Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PABLO GARCIA1
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Είμαι σίγουρος τι του έλεγε....μην τυχόν και ξεχαστείς και περάσεις την σέντρα και φάμε γκολ στο 90 φεύγα.....πες το και στο άλλο το μ@λ@κισμένο τον Βιέρι που καταλαβαίνει τα Μπραζίου.

του έχει δημιουργήσει απωθημένα πανηγυρισμού...
σε λίγο θα τον φωνάζει για οδηγίες και μετά τα δικά του γκολ...
βρε άσε το παιδί ΛΑΙΜΑΙ...
σε λίγο θα τον φωνάζει για οδηγίες και μετά τα δικά του γκολ...
βρε άσε το παιδί ΛΑΙΜΑΙ...
δεν ξαναπαιαιαιαιζωωω πλέυ οφ
βρε με τον Ζαγοράκη
ξύρισα και το μουστάκι
τα μιλησαμέεεεεεε, τα σύμφωνήσαμεεε!
βρε με τον Ζαγοράκη
ξύρισα και το μουστάκι
τα μιλησαμέεεεεεε, τα σύμφωνήσαμεεε!
Σου αφιερώνω το κάτωθι για το μάτι σου στην αλλαγή του Σάκη και για το πολύτιμο μέταλλο που έχεις βάλει στο μάτι.
[youtube]bkBYVNrjjIs[/youtube]
[youtube]bkBYVNrjjIs[/youtube]
- paoki_sweden
Με τον thransiboulo είχες παίκτες σαρδέλες και σε συγχωρέσαμε για την ξεφτίλα. Σήμερα με τα Ιωάννινα είχες παίκτες σαρδέλες κύριε Santos?
Όσο για τους παίκτες, πρέπει να ντρέπεστε για την αθλια εμφάνιση.
- leoncommando
ρε σαντος μεχρι και τον σουηδο καταφερες να τον κανεις να μιλησει ελληνικαpaoki_sweden έγραψε:Με τον thransiboulo είχες παίκτες σαρδέλες και σε συγχωρέσαμε για την ξεφτίλα. Σήμερα με τα Ιωάννινα είχες παίκτες σαρδέλες κύριε Santos?
και μουγκος σε λιγο θα μιλησει
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα και εγώ δεν είμαι υποστηρικτής του santos αλλα σήμερα την ευθύνη κατά τι γνώμη μου την είχαν 100% οι παίχτες.
ενταξει εγω πλακα κανω γιατι δεν μπορω να κρινω ταχτικη σε τετοιο βουρκο
αλλα και αυτο που γραφει ο σουηδος για μενα ειναι σωστο ασχετα αν για το σημερινο μπορουν να υπαρξουν πολλες δικαιολογιες
αλλα και αυτο που γραφει ο σουηδος για μενα ειναι σωστο ασχετα αν για το σημερινο μπορουν να υπαρξουν πολλες δικαιολογιες
-
Makis44
Αδερφε,οχι...............Εγω που ειμαι υποστηρικτης του σοφου Δον πιστευω οτι σημερα ειχε μεγαλη ευθυνη..........Αλλα μην ισοπεδωνετε καποιοι το εργο του επειδη δε διαβασε καλα ενα παιχνιδι εστω κι αν ηρθε στον κορυφαιο στοχο........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis44 την Τετ 03 Φεβ 2010, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σοβαρά τώρα καμιά ευθύνη ο πορτογάλος. ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φταίει για τους απλήρωτους παίχτες ..
- paok nafplio
Τον φαγαμε τον παπα με τους απληρωτους βλεπω μας το βαλαν το τυρακι κ το φαγαμε..εξηπερετουμε τον σκοπο τους..
Θέλεις σε αυτό το επίπεδο να μιλήσουμε; Ωραια λοιπόν πάμε...tsapgeo έγραψε:σοβαρά τώρα καμιά ευθύνη ο πορτογάλος. ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φταίει για τους απλήρωτους παίχτες ..
Ο ΠΑΟΚ έχασε εχθές από τα Γιάννενα γιατί οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και ατρομητο και είναι στην δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της superleague.
Τώρα ΕΣΥ αδελφέ διάλεξε σε πιο από τα δυο θέματα να μιλήσουμε.
Για να σοβαρευτούμε λίγο. Έχουμε τον πόνο μας θα έχουμε και χαζα.
Αδελφέ, πιστεύω στην πίκρα σου εβγαλες λάθος συμπέρασμα.
Ο Σαντος φταιει που τρωμε τον πρωτο γκολ κατω απο τα ποδια 2 παικτων ,στο δευτερο παιρνει κεφαλια αυτο το κριαρι αναμεσα σε Παμπλο και κοντρερας που κοιτουσαν το Παπιγκο( και το μικρο κΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ) και για το αυτο γκολ του Σναουτσερ..ΟΚ...ΜΙα ερωτηση τωρα..
Στο πρωταθλημα ( δεν μιλαω για τον γαυρο) δευτερος ο Π.Α.Ο.Κ ειναι με αυτους που επαιξαν σημερα η παιζουν αλλοι..? Γιατι θα τρελαθουμε...
Α, και κατι τελευταιο, βγειτε τωρα ολοι ολοι οι "σοφοι" να πειτε οτι δεν κανει για τον Π.Α.Ο.Κ ο Σαντος...Αντε μην κρυβεστε..
Στο πρωταθλημα ( δεν μιλαω για τον γαυρο) δευτερος ο Π.Α.Ο.Κ ειναι με αυτους που επαιξαν σημερα η παιζουν αλλοι..? Γιατι θα τρελαθουμε...
Α, και κατι τελευταιο, βγειτε τωρα ολοι ολοι οι "σοφοι" να πειτε οτι δεν κανει για τον Π.Α.Ο.Κ ο Σαντος...Αντε μην κρυβεστε..