Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kass4 »

O Kos μπορεί να λέει στενάχωρα πράγματα, αλλά μη μου πείτε ότι δεν είναι στο μυαλό πολλών μας.
Προσωπικά επιλέγω να κοιτάξω μπροστά εκφράζοντας την αγάπη μου και τον σεβασμό μου και στους δύο
και κυρίως στον Ζήση που τράβηξε το κουπί στα ζόρια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ας κοιταξουμε να κανουμε το "κατι" παραπανω για την ομαδα μας, και ας αφησουμε τους "τεραστιους προβληματισμους" για το πως και το γιατι ...Η Α.Μ.Κ ΑΝΟΙΞΕ...Γηπεδο, προπονητικο κεντρο και ομαδα περιμενουν...Αυτα..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Η εντύπωση που μου άφησε η συνέντευξη είναι ότι ο Ζαγόρ έφυγε λόγω ενός συνδυασμού λόγων με πρώτιστο τα προσωπικά του-τα οποία και δεν ενδιαφέρουν κανέναν φυσικά- τα οποία σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά,ένα πιθανό αδιέξοδο που έβλεπε σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ,τον Γκαγκάτση και τις κακόβουλες κριτικές στις οποίες έδωσε κακώς υπερβολική σημασία ύψωσαν αυτό το μαύρο πανί που είπε...όταν μιλάμε για συναισθήματα τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα.
Νομίζω ότι βγαίνοντας απ' την παλιοκατάσταση είδε τα πράγματα πιό ψύχραιμα και πιθανότατα "ζήλεψε" το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά και χωρίς αυτόν...απόλυτα ανθρώπινο κατά τη γνώμη μου...απόλυτα....
Λέγοντας "γυρίζω για να τελειώσω αυτό που άρχισα" μπορεί να ακούγεται μειωτικό για τον Ζήση αλλά νομίζω ότι δεν είναι...γυρίζω για να τελειώσω αυτό που οραματίστηκα εγώ θα ήταν πιό εύηχο ίσως.....και επειδή παρά την προσωρινή μου αδυναμία το βλέπω ότι πάει καλά,δεν θα θελα να λείπω όταν το έργο τελειώσει....

Και επειδή όλοι αυτοί που είναι στον ΠΑΟΚ-του Ζήση συμπεριλαμβανομένου-είναι εκεί που είναι λόγω του Θόδωρου,γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ήταν ο μπροστάρης όλου αυτού του σκηνικού και παρόλη την πίκρα που νοιώσαμε ή και την "προδοσία" την οποία αισθανθήκαμε όταν έφυγε,πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον "συγχωρήσουμε" για αυτό το πήγαινε-έλα που είχε έντονα σημάδια ψυχολογικής φόρτισης και για μιά άσχημη περίοδο στην οποία βρέθηκε και να μην τον κοιτάμε με "μισό μάτι"...για μένα έιναι απόλυτα κατανοητό και ανθρώπινο...

Το αν ενοχλήθηκε ο Ζήσης και κατά πόσο θα έχουμε την ευκαιρία να το μάθουμε, με τη λήξη της σεζόν....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλο θα ηταν να λειπουν οι χαρακτηρισμοι μεταξυ μας... Ο καθενας έχει τη γνώμη του, η οποία είναι σεβαστή...
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Καλισπέρα παίδες και καλώς σας βρήκα!!!!
Άκουσα χθες την συνέντευξη της διοίκησης και ένιωσα για μία ακόμα φορά περήφανος..
Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή Ζαγοράκη..Σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και τον βλέπω πολύ αποφασισμένο για το θέμα των χρεών......Συγχαρητήρια επίσης και στον Ζήση που αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης του Ζαγόρ..
Ο ΠΑΟΚ έχει τρείς τουρμπίνες στο μηχανισμό του..Ζαγοράκης, Βρύζας, Βιολίδης...Και οι τρείς αναπόσπαστα κομμάτια του πάζλ και ενωμένη σαν μια γροθιά..Τα παιδιά είναι οικογένεια...Όλα τα άλλα κατ'εμέ είναι περιττά και κατινιές!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έ όχι και καλώς μας βρήκες.... καλώς μας (ξανα)βρήκες ίσως... 8-)
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Καλώς σας ξαναβρήκα λοιπόν!! :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Novito ρουφ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Ντάξει όχι ρουφ...
Απλά είχα κάποια προβληματάκια με το παλιό μου account και αναγκάστικα να κάνω καινούργιο...
Λοιπόν όπου lion4 βάλτε lion!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Το θεμα για το γηπεδο Θοδωρε δεν προεχει αυτην την στιγμη. Χρειαζεται να γινουν αλλα πραγματα προηγουμενως για να μπορεσουμε να φτασουμε σε μια αποφαση οσο το δυνατον περισσοτερης κοινης αποδοχης για το γηπεδο. Και ενα βασικοτατο ζητημα, μεταξυ αλλων, για να φτασουμε σε αυτον τον στοχο ειναι η μαζικη εγγραφη χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων στον ΑΣ. Αυτη ειναι η απαραιτητη προυποθεση για να καταστει δυνατη οποιαδήποτε συζητηση για το γηπεδο και αυτο ειναι κατι που η διοικηση σας θα πρεπει να το επιδιωξει ενεργοτατα.

Και κατι ακομα που για εμενα ειναι τρομερα σημαντικο, σημαντικοτερο ακομα και απο το ζητημα των χρεων. Το “Ο ΠΑΟΚ στον Λαο του” θα μπορεσει να γινει αδιαμφισβητητη πραγματικοτητα μονο αν η διοικηση σας αποφασισει επιτελους να πιεσει για την δημιουργια του καταλληλου εκεινου νομοθετικου πλαισιου που θα επιτρεψει το περασμα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ στον κοσμο του οχι μεσα απο την παντελως αβεβαιη μεθοδο της αγορας μετοχων, αλλα μεσα απο την ασφαλεστατη μεθοδο της ιδιοτητας του μελους του συλλογου ΠΑΟΚ, του μελους που παρεχει την οικονομικη του συνδρομη σε τακτη χρονικα βαση, του μελους που ειναι οργανικο κομματι, τοσο ουσιαστικά οσο και απο νομικης αποψεως, της συλλογικοτητας που λεγεται ΠΑΟΚ.

Πρεπει να ξεφυγει επιτελους ολοκληρωτικα ο ΠΑΟΚ απο την λογικη του “Επενδυτη” που θα τον κανει “μεγαλο”, που θα τον στεψει “πρωταθλητη” κτλ κτλ. Χορηγους και οχι επενδυτες θα μπορει να εχει πολλους ο ΠΑΟΚ, αν κατορθωσει να εχει, ας πουμε, 50,000 ενεργα και οικονομικα τακτοποιημενα μελη. Ποια αλλη αποδειξη χρειαζεται, για να συνειδητοποιησεις και να συνειδητοποιησουμε οτι ο δρομος αυτος δεν ειναι ανεφικτος, απο την πορεια του Συλλογου τα τελευταια 2,5 χρονια?.

Ο ΠΑΟΚ οφειλει να πιεσει προς αυτην την κατευθυνση ετσι ωστε οριστικα να παψει να εχει αναγκη τον οποιονδηποτε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αμήν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

É difícil agradar a Gregos e Troianos

Πορτογαλική παροιμία για κάθε περίσταση ερμηνεία ή παρερμηνεία.

Είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις και τους Έλληνες και τους Τρώες
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

που σημαίνει???
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δίνω μετάφραση Λιοντάρι4 ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ζαγοράκη μεγάλη η χάρη ΤΟΥΣ που βγαίνεις και τους ενημερώνεις.....
Ούτε εσύ, ούτε ο Βρύζας να ξαναβγείτε για συνέντευξη.
Μία και καλή να κάνετε απολογιστική στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, 2009-2010.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
Γράψτε τους κανονικά στα Αρχ@#$^δια σας!
Συγκεντρωθείτε στον ΣΤΟΧΟ σας και μόνο.
Αυτό που μένει είναι η δουλειά και το έργο, τα άλλα όλα είναι για τις κατίνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”