Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
- Irontear4
- Επικοινωνία:
Λοιπόοοοοοον...
Εγώ ήταν να παρουσιαστώ με την 87Α ΕΣΟ το 1987,αλλά με έπιασε η μούρλα και πήρα αναβολή!
Στους 6 μήνες την έκοψα και έφυγα με την 192 σειρά και ξαναπήρα αναβολή λόγω ότι έμπενε το καλοκαάιρι και άρχισα να μουρλιάζομαι πάλι!
Ξαναμπήκα με 4,5 μήνες προυπηρεσία το 1989 και απολύθηκα με την 199 σειρά!
Αν βγάλατε άκρη τι σειρά ήμουν τότε πες τε και σε μένα
Υπηρέτησα σε:
1)Δράμα-Πάτρα-Καβύλη Έβρου-->αναβολή
2)Κιλκίς-Μαυροδένδι Κοζάνης-Κουφόβουνο Έβρου-Μάνδρες Κιλκίς-->Απολυτίριο
Αυτά τα ολίγα από μένα
Εγώ ήταν να παρουσιαστώ με την 87Α ΕΣΟ το 1987,αλλά με έπιασε η μούρλα και πήρα αναβολή!
Στους 6 μήνες την έκοψα και έφυγα με την 192 σειρά και ξαναπήρα αναβολή λόγω ότι έμπενε το καλοκαάιρι και άρχισα να μουρλιάζομαι πάλι!
Ξαναμπήκα με 4,5 μήνες προυπηρεσία το 1989 και απολύθηκα με την 199 σειρά!
Αν βγάλατε άκρη τι σειρά ήμουν τότε πες τε και σε μένα

Υπηρέτησα σε:
1)Δράμα-Πάτρα-Καβύλη Έβρου-->αναβολή
2)Κιλκίς-Μαυροδένδι Κοζάνης-Κουφόβουνο Έβρου-Μάνδρες Κιλκίς-->Απολυτίριο
Αυτά τα ολίγα από μένα

vip έγραψε:Παρακολουθώ το forum αλλά δεν συνδέομαι για να απαντήσω..
Συνδέθηκα μόνο και μόνο για να σας πω ότι είμαι.... 302 σειρά (εν ενεργεία!) ή αλλιώς 2008 Α' ΕΣΣΟ
Τώρα είμαι με άδεια 2 ημερών και σε κανά δύωρο θα είμαι στη Τούμπα για αγορά διαρκείας και με την ευκαιρία να ρωτήσω: Μπορώ να πάρω το διαρκείας με την στρατιωτική ταυτότητα; Δυστυχώς δεν θα μπορώ να ακολουθώ και να είμαι σε κάθε αγώνα (ε και πέρσι από τον Φλεβάρη μόνο με Γαύρο πήγα) αλλά πάντα και παντού να στηρίξουμε όσο μπορούμε...
Κατ'αρχήν καλό κουράγιο αδερφέ. Είσαι σειρά και με τον admin του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, τον Stallion.
Νομίζω, ότι δεν παίζει ρόλο με ποιά ταυτότητα θα βγάλεις διαρκείας και με ποιά θα βλέπεις τους αγώνες, άλλωστε τα περισσότερα παιχνίδια θα τα δεις όσο θα σαι φαντάρος, μέχρι το Φλεβάρη που απολύεσαι. Ο λόγος που δε νομίζω να παίζει ρόλο, είναι το γεγονός ότι και στις δύο ταυτότητες, αναγράφονται αυτά που πρέπει να ξέρει η ΠΑΕ και η αστυνομία, ονοματεπώνυμο δλδ και τόπος διαμονής.
ΥΓ, Για καλό και για κακό, κάνε, όμως, και μια ερώτηση στα παιδιά εκεί στα γραφεία για να σε πουν με σιγουριά. Στη Σάντα είσαι κι εσύ αερομεταφερόμενος; Πώς είναι εκεί τα πράγματα τώρα;
- KRITIKAROS
-
272 πεζικού Γ 01 αεροπορία. Δόκιμος αξιωματικός άμυνας φρούρησης αεροδρομίων. Τρίποπλη 4 μήνες (φρίκη), 11 μήνες Ίσμαρος Ροδόπης (κορυφαίες στιγμές, η Κομοτηνή άπαιχτη, πήχτρα στα μωρά...) και 6 μήνες 113 Πτέρυγα Μάχης στο Σέδες στη Θέρμη (αρκετό πήξιμο, έπρεπε να παραμείνω Κομοτηνή, τζάμπα το βύσμα να πάω Θεσσαλονίκη)