Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λοιπον μαγκες για οσουσ ειναι παλαιοι θα θυμουνται καπιον κυριο Συριγο,να κανει εκπομπή επι εποχή Μπατμαν να λέι για σου προεδρε Αρχοντα με τις ψαρουκλες σου τισ ωραιες!!!!
(Ητανε οι κλασσικοι reporters αβανταδοροι της εποχης που ημασταν σε μια θαλασσα αγνοιας)!!!!!
Οσο για την κριτικη στο Γουμεο μη μιλησω!!!!
Οσο για το ΣΤΑΥΡΑΚΑ εφυγε απο το γερασμενο μουσι των ερτζιανών και παει στον 103fm!!!
H αιτια του διαζυγιου για μενα ειναι το θεμα με τη διαρροή των οικονομικων!!!!
Ο Κολκας ερειξε ευθηνεσ στον ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΜΕΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΕΠΗ ΕΠΟΧΗ ΦΑΞ ΜΕ ΛΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ Ο μουσατος τα εριχνε στον ΣΕΡΤΖΙΟ!!!και οτι ποτε ο ΚΟΛΚΑΣ δεν επερνε γραμμή απο κανενα και ασε που σιχαθηκε της παπαριες του διευτηντη του!!!
Διαβαστε το αρθο του ΚΟΛΚΑ στο τελος και καταλαβαιτε τι εννοω!!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!
Εξαλου οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπες ο καθενας εχει απο μιΑ!!!!!
P.S H ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!!!
καμορα βαλε διπλα σου τον οπαδο μαντζαρα που εκανε χιλιομετρα λεει για τον ΠΑΟΚ και ολως τυχαιως ξαναβγαινει μετα τον σεπτεμβριο-οκρωβριο μονο για να κραξει και να ριξει υπονοιες για ζαγορακη και διοκηση του στυλ
"τι εγιναν τα λεφτα απο τα διαρκειας" τελευταια φορα ειχε βγαλει στην φορα το "σκανδαλο" για τα κυλικεια της
τουμπας..........
eorptol έγραψε:καλα ο μανατζερ που λενε οι ουλτρας ειναι ο γνωστος γιαννοπουλος του φαξ ?
και όμως ναι...τον ακουσα μετα την ανανεωση του γκαρσια να μιλαει ως ο μανατζέρ του και έπαθα πλάκα.και σε άλλο οπαδικό τσατ αναφέρεται το όνομά του ως η διαρροή....
Ποιος μωρέ Γιαννόπουλος τώρα?
Αυτός που από συνδεσμίτης κατέληξε να μανατζάρει τον Γκαρσία στην Ελλάδα?
Αυτός που δεν ήξερε που παν τα 4 στα γ@μημένα φαξ? Αυτός που έπρεπε να μην υπάρχει στην πόλη?
Αντε να στρώνουμε λίγο τα πράγματα λέω εγω..
Αντε να κάτσουν στον πάγκο όλοι οι κατεργάρηδες που τόσα και τόσα χρόνια λυμαίνονται την ομάδα μας!!
Οσο για την ανταλλαγή δεν ξέρω τι και πως.. Ούτε από που έρχονται οι πηγές..
Αν ο Βασιλόπουλος πήρε τον Κόλκα, τότε νομίζω ότι μετά την εφημερίδα βρήκαμε και τον σταθμό που όσοι θέλουν μπορούμε να ακούμε..
Αν ισχύει όντως χάρηκα.. Βέβαια δεν ξέρω πως και τι με τους ιλουμινάτι..
βασικα οι σχεσεις ΠΑΟΚ μανατζερ πρεπει να εχουν δικο τους τοπικ αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει και η κουβεντα εγινε εδω θα πω την αποψη μου.
εχετε πλακα ορισμενοι. τι παει να πει ποιος γιαννοπουλος?
ο γιαννοπουλος ειναι αυτος που ειναι. ποιος ΠΑΟΚ επρεπε να λετε. που πας ρε βρυζα και που πας ρε ζαγορακη, οταν επιλεγεις να συνεργαστεις με ενα ατομο που καλως ή κακως δεν καταφερε να βγαλει απο πανω του την ρετσινια της ιστοριας με το φαξ.
οταν πρωτομπηκε στα γραφεια και πριν προλαβει να προτινει το πρωτο ονομα επρεπε να του πουν το "ευχαριστουμε δεν θα παρουμε". εκτος και αν ξερουν τι πραγματικα εγινε με το φαξ (που δεν νομιζω).
αλλα ας παμε και περα απο το φαξ. ποιο το βιογραφικο του κυριου. τι εχει κανει στην ζωη του για να τον εμπιστευτει ο ΠΑΟΚ? ηταν ο λαμογιαννης των 90ς και επειδη ηταν φιλος του αναστασιαδη μπηκε στον ΠΑΟΚ ως υπεθυνος του αγωνιστικου τμηματος. ναι, αυτο ηταν το προσον του. οτι ηταν φιλος του αναστασιαδη.
η δουλεια του μανατζερ δεν σταματαει στο συμβολαιο. ο μανατζερ ειναι διπλα στο παικτη συνεχως. οχι ο ξενος αλλα ο υπευθυνος του εδω συνεργαζομενου γραφειου. ο γιαννοπουλος ακομη και βοηθος να ειναι ενος αλλου μανατζερ δεν εχει καμια δουλεια διπλα στους παικτες του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. εφαγα ενα φλας τωρα αλλα δεν παταω το delete. το φλας? δεν μπορει να ειναι ο ιδιος γιαννοπουλος. απλα δεν μπορει. ελεος ρε ζηση.
Ο Γιαννοπουλος του φαξ ειναι μανατζερ του Γκαρσια???????????????????Και η ΠΑΕ συνεργαζεται μαζι του?????????????Ελεος,τα λογια ειναι περιττα.............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 03 Φεβ 2010, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.