ΑΛΤ.ΤΙ'ΕΙΣ'Ι?Χωρικός έγραψε:ο Βασιλάκης αύριο θα το παστελώσει!είμαι σίγουρος !
και , παρεπιπτώντος, ετοιμαστείτε να τρίβετε τα μάτια σας με το αυριανό αποτέλεσμα!Θα είναι απόλαυση να βλέπεις αθλητική Κυριακή!
19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- sidpanos
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Άφεση κουρέματος για 1 μήνα απο μένα για τους πανηγυρισμούς και την ένταση που έζησες στο παιχνίδι.
Σιγά σιγά καταλαβαίνεις που ήρθες.
Σιγά σιγά καταλαβαίνεις που ήρθες.
εγώ είμαι τρομάρα μου , εγώ είμαι!paok87 έγραψε:Νομίζω ειναι ο "Χωρικός"!
-
Πολυ καλος παικτης,γρηγορος και γενικα με πολυ καλα στοιχεια...........

- ΑποστόληςΑ
Σε βλέπω πάλι αλλαγή μικρέ μου! Αν είναι όμως η αλλαγή σου να μας εκπλήξει όπως αυτή με τον Αστέρα, να είσαι ΠΑΝΤΑ αλλαγή (που λέει ο λόγος)!
Βασίλη πέρασε όλη την άμυνα κάποια στιγμή, κανε σουτ παλικάρι μου και ας παει στην τέσσερα.
Μην φοβάσαι Βασίλη. Το ταλέντο το έχεις. Και μας το δείχνεις είσαι τόσο γρήγορος θαρρείς και είσαι ο γιος του ανέμου.
Μην φοβάσαι Βασίλη. Το ταλέντο το έχεις. Και μας το δείχνεις είσαι τόσο γρήγορος θαρρείς και είσαι ο γιος του ανέμου.
Καλος χρυσος ο κουτσι αλλα οχι για να πεζει γραμμη.Νομιζω πως δεν εχει δυναμη να επιταχυνει στην γραμμη και να βγαλει σεντρα.Τον προτιμω στα δεξια και να συγκλινει προς το κεντρο της περιοχης.
- Maximus
Καλα ολα αυτα...αλλα το μαλλι ποτε θα το κοψει;
ΥΓ.
Πρεπει να απαγορευτει αυτο το αβαταρ ρε slidar...μας κοβεις τον συνειρμο και δεν μπορουμε να γραψουμε!
ΥΓ.
Πρεπει να απαγορευτει αυτο το αβαταρ ρε slidar...μας κοβεις τον συνειρμο και δεν μπορουμε να γραψουμε!
- ΑποστόληςΑ
Κουτσια - σέντερ-φορ - Βιερι πρέπει να είναι η επιθετική μας τριπλέτα.
Έπαιξε πολύ καλα και προβλέπω να κάνει τον Πας - ΠΑΠΑΣ μεθαύριο...
Βασικά πιστεύω ότι ο δον βάζει το σορλέν για να τον "ανεβάσει" λίγο επειδή σίγουρα θα χρειαστεί. Αυτή τη στιγμη ο κούτσια όμως πάει πολύ καλα.
Κάθε αγωνηστική και καλύτερος!
Βασικά πιστεύω ότι ο δον βάζει το σορλέν για να τον "ανεβάσει" λίγο επειδή σίγουρα θα χρειαστεί. Αυτή τη στιγμη ο κούτσια όμως πάει πολύ καλα.
Κάθε αγωνηστική και καλύτερος!
Εγω τον βλέπω βασικο μεθαυριο....Μια ο κακός αγωνιστικος χώρος , μία το άναρχο παιχνίδι που θα ξανακάνουμε απόντος του σέρβου, επιβάλλουν τη παρουσία του εξαρχής.