kos έγραψε:δεν ξερω τι ισχυει και τι δεν ισχυει. οπως φανταζομαι δεν ξερει κανεις.
πιστευω ομως οτι:
1) δυσκολα ρεπορτερ του ΠΑΟΚ θα εβαζε το ονομα του κατω απο τετοιο παπα. ειδικα οταν υπαρχει αναφορα σε ονοματα παικτων. δεν μπορει π.χ ο τσακαλεας (οχι οτι τον εχω σε καμια εκτιμηση) να βγαινει και να λεει οτι ο γκαρσια, ο βιτολο και ο κοντρερας ξεκινησαν την φαση. δυσκολα. δεν θα ξαναπαρει συνεντευξη ουτε σε 200 χρονια.
οσο περναει απο το χερι των παικτων δηλαδη γιατι δυστηχως ο ΠΑΟΚ δεν εχει ακομη γραφειο τυπου. τι??? εχει γραφειο τυπου??? ρε δεν πατε να δουλεψετε κανεναν αλλον.
2) αυτη η ειδηση, αληθινη ή παπας, μονο βοηθαει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. δεν ειναι λιγοι αυτοι που θα ανεβασουν το ποσο που ειχαν στο νου τους να βαλουν, ενω ακομη περισσοτεροι πιστευω οτι ειναι αυτοι που ελεγαν οτι εβαλαν στην πρωτη και δεν θα βαλουν τωρα και μετα απο αυτα αλλαξαν γνωμη. γενικα ο κοσμος στην πλειοψηφια του βοηθαει οταν υπαρχει αναγκη. αν αυριο δηλαδη βγει οτι ο χ,ψ βγενοπουλος ειναι ζεστος για να τα σκασει στην αυξηση, δεν θα πατησει ανθρωπος στην μαρφιν. σωθηκαμε σου λεει, δεν υπαρχει λογος να παω.
3) για να τρεξει η αυξηση πρεπει να υπαρξει το αναλογο κλιμα. να παει κοσμος. μονο ετσι θα παρασυρθει ο Παοκτσης και θα σηκωθει απο τον καναπε. το ιδιο ισχυει και με τα διαρκειας. ακουει ο αλλος 5000 και δεν παιρνει χαμπαρι. ακουει 15000, σου λεει τι εγινε εδω ρε μαγκες? εγω στην απ'εξω θα ειμαι? ετσι εγινε και στην πρωτη αυξηση. ακουγε ο αλλος οτι πηγαν 8000 δυο μερες πριν την ληξη της προθεσμιας και τρελαθηκε. σε δυο μερες πηγαν αλλες 3000.
οποτε ακομη και αν ειναι παπας, ακομη και αν υπαρχει προβλημα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι στην συγκεκριμενη φαση θα μας βγει σε καλο.
ΥΓ. δεν λεω οτι το θεμα ειναι επικοινωνιακο τρικ της παε, αλλα ακομη και αν αποδειχτει οτι ειναι, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. ετσι και αλλιως ενα ψιλο σοκ και εγω το ειχα αναγκη. για να μην περιμενω σαν κλασικος μ@λ@κ@ς ελληνας την τελευταια μερα.
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω φιλε μου....αυτη η ειδηση μαλλον απομακρυνει κοσμο απτην ΑΜΚ διοτι,ξεραμε οτι και τα 100 ευρω που θα βαλουμε θα πανε σε μια διοικηση η οποια εχει τα πραματα προγραματισμενα και σε ταξη....αναλογες ειδησεις,το μονο που κανουν ειναι να σκανδαλιζουν τις σχεσεις μας με τη διοικηση και να βαζουν σε αμφιβολιες καποιοια ανυποψιαστα αδελφια,και εκτος αυτου,μπορει κατεπεκταση να ναι ζημιογονα οσον αφορα αποψη χορηγιων,δημοσιων σχεσεων και λοιπα....
Η ειδηση αυτη καθαρα ειχε σκοπο να προσπαθηση να επιρεασει τις σχεσεις κοσμου-δοιηκησης και ελπιζω να αποτυχει παταγωδως,αν δεν απετυχε ηδη!!!!