Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΟΚ σεβαστή η άποψή του καθενός, αλλά ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε δημόσια ειδικά τώρα που τρέχει η 2η Α.Μ.Κ.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σόϊ λογική είναι αυτή που λέει ότι θα αγοράσω μετοχές, αααααααν κερδίσει η Ομάδα? Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι, δεν θα υπήρχε τώρα ΠΑΟΚ.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σόϊ λογική είναι αυτή που λέει ότι θα αγοράσω μετοχές, αααααααν κερδίσει η Ομάδα? Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι, δεν θα υπήρχε τώρα ΠΑΟΚ.
Πάω τράπεζα μάγκες και ό,τι θέλετε πείτε...
Τουλάχιστον θα μπορώ να πω ότι έκανα το χρέος μου απέναντι σε κάτι που με χαροποιεί πολλές φορές και με λυπεί περισσότερες. Ωστόσο όταν είσαι ΠΑΟΚ δεν έχει λογική.
Σε καμιά ώρα ίσως μπορέσω να ποστάρω και την απόδειξη...

Τουλάχιστον θα μπορώ να πω ότι έκανα το χρέος μου απέναντι σε κάτι που με χαροποιεί πολλές φορές και με λυπεί περισσότερες. Ωστόσο όταν είσαι ΠΑΟΚ δεν έχει λογική.
Σε καμιά ώρα ίσως μπορέσω να ποστάρω και την απόδειξη...

Ρε αδερφέ Fuzz έχουμε μιλήσει τόσες φορές και έχουμε καλή επικοινωνία.
Μην με τρελένεις πάλι με λεπτομέρειες και @@παριές. Με το συμπάθειο αδερφέ. Γράφω όπως μιλάω τώρα.
Εδώ υπάρχει αγώνας. Δύσκολος. Πολύ δύσκολος. Η ομάδα για να εξελεχθεί χρειάζεται χρήματα. ΧΡΗΜΑΤΑ βάζουμε μόνο εμείς. Τι θέλετε ρε όλοι για να το καταλάβετε. ΧΡΗΜΑΤΑ χρειάζεται για να ορθοποδήσει. Μετά θα μπούμε και σε λεπτομέρειες. Θέλετε ΜΕΛΟΙ ??? ΜΕΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . Θέλετε μετόχους ??? ΜΕτόχους θα κάνουμε.
Μην μου δικαιολογείς παπαριές και μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες. Είναι έντιμοι και ικανοί. Τελείωσε. Στηρίζουμε με τα μπούνια αφού 25 χρόνια δεν είχαμε τέτοιους.
Είναι απλό.
Νοιώστε ΠΑΟΚ. Γεμάτα χωρίς αν, γιατί, πως, πότε ...
Μην με τρελένεις πάλι με λεπτομέρειες και @@παριές. Με το συμπάθειο αδερφέ. Γράφω όπως μιλάω τώρα.
Εδώ υπάρχει αγώνας. Δύσκολος. Πολύ δύσκολος. Η ομάδα για να εξελεχθεί χρειάζεται χρήματα. ΧΡΗΜΑΤΑ βάζουμε μόνο εμείς. Τι θέλετε ρε όλοι για να το καταλάβετε. ΧΡΗΜΑΤΑ χρειάζεται για να ορθοποδήσει. Μετά θα μπούμε και σε λεπτομέρειες. Θέλετε ΜΕΛΟΙ ??? ΜΕΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . Θέλετε μετόχους ??? ΜΕτόχους θα κάνουμε.
Μην μου δικαιολογείς παπαριές και μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες. Είναι έντιμοι και ικανοί. Τελείωσε. Στηρίζουμε με τα μπούνια αφού 25 χρόνια δεν είχαμε τέτοιους.
Είναι απλό.
Νοιώστε ΠΑΟΚ. Γεμάτα χωρίς αν, γιατί, πως, πότε ...
Προφανώς και δεν είναι σωστή λογική να συνεισφέρεις σε μια ιδέα που αγαπάς κατά περίσταση. Ωστόσο υπάρχει αυτή η λογική και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Με νουθεσίες, χαρακτηρισμούς και ιδίως βρισιές νομίζετε ότι θα πετύχετε κάτι?Kolokotronis_4 έγραψε: εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σόϊ λογική είναι αυτή που λέει ότι θα αγοράσω μετοχές, αααααααν κερδίσει η Ομάδα? Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι, δεν θα υπήρχε τώρα ΠΑΟΚ.
Το πως θα αντιμετωπίσουμε τη λογική αυτή πρέπει να είναι θέμα συζήτησης και θα το δούμε μετά τη λήξη της ΑΜΚ, όπου όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να το κάνουν χωρίς να περιμένουν την ίδια συνεισφορά και συμπεριφορά από τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων (ως ΠΑΟΚτσής) όσους συμμετείχαν ή θα συμμετέχουν στην ΑΜΚ και οποιοδήποτε ποσό μαζευτεί θα αποτελεί πραγματικά συγκινητική κίνηση.
Επέστρεψα από τράπεζα. Πάει ο κόσμος μου είπανε και ας είναι εχθρική περιοχή.
Κινείται το πράγμα. Εγώ το χρέος το έκανα και σήμερα ενώ έλεγα να το αφήσω για επόμενη βδομάδα και αισθάνθηκα πολύ καλά. 8 λεπτά μου πήρε και όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
Ωραία μέρα σήμερα...Πάτε σήμερα γιατί τα καλύτερα έρχονται..
Κινείται το πράγμα. Εγώ το χρέος το έκανα και σήμερα ενώ έλεγα να το αφήσω για επόμενη βδομάδα και αισθάνθηκα πολύ καλά. 8 λεπτά μου πήρε και όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
Ωραία μέρα σήμερα...Πάτε σήμερα γιατί τα καλύτερα έρχονται..
δε με ενδιαφέρει πόσα θα μαζευτούν. Με ενδιαφέρει πόσοι θα συμμετάσχουμε.
Συντάχθηκε απο τον/την Olivare
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
μόνο 10 ευρω η συμμετοχή!!! ΤΡΕΞΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συντάχθηκε απο τον/την Olivare
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
μόνο 10 ευρω η συμμετοχή!!! ΤΡΕΞΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Οι Ultras έγραψαν στο site τους πως μαζεύτηκαν πάνω απο 100 χιλ. μέχρι τώρα..
Δεν είναι κ άσχημα αφού τα πιο πολλά θα μπούν την άλλη εβδομάδα.. Ωραία τα λεφτά, αλλά με τους μετόχους τι γίνεται;; Έχουν μπεί καινούργιοι, ή πάλι οι παλιοί έχουν τσοντάρει μόνο;;;
Με τους παλιούς τι γίνεται πάλι;; Για να φαίνονται πάλι σαν μέτοχοι, πρέπει να βάλουν λεφτά και αυτήν την φορά;;
Θα μπορέσει να μας εξηγήσει κάποιος, εκτός και αν τα έχετε πεί πιο μπροστά και τώρα βαριέστε να ουμ...
Πάντως εδώ θέλει πάλι εξουσιοδοτήσης κ τα γνήσια των υπογραφών κ ξέρω γω να ουμ... Κ για να πάρεις ένα κωλόχορτα με το γνήσιο της υπογραφής θέλει κανα 20άρικο... Γιατί να μην πάει και αυτό στην Αύξηση;;;
Τέλος πάντων... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕ.. Καλά ντε ντάξ, ΛΑΙΜΑΙ έτς είν σωστά....
Δεν είναι κ άσχημα αφού τα πιο πολλά θα μπούν την άλλη εβδομάδα.. Ωραία τα λεφτά, αλλά με τους μετόχους τι γίνεται;; Έχουν μπεί καινούργιοι, ή πάλι οι παλιοί έχουν τσοντάρει μόνο;;;
Με τους παλιούς τι γίνεται πάλι;; Για να φαίνονται πάλι σαν μέτοχοι, πρέπει να βάλουν λεφτά και αυτήν την φορά;;
Θα μπορέσει να μας εξηγήσει κάποιος, εκτός και αν τα έχετε πεί πιο μπροστά και τώρα βαριέστε να ουμ...
Πάντως εδώ θέλει πάλι εξουσιοδοτήσης κ τα γνήσια των υπογραφών κ ξέρω γω να ουμ... Κ για να πάρεις ένα κωλόχορτα με το γνήσιο της υπογραφής θέλει κανα 20άρικο... Γιατί να μην πάει και αυτό στην Αύξηση;;;
Τι εννοείς εξουσιοδοτήσεις; Για να πάρεις για κάποιον άλλο; Γιατί για σένα δε χρειάζεται τίποτα παρά μόνο ταυτότητα, ένα χαρτί επίσημο που να δείχνει το ΑΦΜ σου (οτιδήποτε επίσημο) και τα λεφτά και σε 8 λεπτά είσαι έτοιμος.Nigrita4 έγραψε: Πάντως εδώ θέλει πάλι εξουσιοδοτήσης κ τα γνήσια των υπογραφών κ ξέρω γω να ουμ... Κ για να πάρεις ένα κωλόχορτα με το γνήσιο της υπογραφής θέλει κανα 20άρικο... Γιατί να μην πάει και αυτό στην Αύξηση;;;
-
teod, o nigrita4 μιλάει για τα ΠΑΟΚΙΑ του εξωτερικού.. Όντως είναι μπελάς, όντως θέλει ένα 20αρικο για τα κωλόχαρτα.
Χαρετω και παλι τα ΠΑΟΚΙΑ μετα απο καιρο.
2 ερωτησεις για την ΑΜΚ.
1.Υπαρχει κανενα προβλημα σε σχεση με την συμμετοχη στην ΑΜΚ εφσον ειμαι στο Στρατό?στρατιωτικη ταυτοτητα κτλ.
2.Ως αποδεικτικο του ΑΦΜ μου μπορω να προσκομισω αντιγραφο του διπλωματος οδηγησης η' απλα να το δειξω
εφοσον αναγραφεται?
την αδεια για να μπορεσω να παω σε μια τραπεζα θα τη βρω,στη χειροτερη μαντραπηδα.ΠΑΟΚ εισαι...
αυτη τη φορα θα μπορεσω να βαλω και μεγαλυτερο ποσον απο την πρωτη ΑΜΚ.
Πολυ μεγαλο το συναισθημα να εισαι ενα κομματι του ΠΑΟΚ
Ευχαριστω εκ των προταιρων.
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ!
2 ερωτησεις για την ΑΜΚ.
1.Υπαρχει κανενα προβλημα σε σχεση με την συμμετοχη στην ΑΜΚ εφσον ειμαι στο Στρατό?στρατιωτικη ταυτοτητα κτλ.
2.Ως αποδεικτικο του ΑΦΜ μου μπορω να προσκομισω αντιγραφο του διπλωματος οδηγησης η' απλα να το δειξω
εφοσον αναγραφεται?
την αδεια για να μπορεσω να παω σε μια τραπεζα θα τη βρω,στη χειροτερη μαντραπηδα.ΠΑΟΚ εισαι...
ειναι ντροπη καποιοι οπαδοι να βλεπουν πελατιακη τη σχεση τους με την ομαδα...χθες εβλεπα την ομαδα και σχιστηκε η καρδια μου αδερφια πραγματικα σας μιλαω δεν ειχα κουραγιο να διαβασω τπτ...γιαυτο λοιπον αποφασισα να διπλασιασω το ποσο μου και αυριο θα βαλω 1000 ευρω στην τραπεζα και ας χασω τις διακοπες μου και ας μην εχω λεφτα για τπτ για 2 μηνες...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΨΗΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ...
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΜΩΝΩ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΨΗΛΑ...ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΜΩΝΩ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΨΗΛΑ...ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Ετσι ακριβώς πολύ μεγάλο συναίσθημα να ξέρεις ότι είσαι ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ..
Νομίζω ότι όσον αφορά την ταυτότητα δε θα έχεις πρόβλημα!
Τώρα για το δίπλωμα, αν υπάρχει επάνω ΑΦΜ, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και νομίζω ότι θα σε ζητήσουν επίσημο δημόσιο έγγραφο.. Κάνε μια ερώτηση καλού κακού στα παιδιά στο 801 111 1926 (αστική χρέωση) ή στο +2310954050, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.00-17.00
Νομίζω ότι όσον αφορά την ταυτότητα δε θα έχεις πρόβλημα!
Τώρα για το δίπλωμα, αν υπάρχει επάνω ΑΦΜ, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και νομίζω ότι θα σε ζητήσουν επίσημο δημόσιο έγγραφο.. Κάνε μια ερώτηση καλού κακού στα παιδιά στο 801 111 1926 (αστική χρέωση) ή στο +2310954050, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.00-17.00
Κατατέθηκε και το δικό μου ποσό σήμερα με τη βοήθεια ενός φίλου μου από Αθήνα. Δεν θα έχουν το όνομά μου τα χαρτάκια αλλά δε γ@μείς. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.
Ξέρουμε από πουθενά το επίσημο ποσό μέχρι τώρα?
Ξέρουμε από πουθενά το επίσημο ποσό μέχρι τώρα?
Για το 1. πάρε τηλ στο νούμερο που έδωσαν τα παιδιάIKARIA_4 έγραψε:Χαρετω και παλι τα ΠΑΟΚΙΑ μετα απο καιρο.
2 ερωτησεις για την ΑΜΚ.
εφοσον αναγραφεται?
Για το 2 δεν χρειάζεται αντίγραφο του διπλώματος, μόνο να το δείξεις. Αν στο δίπλωμα είναι γραμμένο με το χέρι το ΑΦΜ μπορεί και να μη στο δεχτούν (εμένα όμως μου το δέχτηκαν).
ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, και καλός πολίτης.