Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
giapas

Re: Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA

Δημοσίευση από giapas »

Αν και παρακολουθώ συστηματικά αυτά που γράφονται εδώ , είναι η πρώτη φορά που γράφω. Ο λόγος είναι για να συμφωνήσω 100% με τον Pepermint κυρίως όσον αφορά τους στόχους μας. Με εκφράζει απόλυτα. Επίσης το παιχνίδι με ΠΑΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση το "παιχνίδι της 25ετίας". Σε εκείνο το ματς , ακόμα και ισόβαθμοι να είμαστε , δε πρόκειται να κριθεί τίποτα και για κανέναν . Επομένως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Α..και κάτι ακόμη. Το επόμενο εντός έδρας το έχουμε με τον βάζελο, σε τυχόν επεισόδια, την κατάληξη την ξέρουμε πολύ καλά. Δικαίωμα του καθενός είναι να πάει να σπασει το κεφάλι του και να κοιμηθεί στο αυτόφορο, αλλά κανενός δικαίωμα δεν είναι το να τιμωρηθεί εξαιτίας του η έδρα.

Μην καταδικάσετε τον ΠΑΟΚ να παίξει χωρίς κόσμο στο ματς με τους αθλητικούς αντιπρόσωπους της χούντας, please...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αν κάποιος έχει σκ@τ@ στο κεφάλι, δε θα λάβει υπόψη του τίποτα από αυτά που λες novito. Θέλω να πιστεύω ότι οι σκατοκέφαλοι σιγά σιγά εκλείπουν ή αλλάζουν... Άλλο να πάμε να δούμε το παιχνίδι και άλλο τα επεισόδια και μάλιστα φορώντας διακριτικά του ΠΑΟΚ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

E όχι και novito!! Εγώ δε σε έβρισα... :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Makis44 έγραψε:Αδερφε ελεος...........Με το Ρουλη Ατιτλουλη σιγουρα το ειδες το ματς????????Εκατο φορες καλυτερος ηταν ο ΠΑΣ.........Τελειως κατα τυχη εχασε.......Και με Λαρισα εκαναν ματσαρα απο ο,τι ακουσα......Οχι τωρα επειδη μας ριξαν 4αρα ειναι υποκινουμενα η με μας βγαζουν ντα ματια τους........Μαγκια τους που ριξανε 4 σε μια μεγαλη ομαδα....Απαγορευεται???????????????Ας πεσουν χιλιες φορες η γρια και το τυρι......
Δεν λεω οτι αγωνιστικα παιξαν με περισσοτερο παθος.. Λεω για την εχθρικη ατμοσφαιρα που εν αντιθεση με το γειτονικο καφενειο ηταν ολο φιλακια και αγκαλιτσες...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

κανονιστε κοπροσκυλα μην φερεται το διπλο :twisted: :twisted:

διπλο με την γρια και στο καπακι με το γιαννενο και βουρ για ββββ και οι 2
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:
Το ανέφερες και χθες για το παιχνίδι με τα Γιάννινα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την πολύ άστοχη έκφραση ότι οι οπαδοί που πήγαν "πούλησαν νταβατζιλίκι" πράγμα που σε καμμιά περίπτωση δεν έγινε...

Λοπόν...
Οι ανώνυμες εταιρίες ΔΕΝ δικαιούνται να κάνουν διαχωρισμό σε ποιούς θα πουλήσουν τα προιόντα τους με βάση το που γεννήθηκε ή το που κατοικεί ο καθένας....ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
Αυτό που έγινε στα Γιάννινα καθώς και αυτό που θα γίνει και στο μέλλον δεν είναι απόφαση λόγω επιλογής της εκάστοτε διοίκησης...είναι μιά απόφαση που ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ απ' την αστυνομία και κατ' επέκταση απ' το Ελληνικό κράτος.
Χθες τα Γιάννινα αύριο ο Ηρακλής και μεθαύριο κάποια άλλη ομάδα θα αναγκαστεί απ' την αστυνομία να μην βγάλει εισητήρια στα εκδοτήρια ακόμα και αν το θέλει.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
Ο μόνος νόμος που υπάρχει είναι να μην γίνονται ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ μετακινήσεις φιλάθλων.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Είναι λοιπόν εμφανέστατο το ποιός πουλάει και σε ποιόν νταβατζηλίκι....Σε μιά χώρα που οι νόμοι υπάρχουν απλά για να υπάρχουν και πολλές φορές γίνονται κουρελόχαρτα για να τους ερμηνεύει ο καθένας μ@λ@κας που κάθεται σε μιά καρέκλα όπως γουστάρει και αγαπάει.

Κατά τα λοιπά-είσοδος με ντου και λοιπά τριτοκοσμικά-που αναφέρεις συμφωνώ.
καταρχήν δε χρησιμοποίησα τι λέξη πούλησαν. είπα το παρακάτω:

"κόσμος. αυτό το νταβατζιλίκι μας ποτε θα σταματήσει? από τι στιγμή που λένε ότι θα κλείσουν τα πέταλα και δε θα βγάλουν εισιτήρια εμείς τι δουλειά έχουμε εκεί? να δείξουμε τι, ότι είμαστε ο καλύτερος λαός και δεν αφήνουμε την ομάδα μονη τις? η να δείξουμε στο κάθε έναν που έχει χάσει τα μαλλιά του και προσπαθεί να σώσει και την δουλειά του ότι το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ είναι ενεργό και άλλες τέτοιες παπαριές?"

δεν εννοώ ότι εσύ πηγες χτες στα γιάννενα και πούλησες νταβατζιλίκι εκεί γιατί δεν ξέρω τι έκανες.
Νταβατζιλίκι (αν θεωρείς την συγκεκριμένη λέξη too much βάλε μια άλλη λέξη δεν είναι το θέμα εκεί) είναι σε κάθε ανάλογη περίπτωση (όχι μονο χτες) να έχουμε την απαίτηση από τις αντίπαλες ομάδες να δώσουν σε εμάς εισιτήρια από τι στιγμή που δεν θέλουν.

όταν αποφασίζει μια ομάδα για τον x λόγο (λόγο αστυνομίας, λόγο εγκεφαλου τους, λόγο προβοκάτσιας κτλ κτλ) να μη δώσει εισιτήρια σε αντιπαλους οπαδούς και αποφασίζει αυτό να το εφαρμόσει δεν εξαιρείται κανένας μας. δηλαδή αντίπαλοι οπαδοί den είναι μονο αυτοί που πάνε με το λεωφορείο αλλα και αυτός που θα πάει με τα πόδια η με το αυτοκίνητο.

και gia na kilisei i sizitisi άντε να το δεχτώ αυτό που λες για τα Γιάννενα γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος χρησιμοποίησε ποιον δhλαδh h αστυνομία τον ΠΑΣ η ο ΠΑΣ την αστυνομία.

ο ηρακλής το έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να σου δώσει εισιτήρια γιατί είσαι Παοκτσής, ούτε πήρε εισιτήρια στο πρώτο γύρο , και υπάρχει συμφωνία στις ανώνυμες εταιρίες-ομάδες ότι αυτό το δικαίωμα το έχουν και η αστυνομία δε μπορεί να σε σταματήσει με τρόπο νόμιμο, όταν θα μαζευτούμε 8000 κόσμος έχω από το πέταλο του καυταζογλείου τι θα γίνει τότε?
εμενα το πρόβλημα μου είναι η δίκια μας συμπεριφορά όχι τον άλλwν. γιατί τους άλλους τους ξέρουμε τους έχουμε φάει με το κουτάλι δεν τους ανακαλύψαμε χτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 03 Φεβ 2010, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δηλαδη petm προτιμας την κυριακη να ειναι αδειο το γηπεδο και να παιξει μονη της η ομαδα?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εγώ θα ήθελα το γήπεδο να έχει μονο Παοκτσήδες μέσα.

Αλλα από την άλλη οφείλω να δω και το ρίσκο που εμπεριέχει αυτή η κατάσταση και να πω ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλύτερα να μη πάει κανένας
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συμφωνώ με Πέτμ.
Τα λεφτά στην ΑΜΚ και όχι Μακαντού και αηδίες να τους δώσουμε και τα λεφτά μας.
Δεν μας θέλετε 2 δεν σας θέλουμε 4 φορές και αντίο αντίο όπως στην Α2.
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά εδώ τίθεται ένα άλλο ζήτημα..... Δηλαδή δεν θα πάνε Παοκτσήδες την Κυριακή στο καυταντζόγλειο;;;;;; Έστω και χωρίσ διακριτικά..... Ξεχνάτε μάλλον οτι το Καυταντζόγλειο δεν είναι Χαριλάου όπου εκεί πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός..... Κι εγώ προσωπικά είμαι σε δίλημμα γιατί απο τη μια δεν θέλω να πάω απο το φόβο επεισοδίων που μόνο κακό στην ομάδα μπορούν να κάνουν, απο την άλλη όμως το Παοκτσήδικο συναίσθημα μου φωνάζει να πάω να στηρίξω την ομάδα ειδικά τώρα που περνάει μια κρίση..... Εσείς στη θέση μου τι θα κάνετε;;;;;; To go or not to go ?????????
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Εννοείτε ότι δεν πρέπει να πάει κανείς στο γήπεδο γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας… το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πανε…θα θεωρηθεί μεγάλη οπαδικη νίκη να μπουν στο γήπεδο του συμπολίτη αψηφώντας αστυνομία και γριές..
Τώρα καθαρά στο αγωνιστικό είναι το ματς που φοβάμαι ποιο πολύ από όσα μας έμειναν..κάθε χρόνο εδώ και 12 χρόνια κάτι γίνεται και κάποιος ξεχασμένος της γριάς αφηνιάζει και στο τέλος δεν κερδίζουμε και ας έχουμε καλύτερη ομάδα.

μακαρι να σπασει επιτελους η μαμημενη η παραδωση...
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

gate4mitsos έγραψε:Δηλαδη petm προτιμας την κυριακη να ειναι αδειο το γηπεδο και να παιξει μονη της η ομαδα?
ΠΕΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω δεν θελω να παει κανενας στο γηπεδο.....να μην εχει ουτε εναν Παοκτση..............τοσα χρονια που παμε μια νικη δεν πηραμε, μπορει χωρις κοσμο να γυρισει το πραμα........
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αποχη οι γριες
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7138541

γαμηστε το μπουρδελο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Τετ 03 Φεβ 2010, 15:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”