Π.Α.Ο.Κ. Football Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro

Δημοσίευση από Hideguti »

Ενα ακομα Praktorinos Classic. Θενκς Χιούστον.

“Πρωτοι θα ανακηρυχτουμε και στο ματι θα τους μπουμε”

Αυτος ηταν ο στιχος, που σαν παιδακι την δεκαετια του '80 οταν ακουγα αυτην την τραγουδαρα στην Τουμπα, ειχε σφηνωθει στο μυαλο μου και παραμενει εκει εκτοτε. Στιχος που ειναι βιβλιο ολοκληρο.

Ειναι της μοδός ομως πλεον στα συνθηματα τα ντουμανια, οι πρεζες, και οι βελονες. Παπα*ιες μαντολατες δηλαδη. Ποιος να το τραγουδησει αυτο το κομματι? Μονοι μας το λεμε καποιοι σκόρπιοι εδω και εκει. ΑΝ θυμηθουν κιολας να το βαλουν απο τα μεγαφωνα.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

“Πρωτοι θα ανακηρυχτουμε και στο ματι θα τους μπουμε”

Αυτος ηταν ο στιχος, που σαν παιδακι την δεκαετια του '80 οταν ακουγα αυτην την τραγουδαρα στην Τουμπα, ειχε σφηνωθει στο μυαλο μου και παραμενει εκει εκτοτε. Στιχος που ειναι βιβλιο ολοκληρο.
έτσι

Ειναι της μοδός ομως πλεον στα συνθηματα τα ντουμανια, οι πρεζες, και οι βελονες.
...σαν τους γραφικούς ηρακλειδείς :cry:

ps-....ο Γκαρόνης καθόλα συμπαθέστατος...είναι παρόλα αυτά αεκτζής
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Να σαι καλα Πρακτορινε....Εμαθα πραγματα για τα οποια δεν ειχα ιδεα!

Θα διαφωνησω με τον Χιντε για το "ΑΝ θυμηθουν να το βαλουν" ειδικα για περσι και φετος.Εαν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος το τραγουδι ακουγεται πριν την εναρξη καθε ματς στην Τουμπα.Κι απο κει βασικα κολησε και στο μυαλο μου.Αντιθετα με τον Χιντε και τον Πιπεριδη , αυτο που μου εκανε τη μεγαλυτερη εντυπωση ηταν το ρεφραιν (τι πρωτοτυπο?!)

"Και στο περασμα σου τρεμει ολ' η γη"....Καθε φορα που τ' ακουω φερνω στο μυαλο μου ορδες πολεμιστων να πλημυριζουν καποιο πεδιο μαχης (οπως τοτε , που ακομα και ο πολεμος ειχε αξιες και γινονταν μαχες σωμα με σωμα)

Μιμης Τραιφορος...Σιγουρα το εχω ακουσει πολλες φορες το ονομα.Εαν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει σχεση με τη συγγραφη βιβλιων και σεναριων ενιοτε.Μου δωσες και δουλεια για το σπιτι Πρακτορινε!Πρεπει να κανω ντου στο διαδικτυο να το ψαξω παραπανω.

Οπως και να χει , σ' ευχαριστω Πρακτορινε!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Με αφορμή τη προηγούμενη ερώτηση στο retro game κι επειδή είχα έναν ψιλοενδοιασμό για τον Τσουρέλα -πάντα μου θύμιζε τον Σίγγα- έχετε φωτό και των δύο να δω αν όντως μοιάζανε ή κάνω λάθος? :roll: παίξαν και την ίδια εποχή και νομίζω στην ίδια θέση.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Είναι λίγο μαυριδεροί και οι δύο πάντως....real Παοκτσάκια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τhanx.
Επειδή σε διάφορες φωτό μοιάζουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όποιος θυμάται κάτι απο τον αγώνα, πέραν τα συστέμια των αντιπάλων μας τα οποία περιγράφονται παρακάτω για τον αγών, ας ενθυμίσει λόγω αλτσχαιμεροειδούς σφηνωειδούς σχιζοφρενοβλαβικής φρενίτιδας.
:pano:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ο Μπέκ μεταγράφηκε από την Alba και έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1996-97. Μετά ξαναγύρισε στη Γερμανία και αγωνίστηκε στα μεγαθήρια Ruhr Devils και Brandt Hagen, πριν ξαναφορέσει τη φανέλα της Άλμπα όπου και έκλεισε την καριέρα του το 2000.

Η πιο σημαντική μας αναμέτρηση με την Άλμπα μέσα σε εκείνη την περίοδο ήταν στα play off της Ευρωλίγκα την περίοδο 1997-98 (στα προημιτελικά), χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στο πρώτο ματς (77-75 στην παράταση). Κερδίσαμε το δεύτερο με 81-60, και πηγαίναμε στο τρίτο εκτός έδρας μπας και το σώσουμε…

Από τα συμφραζόμενα αλλά και από το γεγονός ότι είχαμε όντως πολύ μεγάλη υποστήριξη στο συγκεκριμένο ματς από το τοπικό ελληνικό στοιχείο (δες φωτό παρακάτω), συμπεραίνω ότι το δημοσίευμα πρέπει να είναι πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι… Το αποτέλεσμα ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα…

Εικόνα
Εικόνα
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για το υπέροχο αφιέρωμα που έκανες για τους παλιούς αμερικανούς του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν λίγο με την ομάδα μας..Τον συγκεκριμένο αγώνα τον θυμάμαι αμυδρά, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Χάρνις, τον ξανθό με το καρεδάκι και την κλασσική του κόκκινη κορδέλα, να μας τα στάζει για τα καλά τα καλαθάκια του, όπως επίσης και τον καράφλα τον Καράσεφ (που αν δε κάνω λάθος είχε αγωνιστεί και στον Πανιώνιο), αλλά και τον Αλέξις χρόνια σημαία της Άλμπα, που ήρθε και σε εμάς για κάτι τελευταία ένσημα..

Τώρα για τον οξυγονοκολλητή τον Μπεκ τι να πεί κανείς..Και μόνο ότι ήρθε σαν αντικαταστάτης του Μπάνε, αλλά και ως ένας εκ των μεγαλύτερων γερμανών καλαθοσφαιριστών στην Ευρώπη (μαζί με τον Κοχ) αποτελεί από μόνο του ιεροσυλία, μιας και ο άνθρωπος δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτός ο Αλέξις που φαίνεται στο απόκομμα ως παίκτης της Αλμπα, τεράστιος παίκτης που πριν λίγα χρόνια, πέρασε και για ένα 4μηνο από την ομάδα μας!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Free4 θα σε μαλώσω..Δε με διαβάζεις πιο πάνω μου φαίνεται :evil: :twisted: Πριν καμιά 5-6 χρόνια είχε έρθει σε εμάς, δίδυμο ξένων με τον Μπρεντ Σκοτ, ο οποίος επίσης είχε έρθει για τη σύνταξη!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ακριβώς... ο Αλέξις είχε έρθει στα μέσα της σεζόν 2002-2003 επί Πρέλεβιτς, δίδυμο με Σκοτ, και είχε αντικαταστήσει τον Τόρει Μπραγκς...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Trikaliotis έγραψε:Free4 θα σε μαλώσω..Δε με διαβάζεις πιο πάνω μου φαίνεται :evil: :twisted: Πριν καμιά 5-6 χρόνια είχε έρθει σε εμάς, δίδυμο ξένων με τον Μπρεντ Σκοτ, ο οποίος επίσης είχε έρθει για τη σύνταξη!
Ε, απλά ανέφερες κάτι τελευταία ένσημα που γι αυτό τον παίκτη νομίζω ήταν, λιγο βαρυ!
Και στην ηλικία που ήταν βοήθησε αρκετά!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ρε Gordon είχα παραγγείλει Κenny Barlow και μία πατάτες....κόκκαλα έχουν? :lol:

Δε θα έχουμε κάποιο αφιέρωμα 3-4-5 σελ. σ' αυτό το κόσμημα που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ??
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Orwell, ο Kenny είναι έτοιμος, τις ...πατάτες περιμένω !!! :lol: :lol: :lol:

Πάντως, όπως θα δεις και εδώ (προς το τέλος):
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=240
έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε κάποια πραγματάκια μαζί με τον PRAKTORINO, οπότε ...stay tuned για πολύ δυνατά αφιερώματα - σεντόνια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”