Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
το ματι μου ειχε παρει καπου εδω μεσα ενα συνθηματακι και σας το παραθετω: ΚΑΝΕΝΑΣ κοκκαλης ΚΑΝΕΝΑΣ βαρδης Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
- ΑποστόληςΑ
Καλύτερα να μην βάλουμε όρια! Ο καθένας ας δώσει ό,τι μπορεί!
Να ρωτήσω κάτι: Αν πάω τη Δευτέρα στην Marfin χρειάζεται τίποτε άλλο να έχω μαζί μου πέραν :
1. Των χρημάτων
2. της ταυτότητας
3. Του εκκαθαριστικού εφορίας;
Χρειάζεται και φ/α αυτών, ή θα το βγάλουν εκείνοι;
Να ρωτήσω κάτι: Αν πάω τη Δευτέρα στην Marfin χρειάζεται τίποτε άλλο να έχω μαζί μου πέραν :
1. Των χρημάτων
2. της ταυτότητας
3. Του εκκαθαριστικού εφορίας;
Χρειάζεται και φ/α αυτών, ή θα το βγάλουν εκείνοι;
Αυτά τα 3 μόνο.
Αν δεν έχεις εκκαθαριστικό τότε ΑΦΜ αν δεν έχεις το ΑΦΜ με τον λογαριασμό της ΔΕΗ κάνεις την δουλειά σου εξίσου καλά.
Ας έχεις και το τηλ που δόθηκε νωρίτερα για παν ενδεχόμενο για παράπονα σε περίπτωση μη εξυπηρετήσεως ή περιέργων φαινομένων όπως για παράδειγμα το άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα.
Αν δεν έχεις εκκαθαριστικό τότε ΑΦΜ αν δεν έχεις το ΑΦΜ με τον λογαριασμό της ΔΕΗ κάνεις την δουλειά σου εξίσου καλά.
Ας έχεις και το τηλ που δόθηκε νωρίτερα για παν ενδεχόμενο για παράπονα σε περίπτωση μη εξυπηρετήσεως ή περιέργων φαινομένων όπως για παράδειγμα το άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα.
- ΑποστόληςΑ
Ποιό τηλέφωνο; Αυτό που έδωσε ο άνθρωπος της βροχής;
rainmaker έγραψε: Τηλ για πληροφορίες : 801-111-1926 . ΠΑΡΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.
- sourmenetes
- Moderator
Σκεφτομουνα και απο περυσι,την προηγουμενη αυξηση,καποιον τροπο που θα δελεαζε τον κοσμο.Τι θελω να πω.Παιρνεις ας πουμε οτι μετοχες και εφοσον υπαρχει το ονομα σου στις λιστες μπαινουν ολα τα ονοματα σε μια κληρωτιδα και βγαζεις π.χ 10 δωρεαν διαρκειας ή εισοδος σε 10 ατομα ενα καθε φορα στις σουιτες της Τουμπας.Βεβαια θα πει κανεις παιρνω μετοχες για να κερδισω διαρκειας ή για να ενισχυσω τον ΠΑΟΚ???Βεβαια το δευτερο..Απλα για να προσελκυσεις τους διστακτικους(που να στηνομαι στην τραπεζα,δεν εχω ΑΦΜ κτλ) το λεω...Αυτος που θα βαλει σιγουρα θα βρει και χρονο και φραγκα και τα παντα...Για αυτο ολοι μετοχες...!!!!!

μετα απο πολλες θυσιες εχω ετοιμο το 500ρακι και θα παω μεσα σε αυτες τις μερες..ΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ πρεπει να κανουμε υπερβαση...ακουστηκε τπτ σημερα για την κινηση διαθεσης???
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Καλά τα μπλα μπλα και τα ΠΑΟΚτσηδιλίκια από το πληκτρολόγιο, αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο αγάπάμε την Ομάδα μας.
ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε το χρέος μας.
Ένα 10-ευρο νομίζω μπορεί να το δώσει ο καθένας μας.
Τη στιγμή που που τα καταθέτεις, πιστέψτε με, νιώθεις κάπως αλλιώς, νιώθεις πολύ ΠΑΟΚ.
Καλά τα μπλα μπλα και τα ΠΑΟΚτσηδιλίκια από το πληκτρολόγιο, αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο αγάπάμε την Ομάδα μας.
ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε το χρέος μας.
Ένα 10-ευρο νομίζω μπορεί να το δώσει ο καθένας μας.
Τη στιγμή που που τα καταθέτεις, πιστέψτε με, νιώθεις κάπως αλλιώς, νιώθεις πολύ ΠΑΟΚ.
Καλησπέρα αδέρφια !
Άκουσα εχθές τον Θόδωρο τον Ζήση και τον Βιολίδη και διάβασα από εχθές διάφορα.
Η ουσία από όλα όσα ακούμε αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
Έχουμε άξιους ανθρώπους ψηλά μετά από πολλά χρόνια. Στις πλάτες τους έχουν μεγάλο φορτίο το οποίο συνοψίζετε σε τρεις έννοιες:
Σβήσιμο αμαρτιών παρελθόντος - Αγωνιστική αξιοπρέπεια και ανάπτυξη - Ανάπτυξη υποδομών και συλλόγου
Τα τρία παραπάνω προϋποθέτουν δύο βασικά χαρακτηριστικά. Την αξιοσύνη και τα χρήματα.
Άξιοι είναι και με το παραπάνω. Τα χρήματα τα βάζουμε εμείς ο καθένας προσωπικά και η δυναμική μας.
Το νέο γήπεδο και κάποια άλλα πράγματα είναι και πρέπει να είναι ακόμα πολύ μακριά.
Πρώτα πρέπει να παραμένουμε απόλυτα αξιόπιστοι οικονομικά και να πληρώσουμε-σβήσουμε το συντομότερο δυνατό τα χρέη.
Το κορυφαίο επομένως ζήτημα που μας αφορά απόλυτα είναι η ΑΜΚ από την στιγμή που δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε. Έχουμε γράψει στο παρόν πάρα πολλά και την προηγούμενη φορά. Το καλό είναι ότι νοιώθω πως πλέον μας έχει γίνει βίωμα και συνείδηση η συμμετοχή στην αύξηση.
Το πιο μεγάλο ΝΤΟΥ που αφορά όλους μας είναι η ΑΜΚ. Όσο περισσότερο μπορεί ο καθένας τόσο το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι πράξεις και όχι λόγια.
Έτσι και αλλιώς και το παραμικρό ευρώ είναι ένα τούβλο στο οικοδόμημα που χτίζεται και αυτό πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι. Και εμείς αλλά και οι εχθροί μας ......
Είμαι πολύ περήφανος για ακόμα μία φορά ...
Άκουσα εχθές τον Θόδωρο τον Ζήση και τον Βιολίδη και διάβασα από εχθές διάφορα.
Η ουσία από όλα όσα ακούμε αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
Έχουμε άξιους ανθρώπους ψηλά μετά από πολλά χρόνια. Στις πλάτες τους έχουν μεγάλο φορτίο το οποίο συνοψίζετε σε τρεις έννοιες:
Σβήσιμο αμαρτιών παρελθόντος - Αγωνιστική αξιοπρέπεια και ανάπτυξη - Ανάπτυξη υποδομών και συλλόγου
Τα τρία παραπάνω προϋποθέτουν δύο βασικά χαρακτηριστικά. Την αξιοσύνη και τα χρήματα.
Άξιοι είναι και με το παραπάνω. Τα χρήματα τα βάζουμε εμείς ο καθένας προσωπικά και η δυναμική μας.
Το νέο γήπεδο και κάποια άλλα πράγματα είναι και πρέπει να είναι ακόμα πολύ μακριά.
Πρώτα πρέπει να παραμένουμε απόλυτα αξιόπιστοι οικονομικά και να πληρώσουμε-σβήσουμε το συντομότερο δυνατό τα χρέη.
Το κορυφαίο επομένως ζήτημα που μας αφορά απόλυτα είναι η ΑΜΚ από την στιγμή που δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε. Έχουμε γράψει στο παρόν πάρα πολλά και την προηγούμενη φορά. Το καλό είναι ότι νοιώθω πως πλέον μας έχει γίνει βίωμα και συνείδηση η συμμετοχή στην αύξηση.
Το πιο μεγάλο ΝΤΟΥ που αφορά όλους μας είναι η ΑΜΚ. Όσο περισσότερο μπορεί ο καθένας τόσο το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι πράξεις και όχι λόγια.
Έτσι και αλλιώς και το παραμικρό ευρώ είναι ένα τούβλο στο οικοδόμημα που χτίζεται και αυτό πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι. Και εμείς αλλά και οι εχθροί μας ......
Είμαι πολύ περήφανος για ακόμα μία φορά ...
Παιδιά, όλοι οφείλουμε να πάρουμε μετοχές. Απλά πρέπει να κατανοήσουμε πως πρέπει να βρεθούν και γερά πορτοφόλια για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Και η αλήθεια είναι πως μου κάνει εντύπωση πως δεν βρίσκονται ενώ είμαστε σε σούπερ κατάσταση... γενικώς
-

http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... photostory
- Μπαρκαρούτσος
Χαχαχααχααχχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!
Γαμάτο, απολύτως εύστοχο!!

Γαμάτο, απολύτως εύστοχο!!