5. Pablo Gabriel García Pérez
-
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Ελπίζω να έχεις δίκιο αδερφέ μου και όλα αυτά να είναι απλά κόλπα των δημοσιογράφων!!!!
Αλλά δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που για τέτοιες βλακείες για την ομάδα μας έχω μια επιφύλαξη....
Ελπίζω να είναι όλα ψέμματα!!!
Αλλά το θέμα είναι να μάθουμε την αλήθεια και αν και κατά πόσο προπονήθηκε η ομάδα και κυρίως οι 3 παίκτες που αναφέρονται!!!
Ελπίζω να μάθουμε την αλήθεια και να είναι αυτή που θέλουμε όλοι να είναι!!!
Και να μας δω στα Γιάννενα κατά πόσο προπονηθήκαμε ή όχι..............
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!
Αλλά δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που για τέτοιες βλακείες για την ομάδα μας έχω μια επιφύλαξη....
Ελπίζω να είναι όλα ψέμματα!!!
Αλλά το θέμα είναι να μάθουμε την αλήθεια και αν και κατά πόσο προπονήθηκε η ομάδα και κυρίως οι 3 παίκτες που αναφέρονται!!!
Ελπίζω να μάθουμε την αλήθεια και να είναι αυτή που θέλουμε όλοι να είναι!!!
Και να μας δω στα Γιάννενα κατά πόσο προπονηθήκαμε ή όχι..............
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!
- Pegasus1589
Δηλαδή αν κάτι πάει στραβά, θα φταίει η βιντεοθεραπεία-ασκήσεις στο γυμναστήριο και κατ' επέκταση οι συζητήσεις των παιχτών...
Την αλήθεια θα τη βρεις στο τόπικ "Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ".
Την αλήθεια θα τη βρεις στο τόπικ "Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ".
η αληθεια μιλαει απο μονη της....ενας παιχτης που ανανεωνει το συμβολαιο και με μισες αποδοχες δε γινεται να κανει τετοιο θεμα...μια συζητηση εγινε σχετικα με το χρονοδιαγραμμα πληρωμων του κωλου δηλαδη και απο κατι αστεια τυπακια με δημοσιογραφικη ταυτοτητα εκ των αθηνων(εντελως συμπτωματικα) το κανανε θεμα για να διχασουν και να προκαλεσουν ακομα μια φορα...τοσο τους ποναει...
-
Οι παιχτες θελησαν να βγαλουν ανακοινωση για την εκταση των σημερινων αλλα την απεφυγαν.
Αποψη μου ειναι πως το καλοκαιρι πρεπει να του δωθει το #7 , μετα το ζαγορ και το σετρζιο το 7 του αξιζει...
Ισως πρεπει να γινει θεσμος..
Αποψη μου ειναι πως το καλοκαιρι πρεπει να του δωθει το #7 , μετα το ζαγορ και το σετρζιο το 7 του αξιζει...
-
Τον Παίκτη τον γουστάρω και αυτό θα ισχύει!!!
Το 7 εννοείται όμως ότι δε θέλω να το πάρει όπως δεν ήθελα να το πάρει ούτε ο Sergio γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με το συγκεκριμένο νούμερο και μετά τον πρόεδρο θεωρώ ότι πρέπει να μην δοθεί ξανά!!!
Όσο για το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα για εμένα δε σημαίνει ότι αν δεν πληρώνεται δε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!!! Θέλει να διασφαλίσει ότι θα πληρώνεται ως το τέλος του νέου του συμβολαίου σωστά!!!
Πάντως άσχετα με όλα αυτά εγώ γουστάρω απίστευτα τα όσα έχει κάνει ως τώρα για την ομάδα και ισχύει ότι κάτι βρωμάει πίσω από αυτήν την ιστορία και τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι!!!
Δεν παύω όμως να θέλω μια εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη και κυρίως για το αν έγινε προπόνηση μια μέρα πριν το σημαντικότατο παιχνίδι του Κυπέλου!!!!
Το 7 εννοείται όμως ότι δε θέλω να το πάρει όπως δεν ήθελα να το πάρει ούτε ο Sergio γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με το συγκεκριμένο νούμερο και μετά τον πρόεδρο θεωρώ ότι πρέπει να μην δοθεί ξανά!!!
Όσο για το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα για εμένα δε σημαίνει ότι αν δεν πληρώνεται δε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!!! Θέλει να διασφαλίσει ότι θα πληρώνεται ως το τέλος του νέου του συμβολαίου σωστά!!!
Πάντως άσχετα με όλα αυτά εγώ γουστάρω απίστευτα τα όσα έχει κάνει ως τώρα για την ομάδα και ισχύει ότι κάτι βρωμάει πίσω από αυτήν την ιστορία και τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι!!!
Δεν παύω όμως να θέλω μια εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη και κυρίως για το αν έγινε προπόνηση μια μέρα πριν το σημαντικότατο παιχνίδι του Κυπέλου!!!!
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ κι εγώ ότι πρέπει να ξεκουράζεται ο Παύλος. Και πράγματι ο Σορλέν σαν αριστεροπόδαρος μπορεί να παίξει στη θέση του.rainmaker έγραψε:Δεν θέλω επ ουδενί να γίνω μάντης κακών, αλλά νομίζω οτι πρέπει να ξεκουραστούν και ο Πάμπλο και ο Βιτόλο.
Π.χ. Δεν θα ήταν άσχημα στα γιάννενα να μοιραστούν απο ένα ημίχρονο. Να πάρει χρόνο κι ο Σορλέν σε θέση που του πάει καλύτερα..
Άλλος αποφασίζει βέβαια, αλλά δεν πρέπει να τους σκάσουμε απ το Φλεβάρη..
Γι τη θέση σου Βιτόλο βέβαια, δεν υπάρχει παρόμοιος. Ίσως δώσει ευκαιρία στον Φωτάκη, αν και δεν είναι ο κατάλληλος. Σορλέν ξαναβλέπω.
Aυριο αν παιξει θα φανει αν υπαρχει προβλημα....Οπως και ολη η ομαδα....Κριμα εκει που πηγαιναν ολα καλα τελευταια..
Κακοιμοιρια και απαισιοδοξια δεν ταιριαζει..Ημαρτον δηλ με την καταστροφολογια...
Αν προσέξατε θα βλέπατε copy and paste. Κανένας δεν είχε αναλλυτικοτερο ρεπορτάζ. Το να διασφαλίσει καπιος τα χρήματα του δεν βλέπω κάτι κακό. Το θέμα πήρε μεγάλη τροπή, γι αυτό και κάποιοι από εμάς βγάλαμε πίκρα. Δεν είναι κακό. Αν όμως υπάρχει θέμα ρευστότητας... Τότε εκεί πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας. ΑΜΚ τρεις λέξεις που βοηθάνε στο οικονομικό. Έχουμε Διοικηση που γνωρίζει και ξέρει. Όλα τα αλλά είναι για κατανάλωση στα ΜΜΕ.teod1980 έγραψε:Πάλι τα ίδια με το καλοκαίρι, πάλι πάμε να αυτο-αποκαθηλώσουμε έναν πρωταγωνιστή της ομάδας μας, εξαιτίας φημών και υπονοούμενων από δημοσιογράφους.giannis113 έγραψε:Αν ισχύει αυτό με την αποχή από την προπόνηση τότε για μένα αυτός ο παίκτης παύει να είναι η αγάπη μου!!!
Αν έγινε αυτό που ακούγεται μια μέρα πριν από ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονίας τότε δεν έχω τπτ να πώ...... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και στις οικογένειες συζητάνε ρε παιδιά μεταξύ τους. Μη χαλιέστε.
![]()
![]()
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Π@υτσες μπλε.
Ψέματα Ψέματα Ψέματα Ψέματα
άρχισαν τα όργανα και τα χτυπήματα κάτω από το τραπέζι.
Μην τρώτε πρόλογο, δεν ισχύουν τίποτα από όλα αυτά.
Ψέματα Ψέματα Ψέματα Ψέματα
άρχισαν τα όργανα και τα χτυπήματα κάτω από το τραπέζι.
Μην τρώτε πρόλογο, δεν ισχύουν τίποτα από όλα αυτά.
ναι θελανε να βγαλουνε ανακοινωση για την μ@λ@κια στον εγκεφαλο μερικων δημοσιογραφων α σχιτιρ πια.....thegrayscaleart έγραψε:Οι παιχτες θελησαν να βγαλουν ανακοινωση για την εκταση των σημερινων αλλα την απεφυγαν.
ο αλλος ψαχνει να βρει τι εγινε και πως ....ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
? την ωρα που ειμαστε μπροστα σε κρισιμα ματς ......ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ....ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΧΗ.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- ΑποστόληςΑ
Παιδιά υπήρξε ένα πρόβλημα με την μη καταβολή των δεδουλευμένων. Αυτό ισχύει. Αλλά δόθηκαν οι εξηγήσεις από τον Βρύζα και το πρόβλημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Οι δημοσιογράφοι δεν παίζουν μπάλα και δεν πρόκειται να επηρεάσουν τους παίκτες μας σήμερα. Ο Σάκης Γκίνας (που τον παρακολουθώ χρόνια) δεν έγραψε κάτι που ΔΕΝ έγινε, ούτε πήρε εχθρική στάση εναντίον του ΠΑΟΚ.
Αντιγράφω:
...Είναι προφανές ότι η ΠΑΕ ξόδεψε για φέτος παραπάνω απ’ όσα προϋπολόγιζε ότι θα εισέπραττε και έπεσε έξω στους υπολογισμούς της και από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Το χρονικό σημείο που επέλεξαν οι παίκτες να εκφράσουν τα παραπονά τους (παραμονές του προημιτελικού με τον ΠΑΣ) δείχνει την πολύ έντονη αποφασιστικότητα τους να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους άμεσα. Η στάση των παικτών, είναι αυτονόητο, ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποχή ούτε απεργία, διότι οι ίδιοι δεν ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο, ούτε το λένε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το θέμα που δημιουργήθηκε δεν είναι σοβαρό και δεν αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Θόδωρου Ζαγοράκη, του Ζήση Βρύζα και της διοίκησης εδώ και πολύ καιρό...
...Πήγε ο Βρύζας. Του είπαν ότι υπάρχει τρίμηνη καθυστέρηση πληρωμών, πως η διοίκηση είχε πει ότι τέλος του μήνα θα τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και αντ’ αυτού μπήκαν στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή ένα μέρος των οφειλών που αντιστοιχούν περίπου στο 30% για τον καθένα.
Του ζήτησαν, λοιπόν, να τους πει τι θα γίνει με τα υπόλοιπα. Ο Βρύζας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διοίκηση και απάντησε στους παίκτες ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά «τρέχει» η αύξηση κεφαλαίου και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους. Κάπου εκεί η ημίωρη περίπου συζήτηση στα αποδυτήρια, τελείωσε...
Οι δημοσιογράφοι δεν παίζουν μπάλα και δεν πρόκειται να επηρεάσουν τους παίκτες μας σήμερα. Ο Σάκης Γκίνας (που τον παρακολουθώ χρόνια) δεν έγραψε κάτι που ΔΕΝ έγινε, ούτε πήρε εχθρική στάση εναντίον του ΠΑΟΚ.
Αντιγράφω:
...Είναι προφανές ότι η ΠΑΕ ξόδεψε για φέτος παραπάνω απ’ όσα προϋπολόγιζε ότι θα εισέπραττε και έπεσε έξω στους υπολογισμούς της και από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Το χρονικό σημείο που επέλεξαν οι παίκτες να εκφράσουν τα παραπονά τους (παραμονές του προημιτελικού με τον ΠΑΣ) δείχνει την πολύ έντονη αποφασιστικότητα τους να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους άμεσα. Η στάση των παικτών, είναι αυτονόητο, ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποχή ούτε απεργία, διότι οι ίδιοι δεν ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο, ούτε το λένε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το θέμα που δημιουργήθηκε δεν είναι σοβαρό και δεν αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Θόδωρου Ζαγοράκη, του Ζήση Βρύζα και της διοίκησης εδώ και πολύ καιρό...
...Πήγε ο Βρύζας. Του είπαν ότι υπάρχει τρίμηνη καθυστέρηση πληρωμών, πως η διοίκηση είχε πει ότι τέλος του μήνα θα τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και αντ’ αυτού μπήκαν στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή ένα μέρος των οφειλών που αντιστοιχούν περίπου στο 30% για τον καθένα.
Του ζήτησαν, λοιπόν, να τους πει τι θα γίνει με τα υπόλοιπα. Ο Βρύζας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διοίκηση και απάντησε στους παίκτες ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά «τρέχει» η αύξηση κεφαλαίου και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους. Κάπου εκεί η ημίωρη περίπου συζήτηση στα αποδυτήρια, τελείωσε...
ναι αποσολη αυτο που εγραφε χθες ο εν λογω δημοσιογραφος ηταν αλλο!εγω πιστευω οτι ειναι παπαδες τον δημοσιογραφων