Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

]21η αγων.
Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1
Α.Ε.Λ. - Παναθηναϊκός Χ

-4

22η
ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 2
Παναθηναϊκός-Καβάλα 1
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2

23η
Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1
Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2

-1

24η
Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ. Χ
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Χ

να κάνουμε κι ένα στραβοπάτημα

25η
Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1
Ηρακλής-Ολυμπιακός Χ

26η
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Χ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα Χ
Άρης-Π.Α.Ο.Κ. Χ

απαισιοδοξία κιέτς

27η
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χ

+2

28η
Ολυμπιακός-Ξάνθη 1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2
Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ο.Κ. 2

29η
Π.Α.Ο.Κ.-Καβάλα 1
Πανθρακικός-Ολυμπιακός 2
Παναθηναϊκός-Ηρακλής 1

30η
Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 1
Ολυμπιακός-Άρης 2 για τον Άρη της καρδιάς μας
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ας λήξει και 0-7

και.....

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Τα όνειρα είναι τζάμπα θυμίζω... Ρεαλιστικός στόχος ένα καλό πλασάρισμα ενόψει πλέιοφ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου όμως είναι ο Χαλκιάς να σηκώνει το μαστραπά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

M' ένα όνειρο θα ζω
κι όσο ζω θα προσπαθώ
να σε δω ξανά εκεί
ξανά πρωταθλητή

Βουντού βουντού
βουντού βουντού
και μοιάζει και με τρέλα οοοο
πρωτάθλημα
και κύπελλο
το 2010

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Αυτός ο Βγενό μετά απ' τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή τι έχει βάλει στο μάτι να αγοράσει τώρα???
Βλέπω άρχισε πάλι να ασχολείται με τον βάζελο....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μη παρασυρομαστε αδερφια...η ομαδα εχε 14 τελικους μπροστα της και πρεπει να μεινουμε προσγειωμενοι...καθε ματς ξεχωριστα και χωρις αλαζονεια...μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα και στο τελος θα κανουμε τον απολογισμο μας...προς το παρον χαμηλα η μπαλα(δεν ειμαι ο σαντος :lol: :lol: :lol: )...προς το παρον αυριο εχουμε εναν τελικο..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Pegasus1589 έγραψε:]21η αγων.
Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1
Α.Ε.Λ. - Παναθηναϊκός Χ

-4

22η
ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 2
Παναθηναϊκός-Καβάλα 1
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2

23η
Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1
Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2

-1

24η
Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ. Χ
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Χ

να κάνουμε κι ένα στραβοπάτημα

25η
Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1
Ηρακλής-Ολυμπιακός Χ

26η
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Χ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα Χ
Άρης-Π.Α.Ο.Κ. Χ

απαισιοδοξία κιέτς

27η
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χ

+2

28η
Ολυμπιακός-Ξάνθη 1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2
Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ο.Κ. 2

29η
Π.Α.Ο.Κ.-Καβάλα 1
Πανθρακικός-Ολυμπιακός 2
Παναθηναϊκός-Ηρακλής 1

30η
Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 1
Ολυμπιακός-Άρης 2 για τον Άρη της καρδιάς μας
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ας λήξει και 0-7

και.....

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Τα όνειρα είναι τζάμπα θυμίζω... Ρεαλιστικός στόχος ένα καλό πλασάρισμα ενόψει πλέιοφ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου όμως είναι ο Χαλκιάς να σηκώνει το μαστραπά.
Αυτο αδελφε ειναι θριλερ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δε ξερω τι κανατε εσεις με τον προσωπικο σας τρελογιατρο, εγω παντως παντως του το ειπα το ονειρο! Εξαιρετικα δυσκολο σαφως αλλα γι αυτο εισαι και ΠΑΟΚ! Για τα εξαιρετικα δυσκολα να ουμε! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σκέφτομαι να το κάνω παιχνίδι για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ με τίτλο ''Μεγάλοι άνδρες δήλωσαν''
Παίζεται χιαστί όπου νούμερα βάζετε τα σωστά γράμματα απο τις απαντήσεις στο τέλος.
Για παράδειγμα Α-1 Γ-2 κοκ.
:opaokara: :D

1Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: «Δεν υπάρχει απόλυτο φαβορί και τέτοια. Ο Φεβρουάριος είναι κομβικός μήνας. Αν μέχρι το τέλος αυτού του μήνα διατηρηθεί η διαφορά τότε θα λέμε ότι παίρνουμε το πρωτάθλημα. Ακολουθούν πάντως δύσκολοι αγώνες και θα πρέπει ως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να διατηρηθεί μια ικανοποιητική διαφορά. Αν γίνει αυτό, τότε θα λέμε ότι είμαστε κοντά στον τίτλο».

2
Για το αν θα είναι αποτυχία στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα; «Βεβαίως και θα είναι αποτυχία αν δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν συζητείται. Δεδομένων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Αλλωστε η μοναδική ομάδα που είναι σταθερή φέτος είναι ο ΠΑΟΚ. Ειδικά στην αμυντική λειτουργία, εκεί είναι πολύ καλός. Ούτε ευκαιρίες δεν μπορούν να δημιουργήσουν οι άλλες ομάδες. Και αυτό έγκειται κυρίως στα δύο αμυντικά χαφ. Τον Πάμπλο Γκαρσία και ειδικά στον Βιτόλο που είναι πραγματικά "διάολος"».

3«Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι στην θύρα που καθόμουν ντρεπόμουν, διότι έβλεπα τους μισούς παράγοντες του Παναθηναϊκού να μην θέλουν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός»!

- Τι εννοείτε;
«Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, θέλουν, δεν θέλουν είναι Ολυμπιακοί, είτε είναι... μισοί Παναθηναϊκοί».

4Εγώ δεν είμαι απλά φίλος του Παναθηναϊκού, αλλά είμαι αντί-Ολυμπιακός».

5Για την πίστη του σε κατάκτηση του τίτλου:

«Kαι, όμως, ακόμα υπάρχει ελπίδα. Kαι το λέω αυτό επειδή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εκτιμώ ότι θα χάσει βαθμούς. Aρκεί το πρωτάθλημα να παιχτεί 50-50 από τους διαιτητές και όχι να ξημεροβραδιάζονται οι διαιτητές και οι παρατηρητές στη σουίτα κάποιου προέδρου... Eνας είναι, δεν χρειάζεται να τον αναφέρω. Kαταλαβαίνει όλη η Eλλάδα ποιον εννοώ».

6Για τον Σωκράτη Kόκκαλη και τις πρόσφατες αποδοκιμασίες:

«Oποιος τον αμφισβητεί, θα με βρει απέναντί του. Tον πρόεδρο θα πρέπει να παρακαλούν όλοι οι Oλυμπιακοί να τον έχει ο Θεός καλά και ας κάνει κάποια λάθη. Aυτό που θέλω εγώ είναι να γίνει ο παλιός Kόκκαλης, αυτός που τους φώναζε "λαγούς" και "κότες" και έτρεμαν, αλλά και να μην πιστεύει ποτέ στο φερ πλέι. Γιατί ο Oλυμπιακός τηρεί ό,τι πει, ενώ οι άλλοι δεν το τηρούν και προσπαθούν υπογείως να επωφεληθούν... Eγώ, ως οπαδός του Oλυμπιακού, είμαι υπόχρεος στον Σωκράτη Kόκκαλη. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να διώξει από δίπλα του τους κακούς συμβουλάτορες, αυτούς που δεν έχουν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο και να αναλάβει μόνος του πρωτοβουλίες».

7Για τις σχέσεις του με τον Λεμονή:

«Oλους τους προπονητές τούς υποστήριξα και τους βοηθούσα όσο μπορούσα για το καλό της ομάδας. Tο ίδιο έκανα και με τον Λεμονή και με τον Σεγκούρα και με τον Kετσπάγια. Oμως, δεν θα ήθελα να μιλήσω ειδικά για τον Λεμονή, γιατί είναι επαγγελματίας προπονητής και δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα».

Α.Θεοδωρίδης
Β.Βγενόπουλος
Γ.Γιαννακόπουλος
Δ.Αντωνιάδης

Σωστή μαντεψία 1πόιντ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σε αποκάλυψη πολλών στοιχείων που έχουν φέρει τον υποψήφιο το περασμένο καλοκαίρι για την αγορά της ΑΕΚ, Ηλία Ηλία, σε δύσκολη οικονομική θέση προχώρησε χθες η σκωτσέζικη εφημερίδα «Scotland on Sunday»!
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι πρόσφατα το σπίτι που ανήκει στους γονείς του Ηλία Ηλία στη Λευκωσία δέχθηκε πυροβολισμούς, πράγμα που έγινε και τον Φεβρουάριο του 2009, με τις έρευνες να οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «προειδοποίηση» για χρέος που εκκρεμεί από την πλευρά του Κύπριου επιχειρηματία!

Ο διευθύνων σύμβουλος της E-CLEAR, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συλλογή, πιστοποίηση και τακτοποίηση των πληρωμών όλων των γνωστών διεθνώς πιστωτικών καρτών, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, την ώρα που η εταιρεία του έχει ουσιαστικά καταρρεύσει.

Τα χρέη λέγεται ότι είναι πάνω από 100 εκατ. στερλίνες συμπεριλαμβανομένων και των 35 εκατ. που χρωστούν και στη Flyglobespan, η οποία μέσω της πρώτης υποτίθεται ότι θα ταξίδευε με τα αεροπλάνα 4.500 επιβάτες.
Γολδει

Θέλει κανείς στον ΠΑΟΚ επενδυτή?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι εγω θελω τον μορατι και μολις του λαλησει με αυτα που θα δει στη τουμπα να μετονομασει την ιντερ σε PAOK Internacional και να ειναι η δευτερη ομαδα μας που θα μας προμηθευει με παιχτες απο τα φυτωρια της και ας γινει η αρχη με τον μπαλοτελι.
Ζηταω πολλα? δε νομιζω ΠΑΟΚ ειμαι και ζηταω οτι γουσταρω :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ Σημερα κανει λιγο ζεστη στη κορινθο και ειπα να παω με το κλιμα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τετοια ομαδα υπαρχει αδερφε . Ειναι ο αρης-ΝΤΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ και κανει αλλου ειδους καριερα !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Realcon έγραψε:Αυτο αδελφε ειναι θριλερ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εδώ νικάμε στο 80 φεύγα, λες να σηκώσουμε κούπα εύκολα; Μπα :lol:

Η ΑΕΚ έχει τόσα χρέη αλλά πάλι υπάρχουν υποψήφιοι για την αγορά της. Τελικά παίζει ρόλο και μόνο το να έχεις έδρα Αθήνα (χαίρω πολύ θα μου πείτε).
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Άκυρο του Μεντί στον ρούλη λίγα λεπτά πριν επικυρωθεί η συμφωνία ενώ ήδη η διοίκηση είχε ανακοινώσει τη μεταγραφή. Έ ρε τον φουκαρά τον Κόντη
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Τους βγήκε σκάρτος στα ιατρικά έμαθα. Ο Κόντης είχε άλλες δουλειές, να δίνει γραμμή σε δημοσιογράφους και ξεχάστηκε φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Pegasus1589 έγραψε: Η ΑΕΚ έχει τόσα χρέη αλλά πάλι υπάρχουν υποψήφιοι για την αγορά της.
οι οποίοι είναι ποιοί ακριβώς???
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Αυτός ο Αδαμίδης νομίζω. Ωχ, πατάτα είπα; Ε καλά, δε θα σκάσω κιόλας :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”