ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0: Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

σιγα ρε καθήστε λιγο απο την πολλη ντροπη θα παθαιτε τιποτα.....
αντι να ντρεπεστε για το μιαλο που κουβαλατε ντρεπεστε για την ομαδα΄΄΄
μια εμφανιση πατατα εγεινε και ξαφικα ολοι δεν μποριτε να κυκλοφορισετε απο την ντροπη???
:oops: :oops:
τα τρενα μονο στον σταθμο υπαρχουν...και πατατες εμφανισεις θα γινουν και στο τελος μπορει να χασουμε και ολους μας τους στοχους...ετσι ειναι το ποδοσφαιρο....αλλα απο το στεναχωρια μεχρι την ντροπη εεεεε οχι ρε γκαρντασια αυτο παει πολλη
αυριο εγω θα παω να παρω ενα πενηνταρικο(τοσα μπορω) μετοχες για την ομαδα που αγαπω και δεν ντρεπομαι για τον στοχο που εχασα...ετσι ειναι μαζι με την νικη ειναι και η ητα....
ποιο πολλη να ντρεπεστε που ενω εχεται αποψη για ολα τωρα που η ομαδα χρειαζετε χρηματα εσεις εξακολουθειτε και ζηται σε παραλληλο κοσμο
:yellowcard: σε ολους τους ντροπαλους
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ρε γαμωτο,δε με πειραξε τοσο η κακη αποδοση τον ποδοσφαιριστων,οσο η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που εδειξαν οι παικτες.......πραγματικα,οι μονοι που εβλεπα να προσπαθουν να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα ηταν οι μαλεζασ και σναουτσνερ οσο μπορουσαν...οι αλλοι εκαναν joging.....δε θελω να ξαναδω τετοια εικονα στην ομαδα γιατι αλλιως θα παρουμε αναποδες
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Λίγα σχόλια:

-Αφήστε τους απανταχού αντιΠΑΟΚτσήδες να κάνουν επίδειξη κόμπλεξ. Τόσο καιρό η ομάδα δεν τους έδινε πάτημα να χαρούν, αφήστε τους να το κάνουν τώρα. Δανεικά είναι αυτά.
-Από το κωλογήπεδο αυτό ενδέχεται να χάσουμε τον Κοντρέρας. Δεν μπορούσες να περπατήσεις μέσα. Θεωρώ ότι πλέον εσκεμμένα το αφήνουν χωράφι για να εξουδετερώνουν ομάδες με καλή κυκλοφορία μπάλας.
-Γαμήθηκαν τα πάντα και τα κοάλα για να βγει 3-0 το ημίχρονο. Μία κεφαλιά κι ένα σουτ τα Γιάννενα, τρία γκολ... ΟΚ, κάκιστη εμφάνιση, απαράδεκτα κακή αλλά εγώ δεν είδα και μπαλάρα από τον αντίπαλο, απλά αποτελεσματικότητα που θύμισε μπάσκετ.
-Δεν υπάρχουν φίλοι (άντε, ας εξαιρέσω μέχρι νεοτέρας τον ΟΦΗ). Αποδείχτηκε αυτό σήμερα από τη συμπεριφορά του ΠΑΣ που σε αυτή την ιστορική νίκη έκαναν επίδειξη μικρότητας. Για να μη μιλήσω για τις αρχές των Ιωαννίνων που πουλήσαν τρελίτσα στο Ζαγοράκη και το Βιολίδη και σε όλους εμάς θέτοντας μέτρα αθηναϊκού τύπου με ταυτότητες κι εντοπιότητες για να πάρεις εισιτήριο. Και άλλοι "φίλοι" τα έχουν κάνει αυτά, στα δύσκολα του ΠΑΟΚ τούς βλέπουμε.
-Ώρα να μετρηθούμε να δούμε πόσοι αντέχουμε στα δύσκολα. Όσοι βρίσκουν αφορμή να παρατήσουν τον ΠΑΟΚ ή να μην πάρουν μετοχές ας κάτσουν σπίτια τους όπως έκαναν τόσα χρόνια που η ομάδα ήταν στα σκατά. Άλλωστε "ο ΠΑΟΚ θα μας κάνει καλά αν αρρωστήσουμε;" :redcard:

Δε χάθηκε τίποτα. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τρόπαιο αλλά δεν είναι και η τελευταία. Τώρα πρέπει να πιάσουμε καλή θέση για τα πλέιοφ και να βγούμε ΓουΛου στον ΕΝΑΝ προκριματικό γιατί αλλιώς θα έχουμε πάλι προετοιμασίες από 1η Ιουλίου και τρεχάματα το κατακαλόκαιρο.

ΥΓ Αλκορκόν - Ρεάλ 4-0. Ενδεικτικά εντελώς.

ΥΓ 2 προς τους 44 επισκέπτες: Χαρείτε τώρα που μπορείτε, δε θα κάνει πολλές ήττες αυτή η ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus1589 την Τετ 03 Φεβ 2010, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

abg12d34 έγραψε:σιγα ρε καθήστε λιγο απο την πολλη ντροπη θα παθαιτε τιποτα.....
αντι να ντρεπεστε για το μιαλο που κουβαλατε ντρεπεστε για την ομαδα΄΄΄
μια εμφανιση πατατα εγεινε και ξαφικα ολοι δεν μποριτε να κυκλοφορισετε απο την ντροπη???
:oops: :oops:
τα τρενα μονο στον σταθμο υπαρχουν...και πατατες εμφανισεις θα γινουν και στο τελος μπορει να χασουμε και ολους μας τους στοχους...ετσι ειναι το ποδοσφαιρο....αλλα απο το στεναχωρια μεχρι την ντροπη εεεεε οχι ρε γκαρντασια αυτο παει πολλη
αυριο εγω θα παω να παρω ενα πενηνταρικο(τοσα μπορω) μετοχες για την ομαδα που αγαπω και δεν ντρεπομαι για τον στοχο που εχασα...ετσι ειναι μαζι με την νικη ειναι και η ητα....
ποιο πολλη να ντρεπεστε που ενω εχεται αποψη για ολα τωρα που η ομαδα χρειαζετε χρηματα εσεις εξακολουθειτε και ζηται σε παραλληλο κοσμο
:yellowcard: σε ολους τους ντροπαλους

ασε μας ρε μεγαλε που θα μα πεις οτι δεν ντρεπομαστε . ρε ξεφτιλιστικαμε πανελαδικα σημερα και δεν την αντεχει κανενας παοκτσης αυτην την ξεφτιλα να βγαινουνε τωρα οι καθε τελιωμενοι βαζελογαβροι και σκολικες και να μας κανουνε πλακα και ηρονεια . αντε να κοιμηθουμε σημερα απο αυτην την ητταν με 4 0 . δηλαδη αμα πεζαμε με καμια ρεαλ ποσα θα τρωγαμε 10 !
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Κάποτε θα χάναμε.. Κάποτε θα σταμάταγε το ρεκόρ της άμυνας...
κάποτε οι παίκτες δεν θα έπιαναν απόδοση, κάποτε και ο Χαλκιάς
δεν θα πιάνει τα άπιαστα, κάποτε θα τρώγαμε και αυτογκόλ, κάποτε θα παίζαμε και σε βαλτότοπο,
κάποτε θα τρώγαμε και 4 από ομάδα που κατέβηκε 4 φορές.
αλλά ότι κάποτε θα γινόταν όλα τα παραπάνω μαζί .. τι να ΠΩ?
μας πικράνατε στο χέρι σας είναι να μας φτιάξετε πάλι.
θα έχουμε γκρίνια, λογικό είναι αλλά δεν μασάμε... ΠΑΟΚ είμαστε
έχω ζήσει και χειρότερα! πάμε για τα καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αδερφέ, όταν υποστηρίζεις μια ομάδα, ξέρεις ότι μια μέρα θα φας καζούρα, δε θα κάνεις εσύ κάθε μέρα. Έτσι πάει. Αν δεν το αντέχεις, κράτα χαμηλούς τόνους στις νίκες του ΠΑΟΚ και στις πίκρες των άλλων ή μην ασχολείσαι. Κι εμείς πονάμε αλλά θα τα υποστούμε τα πειράγματα όπως υπέστησαν οι άλλοι τα δικά μας. Εδώ στις κηδείες γελάνε οι άνθρωποι. Μην τα παίρνουμε όλα αμπάριζα....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λοιπον οσοι δεν αντεχετε τοση πικρα ,αλλαξτε ομαδα..Δεν ειστε πιο πολυ Π.Α.Ο.Κ απο κανεναν αλλον. Εκτος και θελουμε να ισοπεδωσουμε -γκρεμισουμε οτι χτισαμε σε μια νυχτα.Σορρυ αλλα δεν θα γινει η χαρη αυτη σε κανεναν..Κανενας δεν ειπε οτι δεν πικραθηκε απο την ηττα, απο τον αποκλεισμο απο τα 4 γκολ.Δηλ τωρα τι θελετε να γινει..? Να τους κρεμασουμε, να τους σκοτωσουμε ,πειτε μια λυση.Ας σοβαρευτουμε..Τωρα το τι κανουν οι αλλοι και λενε για τον Π.Α.Ο.Κ , xesthka...Το να εισαι Π.Α.Ο.Κ θελει αντερο ,καποιοι απο εμας δεν το εχουν..

ΥΓ. Σαν πολλοι πανηγυρτζηδες μαζευτηκαμε , μετα την νικη στο τηγανι ,τωρα το μπινελικι...!!!Αφηστε τουλαχιστον εμας που ειμαστε καθημερινα στο σαιτ και ανταλασσουμε αποψεις να μπορουμε να επικοινωνουμε , οχι σαν καποιους "κομητες" που επιλεκτικα στην νικη ή στην αποτυχια θα μπουν να ριξουν το σαιτ ...Ημαρτον..
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ρε ολοι ασχολουνται γιατι φοβονται γιατι ειχαν τρομαξει που δεν χαναμε με τιποτα αλλα τωρα βρηκαν πατημα που χασαμε να βγαλουν χολη ολοι..παμε για δυο διπλα τωρα σερι κ μετα περιμενουμε το βαζελο στη τουμπα και θα βαλουν τα κλαματα ολοι μεχρι που κ το ματσ μεταξυ τους μπορει να στησουν για να μην τυχη παρουμε εμεις κανα πρωταθλημα...
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

Δειτε το ρεπορταζ τις ΕΤ3 για την εμποδιση οπαδων του ΠΑΟΚ να πανε να δουν το ματς Κυπελλου με τα γιαννενα...............Ντροπη!!!!!που ζουμε,επιτελους???

[youtube]vPqDyzq26zQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lakisscorpio την Τετ 03 Φεβ 2010, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Α)Τώρα είναι που πρέπει να πούμε " Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς..... " ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ

Β) Προς όλους τους αλλόθρησκους: Σας ευχαριστούμε που θα ασχοληθείτε σήμερα με τιν 4άρα που φάγαμε. Θα μας αποδείξετε για μια άλλη φορά ότι σας έχουμε δημιουργήσει κόμπλεξ κι οτι ήμασταν, είμαστε και θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Γ) Τόσες πίκρες φάγαμε τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν σε ανυπαρξία. Τώρα θα κολώσουμε;;;; ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΜΕ!!!!!!! Μπόρα είναι, θα περάσει.......

Δ) Δεν θα ξενερώσουμε ποτέ γατάκια αλλόθρησκοι...... Αυτό να θυμάστε.......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πρώτα από όλα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και να τους ευχηθώ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην 1η κατηγορία αλλά και στο κύπελλο.

Κατά δεύτερον σβήστηκαν πολλά ποσταρίσματα που γράφτηκαν εν βρασμώ ψυχής και τα περισσότερα ήταν δικά μου!

Κατά τρίτον πολλά μπράβο σε όλους σας που αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία (όσο υπάρχει) το αποτέλεσμα.
Αυτό δείχνει πολλά για την ωριμότητα σας και την νοοτροπία σας σαν ΠΑΟΚτσήδες.

Κατά τέταρτον πολλά μπράβο για τις απόψεις του Aureliano Buendia και Pepermint που κάλυψαν σε άλλη διάσταση την σημερινή μας πίκρα.

Ο Αετός δέχτηκε μια ρουκέτα και το σκάφος σήμερα έχασε τον ένα κινητήρα του.
Το αν θα συνεχίσει να πετάει εξαρτάται απο εμάς.

Υ.Γ
Κανένας Σάντος δεν φταίει και καμιά διοίκηση αν ψάχνουμε για τα αίτια.
Ένα τσουχτερό πρόστιμο ανάλογο με το σκαμπίλι που φάγαμε σήμερα στους παίχτες επιβάλλεται παρ όλα αυτά.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Οπως λες και εσυ φιλε γκας

Πιατα... :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Άρε pepermint τι μου θύμισες με τη βολή του δήμαρχου Πειραιώς. Ήμουν ακριβώς από πίσω από το γαμημένο το ταμπλώ. Ο ορισμός της πίκρας και μετά οι ατελείωτες ώρες της επιστροφής. Τι να λέμε τώρα...

Τώρα, σ όποιον ζορίζεται και λέει πως ντρέπεται έχω να του πω την προσωπική μου εμπειρία, όταν μικρό παιδί ακόμα, ήμουν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που υποστήριζε την ΠΑΟΚΑΡΑ. Το τι έχω ακούσει...και το πόσες φορές δάγκωνα με λύσσα την Κυριακή το βράδυ το μαξιλάρι μου, για όσα θα άκουγα την άλλη μέρα....

Τους έγραφα όμως όλους στ' αρχίδια μου. Έβαζα την πλάτη στον τοίχο και τα' χωνα παντού. Μου ήταν αδύνατο να ντρέπομαι για την αγάπη μου, την ΠΑΟΚΑΡΑ μου! Όταν, μάλιστα, μεγάλωσα και ένιωσα την ποιότητα, το πάθος και το αντιστασιακό πνεύμα που χαρακτήριζε τα αδέρφια μου έγινα διπλά περήφανος.

Όσο για τα παγούρια έχω να πω μια φράση μόνο: δεν τίμησαν τη φιλοξενία μας. Μας κέρδισαν πανάξια στη στρούγκα τους αλλά δεν ξηγήθηκαν καλά και πρέπει να τιμωρηθούν σε 15 μέρες από τώρα. Αυτό ο ΠΑΟΚ μας το χρωστάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τετ 03 Φεβ 2010, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χαλαρωσε lexus......τα ματς ερχονται και παρερχονται ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟ 1-0 χαρηκα πολυ τωρα στεναχωρεθηκα
.....Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Παντως ολοι περιμεναν ποτε θα χασουμε με πηρε τηλ ο καθε πικραμενος σημερα αυτο παει να πει οτι εχουν κλασει μεντες ολοι τους κ οτι φοβονται τον ΠΑΟΚ...κ ας χασαμε σημερα ευκαιρια εψαχναν ολοι...αλλα δν μασαμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”