2. Νίκος Αραμπατζής
-
Re: 2. Νίκος Αραμπατζής
Δεν το ειπα σαν κριτικη οσο σαν παρατηρηση που εκανα. Εγω τον πιστευα τον αραμπατζη κ το καλοκαιρι που ολοι τον βρηζανε(βαριεμαι να ψαξω τωρα παλιο ποστ εδω). Απλα εχει μια 2 στιγμες στο παιχνιδι που χανει την συγκεντρωση του. Κ ειτε θα κανει κανα ταφ η θα παρει καρτα επειδη μπορει να του ξευφγει ο αντιπαλος. Εδω ο κοντρερας μας κανει 1 σε καθε ματσ κ τρελενομαστε
Αδελφέ δεν υπάρχει λάθος στην κριτική σου. Μην απολογισε. Με αφορμή το τσαφ που εγραψες, έθεσα και την δική μου άποψη. ΠΑΟΚ εδώ ΠΑΟΚ εκεί, ΠΑΟΚΑΡΑ για μια ζωή. 

- Isaak the Greek
Οχι και MVP ο Αραμπατζης με τον Ατρομητο ρε Λακη...Οτι θεμε λεμε?
Στο πρωτο ημιχ. τον ειχαν κανει σουρωτηρι!Ολες οι επιθεσεις του ατρομητου απο τ' αριστερα ηταν (οπως επιτιθονται αυτοι)!Δε λεω , προσπαθησε , αλλα οχι κι MVP!Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει και σταθεροποιητε καπως.
Στο πρωτο ημιχ. τον ειχαν κανει σουρωτηρι!Ολες οι επιθεσεις του ατρομητου απο τ' αριστερα ηταν (οπως επιτιθονται αυτοι)!Δε λεω , προσπαθησε , αλλα οχι κι MVP!Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει και σταθεροποιητε καπως.
δε θυμαμαι αδερφε λεπτομερειες αλλα μονο οτι με το τελος του ματς (τη στιγμη κυριως που βγηκε αλλαγη) αυτος που μου εμεινε στο μυαλο σαν καλυτερος στο ματς ηταν ο Νικος...δεν διεκρινα παραπανω καποιον αλλο....ουτε ο Εντινιο ουτε ο Βιερινια τραβηξαν,το διδυμο στο κεντρο κλασικα καλο αλλα οχι τοσο οσο σε αλλα ματς,το κεντρο αμυνας καλο (μην αδικησω τον Μαλεζα που συνεχιζει ακαθεκτος προς μουντιαλ)....δε ξερω...απο οσο θυμαμαι ο Αραμπατζης μου αρεσε στο τροπο που ανεβαινει στη γραμμη και κανει παιχνιδι απο εκει...
- Isaak the Greek
Γουστα ειν' αυτα...χαλαω εγω χατηρι?
Παντως θα τον χρειαστουμε στα επομενα ματς για τις κλειστες αμυνες

Παντως θα τον χρειαστουμε στα επομενα ματς για τις κλειστες αμυνες
η χειροτερη εμφανιση του εδω και καιρο. επιθετικα δεν βοθηθησε. αγχωθηκε οσο περνουσε η ωρα και δεν του βγηκε τιποτα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
δεν ειχε τα ανεβασματα που μας συνηθισε στα τελευταια ματσακια και υπηρξε αρκετη μπερδεμαρα με τον βιερινια μπροστα...παρολαυτα δεν εκανε κατι τραβηγμενο που να εκθεσει την ομαδα!
συνεχιζει σταθερα...
συνεχιζει σταθερα...
- Isaak the Greek
Αντε σταματα κι εσυ ρε που ηρθες απ' την Κομοτηνη να μας μαθεις ποδοσφαιρο
Αντε μη τα παρω!!!
Συμφωνω παντως σε οτι λες.Οχι τιποτα τραβηγμενα πραγματα , απλα μας κακομαθε με τις τελευταιες εμφανισεις του και προσγειωθηκαμε αποτομα πιστευω.Χαλια δεν ηταν παντως

Συμφωνω παντως σε οτι λες.Οχι τιποτα τραβηγμενα πραγματα , απλα μας κακομαθε με τις τελευταιες εμφανισεις του και προσγειωθηκαμε αποτομα πιστευω.Χαλια δεν ηταν παντως
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Νομίζω ότι χθες φάνηκε η απουσία του, καθώς δεν ηταν λίγες οι φορές πο ο Κοντρέρας βγήκε να καλύψει τους χώρους δεξία..
Ε όχι έτσι ρε παλικάρια. Αν έβαζε το γκολ... Τι θα λέγατε ρε εσείς. Άδικο αδέρφια. Μόνο Αριστερά που δεν έπαιξε το παλικάρι. Ημαρτον. Όχι έτσι. Ναι Η πίκρα είναι μεγάλη. Αλλά καλά είναι να προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε πιο λογική στα σχόλια μας.
Επιθετικα ηταν καλος αλλα οσο εχει τοσο λαθος τοποθετησεις σε ορισμενες φασεις δουλεια δεν γινεται...
- paok nafplio
Πολυ καλος απλα μετα τη κιτρινη ηταν μαζεμενος με προσωχη μαρκαρε κ λιγο διακριτικα μην του βγαλει καμια ακομα ο μ@λ@κ@ς ο αλλος.
Εγώ πάντως θα έλεγα: "ΠΑΛΙ πάρτυ γινόταν από κει"Realcon έγραψε:Ε όχι έτσι ρε παλικάρια. Αν έβαζε το γκολ... Τι θα λέγατε ρε εσείς.
Εντάξει, τελευταία τον έχετε κάνει Καφού...αν θέλουμε να ανεβούμε επίπεδο οπωσδήποτε χρειαζόμαστε δεξί μπακ.