πως το λεγε ο Αλέφαντος...καλώς τα παιδιά....ε εμείς βάλαμε και κάτι παραπάνω επειδή είμαστε και λίγο άπλες

novito έγραψε:Kάποτε χάναμε με καμμιά τριάρα, τεσσάρα και ελάχιστοι ασχολιόταν με το γεγονός. Και τώρα βλέπεις απίστευτους τίτλους στα sites (ξεπουπουλιασμα ρε μπιν@δες???) και ενα τρελο παρτυ απο αλλοθρησκους. Περισσοτερα σκουληκια γιορταζαν μπροστα στην tv, παρα πηγαν στο παλε. Γαυροβάζελοι τρελαθήκαν στη καζούρα... Όλα αυτά είναι θετικά. Ήττα ήταν και θα περάσει... Και θα ξανάρθει... Το θέμα είναι να τη διαχειριστουμε σωστά!
υ.γ. τις αντιδρασεις οπαδων διετιας στα φορουμ και τα facebook τις εχω χεσμενες...
υ.γ.2: 7,5 χιλιάρικα το "Ζωσιμάδες"
http://stadia.gr/zossimades/zossimades-gr.html
αδελφέ Caballo...κάπου εκεί δίπλα σου ήμουν και εγώ...και ακόμα θυμάμαι την ''επιστροφή''Ήμουν ακριβώς από πίσω από το γαμημένο το ταμπλώ. Ο ορισμός της πίκρας και μετά οι ατελείωτες ώρες της επιστροφής. Τι να λέμε τώρα...
είσαι σίγουρος ότι θες να αποκλειστούν από την συνέχεια του κυπέλλου? αν πάει η ξάνθη τελικό ή μία εκ των Πανιώνιού Καβάλας και Γιάννενου αυτόματα από τα πλέι οφφ χάνετε μία θέση για την Ευρώπη. για αυτό ας μην παρακαλάμε και πολύ να πάει τελικό ομάδα που δεν είναι στα πλέι οφφ γιατί αν πάθουμε καμιά στραβή και μείνουμε εκτός Ευρώπης (φτου φτου φτου μακρυά από εμάς) εκεί να δεις καζούρα και καταστροφή που έχει να πέσει.Lexus έγραψε:ειμαι στην δουλεια και πρωτες καζουρες αρχισανε απο τα σκουλικια . βγηκανε και αυτη απο της τρυπες τους μακαρι να αποκλιστουνε απο την ξανθη ρε γμτ