Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- PABLO GARCIA1
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το πιο ταπεινωτικό απ' όλα ήταν εκείνη η διαφήμιση στη φανέλα του Ατματζίδη...
τώρα που το θυμήθηκα ένα εξτρά 50αρικο από μένα στην Α.Μ.Κ.
τώρα που το θυμήθηκα ένα εξτρά 50αρικο από μένα στην Α.Μ.Κ.
Χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις ΑΦΜ όπως και δήποτε. Το εκκαθαριστικό και ο λογ/σμός της ΔΕΗ κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή βεβαιώνουν το ΑΦΜ σου.gash04 έγραψε:Αυτά τα 3 μόνο.
Αν δεν έχεις εκκαθαριστικό τότε ΑΦΜ αν δεν έχεις το ΑΦΜ με τον λογαριασμό της ΔΕΗ κάνεις την δουλειά σου εξίσου καλά.
Ας έχεις και το τηλ που δόθηκε νωρίτερα για παν ενδεχόμενο για παράπονα σε περίπτωση μη εξυπηρετήσεως ή περιέργων φαινομένων όπως για παράδειγμα το άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα.
Απλά το διευκρινίζω για να μην καταλάβει κανείς ότι ακόμα κι αν δεν έχεις ΑΦΜ πας μ' έναν λογ/σμό ΔΕΗ και καθάρισες.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
και αυτό το topic πρώτο στη σειρά...
βάλτε ρε 10 ευρώ, ξεφτίλα είναι, τι κάθεστε?
βάλτε ρε 10 ευρώ, ξεφτίλα είναι, τι κάθεστε?
Να και το ενημερωτικό δελτίο... Καλό είναι να το διαβάσουν όλοι... Έχει αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία...
http://www.paokfc.gr/files/ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ_ ... 1_2010.pdf
Υ.Γ. Αν και το ξέρω και (όσο και αν θέλω) δεν μπορώ να το ξεχάσω, κάθε φορά που ξαναβλέπω ότι ο Παγώνης είναι μεγαλομέτοχος θέλω να ξεράσω... Οπότε θα βάλω κάτι παραπάνω απ'ότι υπολόγιζα στην ΑΜΚ ώστε να φύγει μια ώρα αρχίτερα το αηδιαστικό όνομά του απο εκεί πάνω...
Υ.Γ. Αν και το ξέρω και (όσο και αν θέλω) δεν μπορώ να το ξεχάσω, κάθε φορά που ξαναβλέπω ότι ο Παγώνης είναι μεγαλομέτοχος θέλω να ξεράσω... Οπότε θα βάλω κάτι παραπάνω απ'ότι υπολόγιζα στην ΑΜΚ ώστε να φύγει μια ώρα αρχίτερα το αηδιαστικό όνομά του απο εκεί πάνω...
Και όμως αν θυμάμαι καλά οι λοιποί έχουμε το 27%.
Μικρή σημασία έχει.
Ο λογαριασμός της ΔΕΗ σας ήρθε; Για δείτε στη 2η σελίδα. Ετήσια χρέωση για την ΕΡΤ 50,88 ευρώ.
Από το 50άρικο του σπιτιού σου πληρώνεται ο Ντιόγκο και ο Σισέ. Ναι, εσύ τους πληρώνεις.
Και αν μου πεις ότι αν δεν τους πληρώσεις θα σου κόψουν το ρεύμα, θα σου πω να μην κάνεις κάτι λιγότερο, αλλά να κάνεις κάτι περισσότερο.
Το 50άρικο μας το πήραν με το ζόρι. Κάντε κάτι περισσότερο.
Μικρή σημασία έχει.
Ο λογαριασμός της ΔΕΗ σας ήρθε; Για δείτε στη 2η σελίδα. Ετήσια χρέωση για την ΕΡΤ 50,88 ευρώ.
Από το 50άρικο του σπιτιού σου πληρώνεται ο Ντιόγκο και ο Σισέ. Ναι, εσύ τους πληρώνεις.
Και αν μου πεις ότι αν δεν τους πληρώσεις θα σου κόψουν το ρεύμα, θα σου πω να μην κάνεις κάτι λιγότερο, αλλά να κάνεις κάτι περισσότερο.
Το 50άρικο μας το πήραν με το ζόρι. Κάντε κάτι περισσότερο.
όλοι μπορούμε να βάλουμε 50+ €
μην τεμπελιάσετε... και μην το αφήσετε τελευταία στιγμή!
ασχετο.... Ουυυυυυφφφφφφφφφφφ ο Παπ υπέγραψε στην Θέλτα!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
μην τεμπελιάσετε... και μην το αφήσετε τελευταία στιγμή!
ασχετο.... Ουυυυυυφφφφφφφφφφφ ο Παπ υπέγραψε στην Θέλτα!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

- sidpanos
[...]βρισκόμουν σε ένα λιβάδι..αλλά δεν υπήρχαν λουλούδια..υπήρχαν δέντρα απο γράμματα...αντί για θάμνους υπήρχαν στήλες...αντί για λουλούδια μονόστηλα...
προχωρόντας βρήκα μια πύλη...ενα πορταλ που θα λέγανε και στο αμέρικα...
φυσικά το αμέρικα είναι και για άλλα πράγματα γνωστή..για πειράματα που κάνει...πχ πάνω σε προτόνια,νετρόνια κτλ κτλ...
παιρνώντας την πύλη που λέγαμε λοιπόν βρέθηκα σε ένα δωμάτιο όπου υπήρχε μια παλιά τηλεόραση και ένα dvd player....δεν υπήρχε ταινία αλλά ένα κλιπ...απο μια συγκεκριμένη ταινία...υπήρχε στο δωμάτιο αυτό μια φράση γραμμένη...
terry..Quote(s): Who do you think you're dealing with? Nothing costs nothing...
ξαφνικά γύρισα πίσω και αφόρησα τις φωνές που με προέτρεψαν να μπω εκεί...θεώρησα οτι υπάρχει δόλος..[...]
τμήμα ενός απο τα αγαπημένα μου αναγνώσματα αυτή την εποχή...
προχωρόντας βρήκα μια πύλη...ενα πορταλ που θα λέγανε και στο αμέρικα...
φυσικά το αμέρικα είναι και για άλλα πράγματα γνωστή..για πειράματα που κάνει...πχ πάνω σε προτόνια,νετρόνια κτλ κτλ...
παιρνώντας την πύλη που λέγαμε λοιπόν βρέθηκα σε ένα δωμάτιο όπου υπήρχε μια παλιά τηλεόραση και ένα dvd player....δεν υπήρχε ταινία αλλά ένα κλιπ...απο μια συγκεκριμένη ταινία...υπήρχε στο δωμάτιο αυτό μια φράση γραμμένη...
terry..Quote(s): Who do you think you're dealing with? Nothing costs nothing...
ξαφνικά γύρισα πίσω και αφόρησα τις φωνές που με προέτρεψαν να μπω εκεί...θεώρησα οτι υπάρχει δόλος..[...]
τμήμα ενός απο τα αγαπημένα μου αναγνώσματα αυτή την εποχή...

Το λινκ δε νοιώθει..arisk έγραψε:Να και το ενημερωτικό δελτίο... Καλό είναι να το διαβάσουν όλοι... Έχει αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία...

To 3 δεν ειναι απαραιτητο. Απαιτειται, απλως ενα ΕΠΙΣΗΜΟ εγραφο (υπαρχουν εξαιρεσεις οπου κατα την προηγουμενη ΑΜΚ εγιναν δεκτα διπλώματα οδήγησης, παρότι που ο ΑΦΜ ήταν γραμμένο με στυλό...) που να έχει το ονομ/νο σου και τον ΑΦΜ...ΑποστόληςΑ έγραψε: Να ρωτήσω κάτι: Αν πάω τη Δευτέρα στην Marfin χρειάζεται τίποτε άλλο να έχω μαζί μου πέραν :
1. Των χρημάτων
2. της ταυτότητας
3. Του εκκαθαριστικού εφορίας;
υ.γ. Σε καμμία περίπτωση δε δέχεστε νταβατζηλίκια με ανοίγματα λογαριασμων στην τραπεζα. Κατευθείαν τηλέφωνο στην ΠΑΕ!!
- PABLO GARCIA1
δλδ εμένα που μου άνοιξαν βιβλιάριο στην προηγούμενη έφαγα νταβατζηλίκι??
εντάξει,δεν είναι και κάτι τρομερό...αυτοί φορτώνονται με γραφειοκρατικά...

εντάξει,δεν είναι και κάτι τρομερό...αυτοί φορτώνονται με γραφειοκρατικά...
Μια Ινδιάνικη παροιμία των ANISHINABLE λέει το εξής
Κανείς άλλος δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την συνείδησή σου
[ No one else can represent your conscience ]
Για αυτό γίνε και εσύ ένα φτερό του Αετού

Κανείς άλλος δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την συνείδησή σου
[ No one else can represent your conscience ]
Για αυτό γίνε και εσύ ένα φτερό του Αετού

Ρε τσάκαλε τι δεν κατάλαβες; Μην εξηγούμε τα πάντα.gika έγραψε:Αυτό δεν το έχω καταλάβει... Δηλαδή 20.000 άτομα από 1000€ είναι χειρότερο του 50.000 άτομα από 10€???teod1980 έγραψε:Δεν παίρνει παραπάνω από δέκα λεπτά. Τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν πρέπει να ανεβάσουμε ανεξάρτητα από το ποσό.
Αμα είναι έτσι, αντι να βάλω το καθιερομένο κατοστάρικο στο όνομα του πατέρα μου, θα βάλω είκοσι στου πατέρα μου, 20 στης θειας μου 20 στου θείου μου 20 στης μάνας μου κτλ.... Αμα είναι να κάνουμε όλοι έτσι...
Κι όσοι πήραν μετοχές στο όνομα τους πέρσυ ας πάρουν στο όνομα της γυναίκας τους φετός κτλ...
Εννοώ ότι εκτός από όσους πήραν πέρισυ και πρέπει να ξαναπάρουν με κάθε ποσό, καλό είναι να πάρουν κι άλλοι ώστε από 11.250 μέτοχοι να γίνουμε 16.000+ ξέρω γω πόσοι ακόμα μέτοχοι....
Εγώ πχ πήρα για μένα και την κοπέλα μου πέρισυ και φέτος θα ξαναπάρω και θα πάρω και για τους γονείς μου ξεχωριστα και τους δύο. οταν θα πας στη κυβέρνηση να συζητήσεις θα πεις ''Ρε μάγκες εγώ έχω από πίσω μου 30.000 ενεργό κόσμο που πληρώνει προσέξτε και να το ξέρετε για οποιαδήποτε απόφασή σας'' και δε θα πουμε ότι ''Εμείς είμαστε 10.000 στεναχωρημενα άτομα'' (που λέει ο λόγος) μήπως μπορείτε να μας υπολογίζετε κι εμάς;''
1η μέρα δεν πήγε καλά νομίζω.Μονάχα 20.000 μπήκαν.ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......