Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- paok nafplio
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Θα μαζεψω οσα μπορω μεχρι την προτελευταια μερα κ θα παω τερμα τα ποτα για δυο βδομαδες κ οι βολτες ολα μετοχες για να δειξουμε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Aς κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο ρε παιδιά όλοι μας. Ότι μπορούμε...
Γω πάντως τα μάζεψα και τους το ξανάπα.
Παιδάκια μου όταν μεγαλώσετε σπίτι , έτσι όπως είναι τα πράγματα με την οικονομία, δύσκολα θα σας πάρω. Αυτοκίνητο πιθανόν. Αλλά..........................
Θα σας έχω εδώ σε ένα φάκελλο κάτι χαρτάκια που θα συμβολίζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Κάτι που θα σας θυμίζει από που ξεκίνησαν οι προπαππούδες σας ...
(τους είπα και άλλα...τα εν οίκω μη εν δήμω).-
ΠΑΟΚ
Παιδάκια μου όταν μεγαλώσετε σπίτι , έτσι όπως είναι τα πράγματα με την οικονομία, δύσκολα θα σας πάρω. Αυτοκίνητο πιθανόν. Αλλά..........................
Θα σας έχω εδώ σε ένα φάκελλο κάτι χαρτάκια που θα συμβολίζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Κάτι που θα σας θυμίζει από που ξεκίνησαν οι προπαππούδες σας ...
ΠΑΟΚ
Τα οικονομικά του συλλόγου δεν τα παρακολουθώ με τη μεγαλύτερη ευλάβεια. Θέλω να ξέρω μέσες-άκρες τι γίνεται. Απ'όσα είπε ο Βιολίδης τις προάλλες κατάλαβα ότι χρειάζονται περι τα 2 - 2.5 εκ. για να κλείσει η φετινή χρονιά, έχοντας όμως υπολογίσει στα έσοδα ένα minimum ποσό από εισητήρια, εισητήρια play-off και αν δεν κάνω λάθος και ΑΜΚ. Εγώ θα πω απλοϊκά ότι χρειαζόμαστε αυτό το ποσό για να κλείσουμε τη χρονιά. Όσα δηλαδή μαζέψαμε στην προηγούμενη ΑΜΚ. Είναι προφανές ότι αν θέλουμε περισσότερα πράγματα οφείλουμε να δώσουμε περισσότερα, περισσότεροι.
Οι 10.500 της προηγούμενης ΑΜΚ είναι σχεδόν ντροπή για τον ΠΑΟΚ. Πολλοί από αυτούς είναι οι ίδιοι που παίρνουν και διαρκείας ή εισητήρια μέσα στη χρονιά ή προσφέρουν και στα άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Εγώ ευχαριστώ πολύ όλα αυτά τα παιδιά και θα μιλήσω σε αυτούς που (σαν και μένα) δεν έχουν ούτε διαρκείας ούτε εισητήρια κλπ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εισφέρουμε το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατό. Και λίγο περισσότερο από τα όριά μας. Και να πληροφορήσουμε όλους τους φίλους και γνωστούς και συγγενείς που δεν πολυασχολούνται με την ομάδα ότι το "τσάμπα" στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα. Για να συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που ζούμε και γι' αυτό που έχουμε.
Οι 10.500 της προηγούμενης ΑΜΚ είναι σχεδόν ντροπή για τον ΠΑΟΚ. Πολλοί από αυτούς είναι οι ίδιοι που παίρνουν και διαρκείας ή εισητήρια μέσα στη χρονιά ή προσφέρουν και στα άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Εγώ ευχαριστώ πολύ όλα αυτά τα παιδιά και θα μιλήσω σε αυτούς που (σαν και μένα) δεν έχουν ούτε διαρκείας ούτε εισητήρια κλπ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εισφέρουμε το ΜΕΓΙΣΤΟ δυνατό. Και λίγο περισσότερο από τα όριά μας. Και να πληροφορήσουμε όλους τους φίλους και γνωστούς και συγγενείς που δεν πολυασχολούνται με την ομάδα ότι το "τσάμπα" στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα. Για να συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που ζούμε και γι' αυτό που έχουμε.
- sidpanos
νίκο η ΑΜΚ γίνεται για να έχουμε καβάντζα για την επόμενη χρονιά...
με τα πλέυ ωχ αν παίξουμε και με τα τηλεοπτικά απο τα πλέυ ωχ βγαίνει...
με τα πλέυ ωχ αν παίξουμε και με τα τηλεοπτικά απο τα πλέυ ωχ βγαίνει...
Κακά τα νέα για μένα, καθώς πρέπει να ταξιδέψω περίπου 4 ώρες πήγαινε-έλα με τα κτελ για να πάω στο κοντινότερο άμισθο προξενείο στο Leeds. Συνυπολογίζοντας τα έξοδα του ταξιδιού μαζί με το πιθανό χαράτσι (21-50 ευρώ ανεπίσημα)και τα έξοδα αποστολής σαν εξπρες και συστημένο, το ποσό που θα μπει τελικά στον ΠΑΟΚ φαντάζει απειροελάχιστο. Επίσης πρέπει να αφιερώσω τουλάχιστον μια μέρα για όλη τη διαδικασία. Δύσκολα τα πράγματα αλλά θα κάνω το παν. Μένει να βρω μια μέρα εντελώς κενή.
Να φανταστω κατι σε.....!@#$%%#$^%(*^*^() ετσι?pilotos έγραψε:Γω πάντως τα μάζεψα και τους το ξανάπα.
ΠΑΟΚ
- PABLO GARCIA1
όντως είναι ντροπή οι 10000 της προηγούμενης ΑΜΚ...ειδικότερα αν σ' αυτούς συνυπολογιστούν μανάδες, γυναίκες, γκόμενες, συνυφάδες και κουμπάρες που αρκετοί από μας βάλαμε σαν μετόχους....είναι ντροπή αν και οι 21000 κάτοχοι διαρκείας δεν γίνουν μέτοχοι...τουλάχιστον 21000.
- sidpanos
μπορείς να βάλεις κάποιον έμπιστο στην ελλάδα να σ πάρει τις μετοχές...Billy4 έγραψε:Κακά τα νέα για μένα, καθώς πρέπει να ταξιδέψω περίπου 4 ώρες πήγαινε-έλα με τα κτελ για να πάω στο κοντινότερο άμισθο προξενείο στο Leeds. Συνυπολογίζοντας τα έξοδα του ταξιδιού μαζί με το πιθανό χαράτσι (21-50 ευρώ ανεπίσημα)και τα έξοδα αποστολής σαν εξπρες και συστημένο, το ποσό που θα μπει τελικά στον ΠΑΟΚ φαντάζει απειροελάχιστο. Επίσης πρέπει να αφιερώσω τουλάχιστον μια μέρα για όλη τη διαδικασία. Δύσκολα τα πράγματα αλλά θα κάνω το παν. Μένει να βρω μια μέρα εντελώς κενή.
στο όνομα του..ζήτα απλώς μια φωτογραφία και κάντην κορνίζα...
δεν έχει και πολύ σημασία πιστεύω το όνομα πάνω...
σημασία έχει να συνεισφερουμε όλοι μας..
ώρες ώρες σκέφτομαι κάτι τρελά.... π.χ
10.000 τρελοί να πάρουν 3.000 ευρώ δάνειο = 30 εκατομμύρια....
και να τα σπρώξουμε στον ΠΑΟΚ!
no comments

10.000 τρελοί να πάρουν 3.000 ευρώ δάνειο = 30 εκατομμύρια....
και να τα σπρώξουμε στον ΠΑΟΚ!
no comments

αυτο με τους 21000 κατοχους διαρκειας και τους 11000 μετοχους ειναι πραγματικα ανεξηγητο.
πληρωνω διαρκειας για να δω τον ΠΑΟΚ αλλα δεν πληρωνω κατι παραπανω για να δω εναν καλυτερο ΠΑΟΚ.
στο διαρκειας η τιμη ειναι στανταρ. στην 4 εχει τοσο, στην 5 τοσο και στην 3 τοσο. στην αυξηση βαζω οσα γουσταρω και οσο μπορω. απο 10 ευρω μεχρι οσο αντεχω.
και ομως εχω 21000 διαρκειας και 11000 μετοχους.
πληρωνω διαρκειας για να δω τον ΠΑΟΚ αλλα δεν πληρωνω κατι παραπανω για να δω εναν καλυτερο ΠΑΟΚ.
στο διαρκειας η τιμη ειναι στανταρ. στην 4 εχει τοσο, στην 5 τοσο και στην 3 τοσο. στην αυξηση βαζω οσα γουσταρω και οσο μπορω. απο 10 ευρω μεχρι οσο αντεχω.
και ομως εχω 21000 διαρκειας και 11000 μετοχους.
- Athanasiadhs
Καλησπέρα αδέρφια, είμαι φαντάρος και είμαι Θεσ/κη με 3 μέρες άδεια.
Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφεί, μπορεί να μου πει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα με την επίδειξη της στρατιωτικής μου ταυτότητας και όχι της αστυνομικής που ούτως ή άλλως την έχει κρατημένη ο στρατός;

Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφεί, μπορεί να μου πει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα με την επίδειξη της στρατιωτικής μου ταυτότητας και όχι της αστυνομικής που ούτως ή άλλως την έχει κρατημένη ο στρατός;

- PABLO GARCIA1
δεν είναι καθόλου ανεξήγητο...
ο διαρκείας πληρώνει και παίρνει κάτι (το διαρκείας )
ο (και καλά) μέτοχος πληρώνει και παίρνει μόνο όνειρο και ηθική ικανοποίηση.....
sorry απ' όποιον δεν βάζει λεφτά στην ΑΜΚ αλλά θέλει και λίγο μαγκιά να πετάξεις (απ' την τσέπη σου ) 50-100-200-όσα χωρίς να πάρεις ουσιαστικά τίποτα το χειροπιαστό.
ο διαρκείας πληρώνει και παίρνει κάτι (το διαρκείας )
ο (και καλά) μέτοχος πληρώνει και παίρνει μόνο όνειρο και ηθική ικανοποίηση.....
sorry απ' όποιον δεν βάζει λεφτά στην ΑΜΚ αλλά θέλει και λίγο μαγκιά να πετάξεις (απ' την τσέπη σου ) 50-100-200-όσα χωρίς να πάρεις ουσιαστικά τίποτα το χειροπιαστό.
Δυστυχώς πάει για εκεί η δουλειά Πάνο. Σκέφτομαι ότι είναι καλύτερο να δώσω αυτές τις 70-80 λίρες που θα έχω κόστος στον ΠΑΟΚ μέσω του κολλητού μου στην Αθήνα κι ας μην έχει το όνομά μου πάνω. Θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή τουλάχιστον ότι έδωσα τα διπλάσια απ' ότι αν έκανα τη διαδικασία από εδώ. Απλά χάνουμε 1 μέτοχο.sidpanos έγραψε:μπορείς να βάλεις κάποιον έμπιστο στην ελλάδα να σ πάρει τις μετοχές...Billy4 έγραψε:Κακά τα νέα για μένα, καθώς πρέπει να ταξιδέψω περίπου 4 ώρες πήγαινε-έλα με τα κτελ για να πάω στο κοντινότερο άμισθο προξενείο στο Leeds. Συνυπολογίζοντας τα έξοδα του ταξιδιού μαζί με το πιθανό χαράτσι (21-50 ευρώ ανεπίσημα)και τα έξοδα αποστολής σαν εξπρες και συστημένο, το ποσό που θα μπει τελικά στον ΠΑΟΚ φαντάζει απειροελάχιστο. Επίσης πρέπει να αφιερώσω τουλάχιστον μια μέρα για όλη τη διαδικασία. Δύσκολα τα πράγματα αλλά θα κάνω το παν. Μένει να βρω μια μέρα εντελώς κενή.
στο όνομα του..ζήτα απλώς μια φωτογραφία και κάντην κορνίζα...
δεν έχει και πολύ σημασία πιστεύω το όνομα πάνω...
σημασία έχει να συνεισφερουμε όλοι μας..
δε νομιζω αδερφε να υπαρχει προβλημα αλλα ας απαντησει καποιος αλλος καλυτερα ή παρε τλ στην παε...