος μιάς διαφορετικής και πιό σκληρής αντιμετώπισης προς τους παίκτες,μόνο που έχει φτάσει Παρασκευή και απ' ότι ακούγεται σήμερα θα πάει ο Ζαγόρ για να τους τα πει και να τους ανακοινώσει πιθανόν πρόστιμο.Για πράγματα και καταστάσεις που έγιναν Δευτέρα και Τρίτη,το να φτάσει Παρασκευή και παραμονές ενός τόσο κρίσμου ματς, για να γίνει κάτι τέτοιο,θεωρώ ότι είναι λάθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”