ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0: Σχόλια και παραλειπόμενα
Μπράβο plato6 σωμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Συγρατήστε τώρα τους τρελαμένους μην μας πάρεις η κατηφόρα.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ στις μεγάλες ήττες φαίνονται.
Συγρατήστε τώρα τους τρελαμένους μην μας πάρεις η κατηφόρα.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ στις μεγάλες ήττες φαίνονται.
Έτσι είναι φίλε Tetradje τόσους πικραμένους έχει αφήσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τώρα βρήκανε για λίγο παρηγοριά. Ας χαρούνε γιατί στο πρωτάθλημα δεν θα τους δώσουμε χαρά.
- sourmenetes
- Moderator
Καλημερα, μετα απο ενα τετοιο αποτελεσμα θα αριχσουνε οι ειρωνειες, οι κακες γλωσσες και ολα τα συναφη προκειμενου να θαψουν τον ΠΑΟΚ...Ειμαστε σιγουροι για αυτο....Ολοι οι ραδιοφωναδες θα πουνε οτι αυτοι το "βλεπανε" αλλα δεν μπορουσαν να το πουν λογω αποτελεσματων.Αφηστε τους να βραζουν στο ζουμι τους....Τους ποναει πιο πολυ...
Η ομαδα θα δειξει αμα αξιζει αναλογα πως θα παιξει την κυριακη..Θα δειξει αν προκειται για ομαδα ή πυροτεχνημα...
Ολοι θα πανηγυριζουν μεχρι τοτε...Αφηστε τους..Το κομπλεξ τους θα βγαλουν και θα θελησουν να μιζεριασουν ολη την οργανωση του ΠΑΟΚ μας προκειμενου να ικανοποιησουν τους εγωισμους...
Και πιστευω οτι θα πουνε "Για να δουμε ποιοι θα παρουνε μετοχες απο σημερα???"
Εμεις ομως επειδη δεν ειμαστε φιλαθλοι καμοιας ομαδουλας θα αποδειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ και τι εστι ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
Τα υπολοιπα την κυριακη...
Μην δωσουμε κανενα δικαιωμα να τιμωρηθει η ομαδα μας...Μας περιμενουν στη γωνια...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
Η ομαδα θα δειξει αμα αξιζει αναλογα πως θα παιξει την κυριακη..Θα δειξει αν προκειται για ομαδα ή πυροτεχνημα...
Ολοι θα πανηγυριζουν μεχρι τοτε...Αφηστε τους..Το κομπλεξ τους θα βγαλουν και θα θελησουν να μιζεριασουν ολη την οργανωση του ΠΑΟΚ μας προκειμενου να ικανοποιησουν τους εγωισμους...
Και πιστευω οτι θα πουνε "Για να δουμε ποιοι θα παρουνε μετοχες απο σημερα???"
Εμεις ομως επειδη δεν ειμαστε φιλαθλοι καμοιας ομαδουλας θα αποδειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ και τι εστι ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
Τα υπολοιπα την κυριακη...
Μην δωσουμε κανενα δικαιωμα να τιμωρηθει η ομαδα μας...Μας περιμενουν στη γωνια...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
Καλημερα σε ολους. Καποτε θα γινοταν και αυτο. Δηλαδη η ηττα. Αυτο που ενοχλει ολους μας ειναι σιγουρα το ποσο ΗΧΗΡΗ ηταν αυτη η ηττα.
Σε μια ομαδα ( με αυτη την σοβαρη εικονα που παρουσιαζει τοσο καιρο) οταν χανει με τετοιο σκορ και με τετοιο τροπο φταινε σιγουρα ολοι . Απο την διοικηση μεχρι και τον οδηγο του πουλμαν -που λεει ο λογος.
Συνεχιζουμε ομως ακαθεκτοι. Ευχομαι το παθημα να μας εγινε μαθημα και να παρουσιαστουμε μεταμορφωμενοι στο παιχνιδι του πρωταθληματος , με την μακραν πιο κομπλεξικη ομαδα της Ελλαδας.
Ημασταν αγνωριστοι . Δεν μπηκαμε ουσιαστικα ποτε στο γηπεδο. Επιβεβαιωθηκε το αξιωμα που θελει το κυπελλο , τον θεσμο των εκπληξεων. Γι' αυτο δεν πρεπει να προτρεχουμε ποτε
Αυτο δεν θα πρεπει να επηρεασει την μεγαλη προσπαθεια που γινεται για την ΑΜΚ. Επ ' ουδενι. Αυτος ειναι ο μεγαλος στοχος.
ΠΑΟΚ ειμαστε . Ψηλα το κεφαλι και στις νικες και στις ηττες . Η μιρλα και η γκρινια ανηκουν σε ομαδουλες τοπικης εμβελειας ( ρουλης-γρια κλπ)
Υ.Γ. Ειναι παντως και θεμα τυχης. Βλεπεις τον βαζελο στο ΟΑΚΑ με Πιερρικο και στο καπακι στο ιδιο γηπεδο με Καλλιθεα!!!!!! Και εσυ με Οφη -Σερρες- Γιαννενα , ολα εκτος !!!!!! Ειναι να σε θελει κιολας.( οχι οτι αυτο δικαιολογει το χθεσινο)
Υ.Γ. ΟΧΙ στην απαξιωση της ομαδας. ΟΧΙ στην απαξιωση παιχτων -προπονητη. Ειναι οι ιδιοι που 15 ημερες πριν ΟΛΟΙ αποθεωναμε και υποδεχομασταν σε δυο διαφορετικα αεροδρομια της χωρας !!!!!!!!!!!
Σε μια ομαδα ( με αυτη την σοβαρη εικονα που παρουσιαζει τοσο καιρο) οταν χανει με τετοιο σκορ και με τετοιο τροπο φταινε σιγουρα ολοι . Απο την διοικηση μεχρι και τον οδηγο του πουλμαν -που λεει ο λογος.
Συνεχιζουμε ομως ακαθεκτοι. Ευχομαι το παθημα να μας εγινε μαθημα και να παρουσιαστουμε μεταμορφωμενοι στο παιχνιδι του πρωταθληματος , με την μακραν πιο κομπλεξικη ομαδα της Ελλαδας.
Ημασταν αγνωριστοι . Δεν μπηκαμε ουσιαστικα ποτε στο γηπεδο. Επιβεβαιωθηκε το αξιωμα που θελει το κυπελλο , τον θεσμο των εκπληξεων. Γι' αυτο δεν πρεπει να προτρεχουμε ποτε

Αυτο δεν θα πρεπει να επηρεασει την μεγαλη προσπαθεια που γινεται για την ΑΜΚ. Επ ' ουδενι. Αυτος ειναι ο μεγαλος στοχος.
ΠΑΟΚ ειμαστε . Ψηλα το κεφαλι και στις νικες και στις ηττες . Η μιρλα και η γκρινια ανηκουν σε ομαδουλες τοπικης εμβελειας ( ρουλης-γρια κλπ)
Υ.Γ. Ειναι παντως και θεμα τυχης. Βλεπεις τον βαζελο στο ΟΑΚΑ με Πιερρικο και στο καπακι στο ιδιο γηπεδο με Καλλιθεα!!!!!! Και εσυ με Οφη -Σερρες- Γιαννενα , ολα εκτος !!!!!! Ειναι να σε θελει κιολας.( οχι οτι αυτο δικαιολογει το χθεσινο)
Υ.Γ. ΟΧΙ στην απαξιωση της ομαδας. ΟΧΙ στην απαξιωση παιχτων -προπονητη. Ειναι οι ιδιοι που 15 ημερες πριν ΟΛΟΙ αποθεωναμε και υποδεχομασταν σε δυο διαφορετικα αεροδρομια της χωρας !!!!!!!!!!!
Αδελφέ τετράτζε...όντως έτσι είναι
άλλα άμα βάλουμε όλες τις ''αρνητικές'' στιγμές του μεγαλείου, θέλουμε σελίδες
Αδελφέ Μάξιμε
δεν θα έρθει άμεσα η διοίκηση σε σύγκρουση, ούτε καν οι παοκτσήδες ως παοκτσήδες...Ο ΚΟΣΜΟΣ θα έλθει και ουχί ως παοκτσήδες οπαδοί
εγώ, εσύ, εκείνος...ως ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
το πιάνεις νομίζω...και χρειάζεται πονηράδα απέναντι στους κουτοπόνηρους
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
κατανοητό νομίζω, ώστε να πάψουν οι ψευδοφοβίες
είδαμε τι γίνεται και ξέρουμε τι θα γίνει με κάθε λογής κυβερνώντες
κανένα χρέος δεν θα χαριστεί
και σε τελική μήπως δεν είναι καλύτερα....η ''πίεση'' τέτοιου είδους από την πλευρά μας ?
να δεις πως θα τρέχουν μετά οι καρεκλοκένταυροι που ζουν και αναπνέουν για την θεσούλα τους
άλλα άμα βάλουμε όλες τις ''αρνητικές'' στιγμές του μεγαλείου, θέλουμε σελίδες
Αδελφέ Μάξιμε
δεν θα έρθει άμεσα η διοίκηση σε σύγκρουση, ούτε καν οι παοκτσήδες ως παοκτσήδες...Ο ΚΟΣΜΟΣ θα έλθει και ουχί ως παοκτσήδες οπαδοί
εγώ, εσύ, εκείνος...ως ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
το πιάνεις νομίζω...και χρειάζεται πονηράδα απέναντι στους κουτοπόνηρους
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
κατανοητό νομίζω, ώστε να πάψουν οι ψευδοφοβίες
είδαμε τι γίνεται και ξέρουμε τι θα γίνει με κάθε λογής κυβερνώντες
κανένα χρέος δεν θα χαριστεί
και σε τελική μήπως δεν είναι καλύτερα....η ''πίεση'' τέτοιου είδους από την πλευρά μας ?
να δεις πως θα τρέχουν μετά οι καρεκλοκένταυροι που ζουν και αναπνέουν για την θεσούλα τους
Τωρα που ηρεμισαμε λιγακι και μπορουμε να σκεφτουμε λιγακι πιο λογικα, πιστευω πως, χωρις να θελω να διακαιολογισω τα παντα μ'αυτο, οτι κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο εφταιγε το γηπεδο...ξερω οτι ακουγεται ως φτηνη διακαιολογια, αλλα πραγματικα σ'αυτο το οργωμενο χωραφι δεν μπορουσε να παιχτει ποδοσφαιρο...κατι μπετατζηδες β' εθνικης που εχουν συνηθισει να παιζουν στις αλανες και ειχαν βεβαια το κινητρο να κερδισουν το ΠΑΟΚ μπρουσαν να παιξουν...αλλα απο μας ποιος να παιξει? Ο Βιερινια, ο Κουτσια η ο Γκαρσια? Ουτε κοντρολ δεν μπορουσαν να κανουν, ουτε μπαλια...μια κολλουσε στη λασπη και μια εφευγε δυνατα εξω...και εκτος απ'αυτο επρεπε να προστατευθουν...ειναι πολυ ευκολο να παθεις ζημια σε τετοιες λακουβαρες...Ξαναλεω, δεν ειναι η μονη διακαιολογια, αλλα πιστευω ο κυριοτερος λογος του στραπατσου...Στα ποδια των παικτων ειναι να μας αποδειξουν οτι τετοιες εμφανισεις δεν θα ειναι ο κανονας αλλα μια μικρη εξαιρεση..
Κατ' αρχήν χίλια μπράβο στον Πέπερμιντ... ομολογώ ότι διαβάζω όλα σου τα ποστ, αλλά πρώτη φορά κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσες όλο αυτό τον καιρό... μάλλον χρειαζόταν η σφαλιάρα για να καταλάβω...
Όντως κι εγώ στη λίστα σου θα πρόσθετα το τρίποντο του Ραγκάτσι και θα αφαιρούσα το πέναλτι του Μαλιούφα (ίσως να το αντικαθιστούσα με αυτό του Δαμανάκη...). Γιατί μετά την απόκρουση του Πφαφ, η πίκρα ήταν στιγμαία, και γρήγορα αντικαταστάθηκε από Υπερηφάνεια...
Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπενετόν, θυμάμαι ένα συνθηματάκι που φωνάζαμε (όπως και σε όλο τον μικρό τελικό με τη Ρεάλ) - "και στ' @ρχίδι@ μας το Πρωταθητριών..."
Ένα θέμα που μου έχει "κολλήσει" από χτες το βράδι: δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση το γήπεδο να γίνει έτσι από μόνο του - θέλει "δουλειά"... τα κάναμε και μεις κάποιες φορές στη δεκαετία του '80, αλλά αυτό το χτεσινό ήταν άλλο πράγμα: τα άκρα είχαν μεν νερό - επικίνδυνο για γλίστρημα αλλά όχι και να σε καταστρέψουν, οι δυο περιοχές ήταν σχετικά καθαρές, αλλά στο κέντρο ήταν βούρκος. Εν όψει του γεγονότος ότι ξαναπαίζουμε εκεί σε δύο εβδομάδες, θα πρότεινα καλύτερη προετοιμασία και ίσως και λίγο "κατασκοπία" ως προς τις πρακτικές που θα ακολουθηθούν για την "προετοιμασία" του αγωνιστικού χώρου...

Όντως κι εγώ στη λίστα σου θα πρόσθετα το τρίποντο του Ραγκάτσι και θα αφαιρούσα το πέναλτι του Μαλιούφα (ίσως να το αντικαθιστούσα με αυτό του Δαμανάκη...). Γιατί μετά την απόκρουση του Πφαφ, η πίκρα ήταν στιγμαία, και γρήγορα αντικαταστάθηκε από Υπερηφάνεια...
Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπενετόν, θυμάμαι ένα συνθηματάκι που φωνάζαμε (όπως και σε όλο τον μικρό τελικό με τη Ρεάλ) - "και στ' @ρχίδι@ μας το Πρωταθητριών..."
Ένα θέμα που μου έχει "κολλήσει" από χτες το βράδι: δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση το γήπεδο να γίνει έτσι από μόνο του - θέλει "δουλειά"... τα κάναμε και μεις κάποιες φορές στη δεκαετία του '80, αλλά αυτό το χτεσινό ήταν άλλο πράγμα: τα άκρα είχαν μεν νερό - επικίνδυνο για γλίστρημα αλλά όχι και να σε καταστρέψουν, οι δυο περιοχές ήταν σχετικά καθαρές, αλλά στο κέντρο ήταν βούρκος. Εν όψει του γεγονότος ότι ξαναπαίζουμε εκεί σε δύο εβδομάδες, θα πρότεινα καλύτερη προετοιμασία και ίσως και λίγο "κατασκοπία" ως προς τις πρακτικές που θα ακολουθηθούν για την "προετοιμασία" του αγωνιστικού χώρου...
ρε Lexus πλάκα μας κάνεις???? Εμφανίζεσαι μετά από κάθε στραβή και μας τα κάνεις τσουρέκια...
Άντε καληνύχτα μας...
υ.γ. ο "παοκτσης" για τις ηττες... νεο ειδος προφανως...
Άντε καληνύχτα μας...
υ.γ. ο "παοκτσης" για τις ηττες... νεο ειδος προφανως...
Lexus μπορεις αν θες να μας πεις για τα κουπονια να βοηθήσουε όλοι την ομάδα σου... Ή μήπως να μαστε αυτόνομοι....??
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Lexus σοβαρά τα λες αυτά ή κάνεις πλάκα?
Υ.Γ. ....ααααααααααααααααα....τώρα κατάλαβα
Υ.Γ. ....ααααααααααααααααα....τώρα κατάλαβα
Οπλαρχηγέ από κάποιον που μας θυμάται σε κάθε ήττα και τα χώνει για 3η φορά σε Ζαγόρ και Ζήση όλα να τα περιμένεις...
Ημαρτον ρε αδερφε !!!!!!!!!!!. Αυτα περι στημενων και στοιχηματος τα λεγανε οι γαυροι οποτε εχαναν ( π.χ. το 94 απο την Μπανταλονα στο μπασκετ).
Τερμα μια ηττα καναμε , αποκλειστηκαμε απο το κυπελλο και ΝΑΙ θα παμε και για μετοχες και για διαρκειας. Ως απαντηση διαβασε την υπογραφη μου.
Τερμα μια ηττα καναμε , αποκλειστηκαμε απο το κυπελλο και ΝΑΙ θα παμε και για μετοχες και για διαρκειας. Ως απαντηση διαβασε την υπογραφη μου.
shark4 στη συναγωγή μας είπανε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος στήνει τα ματς και νικάει με τη βοήθεια του συστήματος, ενώ στήνει και μερικά ματς στα οποία χάνει για να πληρωθεί απ το στοίχημα... είπαμε το λέει ο θούπερ3, άρα είναι νόμος...
μπεεεεε
μπεεεεε
αδελφέ Γκόρντονα...γιατί μήπως στον μικρό τελικό με την Ρεάλ...Μεγάλη Βδομάδα γαρΜετά το τέλος του αγώνα με τη Μπενετόν, θυμάμαι ένα συνθηματάκι που φωνάζαμε (όπως και σε όλο τον μικρό τελικό με τη Ρεάλ) - "και στ' @ρχίδι@ μας το Πρωταθητριών..."
δεν θυμάσαι το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό μας παρά την πικρία μας
όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ ο Τάσος...παίζοντας με την τρομπέτα του
''Ω γλυκύ μου έαρ...''...τι να λέμε τώρα
ποιός άλλος κόσμος θα είχε τέτοια κουράγια ?
εγω το τελιωνο εδω το θεμα , αλλα σκεφτιτε μονο απο το πουθενα καλα του καθουμενου τα αποδητιρια γινοντε π@@τανα μια μερα πριν απο ματσ κυπελου, και την επομενη μερα εμφανιζετε αγνωριστη ομαδα που με τρωω για χαβαλε 4 γκολ !η δοικιση λεει πως δεν εχει λεφτα να πληρωσει τους πεκτες με 21.000 διρκειας εμενα ρε παιδια μου φενετε κουφο παντως.εγω ευχαριστως να δοσω και ενα κολομηνιατικο στιν ΑΜΚ αλλα θα το δωσο να μου φερει 2 πεκταραδες 1εκτ. οχι για να κσεπληρωνει τους τωρινους πεκτες. τοσα λεφτα που τα πηγανε τη τα κανανε?δεν ξερω τι αλλο να πω εγω το κοβω εδω γιατι ειμαι πολυ στεναχωριμενος.