Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gash04 »

Όντως έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα.
Ο Νοβίτος το κλείδωσε και αργότερα εγώ το διέγραψα.
Προς ενημέρωση σου λοιπόν το θέμα με τα εισιτήρια που το βλέπεις έτσι επίσημα έχει να κάνει με λόγους φρς. ;)
kostasm

Δημοσίευση από kostasm »

Το δέχομαι ότι μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές αλλά δεν το ήξερα γιατί γράφτηκα πρόσφατα. Δεν αμφιβάλλω για την καλή διάθεση όλων σας. Όσον αφορά το ότι το βλέπω έτσι επίσημα όπως λές είναι μεγάλη κουβέντα και ειδικά αν είναι τέτοιο θέμα όπως λές. Δεν μπορεί να με καλεί κάποιος να δώσω τα λεφτά μου για ένα σκοπό αλλά εγώ να έχω τυφλή εμπιστοσύνη για το που θα πανε. Ελπίζω πραγματικά να μην είναι θέμα φρς γιατί μετά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά από μέρους μου και μάλλον όχι μόνο από μένα
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μεγάλη κίνηση να φύγουν οι μοδς και άντμινς από παντού. Εκτός αν έγινε καταλάθος και επανέρθουν. Αλλά καλύτερα μην επανέρθουν (άποψή μου πάντα :) ).
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Φτουουουου! Μάλλον προσωρινό ήταν. Δεν πειράζει, όσο ζω ελπίζω :D
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Όταν κλειδώνεται ένα νέο τόπικ, δε περιμένουμε να αποσυνδεθεί αυτός που το κλείδωσε, για να ξαναδημιουργήσουμε το ίδιο τόπικ... Σε περίπτωση που έχουμε ενστάσεις για κάποιο θέμα που κλειδώθηκε το συζητάμε με κάποιον Moderator (και καλύτερα μ αυτόν που το κλείδωσε), για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Σίγουρα, πάντως, δεν ξανακάνουμε το ίδιο θέμα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν καιρός είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας..
Αν πιστεύεις ότι περίμενα να φύγεις για να το ξαναδημιουργήσω, μάλλον γελλιέσαι..
Δεύτερον, επειδή δεν το βρήκα πουθενά, πίστεψα ότι αμέσως διαφράφηκε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ..
Τρίτον, επειδή νομίζω ότι πολύ ευαισθησία έπεσε τώρα τελευταία με το κλείδωμα και το σβήσιμο (χωρίς να ξέρω τι και πως), όποιος αποφασίζει ότι θεωρεί (υποκειμενικά) πως κάτι δεν έχει θέση στο φόρουμ, ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώσει πρώτα το λόγο, έστω και σε πμ και μετά να πράξει, αφού συμφωνήσει και με τους υπόλοιπους μοντ (πιστεύω)..

Με το ίδιο σκεπτικό, και στο ξαναγράφω, θα έπρεπε να σβήσουμε και το τόπικ του σκάι, και το τόπικ του σπορ φμ και της εξέδρας κοκ, ναι ή όχι?? Σε πείραξε δηλαδή τόσο πολύ ή σήκωνε τόσο πολύ χώρο?

Μη δράτε υπό υπερβάλλοντα ζήλο, δεν είμαστε εδώ οι αναρχικοί κι εσείς οι δυνάμεις καταστολής.. Ηρεμα λίγο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε free ορισμένα πράγματα.
Είναι δικαίωμα του κάθε Moderator να σβήνει ότι πιστεύει αυτός ότι δεν χρειάζεται και αν θέλει μάλιστα να το πράξει χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Aν επρόκειτω για κάτι άσεμνο ή κάτι που προσβάλλιει κάποιον ή δεν έχει καμία μα καμμίαααα απολύτως σχέση με το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, τον ΠΑΟΚ κλπ κλπ, ας το σβήσει κι όλα οκ!

Αλλά με τσατίζει, 1) ότι το σβήνει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και 2) αφορά που κάλλιστα θα μπορούσε να υπάρχει μέσα στο φόρουμ, γιατί αφορά έναν ιδιωτικό σταθμό, ο οποίος έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα εεληνικών ομάδων σε μια Ευρωπαική διοργάνωση.. Τι φοβόμαστε. να κρύψουμε τα χάλια τους?

Στην τελική αν δε σας αρέσει το τόπικ, πείτε το μου σε πμ και μετακινήστε τα ποστ σε όποιο άλλο τόπικ θέλετε, διαγράφοντας εκείνο..

Δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα, αλλά μερικές φορές, δεχθείτε κι εσείς ότι το παρακάνετε!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Υπήρχε τόπικ με τίτλο ΑΝΤ1 παλαιότερα και συγχωνεύθηκε πριν κανα μηνα, όταν έπειτα από απαιτηση αρκετών χρηστών και τη σύμφωνη γνώμη των mod κρίθηκε ότι υπήρχαν πάρα πολλά θέματα στα μμε (και όχι μόνο φυσικά). Το βίντεο μπορούσε άνετα να "χωρέσει" σε κάποιο άλλο τόπικ και να σχολιαστεί ανάλογα. Δε χρειαζόταν ακόμα ένα τόπικ που σύντομα θα νέκρωνε... Δε μπορεί να συγκριθεί π.χ. με το τόπικ του ΣΚΑΪ που καλώς ή κακώς ασχολούμαστε συχνά, είτε όταν μεταδίδει ματς του ΠΑΟΚ είτε όταν κάνει τα γνωστά αφιερώματα του κ@λου...

Δεύτερον το θέμα κλειδώθηκε στις 2:20 και διαγράφτηκε στις 9:33, 7 ώρες μετά δηλαδή. Το νέο θέμα ανοίχτηκε στις 2:48, στιγμή που υπήρχε και το πρώτο θέμα...

Τρίτον δε ναι υποχρέωση κανενός να ενημερώνει με πμ το γιατί κλειδώθηκε ένα τόπικ, με εξαίρεση ίσως καινούργια μέλη...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρώτον, δεν πρέπει να κρατάμε στη μνήμη μας τι υπήρχε και τι υπάρχει τώρα..
Το αν υπήρχε αντίστοιχο τόπικ και σβήστηκε για λόγους που εσείς ξέρετε, πιθανότατα να έχει λίγη σημασία..
Μπορούσες κάλλιστα να το συγχωνεύσεις σε ένα άλλο τόπικ και να τελείωνε η δουλειά..

Δεύτερον, τη στιγμή που αντιλήφθηκα ότι απουσιάζει από τη θεματική ενότητα που αναρτήθηκε, δημιούργησα τον ίδιο τόπικ, διότι δεν ήξερα τι απέγινε το προηγούμενο!

Τρίτον, γιατί δεν είναι υποχρέωση?
Μήπως αυτό δείχνει απολυταρχική λειτουργία και πιθανότατα καθεστώς? :evil:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έλα να κυνηγάμε φαντάσματα και δω... Επόμενος για κατηγορίες?? Άντε καληνύχτα μας... Για ένα γ@μοτόπικ αναλύουμε τα πάντα...

υ.γ. το Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους εμφανίζει τις δημοσιεύσεις μας...

υ.γ.2:
10.9 Οι moderators και οι administrators του Paokmania.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, χωρίς προειδοποίηση, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους γενικούς όρους πρόσβασης και χρήσης
http://www.paokmania.gr/index.php/terms-of-use.html
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο χρήστης Lexus μας άφησε για τον επόμενο μήνα.
Τα μυαλά μας πονάνε και τα δικά μας φίλε Λέξους.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γιατι ρε συ??
Καλα περνουσαμε.... :twisted:

υ.γ. Lexus μη μασας... θα παμε το βραδυ να γεμισουμε στικερς στη Καλαμαρια και να γραψουμε με σπρευ σ ολους τους τοιχους... αυτονομοθουπεραθ για παντα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

με τον χρήστη αβγ τι χαμπάρια??
όλα καλά??
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ξαναχτυπησε η λαιλαπα αβγ??