Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- PABLO GARCIA1
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
Το διάβασα κι εγώ αδερφέ. Τι σκατά ρε σεις?Lexus έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα που γραφουνε στο contra.gr τι αποχη και μαλακιες ειναι αυτες ? δεν πιστευω να ειναι αληθεια, και να προσπαθουν να χαλασουν τα αποδητιρια? τι θα πει ειναι απληρωτοι οι πεκτες τις ομαδας? αληθευουν αυτα που γραφουνε ρε παιδια γιατι αν ειναι αληθεια θα τρελαθο!
ρε παιδια διαβασα στο κοντρα http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62339.html
ισχυει η ειναι και αυτο προπαγανδα?το σαιτ της ΠΑΕ γραφει οτι εγινε η προπονηση αλλα οχι με λεπτομερειες
ισχυει η ειναι και αυτο προπαγανδα?το σαιτ της ΠΑΕ γραφει οτι εγινε η προπονηση αλλα οχι με λεπτομερειες
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62339.html
Τι ειναι αυτα?ξερει κανεις τιποτα?
Τι ειναι αυτα?ξερει κανεις τιποτα?
προς το παρον εγω δεν πιστευω τιποτα αλλα αμα επιδινοθει η κατασταση και το γραψουνε και αλλα σιτες θα γινει τις π@@τασ το καγκελο! τι θα πει ειναι απληρωτη ρε ?
Ρε ο Σακης Γκίνας είναι υπάλληλος του πανταζή και δουλεύει στην αθλητική μακ θρακ...οπότε τι να λέμε...
μην ασχολείστε...θα ανανέωνε ο Γκαρσία αν είχε τόσους μήνες να πληρωθεί και τόσα οικονομικά προβλήματα για να κάνει απεργία;
μην ασχολείστε...θα ανανέωνε ο Γκαρσία αν είχε τόσους μήνες να πληρωθεί και τόσα οικονομικά προβλήματα για να κάνει απεργία;
Τόσο μούφα είδηση ρε συ? Έχει παγώσει το αίμα μου. Αναμένω
Ακουει κανεις ραδιο?ειπανε τπτ για αυτο το δημοσιευμα?οποις ξερει ας πει
Η ίδια είδηση δεν παίζει πουθενά αλλού όσο και αν ψάξει κανείς.
Το contra είναι απο τα αξιόπιστα sites βέβαια και δύσκολα θα έβγαζε μια τέτοιου είδους είδηση.
Νομίζω πως ο κύριος Σάκης Γκίνας θα πρέπει να μας πει περισσότερα πράγματα για το θέμα γιατί είναι περίεργο και δεν δείχνει πιστευτό.
Το contra είναι απο τα αξιόπιστα sites βέβαια και δύσκολα θα έβγαζε μια τέτοιου είδους είδηση.
Νομίζω πως ο κύριος Σάκης Γκίνας θα πρέπει να μας πει περισσότερα πράγματα για το θέμα γιατί είναι περίεργο και δεν δείχνει πιστευτό.
Μολις λενε στον σπορτ 103 FM οτι ειναι παπας....
εγω ουτε λεπτο δεν το πίστεψα γελούσα βασικα
Αστους να λενεεεεεεεεεεεεεεεεε
εμείς τις μανες τους @@@@@
κι'αυτοιιιιιιιι κλαίνε
εγω ουτε λεπτο δεν το πίστεψα γελούσα βασικα

εμείς τις μανες τους @@@@@
κι'αυτοιιιιιιιι κλαίνε
καλα θα ηθελα να ξερα με πια προτοβουλια, με τι αποδειξεις γραφουνε τετιες μ@λκς στο contra ελεος δεν ντρεπονται καθολου οι αλ1τες
Ρε ξέρουν όπως είπε ο Κόλκας πότε θα πληρωθούνε, μη τρελένεστε
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι δυνατον να βγαζουν η αθλητικη και οι ρεπορτερ της τετοια θεματα απο το μυαλο τους για τον ΠΑΟΚ.......Αν ειναι αληθεια ειναι σοκαριστικο......Αν ειναι ψεματα ειναι για μυνηση.........