το εχω ξαναδιαβασει αυτο και δεν το καταλαβα ποτε μου.Realcon έγραψε:Για αυτό το ραδιόφωνο έχω πει πολλές φορές ότι, ένα μέσο το οποίο δεν είναι σαν το μετρό και σπορ του Βορρά που έχουν εφημερίδα και ραδιόφωνο. Συνεχίζει να μην δίνει είδηση. Καταναλώνει αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Αυτό για μένα από μόνο του είναι αποτυχία.
Οι συντελεστές ενός ραδιοφώνου που έχει ως κύριο θέμα τον αθλητισμό, λογικά πρέπει να έχει δημοσιογράφους οι οποίοι βγάζουν καλούς τα πόδια τους από τρέξιμο για την σωστή και έγκυρη είδηση προς τους ακροατές αυτού του ραδιοφώνου.
Εγώ αν και είμαι μακριά έχω ακούσει αρκετές φορές το ραδιόφωνο αυτό και με λύπη το γεγονός μα ακούω την συνηθισμένη κουβέντα ( εδώ στην πόλη ακούγεται αυτό...) δεν μπορεί κύριοι να μου μεταφέρεται κοτσομπολια από την στιγμή που δεν έχετε εφημερίδα. Είναι σαφές ότι τα μέσα τα οποία έχουν εφημερίδα λένε αερολογίες απλά για να πουλήσουν την άλλη μέρα. Σου δίνουν δόλωμα και μετά αερολογια και σου πετάνε αποκλειστικό ρέορταζ στην εφημερίδα αύριο. Το λιμπερο έχει 80 με 90% την ίδια τακτική και ας μην έχει εφημερίδα.
Επόμενος σε τι αποσκοπεί αυτό το μέσο όταν δεν δίνεις σχεδόν ποτέ την πρώτη είδηση. αναπτύσσεται ένα ραδιόφωνο όταν έχει να δώσει. Όταν δεν μπορεί απλά μένει στάσιμο και στην πρώτη ποιότητα που είχε όταν ξεκίνησε. Αυτό είναι λυπηρό για ένα μέσο το οποίο προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα ερτζιανα κύματα των fm.
Αν κοιτάξεις τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς BBC κλπ θα καταλάβεις ότι πρώτων η προσφορά εργασίας γίνετε με τι προσόντα έχεις. Και δεύτερον η ευχέρεια λόγου. Με αλλά λόγια δεν παίρνουν τον γνωστό του γνωστού.
Όχι τι δεν γίνετε και έξω, αλλά τα ποσοστά είναι παρα πολύ μικρά σε αντίθεση με την Ελλάδα.
Εσείς που ζείτε εκεί σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι τρία η παραπάνω άτομα κάνουν βόλτες στα ραδιόφωνα. Αυτό δείχνει περίτρανα ότι ακόμη ζούμε στην εποχή αυτοί ξέρουν. Ενώ στην πραγματικότητα καταναλώνουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί βέβαια να υπάρχει είδηση κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει η ενημέρωση που δεν λείπει ποτέ.
Δυστηχως και στο λιμπερο αυτό συμβαίνει.
πως ειναι δυνατον με τζορμπα και κολκα (μεχρι προχθες) να μην βγαζει ειδηση?
γενικα φιλε μου ολοι τους πριν τα γραψουν στις εφημεριδες τους τα λενε στα ραδιοφωνα τους.
ο κολκας γραφει στην εξεδρα και ο τζορμπα στην σντει. τι με νοιαζει εμενα εαν εχει ο λιμπερο εφημεριδα (λες και θα την αγοραζα

γενικα εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ακουμε ατομα και οχι σταθμους.
γουσταρω να ακουω σπυροπουλο και τον ακουω. δεν με νοιαζει σε ποιο σταθμο ειναι.