ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
Ρε παιδια μην σκατε εφοσον ο επισημος ΠΑΟΚ δεν παρει εισητιρια τοτε δεν φερει και μεριδιο ευθηνης για επεισοδια στο γηπεδο αλλης ομαδας.
Γιατι με την ιδια λογικη αν σημερα ειχε γαυρους στην τουμπα και τα εσπαγαν (νταξη λεμε τωρα) θα τιμορουσαν τον γαυρο.
Βεβαια στην χωρα της πουστιας ολα τα εχουμε δει αλλα θα ειναι πολυ γτπ αν μας τιμωρισουν για παραλειψεις και μαλακιες αλλων
Γιατι με την ιδια λογικη αν σημερα ειχε γαυρους στην τουμπα και τα εσπαγαν (νταξη λεμε τωρα) θα τιμορουσαν τον γαυρο.
Βεβαια στην χωρα της πουστιας ολα τα εχουμε δει αλλα θα ειναι πολυ γτπ αν μας τιμωρισουν για παραλειψεις και μαλακιες αλλων
Α και 2πλο στο γιαννενο
Εστω και στο 88 στα @@ ποτε μπει

Εστω και στο 88 στα @@ ποτε μπει

PAOKfanAthens έγραψε:Υ.Γ.Ντου στα κεκλεισμενων γινεται?

- paok kerkyra
Eπιτέλους θα δω τον ΠΑΟΚ απο κοντά για φέτος έστω και στα Γιάννενα οι εκδρομές δεν σταματάνε πουτ@νας γιοι Βούγια Χρυσοχοϊδη
Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ ασπρόμαυρα και τα Γιάννενα ασπρόμαυρη και η Κέρκυρα ασπρόμαυρη ολη η Ελλάδα

Δε ξέρω για σας, πάντως εγώ φοβάμαι τον αγωνιστικό χώρο..πραγματικά είναι σκατά..είναι και η ατυχία που μας δέρνει με τους τραυματισμούς.. 

Τρικαλα πριν κανα μήνα... Δεν πήρε εισιτήρια η ΚΑΕ, αλλά τιμωρήθηκε...erevos187 έγραψε:Ρε παιδια μην σκατε εφοσον ο επισημος ΠΑΟΚ δεν παρει εισητιρια τοτε δεν φερει και μεριδιο ευθηνης για επεισοδια στο γηπεδο αλλης ομαδας.
...
- paok4kyriakos
Ναι, όμως άλλο ΕΣΑΚΕ και άλλο Superleague...Τέλος πάντων πιστεύω πως τελικά θα πάει κόσμος στο Γιάννενο και θα νικήσουμε 0-1 χωρις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, φτάνοντας ξανα στα ημιτελικά μετά το 2003.
και παιρνοντας ξανα το κυπελλο μετα το 2003 Κυριάκο... 

Το γήπεδο είναι όντως σαν χωράφι και θα δυσκολέψει το παιχνίδι... Εκτός οι Εντίνιο και Ίβιτς. Και ο Τσιρίλο δεν προλαβαίνει....
Ο Ιβιτς λογικα παιζει,γιατι να ειναι εκτος?
Θα ειμαστε αρκετοι απο τις γυρω περιοχες την Τριτη..η ομαδα δεν θα ειναι μονη σιγουρα....
Θα ειμαστε αρκετοι απο τις γυρω περιοχες την Τριτη..η ομαδα δεν θα ειναι μονη σιγουρα....
Μόλις με πήρε τηλέφωνο φιλαράκι μου που πήγε στην προπόνηση και μου είπε ότι Εντίνιο, Ίβιτς και Τσιρίλο δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα...
αααααααα ειχες ανταποκριση δλδ...
θα δουμε μπορει να τον προφυλαξε απο αυριο λογικα θα ξερουμε...

- Pegasus1589
Ίβιτς μάλλον τραυματίας. Εμένα πάντως μου άρεσε ο Μουσλίμοβιτς ως αντι-Ίβιτς