Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Διαφωνώ με Sid.
Δημοκρατία έχουμε.
Κάθε άποψη σεβαστή Πάνο.
Αλλά με Δημοκρατικούς τρόπους θα δοθούν και κάποιες απαντήσεις κάποια στιγμή.
Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανείς όπως ενοχλεί τώρα με τα διάφορα περίεργα άλλους.
Δημοκρατία έχουμε.
Κάθε άποψη σεβαστή Πάνο.
Αλλά με Δημοκρατικούς τρόπους θα δοθούν και κάποιες απαντήσεις κάποια στιγμή.
Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανείς όπως ενοχλεί τώρα με τα διάφορα περίεργα άλλους.
Στον τρόπο αντιμετώπισης καταστάσεων.
Σίγουρα όμως έχεις κάθε δικαίωμα να πράττεις όπως πιστεύεις.
Είπαμε Δημοκρατία έχουμε.
Σίγουρα όμως έχεις κάθε δικαίωμα να πράττεις όπως πιστεύεις.
Είπαμε Δημοκρατία έχουμε.
Δημοκρατία σημαίνει 3 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για να αποφασίσουν τι θα φάνε το βράδυ.
- paok4kyriakos
Θεωρώ λάθος το ότι σβήστηκε πόστ μου επειδή κάποιος έκρινε ότι είναι ανούσιο το θέμα και έχει συζητηθεί πολλές φορές! Νομίζω ότι εφ'όσον δεν είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ έχω δικαίωμα να ποστάρω ότι θέλω. Θεωρώ ότι το να σβηστεί κατευθείαν είναι λογοκρισία. Νόμιζα ότι ο σκοπός του φόρουμ είναι να συζητάς ότι σε απασχολεί ελεύθερα και να μαθαίνεις πράγματα που δεν ξέρεις από κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω. Αν αυτό δεν ισχύει, καλό είναι να το ξέρω.
Έκανα μια ερώτηση σχετικά με το τι γίνεται με τα εισιτήρια φέτος και γιατί στο σάιτ της σούπερ λιγκ φαίνεται να έχουμε τόσα λίγα. Και αφού ο novito έγραψε κάτι το οιοίο δεν θυμάμαι καν τι ήταν το κλείδωσε και μετά από λίγο το διέγραψε. Του έστειλα πμ ρωτώντας τι έγινε και γιατί κλειδώθηκε και μου απάντησε ότι είναι ανούσιο θέμα και πως έχει συζητηθεί πολλές φορές.(έκανα σχετική αναζήτηση πολλές φορές πριν παστάρω και δεν βρήκα κάτι σχετικό) Το είχα βάλει στη γενική συζήτηση γιατί νομίζω δεν ταίριαζε κάπου αλλού