Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Hideguti
Δημοσιεύσεις: 1507
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2008, 15:44
Τοποθεσία: Πόλη του Νομάρχη

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Hideguti »

Το θεμα για το γηπεδο Θοδωρε δεν προεχει αυτην την στιγμη. Χρειαζεται να γινουν αλλα πραγματα προηγουμενως για να μπορεσουμε να φτασουμε σε μια αποφαση οσο το δυνατον περισσοτερης κοινης αποδοχης για το γηπεδο. Και ενα βασικοτατο ζητημα, μεταξυ αλλων, για να φτασουμε σε αυτον τον στοχο ειναι η μαζικη εγγραφη χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων στον ΑΣ. Αυτη ειναι η απαραιτητη προυποθεση για να καταστει δυνατη οποιαδήποτε συζητηση για το γηπεδο και αυτο ειναι κατι που η διοικηση σας θα πρεπει να το επιδιωξει ενεργοτατα.

Και κατι ακομα που για εμενα ειναι τρομερα σημαντικο, σημαντικοτερο ακομα και απο το ζητημα των χρεων. Το “Ο ΠΑΟΚ στον Λαο του” θα μπορεσει να γινει αδιαμφισβητητη πραγματικοτητα μονο αν η διοικηση σας αποφασισει επιτελους να πιεσει για την δημιουργια του καταλληλου εκεινου νομοθετικου πλαισιου που θα επιτρεψει το περασμα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ στον κοσμο του οχι μεσα απο την παντελως αβεβαιη μεθοδο της αγορας μετοχων, αλλα μεσα απο την ασφαλεστατη μεθοδο της ιδιοτητας του μελους του συλλογου ΠΑΟΚ, του μελους που παρεχει την οικονομικη του συνδρομη σε τακτη χρονικα βαση, του μελους που ειναι οργανικο κομματι, τοσο ουσιαστικά οσο και απο νομικης αποψεως, της συλλογικοτητας που λεγεται ΠΑΟΚ.

Πρεπει να ξεφυγει επιτελους ολοκληρωτικα ο ΠΑΟΚ απο την λογικη του “Επενδυτη” που θα τον κανει “μεγαλο”, που θα τον στεψει “πρωταθλητη” κτλ κτλ. Χορηγους και οχι επενδυτες θα μπορει να εχει πολλους ο ΠΑΟΚ, αν κατορθωσει να εχει, ας πουμε, 50,000 ενεργα και οικονομικα τακτοποιημενα μελη. Ποια αλλη αποδειξη χρειαζεται, για να συνειδητοποιησεις και να συνειδητοποιησουμε οτι ο δρομος αυτος δεν ειναι ανεφικτος, απο την πορεια του Συλλογου τα τελευταια 2,5 χρονια?.

Ο ΠΑΟΚ οφειλει να πιεσει προς αυτην την κατευθυνση ετσι ωστε οριστικα να παψει να εχει αναγκη τον οποιονδηποτε.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Αμήν.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

É difícil agradar a Gregos e Troianos

Πορτογαλική παροιμία για κάθε περίσταση ερμηνεία ή παρερμηνεία.

Είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις και τους Έλληνες και τους Τρώες
Άβαταρ μέλους
lion
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 15:24

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από lion »

που σημαίνει???
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Δίνω μετάφραση Λιοντάρι4 ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4361
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ζαγοράκη μεγάλη η χάρη ΤΟΥΣ που βγαίνεις και τους ενημερώνεις.....
Ούτε εσύ, ούτε ο Βρύζας να ξαναβγείτε για συνέντευξη.
Μία και καλή να κάνετε απολογιστική στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, 2009-2010.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
Γράψτε τους κανονικά στα Αρχ@#$^δια σας!
Συγκεντρωθείτε στον ΣΤΟΧΟ σας και μόνο.
Αυτό που μένει είναι η δουλειά και το έργο, τα άλλα όλα είναι για τις κατίνες.
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

Kolokotronis_4 έγραψε: Μία και καλή να κάνετε απολογιστική στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, 2009-2010.
σε πειραζει να ειναι και ο σαλπι στο τραπεζι?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DimisK »

Η συνέντευξη τύπου του Ζαγοράκη δεν έκρυβε καμία έκπληξη για μένα.Είπε αυτά που περίμενα, όπως τα περίμενα. Κι αυτό δεν το λέω με την κακή έννοια, αλλά με την καλή. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν πλέον εκπλήξεις, αφού όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και κινούνται βάση σχεδίου. Με την έννοια αυτή, η μη ύπαρξη εκπλήξεων στη συνέντευξη τύπου για μένα είναι σημάδαι υγείας.
Ελπίζω οι μήνες που έμεινε εκτός ο Τεό να τον ωρίμασαν λίγο περισσότερο.
Επίσης ελπίζω ΟΛΟΙ μας και η διοίκηση να έχει καταλάβει πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι για τον ΠΑΟΚ ο Βρύζας και να τον προστατέψουν. Ολοι μας να τον προστατέψουμε και να μην σταματήσουμε να του δείχνουμε την αγάπη μας.

Εν τέλει, η συνέντευξη τύπου μου άφησε μια θετική αίσθηση. Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης και όχι ώρα διύλισης του κώνωπα. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν καλές και κακές στιγμές, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Οπότε μην ψάχνουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ολοι μετοχές τώρα. Και τα 10 ευρώ είναι πολύτιμα. Δεν έχουμε κανέναν άλλο, παρα μόνο τους εαυτούς μας! Μην περιμένετε μεγαλοεπενδυτές και κουραφέξαλα. ότι κάνουμε, εμείς θα το κάνουμε μόνοι μας! Γι' αυτό είμαστε περήφανοι!

Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ με πράξεις και όχι στι βιτρίνα...

Καλό κουράγιο Θοδωρή....
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

kass4 έγραψε:O Kos μπορεί να λέει στενάχωρα πράγματα, αλλά μη μου πείτε ότι δεν είναι στο μυαλό πολλών μας.
Προσωπικά επιλέγω να κοιτάξω μπροστά εκφράζοντας την αγάπη μου και τον σεβασμό μου και στους δύο
και κυρίως στον Ζήση που τράβηξε το κουπί στα ζόρια.

Κάθε φράση έχει και ερμηνεία και παρερμηνεία αλλά όλοι καταπιάνονται με το δεύτερο.
Ισχύει και το αντίστροφο.

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά εμένα δεν με πείθουν τα λαμόγια Ζήσης και Θοδωρής πλεον.
Μάλλον έχουν τον ΠΑΟΚ κάτω απο τον εγωισμό τους και θέλουν να βγάλουν φραγκάκια απο τον ΠΑΟΚ.
Συνεννοημένοι είναι σίγουρα και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σαν τράπεζα επέλεξαν την Μαρφίν του Βγενόπουλου.
Συνεπώς οι μετοχές του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο συρτάρι του Παναθηναικού.
Φώς φανάρι που αλλού να βρίσκονται.

Υ.Γ
Hide αυτό που έγραψες πρέπει να περάσει ατόφιο στην διοίκηση κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα Χίδε εκεί στην Φραπεδούπολη?
Ούτε για 5χ5 δεν μπορούμε να μαζευτούμε για μετοχές θα πάμε?
Ή μήπως θα μαζευτούν ποτέ 50000 κόσμος να βάλει χρήματα??
Άβαταρ μέλους
Hideguti
Δημοσιεύσεις: 1507
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2008, 15:44
Τοποθεσία: Πόλη του Νομάρχη

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Hideguti »

Γιατι εσυ πιστευες πριν 3 χρονια οτι ο ΠΑΟΚ θα εφτανε να κανει σολντ αουτ στα διαρκειας? Αν ναι παω πασο. Εγω ειχα εκπλαγει και με τα 12,000 διαρκειας της πρωτης χρονιας. Μετα και με τα 19,000 της δευτερης. Λιγοτερο ομως. Μεχρι που για το σολντ αουτ της τριτης ημουν απολυτως βεβαιος οτι θα συμβει.

Τα παντα κρινονται εκ της διαδικασιας Γκας. Οχι εκ του αποτελεσματος. Γιατι και το αποτελεσμα στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων απο την διαδικασια προερχεται.

Ο κοσμος εχει ηδη μπει, εδω και 2,5 χρονια, στην διαδικασια της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα δρωμενα του ΠΑΟΚ. Με οσους σκοπελους παρουσιαζονται αναποφευκτα βεβαια στην πορεια, μια και δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε οτι ο ΠΑΟΚ, περαν των αλλων, εδρευει στην Πολη του Νομαρχη. Παρ'ολα αυτα επειδη ο ΠΑΟΚ κουβαλαει οχι μονο τεραστια ιστορια απο πισω του, αλλα και "το εχει στο ονομα του κεντημενο", που λεει και ο ποιητης, το να ειναι ΛΑΙΚΗ ομαδα καταφερνει μεχρι στιγμης και ξεπερναει τις δυσκολιες. Οπως βεβαια και η διοικηση εχει μεγαλη και καθοριστικη συμμετοχη σε αυτο.

Απο την διαδικασια τωρα της προσωπικης συμμετοχης, μεχρι εκεινη της λαικης ιδιοκτησιας ειναι μονο ενα βημα. Αυτο το βημα ομως δεν μπορει να το πραγματοποιησει ο κοσμος του ΠΑΟΚ μονος του. Εδω χρειαζεται το οραμα της ηγεσιας του ΠΑΟΚ και η αποφασιστικοτητα για την πραγματοποιηση του οραματος. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ, απαξ και η διοικηση βαλει ροτα προς τα κει, ειμαι βεβαιος οτι θα τεινει κατι περισσοτερο απο ευήκοα ωτα. Θα δωσει σωμα και ψυχη για αυτην την προσπαθεια. Για μενα αυτη ειναι η λογικη και ρεαλιστικη καταληξη του δρομου στον οποιο εχει μπει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4361
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε: Μία και καλή να κάνετε απολογιστική στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, 2009-2010.
σε πειραζει να ειναι και ο σαλπι στο τραπεζι?
εσύ εκεί το μυαλό σου. δεν μπορείς να αποστασιοποιηθείς με τίποτα από τον κοντό.

ναι συμφωνώ να είναι στο τραπέζι, ...στιφάδος με καλό κρασί και φρούτα.
Άβαταρ μέλους
kass4
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Κυρ 21 Σεπ 2008, 18:40
Τοποθεσία: athina

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kass4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ζαγοράκη μεγάλη η χάρη ΤΟΥΣ που βγαίνεις και τους ενημερώνεις.....
Ούτε εσύ, ούτε ο Βρύζας να ξαναβγείτε για συνέντευξη.
....
Φουστανελοφόρε ασπρόμαυρε ταλιμπάν
προτιμάς να ενημερώνεσαι από τον Παντα-ζεί ;
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16924
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από eorptol »

στο θεμα του γηπεδου αν ο ζαγορ και ο βρυζας δεν μπορεσουν να το φτιαξουν δεν θα το φτιαξουμε ποτε αυτο ειναι
το μονο σιγουρο ......τρωμε τις σαρκες ......εδω αυτο το αχτυπητο διδυμο προσπαθουμε να τους βαλουμε να τσακωθουνε υποστηριζουμε τον εναν η τον αλλον χωρις να υπαρχει λογος .......
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

Κουβέντα να γίνεται

Δ εν περίμενα πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα εξηγήσει γιατί έφυγε, ούτε φυσικά και ότι θα έκανε κατανοητό το γιατί γύρισε. Από αυτά που άκουσα κατάλαβα ότι έφυγε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα και ότι γύρισε γιατί το τακτοποίησε. Αν αύριο έχει ένα άλλο μπορεί να ξαναφύγει. Αν το τακτοποιήσει μπορεί να ξαναγυρίσει. Ποιο πρόβλημα είναι αυτό; Και τι σε νοιάζει; Κάπως έτσι πάει η κουβέντα!

Στον ευτυχισμένο πλανήτη του ΠΑΟΚ, όπου όλα είναι υπέροχα και καλώς καμωμένα, δεν υπάρχει λόγος κανένας να εξηγεί τίποτα. Και γιατί να το κάνει δηλαδή; Αφού όλοι είναι ευχαριστημένοι! Εξηγήσεις δίνεις μόνο εκεί που στις ζητάνε ή εκεί που νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις. Στον ΠΑΟΚ δεν ζητάνε τίποτα ποτέ. Μήπως ρώτησε κανένας τον Ζαγοράκη γιατί πήρε τον Γκαγκάτση και γιατί τον έδιωξε; Ή γιατί τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησής του, που πρώτο στόχο έπρεπε να έχει τη ρύθμιση των χρεών, ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη με τα χρέη; Κανείς δεν τις θέλει αυτές τις συζητήσεις. Το μόνο που πρέπει να απασχολεί τον Τύπο και τον κόσμο είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: με τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε. Ολα άλλωστε πάνε καλά.

Χθες μία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, η «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης», έγραψε στο πρωτοσέλιδό της ότι ο Βρύζας μιλώντας σε συνδεσμίτες εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα πηγαινέλα του Ζαγοράκη λέγοντας ότι τον ίδιο τον έφαγε «μια κλίκα δημοσιογράφων»! Ο Βρύζας έξαλλος απάντησε ότι η εφημερίδα τον παρουσιάζει σαν τσατσόνι που πηγαίνει στους συνδεσμίτες και λέει τον πόνο του. Διέψευσε φυσικά το δημοσίευμα και αυτή η διάψευση προβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη ως κάτι πολύ πιο σημαντικό: ήταν σημαντικό. Τι είναι όμως σημαντικότερο; Να διαψεύδεται μια, ας πούμε, ανύπαρκτη συζήτηση ή να μη δίνεται η παραμικρή σοβαρή εξήγηση για τα πηγαινέλα στη θέση του προέδρου από τον ίδιο τον πρόεδρο; Πριν να πείτε ότι σημαντικό είναι το δεύτερο, θα ήθελα να σκεφτείτε την απάντηση. Και θα δείτε ότι δεν είναι απλή.

Στον ΠΑΟΚ όλα πρέπει να φαίνονται ότι κυλάνε ωραία. Τι τις θέλουν τις συνεντεύξεις Τύπου στις οποίες τίποτα δεν λέγεται; Αφού τον κόσμο τον ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι...

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=3986&autid=4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”