Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palok έγραψε:χαχα. όντως ρε συ. πωπω τι έχει περάσει αυτή η ταλαίπωρη ομάς. είχαμε και έναν που τον λέγανε jordan των open courts της Νέας Υόρκης!!! θυμάστε ποιόν?? πώς τον λέγανε μωρέ, δε μου ρχεται. νομίζω είχε αντικαταστήσει έναν χοντρό κάτω απο τα καλάθια που πρέπει να παιξε ένα ματς (επί μπάνε προπονητής)
Φίλε Palok, διάβασα όλες τις σελίδες αυτού του φοβερού τόπικ και νομίζω πως έχω την απάντηση που δεν σου έδωσε κανείς για τον χοντρό, μου είχε μείνει αξέχαστος.
Δεν θυμάμαι αν έπαιξε στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα έπαιξε με τον ρούλη στο νοκ - άουτ του κυπέλλου, στο οποίο παρά τα χάλια μας κερδίσαμε με 10 πόντους, νομίζω 68-58.
Φορντ λεγόταν στο επίθετο, νομίζω Άλτον στο μικρό. Πρέπει να ήρθε σε εμάς στα πιο χοντρά του πάντως.
Εξαιρετικό το τόπικ, κάποιοι παίκτες στις χρονιές που επέλεξαν οι Πρέλεβιτς και Μπάλτγουιν προτού αντικατασταθούν (παίκτες και προπονητές μαζί) ήταν αδιανόητοι.
Φοβερός και ο speedy Λημνιάτης που η ΕΤ-1 προσπαθεί να μας τον πλασάρει ως βετεράνο υπεραθλητή.
Δεν το χω ξαναδεί αυτό σε επαγγγελματικό μπάσκετ, τον αφήναν παντελώς μόνο να σουτάρει ακόμη και από τα 4 μέτρα οι αντίπαλοι
έχω την εντύπωση οτι τον είχε βρει κάποιος τον χοντρό. η δια της εις άτοπον επαγωγής (κάποιος είχε ποστάρει -νομίζω ο Free- Τη λίστα όλων των roster μας τα τελευταία χρόνια) είχαμε καταλήξει στον ford. Tον άλλον, τον jordan των open courts τον είχαμε βρει πως τον λέγανε επί εποχής jurkovic νομίζω (μπορεί, αλλά το altzheimer που λέγαμε...χαχα)????
PS: ο lambley για μένα είναι η κορυφή της λίστας!!!! Αν σκεφτείς οτι αντεκατέστησε (ηθελημένα νομίζω...) για μένα τον μεγαλύτερο ξένο (σε προσφορά) που φόρεσε τη φανέλα μας....
Στην κατηγορία "Χειρότερος ξένος παίκτης με καλό όνομα σε καλές εποχές του Π.Α.Ο.Κ." σίγουρα χτυπάει κορυφή ή έστω βάθρο.
Πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των γραφικών και αυτών που απογοήτευσαν παρά τα διαπιστευτήριά τους.
Κάτω τα χέρια από τον μπολσεβίκο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, ο οποίος διέλυσε τον Ολυμπιακό του ξανθού στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του 2000 στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στο Παλέ (γιατί δεν ήταν και η έδρα στους τελικούς δεν το κατάλαβα ποτέ μου)
Μεγιστο παλτο ο ανεκδιηγητος Jordan που ειχαμε περσι μαζι με τον Μαρμαρινο...δεν ηξερα τι να κανω να κλαιω η να γελαω...ειναι απο τις στιγμες που λες "Θεε μου ας με εδινες αλλους 20 ποντους να εμπαινα μεσα να εκανα παππαδες"!Επισης και ενα παλτο που ειχαμε πριν 3-4 χρονια νομιζω φορουσε το 12 ηταν ασπρουλιαρης ξανθος αμερικανακι,ειχε ερθει με τη φημη του τριποντακια απο κολλεγιακο και τλκ καθε ματς για να βαλει τριποντο καναμε ταματα!Θυμαστε πως τον λεγανε?Τελευταιο παλτο που θυμαμαι ηταν ο Βουγιανιτς(? δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα) και νομιζω οτι φορουσε το 9...χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι σε ενα ματς πηγε να σουταρει και του εφυγε η μπαλα προς τα πισω με τρελα αναποδα φαλτσα...ουτε επιτηδες να το ειχε κανει!!!Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ
Ψυχάρες όλοι τους, ένας κι ένας τα παιδιά μου!!
Να τους πάρεις και να τους έχεις κατ' οίκον!!!!!
Βέβαια ας μην ξενάμε το βασικότερο: Διοίκηση για τα πανηγύρια!!