14. Αθανάσιος Παπάζογλου

kostasm

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από kostasm »

Θέλει αρκετή δουλειά για να βελτιώσει τις πάσες του και τις τελικές του προσπάθειες αλλά εμένα μου αρέσει σαν παίχτης. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις και ξέρει που να περιμένει την μπάλα. Συμφωνώ μα τον ΑποστόληΑ θα πάει μπροστά ο Σάκης. Και έτσι όπως το πάει θα μας φέρει και το κύπελλο ;)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Σακη , εισαι μεγαλο τσ0γλ@νι :twisted:

Τοσο καιρο δεν ελεγα τιποτα , πιστευα οτι εχεις τα προσοντα για μεγαλα πραγματα , κοντεψα να μαλωσω με αρκετους για την παρτυ σου.Κι οταν "εσπασα" κι αναρωτηθηκα γιατι να μην εχεις βαλει εστω κι ενα τετ α τετ , ξεκωλοθηκες :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσυ να σαι καλα ομως κι εγω απο εδω , μακρυα , θα σε θαυμαζω.Συνεχιστε , κι εσυ κι ο Στελιος και οι υπολοιποι νεαροι Ελληνες που εχουμε.Τετοια ευκαιρια για να δουλεψετε κατω απ' αυτες τις συνθηκες δεν την εχουν αλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα!!!.Πιαστε τον απ' τα κερατα λοιπον και δουλεια , δουλεια , δουλεια!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

πολυ μου αρεσει που καποιους απο μας,μας κανουν να κανουν οι ιδιοι οι παικτες να καταπινουμε την γλωσσα μας! ;) :D :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Σάντος
Ίβιτς
Παπάζογλου

πόσες τούμπες να αντέξει ο άνθρωπος;;;;;

Να γίνεται κριτική εννοείται, να ακούγονται όλες οι απόψεις. Απλά ας μην προεξοφλούμε καταστάσεις. Μέχρι στιγμής το ισοζύγιο του παίχτη είναι θετικό. Μόνο το μέλλον θα δείξει πού θα καταλήξει. Μέχρι τότε όμως ας μη μηδενίζουμε ("δεν μπορεί", "δεν κάνει" κτλ. ). Φιλικά πάντα.

Ο αισιόδοξος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άφεση κουρέματος 1 μήνα σαν τον άλλον τον πιτσιρικά απο μένα κυρίως για το χρονικό σημείο που βρέθηκες στην φάση.
Πάλι Χρυσή αλλάγή ο Σάντος? :shock:

Δικαίωση και του Αποστόλη φυσικά κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Υ.Γ
Περιμένω Πέπερμιντ με αγωνία :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

γκοοοολλλλλ
σακης σακης οεοεοε οεοεοε οεοεοε.......
μπραβο ρε πουλεν αρχισες να μας δικαιωνεις! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Isaak the Greek έγραψε:Σακη , εισαι μεγαλο τσ0γλ@νι :twisted:

Τοσο καιρο δεν ελεγα τιποτα , πιστευα οτι εχεις τα προσοντα για μεγαλα πραγματα , κοντεψα να μαλωσω με αρκετους για την παρτυ σου.Κι οταν "εσπασα" κι αναρωτηθηκα γιατι να μην εχεις βαλει εστω κι ενα τετ α τετ , ξεκωλοθηκες :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσυ να σαι καλα ομως κι εγω απο εδω , μακρυα , θα σε θαυμαζω.Συνεχιστε , κι εσυ κι ο Στελιος και οι υπολοιποι νεαροι Ελληνες που εχουμε.Τετοια ευκαιρια για να δουλεψετε κατω απ' αυτες τις συνθηκες δεν την εχουν αλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα!!!.Πιαστε τον απ' τα κερατα λοιπον και δουλεια , δουλεια , δουλεια!

+1000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σάκη μην επαναπαύεσαι. Έχεις δουλειά την Τρίτη, you know kypelo.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

gash04 έγραψε:Άφεση κουρέματος 1 μήνα σαν τον άλλον τον πιτσιρικά απο μένα κυρίως για το χρονικό σημείο που βρέθηκες στην φάση.

Δ:

Μαζι σου και γω :geek:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και με την ψ@λή να το έβαζε ακόμα καλύτερα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Είθε να λείπει μια φορά από το γήπεδο ο Νοβίτο και να δούμε γκολ Παπάζογλου!!
Βέβαια ο πανηγυρισμός του παρέπεμπε περισσότερο σε τρελαμένο της Θ4 παρά σε σκουλήκι :mrgreen:
Σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, πολυ μεγάλη προσπάθεια κι όλα θα έρθουν.... Αφιερωμένο λέμεεεεεεεεεε

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/82ZYhe-uTPw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/82ZYhe-uTPw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g4zLIvSlvMA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g4zLIvSlvMA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Τα μυαλά μας πονάνεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

AAA και κάτι τελευταίο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Σακη σε ευχαριστω και εγω πολυ που με δικαιωνεις...ενα παιδι που ειχε τα περισσοτερα ελαφρυντικα απο ολους τους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ ακουσε τα χιλια μυρια πολυ αδικα σε βαθμο 90%...ενα παιδι που απο τις 67 σελιδες του τοπικ οι μισες εψαχναν το επαγγελμα του(πορτιερης,μοντελο,καφετζης) και εκαναν ανεκδοτα με την παρτη του...αυτο για να καταλαβουμε οτι πολλες φορες η κριση μας ειναι πιο γρηγορη και απο την κλανια...

εγω αυτο που γραφω ειναι οτι το παιδι ειναι απο τα λιγα πολυ αξιολογα ταλεντα που εχει βγαλει η χωρα μας με τεραστιςες δυνατοτητες και αν δουλευτει σωστα που θα δουλευτει θα παραμιλαμε ολοι να το ξερετε...στη φαση του γκολ ειδα αλλη μια σεντερφορισια κινηση και δε με νοιαζει αν το εβαλε με το γονατο ή με τις τριχες απο τη χαιτη του...σακη συνεχισε τη δουλεια και ο ΠΑΟΚ θα κερδισει πολλα απο σενα...

υγ 2 προκρισεις στο κυπελλο και 3 βαθμοι ο σακης των 110000 ευρω...νομιζω υπεραρκετα για αυτα που τον προοριζαν φετος αλλα θα εχει και συνεχεια... ;)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αδελφέ απλά... Υποκλίνομαι.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ΜΠΡΑΒΟ τσολιά μου...

και ως γνωστόν... είναι βαριά, βαριά, η βούρτσα του τσολιά...

ψιτ εγώ είμαι...

που σε είδα στη Λιβαδειά και έγραφα εδώ μέσα ότι στο ζέσταμα δεν πήγαιναν τα σουτ σου στο τέρμα...

τι;;; με έχεις γραμμένο στα @@ σου εσύ;;;

εσύ κάνεις τη δουλειά σου;;;

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ από τον δάσκαλο και κλείνεις τα αυτιά σου σε κάτι μπαλαδογνώστες σαν την πάρτη μου;;;

και εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, τα σουτ σου πάνε και παραπάνε όχι προς το τέρμα, αλλά στα δίχτυα;;;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μπράβο ΠΑΟΚτσάκι μας.

Θανάση συνέχα το έτσι.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!

Είσαι παιχταράς και σε στηρίζουμε. Πολλή δουλειά - Λίγα λόγια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”