10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: 10. Olivier Sorlin

Δημοσίευση από ronaldo »

Orwell έγραψε:ρε συ ronaldo...απ' τη στιγμή που το βασικό σου επιχείρημα για τον Σορλέν είναι η κακή του κατάσταση,δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήθελες τον Κούτσια που αν εξαιρέσεις 1 ματς σε όλο το πρωτάθλημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν σε ανάλογη κακή ή και ακόμα χειρότερη κατάσταση...
δλδ ο ένας ήταν κακός και ο άλλος βγάζει μάτια???
εκτός αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μικρός επειδή κόστισε 1,5 εκ. και όχι ο άλλος που κόστισε 300-400 χιλ....

ο Σορλέν φέτος έχει τραυματιστεί 3 φορές και είναι ζήτημα να έχει παίξει 5-6 παιχνίδια...ας κάνουμε λίγη υπομονή,να βρεί ένα ρυθμό ο άνθρωπος και μετά αν δεν...τα ξαναλέμε....
ελα ρε οργουελ στα 2 τελευταια ματς με αστερα και σερρες πολυ καλος ηταν ο μπιλι μη μου πεις το αντιθετο
τι δυνατοτητες εχει ο ενας παιχτης και τι ο αλλος
ενταξει δεν επαιξε τις πρωτες αγωνιστικες καλα ο κουτσια αλλα σαν αξια για μενα η διαφορα με τον σορλεν ειναι μεγαλη

ο κουτσιανικουλης μπορει στην καλη του μερα να παρει ματς μονος του
ο σορλεν ειναι ενας εργατης που πρωτα απο ολα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εξτρεμ
ειναι να παιξει στη θεση του γκαρσια και του βιτολο
οχταρι ειναι δηλαδη κατι σαν κοφτης με λιγο καλυτερη τεχνικη
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ronaldo έγραψε: ο κουτσιανικουλης μπορει στην καλη του μερα να παρει ματς μονος του
αυτό τώρα το έχεις δει πολλές φορές ή είναι ευσεβής πόθος??
υ.γ. προφανώς απόντος του Ιβιτς, ένα κέντρο με Κούτσια,Κριστιάνο,Βιέρι και Βιτόλο άνετα θα έμοιαζε με το παραμύθι της Χιονάτης(Πάμπλο) και των 4 νάνων....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το ματς με τον αστερα δεν ηταν ενα σοου κουτσιανικουλη?
η και το ματς περυσι παο-εργοτελης

εχει δυνατοτητες ο μικρος δεν εχει γινει ακομα βιειρινια βεβαια αλλα γνωμη μου ειναι οτι εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες απο τον πορτογαλλο(πιο γρηγορος,μεγαλυτερες αντοχες στα σπριντ αλλα σιγουρα δεν εχει την επαφη με τη μπαλα του βιειρινια)

γνωμη μου ειναι οτι θα την κερδισει τη θεση ο κουτσιανικουλης καποια στιγμη μονος του οπως εγινε και με τον μαλεζα που με τις εμφανισεις του δεν μπορει ουτε ο μανατζερ του τσιριλο να τον βγαλει απο την ενδεκαδα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ξεκιναω με εσενα . Στην γενικη μετριοτητα αγαπημενε μου παικτη-εργαλειο κινηθηκες, αλλα οπως ειπε και ο Δασκαλος , "η ποδοσφαιρικη σου παιδεια βοηθαει την ομαδα ακομα και αν δεν εισαι στα περσινα στανταρ"....Κατι θα ξερει παραπανω... :pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δεν μου άρεσε σήμερα ο Γάλλος αλλά θα εμπιστευτώ τον μηχανικό ο οποίος όταν πλέον είδε ότι θέλει ένα κλικ επιθετικά ακόμα η ομάδα σωστά τον άλλαξε.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Όπως τα λέτε. Συνεχίζει να μην κάνει πολλά πράγματα επιθετικά αλλά βοηθάει πολύ αμυντικά και δεν τεμπελιάζει σε καμία περίπτωση.

Bravo Olivier! Τώρα στα δύσκολα (για σένα προσωπικά) το χρειάζεσαι!
Άβαταρ μέλους
Eliu4

Δημοσίευση από Eliu4 »

μονο που σατο συγκεκριμενο ματς δεν θελαμε να καλυψουμε τα νωτα μας αλλα να επιτεθουμε ελλειψη κ του ιβιτς. αρα ο σορλεν κ πολυ κακως επαιξε εξαρχης. τι να πω για να λεει ο σαντος κανει αλλα πραγματα σωστα τοτε οκ. εγ αυτο που βλεπω οποτε παιζει ειναι συνεχομενα λαθη μειωμενη διαθεση καμια προσφορα. πρεπει να καθιερωθει ο κουτσια.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνη ομάδα, χρειαζόταν προσοχή. Όπως και να'χει, υπήρχε ο άσος στο μανίκι. Αντικαταστάθηκε και το σχήμα έγινε άκρως επιθετικό.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

με την χρησιμοποίηση του ο σάντος μάλλον δεν προέβλεπε χιτσκοχικο φινάλε με γκολ στο 87'...
πίστευε νίκη με 1-0 ή 2-0 αλλά το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω...
και μετά ο σορλέν να βοηθάει περισσότερο ανασταλτικά και να παγώνει το παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ελπιζω να επανελθεις γρηγορα στα περσινα σου στανταρτς.Γιατι , το να ανοιξουμε συζητηση , για το αν εισαι καλος παικτης ειναι γελοιο.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Pegasus1589 έγραψε:Όπως τα λέτε. Συνεχίζει να μην κάνει πολλά πράγματα επιθετικά αλλά βοηθάει πολύ αμυντικά και δεν τεμπελιάζει σε καμία περίπτωση.

Bravo Olivier! Τώρα στα δύσκολα (για σένα προσωπικά) το χρειάζεσαι!
Ρε παιδιά ήμαρτον τα χαφ πρέπει να βοηθούν κυρίως επιθετικά.Όταν ακούω πως ''οκ είναι καλύτερος αμυντικά'' τρελαίνομαι.Τι μας προσφέρει σε αυτό το τομέα?Απολύτως τίποτα.Δεν σκοράρει,δεν δημιουργεί και είναι ένας απ τους λόγους που δεν μπορούμε να κερδίσουμε άνετα ούτε μεσα στη Τούμπα.Το σημερινό ματς το πήρε μόνος του ο Βιερίνια που είναι χαφ.
Τι θα πει ''ο Σάντος ξέρει καλύτερα'' ? Δεν μπορεί να πει και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κακος και σημερα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα μου φάνηκε για ένα ακόμη παιχνίδι κακός, αλλά καλύτερος από τα τελευταία του παιχνίδια. Σε 2-3 παιχνίδια θα είνα καλύτερος. Πάντως αν και είμαι από τους μεγάλους φαν του Κούτσια, σήμερα δεν τον ήθελα μέσα γιατί θα είχαμε 4 πολύ ελαφριούς παίκτες. Κούτσια θέλω μόνο όταν είναι μέσα ο Ίβιτς και ακόμη περισσότερο όταν στην κορυφή της επίθεσης είναι και ο Μούσλι αντί του Εντίνιο. Μακάρι ο Σορλέν να αναιβεί γιατί όλοι θέλουμε τον περυσινό μαχητή Σορλέν.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν ειναι παιχτης γραμμης ο σορλεν και αδικειται που παιζει εκει
δεν μπορει να ανταποκριθει στα καθηκοντα ενος εξτρεμ και αν παιζει πρεπει να παιζει σε θεση του αξονα νομιζω
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

brigate4 έγραψε:Ρε παιδιά ήμαρτον τα χαφ πρέπει να βοηθούν κυρίως επιθετικά.Όταν ακούω πως ''οκ είναι καλύτερος αμυντικά'' τρελαίνομαι.Τι μας προσφέρει σε αυτό το τομέα?Απολύτως τίποτα.Δεν σκοράρει,δεν δημιουργεί και είναι ένας απ τους λόγους που δεν μπορούμε να κερδίσουμε άνετα ούτε μεσα στη Τούμπα.Το σημερινό ματς το πήρε μόνος του ο Βιερίνια που είναι χαφ.
Τι θα πει ''ο Σάντος ξέρει καλύτερα'' ? Δεν μπορεί να πει και τίποτα άλλο.
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να περιμένεις από αλλού τις καλές επιθετικές ενέργειες ή να περιμένεις τη μία και καλή από το Σορλέν, βλέπε δεύτερο γκολ με Πανσερραϊκό.

Πότε έκανε ο ΠΑΟΚ άνετες νίκες; Με το Σορλέν πέρσι σε καλύτερη κατάσταση κέρδιζε άνετα;

Ο Σάντος ξέρει καλύτερα γιατί το βλέπει 2 φορές τη μέρα στις προπονήσεις.

Μέχρι ο Κούτσια να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ο Σορλέν είναι καλή λύση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”