Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από DimisK »

DimisK έγραψε:Ερώτηση "καχύποπτου"¨: Μήπως αυτό που έγινε σήμερα έγινε για λόγους...άλλοθι; Δηλαδή να εμφανιστεί η κατάσταση δύσκολη έτσι ώστε στο ενδεχόμενο εισόδου επενδυτή με μαζική αγορά μετοχών, οι αντιδράσεις του κόσμου να είναι μικρότερες;

Μια σκέψη έκανα, μπορεί να είναι και μαλακία. Και μάλλον μαλακία είναι. Αλλά μου ήρθε στιγμιαία στο μυαλό και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας...

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να...επαναπαυθούμε και να μην συμμετάσχουμε στην ΑΜΚ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Άλλωστε εάν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό τώρα, ίσως να δείξουμε στη διοίκηση ότι ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Και να μην χρειαστεί να καταφύγουμε σε μεγαλοεπενδυτές! Άρα, εάν υπάρχει μια πιθανότητα να ισχύει η παραπάνω σκέψη μου, εμείς έχουμε ένα και μοναδικό τρόπο να την εκμηδενίσουμε: ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!

Οπότε παιδιά, στηρίξτε την ομάδα μας έτσι. Ας κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ μας καθαρό!!!

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Για τα αδέρφια του εξωτερικού...
Την τελευταία φορά τα είχα κ εγώ χαμένα με τα πληρεξούσια και παπαρούσια... Έκανα το πιο εύκολο..
Έστειλα λεφτά σε έναν αδερφό, μιας κ εδώ το προξενείο στην Νυρεμβέργη υπάρχει μόνο για να κάθονται κάποιοι μέσα και να μένει ζεστός ο χώρος. Για την κάθε παπαριά πρέπει να πας Μόναχο... Ότι να'ναι δλδ.. Ελληνικά συστήματα ρε να ουμ τι περιμένεις...
Εγώ προτείνω όποιος έχει μαζέψει χρήματα, τα στέλνει σε έναν δικό του κ αυτός πάει κ παίρνει τις μετοχές...
Το Σάββατο θα έρθει στον Σύνδεσμο μας η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ. Δεν ξέρουμε ακόμα καλά καλά τι θα γίνει,
αλλά μάλλον με τα λεφτά που θα μαζέψουμε θα εξουσιοδοτήσουμε την ΠΑΕ να πάρει αυτή τις μετοχές στο όνομα της.
Απο την μιά είναι μλκία γιατί χάνονται μέτοχοι, απο την άλλη όμως τουλάχιστον θα δωθούν χρήματα..
Πάντως δεν χωράει στο μυαλό μου και δεν θέλω να πιστέψω, πως ΠΑΟΚτσάκια που μένουν κάτω δεν πάνε να βάλουν έστω και αυτό το 10αρικο και να γίνουν μέτοχοι. Τι να πώ;;
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο πάλι.
Ας είμαστε αισιόδοξει, γιατί πάντα ξεκινάμε ψιλονωθρά και ο ΛΑΟΣ πάντα μας εκπλήσσει...
Βλέπε διαρκείας..
Ο Δικέφαλος άνοιξε τα φτερά του, δώστου κι'άλλη δύναμη να πετάξει μια κ καλή... Τόσο ψηλά που δεν θα τον φτάνει κανένας άλλος...
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Sera4 έγραψε: 2 μερες αδερφε οχι 3...παρασκευη και δευτερα..γυρω στους 100 παρασκευη και ζθες 250...δεν χρειαζεται να εισαι αισιοδοξος και με τα διαρκειας ετσι λεγαμε αλλα 21100...ο κοσμος θα κανει αυτο που πρεπει... :nairepaok:
απλά τα διαρκείας και η προηγούμενη ΑΜΚ είχαν πολύ περισσότερο χρόνο...

τέσπα.. μακάρι να κάνουμε κίνηση όσοι περισσότεροι...

και τελικά όπως γράφουν και πολλοί από εδώ μέσα, σημασία έχει να συμμετάσχουμε...

όπως και να'ναι (για τα παιδιά του εξωτερικού) και με ότι ποσόν και να 'ναι (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)...

αϊντα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μας...

ίσιωσε λιγάκι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι αλλα αν θυμασαι με τα διαρκειας λεγαμε πολυ λιγοτερος χρονος απο περυσι και τι θα κανουμε και δεν πανε καλα κλπ... ;) ο λαος θα κανει το χρεος του ειμαστε και ως γνωστο της τελευταιας στιγμης ανθρωποι περιμενουμε να μαζεψουμε οσα περισσοτερα γινεται:D

υγ να χαιρεσαι την κορακλα σου χθες την ειδα στο τοπικ :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ως γνήσιοι Έλληνες, οι περισσότεροι θα μαζευτούν προς το τέλος της προθεσμίας. Επίσης όσοι θα δώσουν γερό ποσό (άνω των 10.000,00 €), είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν μέσω επιταγής και όχι μετρητών.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Έχουμε για πρώτη φορά λόγο.
Έχουμε για πρώτη φορά ποιότητα.
Έχουμε για πρώτη φορά ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.
Έχουμε στα χέρια μας για πρώτη φορά να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά.
Αδελφέ ΠΑΟΚι, οπου και να είσαι ότι όσα λεφτά και να έχεις, ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται.
Κρατά τον ΠΑΟΚ μας ψηλά. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ισαάκ αδελφέ. Ασε τα αεροπλάνα και τα βαπόρια. Στείλε μέσου τραπέζης. Η χρέωση είναι ανάλογα μετά ποσά στέλνεις. 30 δολάρια για 500 ευρώ μου πήρε η κομονγουλθ. Τα πήρε ο αδερφός μου και τέλος.
Μην τρεχεις εδώ και εκεί. Η Αυστραλια είναι τεράστια και το ξέρεις.

Η δύναμη σου οι χιλιάδες οπαδοί σου.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

rainmaker έγραψε:Ρε είστε σοβαροί;;
α) Η αύξηση ΝΑΙ έχει αρχίσει. Τηλ για πληροφορίες : 801-111-1926 . ΠΑΡΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.
β)Η διαφήμιση αύξησης μετοχικού απαγορεύεται. Στο κάτω κάτω έχει βουήξει ο τόπος.Δεν πουλάμε κόκα κόλες και πατατάκια. Είμαστε απο τους πιο ζωντανούς οργανισμούς στην Ελλάδα και πρέπει επιτέλους να ρολάρουμε λίγο και απο μόνοι μας. Είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που ονομάζεται ΠΑΟΚ και έχουμε χρέος να είμαστε ενεργά και δραστήρια μέλη.Οπότε ας αφήσουμε τα περί μαρκετίνγκ και λοίπα. Απλά πράματα. Ξυπνάς, πας σε μαρφιν, ταυτότητα αφμ και λεφτά. Όσα θέλεις απο 10 ευρώ και πάνω. Η 1 μετοχή αν δεν απατώμαι στοιχίζει 0,31 ευρώ.
Πιθανώς να τα χουμε γράψει και νωρίτερα, αλλά δεν βλέπω να χαμπαριάζουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια ρωτάμε. Ο Βιολίδης χτές δήλωσε πως απο σήμερα όσοι θέλουν πηγαίνουν και συμμετέχουν. Δεν θα έρθει κανείς να σου χτυπήσει την πόρτα και να σε πάρει απ το χέρι.Η ομάδα έχει πρόβλημα οικονομικό λόγω υπέρβασης μπάτζετ. Το οποίο πρόβλημα θα λύθει ΜΟΝΟ κατά το ήμισυ με τα πλαιυ οφ και το άλλο μισό με την αύξηση ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΝΤΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

εγω αδερφια αποφασισα να κοψω μια δυο εξοδους μου και να βαλω 30 ευρωλακια εψησα και τον αδερφο μου και απο 50 θα βαλει 100 γιατι στην αρχη ηθελε να παρει και μια μπλουζιτσα απο την μπουτικ.τον επεισα τελικα οτι με την αυξηση θα πανε ολα τα λεφτα στην ομαδα και δεν θα παρει κανεις αλλος!συμφωνησε και αυτος και μου λεει<<ενταξει καθε χρονο μπλουζες θα παιρνω?>>

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ή ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

κανονικα θα επρεπε η αυξηση να ετρεχε 1 εβδομαδα αφου ολοι τελευταια εβδομαδα θα πανε..
αν ηταν μια μερα θα πηγαιναν τελευταια ωρα και αν ηταν μια ωρα θα πηγαιναν τελευταιο λεπτο..

ΝΤΟΥ ΡΕ ΛΕΜΕ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάντως αντικειμενικά, ο χρόνος είναι λίγος....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

460 μετοχοι τις πρωτες 2 μερες...........σιγα σιγα να φορτσαρουμε..............η ομαδα χρειαζεται χρηματα και για να κλεισουμε το ανοιγμα...........ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gate4mitsos έγραψε:Ακουω και διαβαζω αποψεις συμφωνα με τις οποιες δεν πρεπει ο λαος μας να βρεθει στα γιαννενα η στο καυτατζογριο γιατι ακολουθει το παιχνιδι με τον βαζελο στον Ναο.Δηλαδη να αφησουμε μονη της την ομαδα σε 3 παιχνιδια γιατι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι κεκλεισμενων το ντερμπι?Ο λαος του ΠΑΟΚ παει οπου ειναι δυνατον και δεν δεχεται διαταγες ουτε απο τους μπατσους ουτε απο κανεναν,προτιματε δηλαδη να ειμαστε οπως οι γαυροι που δεν πηγανε νεα σμυρνη ή οπως τα σκουληκια που πηγαν 50 ατομα στην ξανθη?

ΠΑΟΚ ρε

Με αφορμή το πόστ σου και χωρίς να έχω κάτι εναντίων του θέλω να κάνω μια κατάθεση σκέψης.
Αντί να τρέχουμε στα Γιάννενα και σε Καυτατζόγλειο μπορούμε να κάνουμε κάτι μέχρι να πέσει και αυτός ο χουντονόμος ο οποίος δεν συμφέρει καμία ομάδα για τις εισπράξεις ή δημάρχους εμπόρους κλπ κλπ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Βενζίνες για Ιωάννινα κανά 40ρι πάνε έλα.
Κανά 25ρι εισιτήρια
Για Ηρακλή άλλο ένα 20ρικο.
Βάλε φαγητά πιώματα κλπ κανά 40ρι ακόμα και στα δύο παιχνίδια.
Άντε στα Γιάννενα να είχαμε ένα 1500 κόσμο μιας και με τα διαρκείας το γήπεδο τους είναι γεμάτο και με Ηρακλή ένα 20000 στο πολύ χαλαρό.

Σύνολα

1500Χ85=127500 Ευρώ πες 120000 να σαι μέσα.
20000Χ40=800000

Σούμα 920000 άντε κάντα 900000 να είναι και στρόγγυλα στρόγγυλα.

Με λίγα λόγια μόλις έχεις βάλει μέσα σε μια εβδομάδα 1 μυριάκι στην άκρα που θα το έδινες σε άλλους ανταγωνιστές κλπ.
Έχεις κάνει καμιά 10ριά χιλιάδες νέους μέτοχους και φτάνεις τους 20000 στο σύνολον.
Δεν έχεις δώσει κανένα Ευρώπουλο σε αντίπαλη ομάδα καθότι το ανώτερο sold out είναι τα 300 εισιτήρια.
Ρίχνεις και τον γριακλή στην Β να είναι και η πόλη καθαρή.
Δεν έχει τιμωρηθεί η ομάδα σου και βγάζουν αφρούς μερικοί μερικοί που περιμένουν στην γωνία πως και πως να εκμεταλλευτούν την τρέλα σου ούτε καν πρόστιμο δεν μπορούν να ρίξουν στην ομάδα.
Πάνε όλα τα λεφτάκια σου στον ΠΑΟΚ αποκλειστικά και μόνο.
Λες και την ΠΑΕ να ανοίξει και το γήπεδο στην Τούμπα να βάλει και καμιά γιγαντοοθόνη να δεις το παιχνίδι παρέα με φίλους να εισπράξει και τίποτις και καμιά μπουτίκ κανά καφενείο και είσαι και πρώτος μάγκας.

Υ.Γ
Φυσικά δεν στερείς απο τους υπόλοιπους να δεί την ομάδα του στο επόμενο εντός έδρας και κάνει και εισπράξεις άλλο ένα μισό μύριο. :D
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Το εκανα σημερα το καθηκον..
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : ARMY και 1 επισκέπτης
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Γράψατε, γράψατε για την πίκρα μας με τον πας. Φτάνει πια. Εδώ έχεται να γράψεται 4 ώρες.
ΝΤΟΥ στην ΑΜΚ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”