Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Alastor »

kos έγραψε:δεν ξερω τι ισχυει και τι δεν ισχυει. οπως φανταζομαι δεν ξερει κανεις.
πιστευω ομως οτι:
1) δυσκολα ρεπορτερ του ΠΑΟΚ θα εβαζε το ονομα του κατω απο τετοιο παπα. ειδικα οταν υπαρχει αναφορα σε ονοματα παικτων. δεν μπορει π.χ ο τσακαλεας (οχι οτι τον εχω σε καμια εκτιμηση) να βγαινει και να λεει οτι ο γκαρσια, ο βιτολο και ο κοντρερας ξεκινησαν την φαση. δυσκολα. δεν θα ξαναπαρει συνεντευξη ουτε σε 200 χρονια.
οσο περναει απο το χερι των παικτων δηλαδη γιατι δυστηχως ο ΠΑΟΚ δεν εχει ακομη γραφειο τυπου. τι??? εχει γραφειο τυπου??? ρε δεν πατε να δουλεψετε κανεναν αλλον 8-) .
2) αυτη η ειδηση, αληθινη ή παπας, μονο βοηθαει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. δεν ειναι λιγοι αυτοι που θα ανεβασουν το ποσο που ειχαν στο νου τους να βαλουν, ενω ακομη περισσοτεροι πιστευω οτι ειναι αυτοι που ελεγαν οτι εβαλαν στην πρωτη και δεν θα βαλουν τωρα και μετα απο αυτα αλλαξαν γνωμη. γενικα ο κοσμος στην πλειοψηφια του βοηθαει οταν υπαρχει αναγκη. αν αυριο δηλαδη βγει οτι ο χ,ψ βγενοπουλος ειναι ζεστος για να τα σκασει στην αυξηση, δεν θα πατησει ανθρωπος στην μαρφιν. σωθηκαμε σου λεει, δεν υπαρχει λογος να παω.
3) για να τρεξει η αυξηση πρεπει να υπαρξει το αναλογο κλιμα. να παει κοσμος. μονο ετσι θα παρασυρθει ο Παοκτσης και θα σηκωθει απο τον καναπε. το ιδιο ισχυει και με τα διαρκειας. ακουει ο αλλος 5000 και δεν παιρνει χαμπαρι. ακουει 15000, σου λεει τι εγινε εδω ρε μαγκες? εγω στην απ'εξω θα ειμαι? ετσι εγινε και στην πρωτη αυξηση. ακουγε ο αλλος οτι πηγαν 8000 δυο μερες πριν την ληξη της προθεσμιας και τρελαθηκε. σε δυο μερες πηγαν αλλες 3000.

οποτε ακομη και αν ειναι παπας, ακομη και αν υπαρχει προβλημα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι στην συγκεκριμενη φαση θα μας βγει σε καλο.

ΥΓ. δεν λεω οτι το θεμα ειναι επικοινωνιακο τρικ της παε, αλλα ακομη και αν αποδειχτει οτι ειναι, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. ετσι και αλλιως ενα ψιλο σοκ και εγω το ειχα αναγκη. για να μην περιμενω σαν κλασικος μ@λ@κ@ς ελληνας την τελευταια μερα.

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω φιλε μου....αυτη η ειδηση μαλλον απομακρυνει κοσμο απτην ΑΜΚ διοτι,ξεραμε οτι και τα 100 ευρω που θα βαλουμε θα πανε σε μια διοικηση η οποια εχει τα πραματα προγραματισμενα και σε ταξη....αναλογες ειδησεις,το μονο που κανουν ειναι να σκανδαλιζουν τις σχεσεις μας με τη διοικηση και να βαζουν σε αμφιβολιες καποιοια ανυποψιαστα αδελφια,και εκτος αυτου,μπορει κατεπεκταση να ναι ζημιογονα οσον αφορα αποψη χορηγιων,δημοσιων σχεσεων και λοιπα....

Η ειδηση αυτη καθαρα ειχε σκοπο να προσπαθηση να επιρεασει τις σχεσεις κοσμου-δοιηκησης και ελπιζω να αποτυχει παταγωδως,αν δεν απετυχε ηδη!!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

Alastor, αυτο θα ισχυε φιλε μου εαν δεν μας ειχε ενημερωσει η παε για το προβλημα. εχει αναφερει ηδη δυο φορες οτι υπαρχει ανοιγμα 2εκ. δεν εκρυψε το προβλημα κατω απο το χαλι για να πεσουμε απο τα συνεφα.
Άβαταρ μέλους
skartados4

Δημοσίευση από skartados4 »

Παιδιά, τζάμπα το συζητάμε... Δεν υπάρχει θέμα! Αντιγράφω το κείμενο του Πετρωτού, που εξηγεί τι ακριβώς έγινε και πώς κάποιοι... περίεργοι/επιτήδειοι/δεν ξέρω κι εγώ τι προκάλεσαν αυτή την αναστάτωση:

"Η κίνηση των παικτών του ΠΑΟΚ να ζητήσουν διευκρινίσεις για οικονομικά ζητήματα πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (1/2)... ερμηνεύτηκε από ορισμένους-με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο-ως αποχή, γεγονός που δημιούργησε αναστάτωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή διάστασή τους, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής: Την περασμένη Παρασκευή η ΠΑΕ έβαλε συνολικά περίπου 1 εκ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και σήμερα οι παίκτες είδαν πόσα χρήματα τους καταβλήθηκαν. Στα αποδυτήρια έγινε μία κουβέντα μεταξύ τους και αποφασίστηκε να ζητήσουν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ διευκρινίσεις και ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα πληρωμών από 'δω και στο εξής. Γι' αυτό το λόγο, λίγη ώρα μετά, ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τους παίκτες. Επιβεβαίωσαν ότι οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν μέχρι τα τέλη Φλεβάρη και έδωσαν διευκρινίσεις σε διάφορα προσωπικά ερωτήματα. Έγινε και ομιλία από τον Σάντος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ρεπορτάζ σε άλλο άρθρο στο sportonio.gr) και στη συνέχεια ο Πορτογάλος βλέποντας ότι η ώρα είχε περάσει τους είπε να κάνουν σάουνα και αποθεραπεία και να μη βγούνε για χαλάρωμα...
Αυτή είναι η διάσταση των γεγονότων, τα οποία, καταδεικνύουν το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην ΠΑΕ και ποτέ δεν έκρυψαν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ".

Το ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας είναι γνωστό και το είπε από μόνος του ο Βιολίδης την περασμένη εβδομάδα. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

ΥΓ: ΕΛπίζω να μη με κατηγορήσει κανείς ότι κάνω διαφήμιση στο συγκεκριμένο σάιτ. Τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τον παρακολουθώ χρόνια και τον εμπιστεύομαι από τότε που ήταν στον έξτρα σπορ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αντί να βγάλει πάντως η ΠΑΕ ανακοίνωση θα γούσταρα να την βγάλει ο Πάμπλο :D
Άβαταρ μέλους
skartados4

Εντωμεταξύ τα... αφεντικά της φάπας ξεσάλωσαν. Άρχισαν και τα γκρουπ στο φέισμπουκ μόλις άκουσαν την "είδηση". Δεν κοιτάνε να περασουν την Τρίπολη και να μπουν στα πλέι οφ, πάλι με μας ασχολούνται!
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Καθολου καλη ειδηση για την αυξηση........Χαλαει το κλιμα σε μια περιοδο που η αγωνιστικη αναταση της ομαδας εχει δημιουργησει ενθουσιασμο......Παντως ευθυνη εχουν και οι παικτες για αυτην την αναστατωση αλλα και η διοικηση.....Η οικονομικη ευημερια ειναι ο πιο σημαντικος στοχος αυτην την περιοδο.......
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gash04 έγραψε:Αντί να βγάλει πάντως η ΠΑΕ ανακοίνωση θα γούσταρα να την βγάλει ο Πάμπλο :D
πάντως την λέξη που θα χαρακτηρίσει όλους τους ΑΡΔ (sic) την ξέρει πολύ καλά ΚΑΙ στα ελληνικά...

κι ας μην συμφωνεί ο μεταφραστής του...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε παιδιά δεν ξέρω εγώ πάντως δεν μπορώ να ηρεμήσω ακόμα. Όσο και να κάναν την τρίχα τριχιά τα media, η αλήθεια είναι πως παραμονή σημαντικού αγώνα οι παίκτες καθυστέρησαν την προπόνηση και δεν έγινε αυτό που ήθελε ο προπονητής (χαλάρωμα αν δεν κάνω λάθος). Αυτό από μόνο του με ανησυχεί, ιδίως από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως τυχόν καθυστερήσεις πληρωμών γίνονται και στη Real ακόμα, γιατί να αντιδράσουν έτσι οι παίκτες μας? Ιδίως απέναντι σε μια διοίκηση που όλοι λένε ότι τους στέκεται πάντα δίπλα

ΥΓ. Όπως δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αθηναίους δημοσιοκάφρους ή τον Γκίνα στη προκειμένη, επίσης δεν μπορούν να με καθησυχάσουν οπαδοί-δημοσιογράφοι της πόλης μας που τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα. Η αλήθεια συνήθως είναι κάπου στη μέση.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

επίσης από το πρωί μέχρι ακόμα και τώρα (πάνω από 6-7 ώρες) είναι πρώτο θέμα στα site (contra / sport24)

τόοοοσο μεγάλο θέμα είναι για αυτούς;;;

δεν υπάρχει άλλη ειδησιογραφία;;;

οι δηλώσεις Βγενό είναι πιο ασήμαντες που έχουν ήδη θαφτεί;;;
Άβαταρ μέλους
skartados4

Tolaros έγραψε:Ρε παιδιά δεν ξέρω εγώ πάντως δεν μπορώ να ηρεμήσω ακόμα. Όσο και να κάναν την τρίχα τριχιά τα media, η αλήθεια είναι πως παραμονή σημαντικού αγώνα οι παίκτες καθυστέρησαν την προπόνηση και δεν έγινε αυτό που ήθελε ο προπονητής (χαλάρωμα αν δεν κάνω λάθος). Αυτό από μόνο του με ανησυχεί, ιδίως από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως τυχόν καθυστερήσεις πληρωμών γίνονται και στη Real ακόμα, γιατί να αντιδράσουν έτσι οι παίκτες μας? Ιδίως απέναντι σε μια διοίκηση που όλοι λένε ότι τους στέκεται πάντα δίπλα

ΥΓ. Όπως δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αθηναίους δημοσιοκάφρους ή τον Γκίνα στη προκειμένη, επίσης δεν μπορούν να με καθησυχάσουν οπαδοί-δημοσιογράφοι της πόλης μας που τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα. Η αλήθεια συνήθως είναι κάπου στη μέση.
Συμφωνώ. Πάντα χρειάζεται κριτικό φιλτράρισμα των ειδήσεων και των άρθρων που βρίσκουμε είτε στις εφημερίδες, είτε στο διαδίκτυο. Και με αυτό το φιλτράρισμα, σε βάθος χρόνου ο καθένας αποκτά άποψη για το ποιον εμπιστεύεται περισσότερο, ποιον λιγότερο και ποιον καθόλου
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κάθε σαιτ έχει κάπου στην αρχική του σελίδα την "επικοινωνία"

αν νομίζετε πως έχετε θιγει σαν ΠΑΟΚτσήδες απο την παρουσίαση των πραγμάτων
ή αν νομίζετε πως δεν γίναν έτσι τα πράγματα
ή αν νομίζετε πως όλα τα σαιτς θα έπρεπε να μην έχουν με μεγάλα γράμματα την λέξη αποχή αλλά την λέξη διάψευση
στείλτε και κανα μήνυμα...

γιατί το sport24.gr πχ έχει ακόμη τα περι νηστικού αρκουδιού και τέτοιες μ@λακίες,αλλά για την διάψευση της παε ούτε λόγος :evil:

πρώτοι εμείς θα διαφυλάξουμε το όνομα του ΠΑΟΚ και μετά οι υπόλοιποι...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

skartados4 έγραψε:Εντωμεταξύ τα... αφεντικά της φάπας ξεσάλωσαν. Άρχισαν και τα γκρουπ στο φέισμπουκ μόλις άκουσαν την "είδηση". Δεν κοιτάνε να περασουν την Τρίπολη και να μπουν στα πλέι οφ, πάλι με μας ασχολούνται!

Καλα οι ανθρωποι απλα δεν υπαρχουν γελαμε και παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οτι εχουμε στενοτητα το ξερουμε.......τωρα αν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο δε το ξερω.....θεωρω αστειοτητα το να κανουν αποχη οι παικτες για καθυστερηση στα χρηματα του δεκεμβρη.....αλλα δεν θα τα ριξω εκει.......
αμφιβαλλω οτι εστω και ενας δημοσιοκαφρος βρεθηκε στο χαλαρωμα της σουρωτης.....οποτε η μαλακια βγηκε απο το γκινα που αποκλειεται να ηταν στη σουρωτη αρα του τα ειπαν και τα εγραψε βιαστικα και αδιασταυρωτα....αρα ο τυπος ειναι δημοσιοκαφρος και οχι δημοσιογραφος........αποδειξη για αυτα ειναι η κωλοτουμπα στα σαιτ κοντρα οπως ανεδειξε σωστα ο ιντεραντ ο πιτσουνιωτης.......

η λυση ειπαμε ειναι μια......μηνυσεις στο γκινα για το πρωτο του αρθρο στο κοντρα.....τοσο απλα και τοσο πολιτισμενα......
η λυση για το προβλημα της στενοτητας που το ξερουμε απο τη διοκηση και τις συν.τυπου ειναι επισης μια.......ΑΜΚ εισητηρια αγωνιστικες επιτυχιες και εσχατη λυση μειωση μπατζετ ή/και πωλησεις...

συνεχιζουμε σοφοτεροι....... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

που είναι η "επικοινωνία" στο sentragoal.gr?
μπορεί και να μην έχει αυτό το βλαχοσάιτ?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ότι κι αν συνέβη, και είναι φυσιολογικό να συμβεί (ας μήν ξεχνάμε ότι η χώρα η ίδια έχει ουσιαστικά κυρήξει πτώχευση), έχω ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ να χειριστούν τα πράγματα όπως αρμόζει.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
ΘΑ ΄ΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ.
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ :nairepaok:

συγνωμη για τα κεφαλαία αλλά................. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”