Σχόλια για metrosport & metropolis
Re: Σχόλια για metrosport & metropolis
γνησιος Π.Α.Ο.Κτσης και με μισθο δεν παει.Την δουλεια του κανει και πληρωνεται..Απλα πραγματα..Αποψη σου φυσικα, αλλα πιστεψε με ολοι ειναι για τα "πανηγυρια"...Ολοι τους...
- Maximus
Orwell έγραψε:Εντάξει,μην τους τσουβαλιάζουμε και όλους...
ο Ραπτό λέει τις μ@λακίες του σταθερά από ένα σταθμό
Αυτος ο Ραπτοπουλος πεταει κατι μαργαριταρια ωρες ωρες...αλλά τον θυμαμαι πριν απο 5-6-7-8-9 χρόνια (δεν θυμαμαι ακριβως) τοτε που ειχε τα μαλλι ακομα στη θεση του και το επαιζε πιο σοβαρος... Ειχε πει κατι πολύ σωστό και δεν ξερω αν το υποστηριζει ακομα...Μπορει να ακουγεται παπαριά σαν πρωτη σκέψη, αλλα κρυβει μεγαλη αληθεια (για μενα τουλαχιστον)...
Το μεγαλο προβλημα της Θεσσαλονικης ειναι οτι εχει 3 ομαδες, αντί για μία! Αν ο κοσμος της Θεσσαλονικης ηταν συσπειρωμενος, θα μπορουσε αυτη η ομαδα να κανει τρομερα πραγματα! Και για να μην γελιομαστε...Ονειρευομαι το λογικό...Ολη η Θεσσαλονικη και Βορειος Ελλαδα ασπρομαυρη! Εκει μιλαμε για δυναμική...Οχι οτι τωρα πλησιαζει καμια ομαδουλα την δυναμικη μας, αλλά καλο θα ηταν, να μην υπηρχαν και αυτες οι διχονοιες... Θα σταματουσαμε να βλεπουμε την γειτονια και θα κοιταζαμε τους αληθινους εχθρους...
Το καταλαβαινω οτι πρεπει καπως να φυτοζωεί η ακαδημια μας και το μπλε παρακλαδι της ιστοριας (παρακμη ρε παιδι μου), αλλά πρεπει καποια στιγμη το τοπιο να ξεδιαλυνει και να πεσουν αμφοτεροι στην Β και Γ εθνικη...
Σορυ για το οφ τοπικ, αλλά ο Ραπτοπουλος το ειχε πει και μου εχει μεινει απο τοτε...
Για τον STAR4: Αδερφέ δεν είναι πρόβλημα αλλά πόσο αξιόπιστος είσαι όταν τη μία κατηγορείς και την άλλη όχι μόνο συνεργάζεσαι αλλά γλείφεις κιόλας. ΠΑΟΚτσήδες είναι πολλοί και πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ΠΑΟΚ είναι ο ένας ΠΑΟΚ ο άλλος.
Γιατί όταν χρέωνε την ομάδα ο Μπατμαν, ο κρυσταλλίδης και άλλα λαμόγια ο στελλάκης ήταν δίπλα τους και τους συνόδευε χωρίς ίχνος κριτικής. Δεν ήμουν εγώ που μπαινόβγαινα στα γραφεία (ποτέ δε θα το έκανα άλλωστε) με τον μπατμαν και το παιζα αυλικός στο χαλίφη....Και όταν φώναζα στο μπάτμαν εξω από τα γραφεία να βάλει λεφτά δεν ήμουν εγώ που του πιανα συζήτηση για να με αγνοήσει...
υγ Η Λευκάδα τι λέει; Όλα καλά;
Γιατί όταν χρέωνε την ομάδα ο Μπατμαν, ο κρυσταλλίδης και άλλα λαμόγια ο στελλάκης ήταν δίπλα τους και τους συνόδευε χωρίς ίχνος κριτικής. Δεν ήμουν εγώ που μπαινόβγαινα στα γραφεία (ποτέ δε θα το έκανα άλλωστε) με τον μπατμαν και το παιζα αυλικός στο χαλίφη....Και όταν φώναζα στο μπάτμαν εξω από τα γραφεία να βάλει λεφτά δεν ήμουν εγώ που του πιανα συζήτηση για να με αγνοήσει...
υγ Η Λευκάδα τι λέει; Όλα καλά;
Ελα αδερφέ teod1980 εγώ τα γεγονότα τα γνωρίζω διαφορετικά. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να έρθουμε σε αντιπαράθεση μεταξύ μας.Ας επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά που τόσο καλά βαδίζουν. Κατα τ άλλα, όλα καλά ετοιμαζόμαστε για τα Γιάννενα την τρίτη.
- PABLO GARCIA1
Maximus έγραψε:αλλά τον θυμαμαι πριν απο 5-6-7-8-9 χρόνια (δεν θυμαμαι ακριβως) τοτε που ειχε τα μαλλια ακομα στη θεση τους
την περούκα θες να πεις...
sorry πάντως αλλά αυτό του Ραπτό το βρίσκω επίσης π@π@ριά ολκής...
μ' αυτήν τη λογική και η Αθήνα θα μπορούσε να έχει μία ομάδα και τότε??
Η αλήθεια είναι όσο κι αν ο Ηρα έχει μιά ιστορία,ότι σήμερα η Θεσσαλονίκη έχει 2 ομάδες...και αυτό δεν το βρίσκω κακό...ο ανταγωνισμός πάντα βοηθάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Σάβ 30 Ιαν 2010, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
STAR4. έγραψε:Ελα αδερφέ teod1980 εγώ τα γεγονότα τα γνωρίζω διαφορετικά. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να έρθουμε σε αντιπαράθεση μεταξύ μας.Ας επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά που τόσο καλά βαδίζουν. Κατα τ άλλα, όλα καλά ετοιμαζόμαστε για τα Γιάννενα την τρίτη.
Καμία αντιπαράθεση αδερφέ, εγώ τα έχω με τους δημοσιογράφους...και ξέρω ότι ο Γρηγοριάδης είναι ΠΑΟΚ από τη Δράμα...απλά κάνουν λάθη κι ας είναι ΠΑΟΚ.
Δεν είχα εγώ το κανάλι του Μπατμαν (ωμέγα) και ήμουν προϊστάμενος...
υγ σόρρυ για το ύφος πάντως
Ναι, βεβαια και τον Καμπανη με το κοτερο χωρις μηχανη τον ελεγε" Προεδρο" πριν βαλει ενα ευρω πρωτα...Μην τα θυμαμαι τωρα γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...οι "γλυφτες" ολοι...
- Maximus
Orwell έγραψε:την περούκα θες να πεις...
Περουκα ηταν; Για αυτο κατι δεν μου φαινοταν σωστό πανω σε αυτον τον ανθρωπο...

Και απο τοτε το εβαλε σκοπο να ριξει και τα δικα μας μαλλια! Ο επιστημονας της ιντριγκας...
βλεπω η συζητηση μεταφερεθηκε απο "ογδοο υπογειο" και κατω,...
Μην ασχολείστε με τους ανύπαρκτους!Εκμεταλλεύονται και ζουν απο την τρέλα μας!Θα ήθελα πολυ να ξέρω τι θα κάνουν όλοι αυτοί εαν τους αγνοήσουμε...
Η μόνη δουλειά που θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί είναι...πεζοδρόμιο!!!Ετσι δε λένε οι περισσότεροι αυτούς...?Πως σπούδασαν στο πεζοδρόμιο.....
Ρε παιδια σε μια πολη μετρια σε πολλους τομεις λογικο ειναι και τα ραδια να ειναι μετρια.. Απο κει και περα προτιμω να ακουω αυτους τους μετριους παρα κατι "επιστημονες" εξ αθηνων που το μονο που κανουν ειναι να βγαζουν ολη τους την χολη για τον ΠΑΟΚ και να γλυφουν συνεχως το ΠΟΚ.. Κατα την γνωμη μου δεν ειναι ολοι μετριοι στην πολη μας και υπαρχουν καποιες γνησιες φωνες με αποψη οπως ο Νικολαου και ο Ραπτοπουλος. Ο δευτερος μεν μπορει να ενοχλει καποιους επειδη μπριζωνει αλλα εχει σοβαρη ποδοσφαιρικη αποψη και δεν ειναι σαν κατι αλλους σαλιαριδες. Παντως ηταν φαουλ με το θεμα ιβιτς αλλα μαγκια του που ζητησε συγγνωμη σε αντιθεση με καποιους αλλους που οταν κανουν λαθη ουτε καν τα παραδεχονται..
- free_billi
Μην τρωτε παπα και προλογο ολοι τους ειναι λαμογια και προπαγανδηστες των ερπετων...