PAOK RETRO GAME – 13η αγωνιστική, 1/2/2010
Re: PAOK RETRO GAME – 13η αγωνιστική, 1/2/2010
Τόσο εύκολες που αρνήθηκα να απαντήσω....GORDON έγραψε: Μετά από δυο συνεχόμενες εύκολες ερωτήσεις …

υ.γ. απάντησα και γω με σιγουριά κιόλας... για τον σκύλο του Γκόρντονα ρε γ@μώτο....

- fireblade4
είναι κατανοητό...ότι οι αδμς...θέλουν να κάνουν ελκυστικότερο τον διαγωνισμό
αλλά...η ερώτηση νο 13...είναι case study κακού μάρκετινγκ
ο βαθμός δυσκολίας είναι...0,5...και δεν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που να απαντήσει λάθος
είναι το ίδιο με την ερώτηση
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

Α) Ο ΒΟΥΔΑΣ
Β) Ο ΤΑΡΑΤΑΤΑ
Γ) Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ
Δ) Ο ΓΙΟΥΤΣΟΣ
Ε) ΑΛΛΟ
που οι καλές ερωτήσεις οι πονηρές με τις παγίδες...?
αλλά...η ερώτηση νο 13...είναι case study κακού μάρκετινγκ

ο βαθμός δυσκολίας είναι...0,5...και δεν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που να απαντήσει λάθος
είναι το ίδιο με την ερώτηση
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

Α) Ο ΒΟΥΔΑΣ
Β) Ο ΤΑΡΑΤΑΤΑ
Γ) Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ
Δ) Ο ΓΙΟΥΤΣΟΣ
Ε) ΑΛΛΟ
που οι καλές ερωτήσεις οι πονηρές με τις παγίδες...?

Φιλε pepermint νομιζω υπερβαλεις σε υπερθετικο βαθμο.
Η πορεια του παιχνιδιου εχει δειξει οτι ερωτησεις που φαινοταν ευκολες απαντηθηκαν απο λιγους και ερωτησεις που φαινοταν πιο δυσκολες απαντηθηκαν σωστα απο πολλους.
Ο βαθμος δυσκολιας που μπαινει καθε φορα ειναι κατι το υποκειμενικο και ετσι νομιζω πρεπει να αφηνουμε τους διοργανωτες να το αποφασιζουν.
Σε καθε περιπτωση να μην ξεχναμε την ουσια του παιχνιδιου που ειναι να ψαχνουμε, να μαθαινουμε να διδασκουμε και να διδασκομαστε ΠΑΟΚ.
Φιλικα παντα
Η πορεια του παιχνιδιου εχει δειξει οτι ερωτησεις που φαινοταν ευκολες απαντηθηκαν απο λιγους και ερωτησεις που φαινοταν πιο δυσκολες απαντηθηκαν σωστα απο πολλους.
Ο βαθμος δυσκολιας που μπαινει καθε φορα ειναι κατι το υποκειμενικο και ετσι νομιζω πρεπει να αφηνουμε τους διοργανωτες να το αποφασιζουν.
Σε καθε περιπτωση να μην ξεχναμε την ουσια του παιχνιδιου που ειναι να ψαχνουμε, να μαθαινουμε να διδασκουμε και να διδασκομαστε ΠΑΟΚ.
Φιλικα παντα
Don't be so sure, Pepermint...Pepermint έγραψε:...και δεν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που να απαντήσει λάθος

Έτσι όπως τα γράφεις στο mail σου είναι, Novito ! Τ'ακούς άκαρδε Πράκτωρ ???

Οπότε Γκόρντονα ξέρεις τώρα... στις ερωτήσεις του άκαρδου Πρακτορίνου, σφυρίζεις απαντήσεις....

ρε μαγγες καποιοι γεννηθηκαν απο 80 και μετα.....οτι εχουμε απαντησει μεχρι τωρα ειναι ειτε απο ιντερνετ ειτε απο τηλεοραση απο εκπομπες με παλαιμαχους....
εστειλα και εγω (κατα 50% στη τυχη)
εστειλα και εγω (κατα 50% στη τυχη)
Ρε συ κολκακι πανοραμιτη (
) αυτή ναι η ουσία.... ψάξε, ψάξε κάτι θα σε μείνει στο τέλος... 

GORDON έγραψε:Don't be so sure, Pepermint...Pepermint έγραψε:...και δεν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που να απαντήσει λάθος![]()
ναι ρε... βγείτε και πείτε το στα ίσια...
interad πάλι μακακία απάντησες...

μου το πάτε από εδώ, μου το πάτε από εκεί...

τι να μεινει ρε συ ντεπιωτη καγκουρα......αν βρισκαμε τους αριθμους του τζοκερ κατι θα εμενε σιγουρα
αντε το κουρασα
ΥΓ το ταιμινγκ ρου ποστ του γκορντονα ειναι ακριβως με το μειλ μου.....αρα πιτσουνιωτη για αλλον χτυπα η καμπανα

αντε το κουρασα
ΥΓ το ταιμινγκ ρου ποστ του γκορντονα ειναι ακριβως με το μειλ μου.....αρα πιτσουνιωτη για αλλον χτυπα η καμπανα
Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι μας κάνει όλους (ακόμη και μας που βάζουμε τις ερωτήσεις) να μαθαίνουμε ή να ξαναθυμόμαστε, μέσα από πολύ ή λιγότερο ψάξιμο, όμορφες στιγμές και στοιχεία της ιστορίας μας...και αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός του...
ΥΓ: interad, πάλι κρατιέμαι να μη φωνάξω...ξες εσύ
ΥΓ: interad, πάλι κρατιέμαι να μη φωνάξω...ξες εσύ

αδελφέ...mkpaok, πλακίτσα κάνουμε βρε συ
για αυτό...και καλά την λεώ στους αδμς...ξέρουν αυτοί

πάντως...όντως είναι μακράν η πιό εύκολη ερώτησις λέμε από όλες τις άλλες
Εμένα μ αρέσει που στην φώτο έχει ακόμα ίχνη απο το ζελοτέιπ που την κάνει συλλεκτική