+1paokovia έγραψε:Τώρα θα δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι.
Υπάρχουν βραδιές που όλα πάνε στραβά...και η ρεαλ έφαγε 6 στο κύπελο...
Κράξιμο για το σημερινό ναι αλλά όχι και ισοπέδωση των πάντων.
ΥΓ.2 διπλά και φούντο σε γρια και γιάννενο
ΥΓ2.Γ@μώ τα τραγιά και το κατσικοχώραφό σας και τη σουπερλιγκ
ΥΓ3.Αφού πήραν πριμ για μια νίκη στο καραισκάκη να πληρώσουν και πρόστιμο για την ξεφτίλα.100.001ευρω
ΥΓ4.Αυτός που έδωσε το πριμ να βάλει τουλάχιστον τα διπλάσια στην ΑΜΚ
ΥΓ5.Να σφίξουν τα λουριά σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
ΥΓ6.Γ@μώ το μπατσοκ το βούγια και τη χούντα τους.σκατά στον τάφο σας.
ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0: Σχόλια και παραλειπόμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 02 Φεβ 2010, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι πρεπει να χρησιμοποιησουμε αυτη την ηττα για το καλο της ομαδας εμεις με την στηριξη στην ΑΜΚ και στους παιχτες και η διοικηση,παιχτες,και προπονητες με περισυλογη και ντροπη για αυτη την εμφανιση αλλιως θα ρθουν πολυ χειροτερες μερες που ουτε να φανταζομαι δεν θελω.
Υ.Γ interad να χαιρεσαι την ΠΑΟΚτσου κορουλα σου αδερφε καλα που υπαρχουν μερικοι σαν εσενα και τον dimisk και αρκετοι ακομα δεν λεω
που με κανουν να σκεφτομαι ακομα πιο θετικα για το μελλον αυτης της ομαδας.
Υ.Γ interad να χαιρεσαι την ΠΑΟΚτσου κορουλα σου αδερφε καλα που υπαρχουν μερικοι σαν εσενα και τον dimisk και αρκετοι ακομα δεν λεω

DimisK έγραψε:Κι όμως αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε. Ο ΠΑΟΚ των αντιθέσεων, ο ΠΑΟΚ του μαύρου και του άσπρου, ο ΠΑΟΚ του ζενίθ και του ναδίρ. Σκεφτείτε λίγο. Στην πολύχρονη ιστορία μας, η ομάδα μας ΠΟΤΕ δεν μας έδινε μόνο χαρές ή μόνο λύπες, αλλά και τα δύο ταυτόχρονα. Σκεφτείτε λίγο. Το πρωτάθλημα του 1985 συνοδεύθηκε με μια ήττα ντροπή 1-4 από τη Λάρισα, στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ. Η πορεία ντροπής πριν 3 χρονια στο πρωτάθλημα συνοδεύθηκε με μια μεγαλοπρεπή τριάρα στα σκουλήκια. Το κύπελλο του 2001, με την 4άρα στο γαύρο στην Αθήνα συνοδεύθηκε με απεργίες και αποχές των παικτών που έφεραν τον ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού. Χαρμολύπη δηλαδή. Αν σκεφθώ, θα βρω κι άλλα. Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ. Απο τη χαρά στη λύπη και το αντίθετο.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα απλά επιβεβαίωσε αυτή του την ιδιότητα. Οπότε ηρεμήστε όλοι. Οι θριαμβευτές του Καραϊσκάκη, δεν έγιναν...σαρδέλες μέσα σε 10 μέρες. Είναι άνθρωποι και κουράστηκαν. Δεν δικαιολογώ την απαράδεκτη εμφάνιση σε καμία περίπτωση. Είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις. Έλα όμως που είναι μέρος της ιστορίας του, θέλουμε δεν θέλουμε. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Το περιμέναμε. Η στραβή θα γινόνταν, το γράφαμε όλοι μας εδώ μέσα. Σύμφωνοι, δεν την περιμέναμε σε αυτό το παιχνίδι. Όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ποδόσφαιρο είναι.
Απο εδώ και πέρα, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Οι μεγάλες ομάδες διακρίνονται από την ικανότητά τους να διαχειρίζονται παραγωγικά τις αναποδιές. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ. Το διπλό στο Καυτατζόγλειο είναι περισσότερο επιβεβλημένο απο ποτέ. Και πιστέψτε με, θα είναι αρκετό να αλλάξει και πάλι το κλίμα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μας. Ασπρο μαύρο. Δικέφαλος αετός!
Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα. Τώρα, στα δύσκολα. Να συμμετάσχουμε μαζικά στην Α.Μ.Κ. και να σταθούμε παραγωγικά πλάι στους παίκτες και τον προπονητή μας. Η στραβή ήρθε και είναι βαριά. Ήρθε όμως και ΠΡΕΠΕΙ να την αντιμετωπίσουμε. Κραυγές και κολοτούμπες δεν οφελούν. Πριν γράψετε κάτι, σκεφτείτε το δύο φορές. Απο το Κύπελλο θα μπρορούσαμε να είχαμε αποκλειστεί και νωρίτερα ή και αργότερα. Όπως αποκλείστηκε ο γαύρος και η ΑΕΚ. Είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, τι να κάνουμε;
Θα υποστούμε αύριο την καζούρα των αλλόθρησκων, αλλά έτσι είναι η ζωή. Και νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένοι. Τώρα είναι η ώρα να σηκωθούμε παιδιά! Επιβάλεται!
Για το παιχνίδι δεν θα πω τίποτα γιατί είδα μόνο μια ομάδα και μάλιστα πολύ καλή! Τον Πας Γιάννενα, στον οποίο πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια γιατί μας ισοπέδωσε με τη δεύτερη ομάδα του! Ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε έμεινε στη Θεσαλλονίκη...
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει αδέλφια. Κι εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα του, να του κρατάμε το χέρι, να του ζεστάνουμε την ψυχή, να του δώσουμε κουράγιο. Δεν χάθηκε ο δρόμος, χάθηκε ένα μονοπάτι...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!
![]()
![]()
Προσπαθω να προσθεσω κατι αλλα φιλε απλα τα ειπες ολα +121
Εγώ γύρισα βιαστικά στο σπίτι. Έφτασα στο 15 όταν είχαμε ήδη φάει το 1ο. Ο μικρός ήθελε να παίξουμε και η μικρή γκρίνιαζε γιατί ήθελε να βγει από το κρεβατάκι της. Τον αγώνα δεν μπόρεσα να τον δω ήσυχα. Έφαγα βιαστικά στο ημίχρονο και τελικά μετά το 70 μπήκαν στο δωμάτιό τους για να παίξουν μόνα τους. Με το σφύριγμα της λήξης άρχισαν να ακούγονται χτυπήματα στην πόρτα του δωματίου, μόλις ανοίξαμε είδαμε το ΧΑΜΟ. Είχαν ανοίξει την κρέμα για τα συγκάμματα και είχαν γίνει άσπρα και τα δύο. Με πιάσαν υστερικά γέλια. Το κρασί θα το κατεβάσω την Τσικνοπέμπτη.interad έγραψε: έκατσα να δω το ματς στο γραφείο μου για να μην "ενοχλήσω" την μικρή που θα κοιμόταν...
γύρισα σκασμένος σπίτι..
με το που μπήκα μέσα, έτρεξε η μικρή (28 μηνών) στην αγκαλιά μου τραγουδώντας το "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ" και ζητώντας μου να της το βάλω στο youtube και να πάμε στο διπλό κρεββάτι να το ακούμε και να χοροπηδάμε...
μούδιασα και στάθηκα να κοιτάω το μωρό ΑΜΗΧΑΝΟΣ...
αφού πήγα και έκανα ότι μου ζητούσε για κανά 10λεπτο (δεν είχα κέφι για παραπάνω) έκλεισα το laptop και γυρίσαμε στο σαλόνι...
η μικρή έπαιζε με κάτι κούκλες όπου τους τραγουδούσε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ το "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"
θα με ρίξει στα βαριά η μικρούλα...
πάω να κατεβάσω ένα μπουκάλι κρασί...
με το άνοιγμα των 2.2εκ € τι θα γίνει που δεν έχουμε και αγώνα κυπέλλου για να το καλύψουμε (δεν θα καλυπτόταν βέβαια όλο το άνοιγμα αλλά 2-3 κατοστάρικα θα έμπαιναν) όσο για το ματς τι να πω .......αν πω θα βρίσω και δεν θέλω όπως δεν του αποθέωσα ποτέ δεν θα τους "σκοτώσω" κιόλας. αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι ότι κάποιοι και δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι οι δικοί μας είναι που μου την δίνουν που περιμένουν με το πιστόλι για την πρώτη στραβή.οι φωνές τους είναι γνώριμες.....

- PAOKfanAthens
ήθελα να το γραψω την ωρα του τελους του αγωνα που πραγματικα το ενιωθα αλλα καλιο αργα...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΟΚ???

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΟΚ???

- PAOKfanAthens
hasio_john έγραψε: Ρε σεις μην με ανάβετε τώρα.. όσο ΠΑΟΚ είμαι εγώ , τόσο είναι οι μισοί εδώ μέσα!
ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ , αν ξέρει κανένας!!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδή...
αδερφε κοψε κατι,δεν υπαρχει ΠΑΟΚομετρο...

ΠΑΟΚ είμαστε όλοι μας αλλά το δείχνουμε διαφορετικα...
- sidpanos
hasio_john παίξαμε χάλια...χάσαμε...τίποτα άλλο...
πίκρα σήμερα...
πίκρα σήμερα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
interad έγραψε:praktorine η απάντηση που ψάχνεις κρύβεται μάλλον στο ποστ του DimisK λίγο πιο πάνω...
αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ... αυτό γαμημένο κράμα άσπρου-μαύρου
obanebane + όσα θες (κι εσύ DimisK φυσικά)
έκατσα να δω το ματς στο γραφείο μου για να μην "ενοχλήσω" την μικρή που θα κοιμόταν...
γύρισα σκασμένος σπίτι..
με το που μπήκα μέσα, έτρεξε η μικρή (28 μηνών) στην αγκαλιά μου τραγουδώντας το "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ" και ζητώντας μου να της το βάλω στο youtube και να πάμε στο διπλό κρεββάτι να το ακούμε και να χοροπηδάμε...
μούδιασα και στάθηκα να κοιτάω το μωρό ΑΜΗΧΑΝΟΣ...
αφού πήγα και έκανα ότι μου ζητούσε για κανά 10λεπτο (δεν είχα κέφι για παραπάνω) έκλεισα το laptop και γυρίσαμε στο σαλόνι...
η μικρή έπαιζε με κάτι κούκλες όπου τους τραγουδούσε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ το "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"
θα με ρίξει στα βαριά η μικρούλα...
πάω να κατεβάσω ένα μπουκάλι κρασί...
Τυχερούλη !! Μας κάνεις και ζηλεύουμε... να σου ζήσει φίλε..
ΥΓ. Συμβουλή προς όλα τα αγαπητά μέλη του paokmania. Αγαπήστε, παντρευτείτε και κάνετε μια κορούλα σαν του interad...να δω μετά αν θα στεναχωριέστε στις ήττες....
Δεν μασαμε αδερφια.. Δυστηχως και οι αποκλεισμοι ειναι στο προγραμμα αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να γκρεμισουμε οτι εχουμε φτιαξει με τοσο κοπο φιλαθλοι, διοικηση και παικτες.. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΕΛΟΣ!!!

- PAOKfanAthens
Ντρεπόμαστε ολοι για την εμφανιση μας,αλλά πιστευω ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
ΠΑΟΚ στις χαρες,ΠΑΟΚΑΡΑ στις λυπες...
το θεμα ειναι ποσο αλλαζει η ψυχολογια των παιχτων,και τι προσωπο θα δειξουν στα επομενα 2 ματς...
εννοειται οτι απο τωρα ζηταμε εκδικιση ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ σε 2 αγωνιστικες!
ΠΑΟΚ στις χαρες,ΠΑΟΚΑΡΑ στις λυπες...

το θεμα ειναι ποσο αλλαζει η ψυχολογια των παιχτων,και τι προσωπο θα δειξουν στα επομενα 2 ματς...
εννοειται οτι απο τωρα ζηταμε εκδικιση ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ σε 2 αγωνιστικες!
- hasio_john
Έχετε δίκιο ρε μάγκες... απλά ρε γαμ@το, δεν με νοιάζει να χάνουμε αλλά να παίζουμε μπάλα , ή έστω να προσπαθούν με "καρπούζια στα σκέλια...¨, ΑΛΛΑ τρελαίνομαι όταν βλέπω τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά, ΕΙΔΙΚΑ μετά από φήμες για απεργίες παιχτών για λεφτά και τέτοια ανάλογα!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως πρέπει να πέσει τρελό πρόστιμο σε όλους!!!
Γυρνάμε σελίδα και προχωράμε μπροστά!!! 5αρα στις γριές για εξιλέωση!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως πρέπει να πέσει τρελό πρόστιμο σε όλους!!!
Γυρνάμε σελίδα και προχωράμε μπροστά!!! 5αρα στις γριές για εξιλέωση!!!!!!