Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Petm »

να πω και εγώ σημεία που ερμηνεύω από τh συνέντευξη:

επίσημη έναρξη τις διαρχίας με σαφώς αναβαθμισμένο το ρολο του βρuζα αλλα το τελευταίο λόγο τον έχει ο Ζαγοράκης. Το σχόλιο μου είναι ότι όσο καλή και να είναι η πρόθεση και τον δυο θα δημιουργηθούν τριβές. είναι μεγάλα κεφαλαια και οι δυο για το ΠΑΟΚ.

ο Ζαγοράκης απέφυγε το θέμα σαλπιγγίδη όπως o διάολος το λιβάνι.

να υποθέσω ότι επίκειται ανανέωση του santos για 2 χρονια ακόμα.

ότι έχουμε sfixei στο οικονομικό.

άφησε μετέωρους αυτούς που βγάζαν προς τα έχω ότι η απόφαση του να φύγει είχε να κάνει με λόγους εντός του ΠΑΟΚ όπως άφησε μετέωρh και την προηγουμενη κυβέρνηση στο θέμα το χρεών θεωρώντας ότι η απομάκρυνση Αλογοσκούφη ίσwς έπαιξε ρολο, ίσwς και να μην έπαιξε ρολο αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα λόγια από τις πράξεις απέχουν. φαίνεται πάντως να είναι το προσωπικό του στοίχημα το θέμα τwν χρεών.

θεωρώ ατυχη την έμπνευση αυτού που έκανε ερώτηση (στη μέση τις περιόδου με κύπελλο, πρωτάθλημα, play-offs να περιμένουν) λέγοντας ότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού δε βγήκαν, προσπαθώντας να το μπαλώσει άμεσος μετά το άλλαξε σε μεταγραφικό σχεδιασμό.η απάντηση του Ζαγοράκη ότι με 12-13 παίκτες δε μπορείς να βγάλεις όλες τις υποχρεώσεις μιας χρονιας ίσwς δείχνει τι πιστεύει για τους παίκτες που αποτέλεσαν το περσινό roster και που κάποιοι είναι δανεικοί.

και τέλος με έκανε εντύπωση η ασπίδα προστασίας που έβαλε ο βρuζας στο santos όσον αφορά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τους μήνες αύγουστο-σεπτέμβριο που ούτε λίγο ούτε πολύ το έριξε στο ότι το roster άλλαξε κατά 50%φέτος.

γενικά μια συνέντευξη σε ήρεμα πλαίσια με το βρuζα να ξεχωρίζει για το μεστό του λόγο, το Ζαγοράκη για πρώτη φορα (εκτιμώ) να είναι πιο παράγοντας παρα πρώην ποδοσφαιριστής και τον βιολιδι να έχει τον πλήρη έλεγχο τις λειτουργία τις ανώνυμης εταιρίας
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αφού ευχαριστήσω τη Φίλη μας Δέσποινα για τον κόπο της, να σας παραθέσω τα λινκ της συνέντευξης έτσι ώστε να έχετε πλήρη κάλυψη όσων είπε την Πέμπτη ο Ζαγοράκης στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας σαν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

ΜΕΡΟΣ 1ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yiIRjdWCmys&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yiIRjdWCmys&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 2ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o3lnbKHRLyE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o3lnbKHRLyE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 3ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2zjS14A-R48&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2zjS14A-R48&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 4ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cMRLVDIuM4A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cMRLVDIuM4A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 5ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ShKjH7vOP_M&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ShKjH7vOP_M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 6ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ELLSB645ugw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ELLSB645ugw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΜΕΡΟΣ 7ο
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gOhor1tCHyc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gOhor1tCHyc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδια...δεν βγαινει ακρη ετσι...

-Δεν θα μιλαγε...ενα ποσοστο θα μουρμουρουσαμε γιατι δεν ειπε τους λογους αποχωρησης...
-Θα ελεγε τους λογους που ολοι τρωγομασταν να ακουσουμε... θα εβγαιναν 1002 σεναρια επιστημονικης φαντασιας και θα κατερρεε το συμπαν...

Τελικως ειπε αυτο που περιμεναμε... "ηταν προσωπικοι οι λόγοι"... Γκρινιαζε η γυναικα, ηθελε γαλα το παιδι, ηθελε να παει στο Αγιο Ορος να ηρεμησει (μαζι και συμβουλες απο τον Γεροντα Αγγελο :D ), δεν ξερουμε...Και μενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει πλεον...

Γενικο συμπερασμα: οτι και να ελεγε, θα ειχαμε μουρμουρες και σεναρια...Ετσι λειτουργει η μαζα οποιουδηποτε οργανισμου,εταιριας,κλπ και οχι μονο του ΠΑΟΚ...

ΥΓ.

Εγω νομιζω ειναι η κουρτινα Νο 1..."γκρινια γυναικας" :lol:

ΥΓ2.

Ειδα ονειρο χτες το βραδυ...

Εβλεπα ματς του ΠΑΟΚ στο σπιτι και ειχα καλεσμενο τον Ζαγορακη (!), ο οποιος αγενεστατα ειχε ξαπλαρει στον καναπέ φαρδυς πλατυς και εβλεπε το ματς! Αλλα εμενα δεν με πειραξε το οτι ειχε κανει καταληψη του αγαπημενου καναπεος...Πως θα μπορουσε αλλωστε...Εχεις καλεσμενο την προεδραρα στο σπιτι και θα ανησυχεις για το πως καθεται; Οχι βεβαια...
Το θετικό ειναι οτι καναμε ωραια κουβεντα και το κυριοτερο, δεν υπηρχαν γυναικες στο σπιτι! 8-)
Το ονειρο ειναι προφητικό και εξηγεί πως θα δωσω το υστερημα μου στην ΑΜΚ...(αυτο εξηγει το οτι κατσικωθηκε ο προεδρος στο σπιτι μου :lol: )
Ειμαι στεναχωρημενος ομως διοτι δεν προλαβα (χτυπησε το ξυπνητηρι) να του εκδηλωσω την αγαπη μου προς τον προπονητη μας και να τον ρωτησω το τι μελλει γενεσθαι... Αλλα δε γ@μεις...ΠΑΟΚ εισαι...
kos

Δημοσίευση από kos »

ο ζαγορακης με απογοητευσε πληρως.

ειπε δυο πραγματα που δεν μπορουν να ισχυουν και τα δυο. με την δικη μου λογικη ενα απο τα δυο ισχυει.

1) ειπε οτι εξασφαλισε ομαλη διοικητικη συνεχεια με την αναληψη της προεδριας της παε απο τον βρυζα.

2) ειπε οτι γυρισε για να τελειωσει αυτο που ξεκινησε πριν απο 2,5 χρονια. να τρεξει την νεα αυξηση, να τελειωσει το προπονητικο, να δωσει ενα τελος στο θεμα των χρεων, να εξασφαλιση οτι το αγωνιστικο θα ειναι σε υψηλο επιπεδο και να ασχοληθει με το θεμα του γηπεδου.

με την δικη μου την λογικη λοιπον θεωρει οτι ο ΠΑΟΚ ολα αυτα δεν θα μπορουσε να τα καταφερει χωρις αυτον. οτι ο βρυζας δεν μπορει να τελειωσει αυτα που ξεκινησε ο ζαγορακης. και για αυτο επεστρεψε.

και αυτο η αληθεια ειναι οτι με ενοχλησε.
1) γιατι αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα. ισως να κανω λαθος αλλα σε καμια στιγμη δεν νομιζω να διαπιστωσε καποιος διοικητικη υστερηση στην περιοδο που ο ζησης ηταν προεδρος.
2) γιατι ο ζησης περαν του οτι σταθηκε στον υψος του απεναντι στην ομαδα, σταθηκε στο υψος του και απεναντι στον φιλο του ζαγορακη. ειναι σιγουρο οτι αν δεν υπηρχε ο ζησης να μπει μπροστα μολις λιγες ωρες μετα την αποχωρηση του ζαγορ, η πιεση που θα δεχοταν ο τελευταιος θα ηταν αφορητη. αυτη η ηλιθια απαιτηση να μας πει τους προσωπικους του λογους, λες και ειμαστε φιλοι του ή συγγενης του, θα ειχε πολαπλασια ενταση.

το συμπερασμα μου λοιπον ειναι οτι ο ζαγορ δεν γυρισε για τον ΠΑΟΚ αλλα για την παρτη του. γιατι γουσταρε αυτο που εκανε πριν το προσωπικο του προβλημα, και γιατι θελει να συνεχισει να γουσταρει.

μπορει ο πανταζης να γραφει αθλιοτητες (η απαντηση σου ζηση ηταν ολα τα λεφτα :nairepaok: ) αλλα ειναι ανθρωπινο να εχει μεσα του πικρα ο ζησης. το οτι την καταπιε δειχνει οτι ειναι μεγαλο Παοκτσακι και μεγαλος μαγκας. χθες ο ζησης κερδισε τον σεβασμο μου (οχι οτι δεν τον ειχε αλλα πλεον προσκυνω :nairepaok:) .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μεγαλη ανακαλυψη εκανες κος ενοειτε οτι γουσταρουν που ειναι εκει ολοι τους οχι μονο ο ζαγορακης αν δεν γουσταραν δεν θα ειχαν αναλαβει δεν ξερω τι τον οδηγησε εκτος ομαδας εγω πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ηταν η λαθος επιλογη γκαγκατση καταλαβε οτι κανει ζημια στην ομαδα και μην μπορωντας να του πει να φυγει οντας κουμπαροι εφυγε αυτος για να τον ακολουθησει ο δευτερος.
Εμεις αυτο που πρεπει παντα να ψαχνουμε και να βλεπουμε ειναι η λειτουργια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απο τη στιγμη που τα θετικα υπερβαινουν κατα πολυ τα αρνητικα πρεπει να στηριξουμε και να σταματησουμε να ψαχνουμε φαντασματα αυτο το λεω για τους λιγους που εξακολουθουν να το κανουν.
Και για να τελειωσω ο ζαγορακης μπηκε μπροστα και ακολουθησαν οι υπολοιποι ετσι ενοιωθε χρεος του απεναντι στον κοσμο την ομαδα και αν θελεις kos ναι και στην υστεροφημια του να συνεχισει αυτο που πηγε να αφησει στη μεση.
Το θεμα μας εμας ομως ειναι οτι εχουμε ενα δυνατο χαρτι παλι στα χερια μας για να πιεσουμε καταστασεις και δεν πρεπει να το καψουμε γιατι στην τελικη εμεις επιλεξαμε να παιξουμε με αυτο νομιζωντας οτι ειναι το 10 το καλο η ο ασσος για τους ποκεραδες :lol: δεν μπορουμε ξαφνικα να το παρουσιαζουμε σαν τριαρακι.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε: με την δικη μου την λογικη λοιπον θεωρει οτι ο ΠΑΟΚ ολα αυτα δεν θα μπορουσε να τα καταφερει χωρις αυτον. οτι ο βρυζας δεν μπορει να τελειωσει αυτα που ξεκινησε ο ζαγορακης. και για αυτο επεστρεψε.
εμενα δε μου προκύπτει μια τέτοια αίσθηση από τα λεγόμενα του. χωρίς να διαφωνώ στα υπόλοιπα που αναφέρεις.

από τι μια θεωρώ πως έκανε μ@λ@κια που σηκώθηκε και έφυγε έτσι όπως έφυγε από την άλλη θεωρώ ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα, αυτός και το team του, να ολοκληρώσουν αυτό που άρχισαν.

ο βρuζας με εντυπωσίασε και εμενα. γενικός θεωρώ ότι και με τους δυο πάνω και με βιολιδι από πίσω η διοίκηση τις ομάδας είναι πιο δυνατή από ποτε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, κοίτα είναι πάρα πολύ λεπτό αυτό που θίγεις τώρα..
Η αλήθεια είναι πως με την αποχώρηση του ο Ζαγοράκης έχασε κάποιους πόντους στα μάτια μου που αυτομάτως πήγαν στον Ζήση καθώς δε φοβήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή να μην αρνηθεί να βάλει τα χέρια του στη φωτιά, τη στιγμή που η ομάδα αγωνιστικά παρέπαιε, ο κόσμος ήταν ανάστατος με όσα είχαν προηγηθεί και ο προπονητής έδειχνε ότι έχανε τον έλεγχο..

Ηρθε λοιπόν ο Ζήσης να αναπληρώσει το κενό του Ζαγοράκη με τον καλύτερο τρόπο και τα κατάφερε περίφημα!
Το γεγονός ότ όντως, ανθρώπινα, ο Ζήσης να αισθάνεται κάποια πικρία είναι δεδομένη, αλλά είναι άνθρωπος που ποτέ δεν θα κλαφτεί από δω κι από κει, αυτό είναι δεδομένο. Από κει κι έπειτα, ο Ζαγοράκης λέγοντας ότι επέστρεψε να κάνει το ένα, το άλλο και το παράλλο, είχε ένα πράγμα κατά νου. Οτι από τη στιγμη που ο ίδιος είχε θέσει τους συγκεκριμένους στόχους, ο ίδιος ήταν υποχρεωμένος και να τους αποπερατώσει!

Δε σήμαινε ότι ο Ζήσης θα είχε απόκλιση από το πλάνο που για 2μιση χρόνια δημιούργησε κι έτρεξε ο ίδιος, αλλά ήξερε ότι μερικά πράγμα α εξαρτιόταν από τον ίδιο. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός κράτησε τον Σάντος στην ομάδα παρά τα όσα ακούγονταν. Αυτός κράτησε πάρυσι το καλοκαίρι τον Γκαρσία τη στιγμή που Ζήσης και Σάντος έλεγαν το αντίθετο. Δικό του όραμα ήταν η δημιουργία του νέου προπονητηρίου στη Ν. Μεσσήμβρια.. Σε αυτόν είχαν δωθεί πιστώσεις από τους χορηγούς για τη διαφήμιση τους στον ΠΑΟΚ.

Αρα από όλα αυτά καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικός ήταν και συνεχίζει να είναι ο ρόλος του Ζαγόρ στην ομάδα. Κι εγώ γούσταρα τον Ζήση στην προεδρία, αφού έβλεπα τον Τεό να πελαγοδρομεί ώρες ώρες και να χάνει στα μάτια μας, όμως αν εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο, αυτό που θα δούμε σαν αποτέλεσαμ είναι όλα τα παραπάνω..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Συμφωνω με φρι και ως προς τα συναισθηματα που μου προκαλεσε η φυγη του και ως προς το γιατι επεστρεψε. Να προσθεσω επισης οτι πλεον ο Τεο -ελπιζω- θα σταματησει να χει αυτη τη μετεωρη σταση του μενω/φευγω και θ ασχοληθει με μεγαλυτερη αποφασιστικοτητα με τα ζητηματα της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ρε παιδια. μην ερμηνευεται την συνεντευξη οπως να ναι..Και οι δυο ειχαν συνενοηθει και ειχαν μιλησει οτι θα αποχωρησει για καποιο χρονικο διαστημα και μετα αναλογως της καταστασης βλεπουμε αν θα επιστρεψει πισω..Στον Π.Α.Ο.Κ κανενας δεν περισσευει..Τι θα πει οτι ο Βρυζας δεν μπορει να εκπληρωσει αυτα που σχεδιασε..Υπαρχουν ενα σωρο θεματα που πρεπει να "τρεξει" ο Π.Α.Ο.Κ...Μπορει ενας, δυο..? Γι αυτο αφηστε το...Οταν εν τελει 2 φιλοι και συνεργατες εχουν συμφωνησει για κατι ,εμεις δεν μπορουμε να κανουμε συνειρμους με το μυαλο μας για οτιδηποτε..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

moican4 έγραψε:Ρε παιδια. μην ερμηνευεται την συνεντευξη οπως να ναι..Και οι δυο ειχαν συνενοηθει και ειχαν μιλησει οτι θα αποχωρησει για καποιο χρονικο διαστημα και μετα αναλογως της καταστασης βλεπουμε αν θα επιστρεψει πισω..Στον Π.Α.Ο.Κ κανενας δεν περισσευει..Τι θα πει οτι ο Βρυζας δεν μπορει να εκπληρωσει αυτα που σχεδιασε..Υπαρχουν ενα σωρο θεματα που πρεπει να "τρεξει" ο Π.Α.Ο.Κ...Μπορει ενας, δυο..? Γι αυτο αφηστε το...Οταν εν τελει 2 φιλοι και συνεργατες εχουν συμφωνησει για κατι ,εμεις δεν μπορουμε να κανουμε συνειρμους με το μυαλο μας για οτιδηποτε..

γιατι δεν μπορουμε; ο Ζησης αν δεις το βιντεο της συνεντευξης λεει οτι τη στιγμη που εφυγε ο Τεο δεν υπηρχε σκεψη για επιστροφη, αρα για πες μου, εσυ πως βγαζεις το συμπερασμα οτι ειχαν συνεννοηθει;
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο ζησης ελληνικα μιλαει και οχι σουαχιλι....για οποιον φανταζεται σεναρια ας ξαναδιαβασει προσεκτικα ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ.....προχωραμε με ΤΕΟ ΖΗΣΗ και ΔΟΝ...τα υπολοιπα στη λαμπιρη και τη τατιανα
kos

Δημοσίευση από kos »

free4 έγραψε:Από κει κι έπειτα, ο Ζαγοράκης λέγοντας ότι επέστρεψε να κάνει το ένα, το άλλο και το παράλλο, είχε ένα πράγμα κατά νου. Οτι από τη στιγμη που ο ίδιος είχε θέσει τους συγκεκριμένους στόχους, ο ίδιος ήταν υποχρεωμένος και να τους αποπερατώσει!
εδω ειναι η ενσταση μου. επεστρεψα να κανω αυτο, εκεινο και το αλλο. περα απο το οτι οι στοχοι δεν ειναι προσωπικοι αλλα της ομαδας και το θεμα δεν ειναι ποιος θα τους αποπερατωσει αλλα το αν θα αποπερατοθουν δεν λες κατι τετοιο οταν αναλαμβανεις διαδεχομενος τον βρυζα. εγω αν ημουν στην θεση του βρυζα θα του ελεγα "εγω τι εκανα τοσο καιρο εδω ρε μεγαλε? χαρταετο πετουσα? μηπως νομιζεις οτι εσυ εισαι ο ικανος και εγω ο ανικανος?"

ακριβως επειδη ηταν λεπτο το θεμα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος.
diniko80 έγραψε:ο ζησης ελληνικα μιλαει και οχι σουαχιλι....για οποιον φανταζεται σεναρια ας ξαναδιαβασει προσεκτικα ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ.....προχωραμε με ΤΕΟ ΖΗΣΗ και ΔΟΝ...τα υπολοιπα στη λαμπιρη και τη τατιανα
καλο θα ειναι τα κολκακια να κοψουν τις αηδιες περι λαμπιρη και περι τατιανας και να μην προσβαλουν τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

jibbie, νομιζω απαντησα,..
μετα αναλογως της καταστασης βλεπουμε αν θα επιστρεψει πισω
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε: