Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
Ο επίσημος ΠΑΟΚ -καλώς ή κακώς- κρατάει αυτή τη γραμμή. Δεν απάντησε ούτε θα απαντήσει σε γελιότητες. Δεν δίνει αξία σε κανέναν που δεν το δικαιούται.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τη ΜΑΛΑΚΙΑ του καθενός. Ασχολείται με τους παίκτες, με την ΑΜΚ, με το γήπεδο και με 1002 άλλα..
Ο επίσημος ΠΑΟΚ ξέρει ότι έχει ΛΑΟ με κρίση και λογική, που μπορεί και ξέρει να κρίνει σωστά.
Το να πήγαν οι παίκτες να ρωτήσουν τι τρέχει με τα χρήματά τους, προφανώς μεταφέρθηκε ως αποχή-απεργία-κατάληψη και δεν ξέρω γω τί άλλο. Ο καθένας μας θα το έκανε αν περίμενε λεφτά και δεν τα έβλεπε.
Το ατού του ΠΑΟΚ είναι το καλό κλίμα, και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Εκεί μας χτυπάνε. Εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα χτυπήματα? Να τα αποφύγουμε εντέχνως και να βγούμε στην αντεπίθεση?
Μην τρώτε παπά, μην ακούτε τους δήθεν ενημερωμένους-βαθιά νυχτωμένους, που επειδή είναι στην απ'έξω βγάζουν χολή. Γράψ'τε τους στα ΠΑΠΑΡΙΑ σας. Είναι ανάξιοι της προσοχής και της σημασίας μας. Είναι τόσο ξενερωμένοι από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, που σε λίγο θα μας πουν ότι οι παίκτες κάνουν αποχή και για το χορτάρι της Τούμπας. Θα κάνουν και απεργία πείνας για τα προβλήματα των αγροτών, και μετά για την οικονομική πορεία της Ελλάδας. Θα πάνε και οι ισπανόφωνοι Πάμπλοι & Βιτόλο να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Χοακίν Αλμούνια...
Μ@υνιά... ε μ@υνιά!
Ο επίσημος ΠΑΟΚ δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τη ΜΑΛΑΚΙΑ του καθενός. Ασχολείται με τους παίκτες, με την ΑΜΚ, με το γήπεδο και με 1002 άλλα..
Ο επίσημος ΠΑΟΚ ξέρει ότι έχει ΛΑΟ με κρίση και λογική, που μπορεί και ξέρει να κρίνει σωστά.
Το να πήγαν οι παίκτες να ρωτήσουν τι τρέχει με τα χρήματά τους, προφανώς μεταφέρθηκε ως αποχή-απεργία-κατάληψη και δεν ξέρω γω τί άλλο. Ο καθένας μας θα το έκανε αν περίμενε λεφτά και δεν τα έβλεπε.
Το ατού του ΠΑΟΚ είναι το καλό κλίμα, και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Εκεί μας χτυπάνε. Εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα χτυπήματα? Να τα αποφύγουμε εντέχνως και να βγούμε στην αντεπίθεση?
Μην τρώτε παπά, μην ακούτε τους δήθεν ενημερωμένους-βαθιά νυχτωμένους, που επειδή είναι στην απ'έξω βγάζουν χολή. Γράψ'τε τους στα ΠΑΠΑΡΙΑ σας. Είναι ανάξιοι της προσοχής και της σημασίας μας. Είναι τόσο ξενερωμένοι από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, που σε λίγο θα μας πουν ότι οι παίκτες κάνουν αποχή και για το χορτάρι της Τούμπας. Θα κάνουν και απεργία πείνας για τα προβλήματα των αγροτών, και μετά για την οικονομική πορεία της Ελλάδας. Θα πάνε και οι ισπανόφωνοι Πάμπλοι & Βιτόλο να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Χοακίν Αλμούνια...
Μ@υνιά... ε μ@υνιά!
- DimisK
- Επικοινωνία:
θα δούμε ακόμα πολλά τέτοια. Πάντως πιστεύω ότι μια κουβέντα έγινε, αλλά σαφώς δεν ήταν έτσι όπως το παρουσίασαν τα μέσα. Αφήστε να γράφουν. Οι παίκτες και η διοίκηση ξέρουν. Ένα θέμα απλό έγινε μαμούθ! Κι εμείς κακώς το σχολιάζουμε. Είναι ανάξιο ακόμα και να σχολιαστεί...
ήταν μέσα ο γκίνας..χεχεχε
Πάρε την διαπίστευση από ΌΛΑ τα λαμόγι@ Θόδωρε!!!
Πάρε την διαπίστευση από ΌΛΑ τα λαμόγι@ Θόδωρε!!!
Το παν είναι το ματς αύριο. Να μπούνε σαν να μην τρέχει τίποτα. Αν δεν μπούνε έτσι τότε συζητάμε σε νέα βάση.
Ακομη και το troktiko μας πηρε χαμπαρι!

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_7324.html

Μόνο που ο κύριος Σάκης Γκίνας που είναι απο τους έγκυρους δημοσιογράφους θα πρέπει να είναι λίγο ποιο προσεχτικός στο ρεπορτάζ του.
Διότι το αρχικό
Και ξαφνικά... χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά την αιφνίδια απόφαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας να απέχουν από την προπόνηση καθώς παραμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό απλήρωτοι. Γκαρσία, Βιτόλο και Κοντρέρας πρωτοστάτησαν και οι υπόλοιποι ακολούθησαν.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας και ενώ οι παίκτες .
είχαν συγκεντρωθεί για την προγραμματισμένη προπόνηση, οι Γκαρσία, Κοντρέρας και Βιτόλο πρότειναν στους υπόλοιπους να γίνει ψηφοφορία προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρούσαν σε αποχή λόγω του γεγονότος ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Άπαντες ψήφισαν υπέρ της αποχής και αποφασίστηκε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν. Ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να μεταπείσει τους πα
τους παίκτες οι οποίοι όμως επέμειναν στην απόφασή τους και τελικά δεν προπονήθηκαν.
Με το ανυπόγραφο πλεον αυτό
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62339.html
Έχουν και μια διαφορά
Διότι το αρχικό
Και ξαφνικά... χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά την αιφνίδια απόφαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας να απέχουν από την προπόνηση καθώς παραμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό απλήρωτοι. Γκαρσία, Βιτόλο και Κοντρέρας πρωτοστάτησαν και οι υπόλοιποι ακολούθησαν.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας και ενώ οι παίκτες .
είχαν συγκεντρωθεί για την προγραμματισμένη προπόνηση, οι Γκαρσία, Κοντρέρας και Βιτόλο πρότειναν στους υπόλοιπους να γίνει ψηφοφορία προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρούσαν σε αποχή λόγω του γεγονότος ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Άπαντες ψήφισαν υπέρ της αποχής και αποφασίστηκε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν. Ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να μεταπείσει τους πα
τους παίκτες οι οποίοι όμως επέμειναν στην απόφασή τους και τελικά δεν προπονήθηκαν.
Με το ανυπόγραφο πλεον αυτό
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62339.html
Έχουν και μια διαφορά

ενταξει λοιπον ας αφήνουμε τον εναν και τον αλλον να παίζει με το ονομα του ΠΑΟΚ .... στα @@@ μας δεν τρέχει τιποτα απολύτως.sidpanos έγραψε:να ασχολείται τώρα η παε με 10 φυλλάδες που είπαν οτι δεν έχει να πληρώσει τους παίχτες?
ναι είναι βλακεία...
υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί η παε απο ανυπόστατες ειδήσεις οτι ειναι απλήρωτοι οι παίχτες...
αυτό θα πει σοβαρός..τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνομαι εγώ...δεν ασχολείσαι με ηλίθιους...
ΠΣ. ποσες σελιδες γράψαμε απο το προι γιαυτην την "βλακεια" ?
καμια 30αρια..
ΠΣ2. Αυτες οι κολοφυλαδες όμως διαβάζονται απο εκατομμύρια κόσμο σε ολη την ελλαδα.
Υπήρξε μια καθυστέρηση στις πληρωμές, ζητήθηκαν και δόθηκαν εξηγήσεις και τελείωσε το θέμα. Ενα καθαρά εσωτερικό διοικητικό θέμα.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι για δικούς τους λόγους κάνουν την τρίχα, τριχιά και εμείς τσιμπάμε. ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους και τελειώστε το θέμα τώρα. Αυτή τη στιγμή πέρα από τα αγωνιστικά το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ είναι η ΑΜΚ. Εγώ θα συνεχίσω τη συζήτηση εκεί. Τέλος
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι για δικούς τους λόγους κάνουν την τρίχα, τριχιά και εμείς τσιμπάμε. ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους και τελειώστε το θέμα τώρα. Αυτή τη στιγμή πέρα από τα αγωνιστικά το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ είναι η ΑΜΚ. Εγώ θα συνεχίσω τη συζήτηση εκεί. Τέλος
δηλαδη σιντ βλεποντας οι αλλοι οι ασχετοι πχ ποδοσφαιριστες τετοια θεματα θα αποκομισουν καλη εικονα για την ομαδα???δε με νοιαζει αν στελνουν τους παιχτες μου απο τη μια ομαδα στην αλλη,να λενε οτι παριστανουν τραυματιες για να ανανεωσουν αλλα με νοιαζει οταν παιζουν με το ονομα και την εικονα του σωματειου μου του ΠΑΟΚ...αυτο που εκαναν σημερα δεν εχει προηγουμενο δε συγκρινεται με καμια @@ που γραφουν συνεχεια για την ομαδα....πρεπει να υπαρξει απαντηση και πιστευω θα υπαρξει...
- sidpanos
Ο επίσημος ΠΑΟΚ διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από αθλητικές ιστοσελίδες και λένε πως οι παίκτες του «δικεφάλου» έκαναν αποχή από την προπόνηση επειδή είναι απλήρωτοι...
Από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης παραδέχονται ότι υπάρχει οικονομική στενότητα αλλά αυτό δεν είναι ικανό να οδηγήσεις τους παίκτες σε αποχή. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του και τους ζήτησε υπομονή για το οικονομικό.
Από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι το πρωί της Δευτέρας οι Πάμπλο Γκαρσία, Πάμπλο Κοντρέρας και Βίκτορ Βιτόλο πρότειναν στους υπόλοιπους να γίνει ψηφοφορία και αποφάσισαν την αποχή από την προπόνηση. Αν γινόταν κάτι τέτοιο κανείς παίκτης δεν θα πήγαινε στα Γιάννινα για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.
http://www.gazzetta.gr/football/
Από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης παραδέχονται ότι υπάρχει οικονομική στενότητα αλλά αυτό δεν είναι ικανό να οδηγήσεις τους παίκτες σε αποχή. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του και τους ζήτησε υπομονή για το οικονομικό.
Από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι το πρωί της Δευτέρας οι Πάμπλο Γκαρσία, Πάμπλο Κοντρέρας και Βίκτορ Βιτόλο πρότειναν στους υπόλοιπους να γίνει ψηφοφορία και αποφάσισαν την αποχή από την προπόνηση. Αν γινόταν κάτι τέτοιο κανείς παίκτης δεν θα πήγαινε στα Γιάννινα για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.
http://www.gazzetta.gr/football/
οταν λένε οτι απο την "ΠΑΕ διαψεύδουν" εχουν κάποιο επίσημο λινκ?
η ετσι τους γκαυλοσε
η ετσι τους γκαυλοσε
Προσωπικά εμένα δεν με πείραξε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει γιατί αυτό το ξέρω ήδη. Με πείραξε που έγινε θέμα μια μέρα πριν και στην πιο σημαντική προπόνηση πριν από ένα ματς,την τελευταία,ματς το οποίο είναι η μισή χρονιά μαζί με τα επόμενα 3 του κυπέλου. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί επηρεάζει τον ΠΑΟΚ, και όχι κάποιο κομμάτι του. Επηρεάζει από τον αυριανό αγώνα, μέχρι την ΑΜΚ και τους χορηγούς.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ετσι ειναι σωτομητσιδη...για πες εσυ που εισαι στελεχος εταιριας...DimisK έγραψε:θα δούμε ακόμα πολλά τέτοια. Πάντως πιστεύω ότι μια κουβέντα έγινε, αλλά σαφώς δεν ήταν έτσι όπως το παρουσίασαν τα μέσα. Αφήστε να γράφουν. Οι παίκτες και η διοίκηση ξέρουν. Ένα θέμα απλό έγινε μαμούθ! Κι εμείς κακώς το σχολιάζουμε. Είναι ανάξιο ακόμα και να σχολιαστεί...
ειναι αθεμιτο ενας εγαζομενος οταν καθυστερησει η πληρωμη, να ζητησει εξηγησεις?
και ποιος δεν το χει κανει?
ειπαμε οι καιροι ειναι δυσκολοι (ακομα και για αλλους ¨εχοντες¨)
ποσο μαλλον για μας!
ρευστο δεν κυκλοφορει στην αγορα...οι γραφιοκρατειες με τις τραπεζες ειναι δεδομενες!
δηλαδη αν αρχισω και γκρινιαζω τωρα που δεν πηγατε ακομα στη μαρφιν, αλλα θα πατε παλι τη τελευταια μερα?
θα εχω αδικο? οχι...αλλα δεν θα το κανω και πρωτο θεμα!!
αφηστε τους να ασχολουνται με το διαζυγιο της μενεγακη και τις αιμμοροιδες του βαλβερδε!!
θωρακιζουμε την ομαδα και τρεχουμε να παρουμε μετοχες!!
- sidpanos
ρε παιδιά χαλαρώστε...
εγώ μεταφράζω την σκέψη της διοίκησης...δεν είμαι ο ζαγόρ..
πέρα απο την πλάκα,η γνώμη μου λοιπόν[γιατί πολλές φορές στο παρελθόν έχω γράψει οτι πρέπει κάτι ουσιαστικό να γίνει με τους μπ@σταρδους δημοσιοκάφρους]
οτι η παε δεν είναι ο γκόμενος του κάθε δημοσιοκάφρου να απαντάει σε κάθε μια μαλακί@ του...
μπορεί κάλλιστα να τους χτυπήσει εκεί που πονάνε...όσους κάνουν ζημιά στο σύλλογο...
και δεν αναφέρομαι μόνο στις φυλλάδες...και στα ράδια τους...
να βγεί και να κάνει μήνυση ή να βγεί και να πει...αυτός αυτός και αυτός κάνει κακό στην προσπάθεια μας...λαε του ΠΑΟΚ μηδένισε τους και εξαφάνισε τους δημοσιογραφικά...
υγ..έχετε στο μυαλό σας και πλατφόρμα ΠΑΟΚ...
δηλαδή ράδιο,τηλεόραση κτλ κτλ...100 Ε τον χρόνο για όλα συνδρομή...
όπως κάνει το κοννεξ τιβι τώρα...εκει να δειτε έσοδα...
και ένα τεράστιο μείον για τις σκ@τοφυλλάδες τους και τους δήθεν δημοσιοκάφρους,που δεν έχουν αποφοιτήσει απο σχολή αλλά έγιναν μέσω γνωριμιών...

πέρα απο την πλάκα,η γνώμη μου λοιπόν[γιατί πολλές φορές στο παρελθόν έχω γράψει οτι πρέπει κάτι ουσιαστικό να γίνει με τους μπ@σταρδους δημοσιοκάφρους]
οτι η παε δεν είναι ο γκόμενος του κάθε δημοσιοκάφρου να απαντάει σε κάθε μια μαλακί@ του...
μπορεί κάλλιστα να τους χτυπήσει εκεί που πονάνε...όσους κάνουν ζημιά στο σύλλογο...
και δεν αναφέρομαι μόνο στις φυλλάδες...και στα ράδια τους...
να βγεί και να κάνει μήνυση ή να βγεί και να πει...αυτός αυτός και αυτός κάνει κακό στην προσπάθεια μας...λαε του ΠΑΟΚ μηδένισε τους και εξαφάνισε τους δημοσιογραφικά...
υγ..έχετε στο μυαλό σας και πλατφόρμα ΠΑΟΚ...
δηλαδή ράδιο,τηλεόραση κτλ κτλ...100 Ε τον χρόνο για όλα συνδρομή...
όπως κάνει το κοννεξ τιβι τώρα...εκει να δειτε έσοδα...
και ένα τεράστιο μείον για τις σκ@τοφυλλάδες τους και τους δήθεν δημοσιοκάφρους,που δεν έχουν αποφοιτήσει απο σχολή αλλά έγιναν μέσω γνωριμιών...