Σχόλια για Liberofm

kos

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από kos »

Realcon έγραψε:Για αυτό το ραδιόφωνο έχω πει πολλές φορές ότι, ένα μέσο το οποίο δεν είναι σαν το μετρό και σπορ του Βορρά που έχουν εφημερίδα και ραδιόφωνο. Συνεχίζει να μην δίνει είδηση. Καταναλώνει αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Αυτό για μένα από μόνο του είναι αποτυχία.

Οι συντελεστές ενός ραδιοφώνου που έχει ως κύριο θέμα τον αθλητισμό, λογικά πρέπει να έχει δημοσιογράφους οι οποίοι βγάζουν καλούς τα πόδια τους από τρέξιμο για την σωστή και έγκυρη είδηση προς τους ακροατές αυτού του ραδιοφώνου.

Εγώ αν και είμαι μακριά έχω ακούσει αρκετές φορές το ραδιόφωνο αυτό και με λύπη το γεγονός μα ακούω την συνηθισμένη κουβέντα ( εδώ στην πόλη ακούγεται αυτό...) δεν μπορεί κύριοι να μου μεταφέρεται κοτσομπολια από την στιγμή που δεν έχετε εφημερίδα. Είναι σαφές ότι τα μέσα τα οποία έχουν εφημερίδα λένε αερολογίες απλά για να πουλήσουν την άλλη μέρα. Σου δίνουν δόλωμα και μετά αερολογια και σου πετάνε αποκλειστικό ρέορταζ στην εφημερίδα αύριο. Το λιμπερο έχει 80 με 90% την ίδια τακτική και ας μην έχει εφημερίδα.

Επόμενος σε τι αποσκοπεί αυτό το μέσο όταν δεν δίνεις σχεδόν ποτέ την πρώτη είδηση. αναπτύσσεται ένα ραδιόφωνο όταν έχει να δώσει. Όταν δεν μπορεί απλά μένει στάσιμο και στην πρώτη ποιότητα που είχε όταν ξεκίνησε. Αυτό είναι λυπηρό για ένα μέσο το οποίο προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα ερτζιανα κύματα των fm.

Αν κοιτάξεις τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς BBC κλπ θα καταλάβεις ότι πρώτων η προσφορά εργασίας γίνετε με τι προσόντα έχεις. Και δεύτερον η ευχέρεια λόγου. Με αλλά λόγια δεν παίρνουν τον γνωστό του γνωστού.
Όχι τι δεν γίνετε και έξω, αλλά τα ποσοστά είναι παρα πολύ μικρά σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Εσείς που ζείτε εκεί σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι τρία η παραπάνω άτομα κάνουν βόλτες στα ραδιόφωνα. Αυτό δείχνει περίτρανα ότι ακόμη ζούμε στην εποχή αυτοί ξέρουν. Ενώ στην πραγματικότητα καταναλώνουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί βέβαια να υπάρχει είδηση κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει η ενημέρωση που δεν λείπει ποτέ.

Δυστηχως και στο λιμπερο αυτό συμβαίνει.
το εχω ξαναδιαβασει αυτο και δεν το καταλαβα ποτε μου.
πως ειναι δυνατον με τζορμπα και κολκα (μεχρι προχθες) να μην βγαζει ειδηση?
γενικα φιλε μου ολοι τους πριν τα γραψουν στις εφημεριδες τους τα λενε στα ραδιοφωνα τους.
ο κολκας γραφει στην εξεδρα και ο τζορμπα στην σντει. τι με νοιαζει εμενα εαν εχει ο λιμπερο εφημεριδα (λες και θα την αγοραζα :lol: )

γενικα εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ακουμε ατομα και οχι σταθμους.
γουσταρω να ακουω σπυροπουλο και τον ακουω. δεν με νοιαζει σε ποιο σταθμο ειναι.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αρχιζουν οι iluminati στον libero τωρα....πρωτη εκπομπη............εχω περιεργια να δω αν θα αλλαξουν τιποτα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο post!
Thx, AdminTeam

εγώ προσωπικά δεν του άκουγα και δεν πρόκειται να τους ακούω.θα την αλλάξω την βελόνα προς τα αριστερά...στους 103.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

lefi πάρε ένα ράδιο ψηφιακό ακόμα με την βελόνα είσαι?

Υ.Γ
Θα μου πεις ο Πρακτορίνος με το γραμμόφωνο παλεύει ακόμα γούστα είναι αυτά. :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απαράδεκτοι-τραγικοί-γλειώδεις και προκλητικοί. Δεν ανέχομαι εκπομπή απο άτομα που πηγαίνανε αγκαζέ με τον Γούμενο σε προεκλογικά πάρτυ του Ακριβόπουλου κι όλοι μαζί χαζογελούσαν. Δεν θα πώ άλλα γιατί θα είναι και ποινικά κολάσιμα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

gash04 έγραψε:lefi πάρε ένα ράδιο ψηφιακό ακόμα με την βελόνα είσαι?

Υ.Γ
Θα μου πεις ο Πρακτορίνος με το γραμμόφωνο παλεύει ακόμα γούστα είναι αυτά. :D
Sanyo M1700 F το μοντέλο....δύσκολα να βρεις πληροφορίες....αφού όμως πιάνει πάλι καλά.... :lol: :lol: :lol:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Στους Illuminati δεν είναι ο Συρίγος?

Πείτε μου ναι να αρχίσω τα μπινελίκια..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΜΜΕ σημαίνει μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Επειδή στην Ελλάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό τα ΜΜΕ δεν επιτελούν την βασική τους αποστολή ούτε στο 10% οι απαιτήσεις μας από αυτά είναι διαφορετική.

Το Λίμπερο όταν ξεκίνησε ήταν αληθινό σε μεγάλο ποσοστό και "αγαπούσε" τις ομάδες. Και τον ΠΑΟΚ αλλά και τους άλλους.

Έχει πάψει να είναι αληθινό εδώ και 3 χρόνια όταν την κύρια ευθύνη ανέλαβε κάποιος την πλάκας. Από εκείνη την στιγμή πήρε την κατιούσα. Τέλος πάντων. Από τον παοκτσή στηρίχτηκε πάρα πολύ και αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν το άξιζε αλλά πέσαμε για ακόμα μία φορά πολύ έξω.

Εύχομαι να κλείσει γρήγορα γιατί εδώ και καιρό το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί φανατισμό. Για αυτό είχα κάποτε κατηγορήσει τον Μετροσπορτ. Αυτοί έκαναν το ίδιο και χειρότερο. Το μετροπολις έχει βελτιωθεί λίγο ρίχνοντας της κορώνες και τις παπαριές. Αυτοί είναι τραγικοί.

Κανένα μέσο δεν είναι αντάξιο της νέας εποχής του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kos έγραψε:
Realcon έγραψε:Για αυτό το ραδιόφωνο έχω πει πολλές φορές ότι, ένα μέσο το οποίο δεν είναι σαν το μετρό και σπορ του Βορρά που έχουν εφημερίδα και ραδιόφωνο. Συνεχίζει να μην δίνει είδηση. Καταναλώνει αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Αυτό για μένα από μόνο του είναι αποτυχία.

Οι συντελεστές ενός ραδιοφώνου που έχει ως κύριο θέμα τον αθλητισμό, λογικά πρέπει να έχει δημοσιογράφους οι οποίοι βγάζουν καλούς τα πόδια τους από τρέξιμο για την σωστή και έγκυρη είδηση προς τους ακροατές αυτού του ραδιοφώνου.

Εγώ αν και είμαι μακριά έχω ακούσει αρκετές φορές το ραδιόφωνο αυτό και με λύπη το γεγονός μα ακούω την συνηθισμένη κουβέντα ( εδώ στην πόλη ακούγεται αυτό...) δεν μπορεί κύριοι να μου μεταφέρεται κοτσομπολια από την στιγμή που δεν έχετε εφημερίδα. 3 Είναι σαφές ότι τα μέσα τα οποία έχουν εφημερίδα λένε αερολογίες απλά για να πουλήσουν την άλλη μέρα. Σου δίνουν δόλωμα και μετά αερολογια και σου πετάνε αποκλειστικό ρέορταζ στην εφημερίδα αύριο. Το λιμπερο έχει 80 με 90% την ίδια τακτική και ας μην έχει εφημερίδα.

Επόμενος σε τι αποσκοπεί αυτό το μέσο όταν δεν δίνεις σχεδόν ποτέ την πρώτη είδηση. αναπτύσσεται ένα ραδιόφωνο όταν έχει να δώσει. Όταν δεν μπορεί απλά μένει στάσιμο και στην πρώτη ποιότητα που είχε όταν ξεκίνησε. Αυτό είναι λυπηρό για ένα μέσο το οποίο προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα ερτζιανά κύματα των fm.

Αν κοιτάξεις τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς BBC κλπ θα καταλάβεις ότι πρώτων η προσφορά εργασίας γίνετε με τι προσόντα έχεις. Και δεύτερον η ευχέρεια λόγου. Με αλλά λόγια δεν παίρνουν τον γνωστό του γνωστού.
Όχι τι δεν γίνετε και έξω, αλλά τα ποσοστά είναι παρα πολύ μικρά σε αντίθεση με την Ελλάδα.

1 Εσείς που ζείτε εκεί σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι τρία η παραπάνω άτομα κάνουν βόλτες στα ραδιόφωνα. Αυτό δείχνει περίτρανα ότι ακόμη ζούμε στην εποχή αυτοί ξέρουν. Ενώ στην πραγματικότητα καταναλώνουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί βέβαια να υπάρχει είδηση κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει η ενημέρωση που δεν λείπει ποτέ.

Δυστηχως και στο λιμπερο αυτό συμβαίνει.
το εχω ξαναδιαβασει αυτο και δεν το καταλαβα ποτε μου.
1 πως ειναι δυνατον με τζορμπα και κολκα (μεχρι προχθες) να μην βγαζει ειδηση?
2 γενικα φιλε μου ολοι τους πριν τα γραψουν στις εφημεριδες τους τα λενε στα ραδιοφωνα τους.
3 ο κολκας γραφει στην εξεδρα και ο τζορμπα στην σντει. τι με νοιαζει εμενα εαν εχει ο λιμπερο εφημεριδα (λες και θα την αγοραζα :lol: )

4 γενικα εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ακουμε ατομα και οχι σταθμους.
5 γουσταρω να ακουω σπυροπουλο και τον ακουω. δεν με νοιαζει σε ποιο σταθμο ειναι.

Αδελφέ μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ραδιόφωνο. Δεν θα απαντούσα αν δεν ήμουν στο χώρο αυτό. πολλά χρόνια μα πολλά. Δεν έχω την πλήρη άποψη για το ραδιόφωνο. Το έχω ακούσει λίγο 5 μήνες όσο ήμουν στην Ελλάδα, και κάποιες στιγμές εδώ στην Αυστραλία.

Θα δεις την απάντηση μου με νούμερα, θα το καταλάβεις ;) Να είσαι καλά.

2 Αν συμβαίνει αυτό... είναι παγκόσμια πρωτοτυπία !!!

4 Σε ένα ραδιόφωνο που μεταδίδει ενημέρωση η εκφώνηση τραγουδιών, σαφώς και ακούς άτομα όπως το λες.

5 Ποτέ δεν είπα να μην ακούσεις κάποιων, ίσα-ίσα όταν είσαι ευχαριστημένος από τον συγκεκριμένο ράδιο-εκφωνητή γιατί όχι.
Άβαταρ μέλους
mpizelos

Δημοσίευση από mpizelos »

tad έγραψε:Έχει πάψει να είναι αληθινό εδώ και 3 χρόνια όταν την κύρια ευθύνη ανέλαβε κάποιος την πλάκας. Από εκείνη την στιγμή πήρε την κατιούσα. Τέλος πάντων. Από τον παοκτσή στηρίχτηκε πάρα πολύ και αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν το άξιζε αλλά πέσαμε για ακόμα μία φορά πολύ έξω.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει πολλές ώρες τον σταθμό, ή έχεις ακούσει επιλεκτικά κάποιες ώρες και εκπομπές του.

Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δίνουν συνεχώς καθημερινή ενημέρωση για την ομάδα, το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Συν τις όποιες έκτακτες εξελίξεις, μεταδώσεις αγώνων, διαγωνισμούς, κ.τ.λ.

Για μένα είναι το καλύτερο ραδιόφωνο στην πόλη και ακούω πολλά χρόνια τώρα. Και σαφώς, δεν θα άκουγα ποτέ μου οπαδικό ραδιόφωνο ή εκπομπή σαν ΠΑΟΚτσης, αλλά και άλλη ομάδα αν υποστήριζα. Ούτε φυσικά θα αγόρασα ανάλογες εφημερίδες (όχι ότι αγοράζω εφημερίδες αλλά λέμε τώρα :lol: )
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Στους Illuminati δεν είναι ο Συρίγος?

Πείτε μου ναι να αρχίσω τα μπινελίκια..
Άρχισε τα εσύ και τα συνεχίζω εγώ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ όποτε ακούω τη φωνή του αλλάζω κανάλι...Μα είναι δυνατόν??Μόνο από τη φωνή καταλαβαίνεις τι περίπτωση είναι...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

tad έγραψε:
Έχει πάψει να είναι αληθινό εδώ και 3 χρόνια όταν την κύρια ευθύνη ανέλαβε κάποιος την πλάκας. Από εκείνη την στιγμή πήρε την κατιούσα. Τέλος πάντων. Από τον παοκτσή στηρίχτηκε πάρα πολύ και αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν το άξιζε αλλά πέσαμε για ακόμα μία φορά πολύ έξω.

Εύχομαι να κλείσει γρήγορα γιατί εδώ και καιρό το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί φανατισμό. Για αυτό είχα κάποτε κατηγορήσει τον Μετροσπορτ. Αυτοί έκαναν το ίδιο και χειρότερο. Το μετροπολις έχει βελτιωθεί λίγο ρίχνοντας της κορώνες και τις παπαριές. Αυτοί είναι τραγικοί.

Κανένα μέσο δεν είναι αντάξιο της νέας εποχής του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς
100% όπως τα λες tad.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλη αυτή η συζήτηση με τα ραδιόφωνα της πόλης... Εμείς έχουμε στο χέρι το ράδιο και εμείς αλλάζουμε τους σταθμούς... Όλοι έχουν και καλούς παραγωγούς και κακούς και μέτριους... επιλέγουμε λοιπόν αυτούς που ακούμε, ανεξάρτητα σε ποια συχνότητα είναι... Επειδή εμένα μου αρέσει ο Δούκας δεν σημαίνει ότι το σπορ φμ είναι καλό... όλοι οι άλλοι δεν ακούγονται, αλλά 3-4 ακούω. Το ίδιο και με τον Λίμπερο: μου αρεσει ο Τσόρμπα και ο Καμόρα και ακούω μόνον αυτούς (και τον Σπυρόπουλο στη μικρή παράμβαση που κάνει). Από τους άλλους στην Πυλαία το πρωί τον Μανούση και τον Παναγιωτίδη...
Και γιατί να υπάρχει μέσο αντάξιο της νέας εποχής του ΠΑΟΚ;; Επαγγελματίες είναι, λεφτά βγάζουν και στα π@π@ρια τους ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ.. Ο καθένας μας μπορεί να επιλέγει από ποιον θέλει να ενημερώνεται και από ποιον να ακούει σχόλια και κριτικές... οι περισσότεροι από αυτούς, για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους, έχουν κριθεί από την πορεία τους και τα λεγόμενά τους . Για μένα καλό είναι να υπάρχουν αυτοί οι σταθμοί για να έχουμε περισσότερες επιλογές για την ενημέρωσή μας και την ψυχαγωγία μας. Γιατί να κλείσει ο λίμπερο και ο κάθε λίμπερο;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δε μπορώ να μιλήσω για τα ραδιοφωνικά λεγόμενά του γιατί δεν τον έχω ακούσει ποτέ, κρίνωντας όμως από αυτά που άκουγα στις ατελείωτες συζητήσεις του κάτι μικρές ώρες παρέα με level+φέτα λεμόνι σε χαμηλό, ο τύπος για μένα είναι η προσωποποίηση του τυχοδιώκτη, γλύψιμο σε όλους και όλα μέλι γάλα. Ξερόλας μέχρι εκεί που δεν πάει, ειδήμον επί παντώς επιστητού, ισχυρογνώμον. Από τους επαγγέλματίες ΠΑΟΚτσήδες που λαίμαι... Και σαλιάρης και αρχιτσιγούννης. Ούτε χάλκινο δεν άφηνε για pour boire.

Μου γύρισαν τ'άντερα τώρα που τον θυμήθηκα. Αη σιχτίρ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”