Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sidpanos »

καλύτερα να τα καταθέσουνε παρά να τα γράφουνε αρμυ
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ούτε αυτό βλέπω να γίνεται sid, 55000 ευρώ μόνο.
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

[youtube]FxkQbmqNgw8[/youtube]

Πεστα ρε ARMY!!!!!!!!!!

Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
j.d.

Δημοσίευση από j.d. »

Εγώ πάντως έκανα το χρέος μου και έγινα ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ σήμερα πρωί πρωί.
Άντε παοκάρες μου να σηκώσουμε τον ΠΑΟΚ μας λίγο ψηλώτερα!!
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ !!!
paokpan

Δημοσίευση από paokpan »

γεια σε όλους

ρε αδέρφια μου πως γίνεται να έχουμε 21100 διαρκείας και ΜΟΝΟ 11500 μετόχους?
εσείς οι 9600 δεν θέλετε ένα μικρό κομμάτι από το παζλ του Π.Α.Ο.Κ.?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Την ίδια απορία έχω και εγώ και το ωραίο είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και αλλα διαρκειας.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Μετα απο τη σημερινη εμφανιση, θα ειναι κατορθωμα αν μαζευτουν εστω και τα 500 χιλιαρικα που υπολογιζουν στην παε. Και οι παικτες αδικα θα περιμενουν τα λεφτα της αμκ για να πληρωθουν.. Ειδικα αν δεν νικησουν την Κυριακη.
Προσωπικα αν και πηρα στην πρωτη ΑΜΚ μετοχες τωρα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.. και σιγουρα θα εξαρτηθει και απο το αποτελεσμα της Κυριακης..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά ρε φίλε δηλαδή σοβαρομιλάς????Περιμένεις το αποτέλεσμα για να πάρεις μετοχές???Μπράβο!!!Να σε χαιρόμαστε...

:pano:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62497.html

Καννελόπουλος: "ΑΕΚ λαϊκής βάσης, η σωτηρία".

Η λύση πιστεύω ότι βρίσκεται μέσα σε όλους μας. Θα σας φανεί ίσως παράξενο ν’ ακούσετε κάτι τέτοιο από μένα αλλά, η ΑΕΚ εντελώς εσφαλμένα λέγεται ότι είναι επιχείρηση. Μια επιχείρηση έχει πρωταρχικό σκοπό το κέρδος. Η ΑΕΚ αντίθετα, είτε λέγεται ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτεχνική, έχει πρωταρχικό σκοπό την αγωνιστική επιτυχία και χρησιμοποιεί τα έσοδα της για να φτάσει σ’ αυτήν. Όσο περισσότερα έσοδα έχει, τόσο περισσότερα έξοδα μπορεί να έχει για να φτάσει όλο και πιο κοντά στο σκοπό της. Άρα, το χρήμα είναι το μέσον και όχι ο σκοπός.

Η ΑΕΚ μοιάζει πολύ περισσότερο με μια κοινωνική οργάνωση που παράγει πολιτισμό. Επομένως, ο τρόπος που πρέπει να διοικείται πρέπει να μοιάζει με κάποια από αυτές τις οργανώσεις και να αντιπροσωπεύει, ει δυνατόν, όλα τα μέλη της. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνει άλλο ένα βήμα μπροστά ζητώντας την συμμετοχή της βάσης της, των φιλάθλων της. Προτείνω λοιπόν, μια διαδικασία εκλογής, μέσω ψηφοφορίας από την βάση, μιας ηγετικής ομάδας ανθρώπων η οποία θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην νέα εποχή. Η ηγετική αυτή ομάδα θα πρέπει να υλοποιήσει μεθαύριο μακροχρόνια λύση για την ΑΕΚ σε συνεργασία, και όχι σε αντιπαράθεση, με τις διοικήσεις των ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτεχνικής.

Ο μόνος τρόπος για να πετύχει αυτό είναι να θέσουν υποψηφιότητα όλοι όσοι έχουν προσφέρει στο παρελθόν αλλά και όσοι θέλουν να προσφέρουν στο μέλλον. Ας ενώσουμε επιτέλους όλοι τις δυνάμεις μας. Αν δεν το κάνουμε, φοβάμαι ότι θα περιμένουμε για άλλα 30 χρόνια την έλευση του Μεσσία".

Όπου βλέπετε ΑΕΚ βάλτε ΠΑΟΚ και έχετε τη λύση...με ευχολόγια, νουθεσίες, ψυχαναγκασμούς και λοιπά δε γίνεται δουλειά. Χρειάζεται ΟΡΑΜΑ που θα το προσδώσει η ηγεσία του σωματείου.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

w.s έγραψε:Μετα απο τη σημερινη εμφανιση, θα ειναι κατορθωμα αν μαζευτουν εστω και τα 500 χιλιαρικα που υπολογιζουν στην παε. Και οι παικτες αδικα θα περιμενουν τα λεφτα της αμκ για να πληρωθουν.. Ειδικα αν δεν νικησουν την Κυριακη.
Προσωπικα αν και πηρα στην πρωτη ΑΜΚ μετοχες τωρα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.. και σιγουρα θα εξαρτηθει και απο το αποτελεσμα της Κυριακης..
τι είναι αυτά που γράφεις?

και θέλεις να μας πείσεις ότι έχεις πάρει μετοχές στην πρώτη ΑΜΚ?

Μη χειρότερα ρε πο@στη μου τι άλλο θα διαβάσουμε!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Διάβασε πίσω από τις γραμμές Θεόδωρε και μην καταφέρεσαι εναντίον του συναγωνιστή w.s. ελαφρά τη καρδία. Δε φταίει αυτός αν νιώθει έτσι.

Έτσι όπως διεξάγεται η ΑΜΚ (δυστυχώς) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση των ΠΑΟΚτσήδων και (ακόμη χειρότερα) από τα ευκαιριακά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια !

Αν και έχω μία πίκρα απίστευτη στο στόμα πήρα τον γίγαντα τον δεύτερο γιό μου ο οποίος είναι 18 μηνών και μεγάλος οδοστροτήρας και πήγα στην τράπεζα που επέλεξε η ΠΑΕ να κάνω το καθήκον αφού υπάρχει ανοιχτή ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στις 0830 το πρωί ήμουν εκεί. Μετά από φλόκο αλλά δεν μαμείς "ΠΑΟΚ είσαι".

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ....

Αλήθεια τι σημαίνει ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ???????????

Μεγάλη περηφάνια ρε αδέρφια να καταθέτεις έτσι την αγάπη σου για αυτήν την τεράστια ομάδα. ΠΑΟΚ είσαι για εμένα είναι ακριβώς αυτό. Να πάρεις από το χεράκι την ομάδα και να την παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις να την πας ψηλά.

Την πουτάνα μου μέσα. Η αγορά πάει χάλια και ως ελεύθερος δίνουμαι τεράστια μάχη να την βγάλουμε σωστοί σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Με το σταγονόμετρο τα χρήματα.

Αν ήταν καλύτερα τα πράγματα θα έβαζα αρκετά παραπάνω. Τώρα και τα 200 πολλά μου φάνηκαν. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι και η ομάδα με έχει τεράστια ανάγκη μετά από τους αποκλεισμούς από Χέρενφεεν και ΠΑΣ.

Και κάτι για κάτι γιαλαντζί Παοκτσήδες που τολμάνε να γράφουν στο paokmania ή να επικοινωνούν σε διάφορα ΜΜΕ. Άντε ρε αγόρια μου να παίξετε αλλού. Αλλάξτε ομάδα. Τον τσαμπουκά του Παοκτσή και την ζωή του αν δεν μπορείται να το νοιώσετε καλύτερα είναι να υποστηρίζετε άλλες ομάδες.

Αν ρε φλώρε πρέπει η ομάδα να κερδίζει πάντα για να βάλεις χρήματα στην ΑΜΚ τότε εσύ δεν είσαι ΠΑΟΚ. Είσαι κλασικός γαύρος ή βάζελος ή ακόμα χειρότερα ... Είσαι μπα@@@ρδος ....

Άντε ρε ΠΑΟΚ πάρε τα λίγα που είχα να σου προσφέρω και ελπίζω μαζί με εμένα να έδωσαν καμιά 20000 χιλιάδες ακόμα για να σε σηκώσουμε ξανά στα πόδια σου ...

Ρε fuzz πλάκα μας κάνεις ?????????

Πάντα οι άλλοι φταίνε ???? Σαν πολλά δεν απαιτείς από την διοίκηση ???? Η προσωπική ευθύνη του καθενός δεν υπάρχει ???? Τι είναι αυτά που λες ???? Άντε γιατί κάποιοι έχετε παραγίνει δημοκρατικοί της πλάκας ....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

+44444444444444444444444

ΑΨΟΓΟΣ tad!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kolokotronis_4 έγραψε:
w.s έγραψε:Μετα απο τη σημερινη εμφανιση, θα ειναι κατορθωμα αν μαζευτουν εστω και τα 500 χιλιαρικα που υπολογιζουν στην παε. Και οι παικτες αδικα θα περιμενουν τα λεφτα της αμκ για να πληρωθουν.. Ειδικα αν δεν νικησουν την Κυριακη.
τι είναι αυτά που γράφεις?

και θέλεις να μας πείσεις ότι έχεις πάρει μετοχές στην πρώτη ΑΜΚ?

Μη χειρότερα ρε πο@στη μου τι άλλο θα διαβάσουμε!
διαβαζε πισω απο τις γραμμες κολοκοτρωνη :)))))) θα ερθει ο γαιννης παπαδοπουλος να μας σωσει να κανει και τραπεζα ΠΑΟΚ λεει και ολα καλα...........αυτα για καποιους που που ειναι οπαδοι του γιαννη παπαδοπουλου
........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ......ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.....ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ.......
Άβαταρ μέλους
fuzztone

tad έγραψε: Ρε fuzz πλάκα μας κάνεις ?????????

Πάντα οι άλλοι φταίνε ???? Σαν πολλά δεν απαιτείς από την διοίκηση ???? Η προσωπική ευθύνη του καθενός δεν υπάρχει ???? Τι είναι αυτά που λες ???? Άντε γιατί κάποιοι έχετε παραγίνει δημοκρατικοί της πλάκας ....
Δεν κάνω πλάκα. Δεν είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες το ίδιο με σένα ή με μένα. Ευτυχώς οι ΠΑΟΚτσήδες είναι πάρα πολλοί, και για να κινητοποιηθούν χρειάζονται όραμα και όχι ευχολόγια. Εγώ πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο δεν κινητοποιείται η μεγάλη μάζα του κόσμου, όπως αυτή για παράδειγμα κινητοποιήθηκε με τα διαρκείας.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με προσωπική ευθύνη όταν μιλάμε για τα φράγκα του καθενός. Επαναλαμβάνω ότι όσα και να γράφονται δε θα κουνήσουν εύκολα τον απλό ΠΑΟΚτσή που δεν διαβάζει φόρουμ και δεν ακούει ραδιόφωνα (που είναι και η πλειοψηφία), αλλά παρακολουθεί την ομάδα.

Μακάρι στην τελική να μαζευτούν πολλά εκατομμύρια στην ΑΜΚ αλλά προσωπικά το αμφιβάλλω.

Όσον αφορά το τι απαιτώ από τη διοίκηση, σου απαντώ ξεκάθαρα. Δεν απαιτώ τίποτε. Η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ (έτσι όπως φαίνεται και παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ) προτιμά το μοντέλο του μετόχου και όχι του μέλους ενός μη-κερδοσκοπικού σωματείου. Καλώς κάνει. Ας μου επιτρέψεις όμως να έχω διαφορετική γνώμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”