10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: 10. Olivier Sorlin

Δημοσίευση από arisk »

Δεν μπορώ να καταλάβω δεδομένης και της κακής αγωνιστικής κατάστασής του με ποιά λογική μπορεί να ξεκινήσει βασικός αριστερός εξτρέμ στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να αποδέχομαι (σχεδόν) τα πάντα απο ανθρώπους που με έχουν πείσει ότι έχουν την διάθεση αλλά και την ικανότητα να φτάσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει, οπότε δεν θα μιλήσω, ας μου βάλουν και φόρ το σκουριασμένο γαλλικό κλειδί...

Μόνο το Μπαλάφα δεν θέλω πίσω... :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω Μπαλαφικοί... :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι λες πως δεν θα μιλήσεις, αφού τα είπες όλα! Κάθε παίκτης έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο παιχνίδι, που άλλες φορές είναι πιο ευδιάκριτος και άλλες λιγότερο. Ο Sorlin δεν είναι από τους εντυπωσιάζοντες εν γένει. Έπειτα είναι καλύτερα δεμένος με το υπόλοιπο κέντρο της ομάδας απ' ότι ο Cristiano και ανώτερος ανασταλτικά απ' ότι ο Κουτσια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπρε Άρη εδώ μπήκε αλλαγή ο Κόνδορας στο τελευταίο λεπτό και χρίστηκε και σκόρερ τι ψάχνεις να βρεις :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Gash δίκιο έχεις, αφού ο άνθρωπος έχει άστρο, τι να λέμε... :D

Αποστόλη όντως είναι ο καλύτερος ανασταλτικά... Αλλά παίζεις εντός έδρας με τον Ατρόμητο και όχι εκτός έδρας με τον ολυμπιακό... Θέλω να πιστέύω ότι ο εξτρέμ μου την Κυριακή θα έχει ώς στόχο να σκοράρει ή να πασάρει και όχι να μαρκάρει το αντίπαλο δεξί μπάκ... :(

Τέλοσπάντων, μαλακία μου που το έγραψα κιόλας, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμφωνήσω με τέτοιες αντιλήψεις, αυτό που έχω να κάνω είναι απλά όπως προείπα να στηρίξω και εγώ απο το μετερίζι μου στο γήπεδο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα μας...

Υ.Γ. Και με το Ρεχάγκελ διαφωνώ σχεδόν σε ότι και αν κάνει αλλά δεν μπορώ παρά να τον αναγνωρίσω ώς μεγάλο προπονητή αφού έφερε Ευρωπαϊκό τίτλο στην μικροσκοπική ποδοσφαιρικά Ελλάδα, την πήγε σε 2 EURO και MUNDIAL... Επομένως απλά respect... ;)
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Καλά μην τρελένεστε δηλ. αν γράψουμε κάποιο κακό σχόλιο και στην ελάχιστη πιθανότητα να το δει αυτός ο παίκτης θα του δημιουργήσουμε ψυχολογικό πρόβλημα?
Ε, τότε θα είναι ήδη πολύ μικρός παίκτης.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Άσε που δεν ξέρει να διαβάζει και Ελληνικά... Οπότε ορμάτεεεεεε...!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Φοράς και το Νο10 ουστ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ρίξε ένα γ@μήσι σι βου πλε
Ολιβιέ Ολιβιέ
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταη ο σορλεν..
το οτι τραβηξαν καποιοι παιχτες και νικησαμε τον γαυρο δεν σημαινει οτι οσοι παιξαν ηταν καλοι
τραβηξαν κουπι οι βιτολο,μαλεζας(κυριως) και βιειρινια γκαρσια,ιβιτς κατα δευτερο και και δεν φανηκε η αγωνιστικη αδυναμια καποιων αλλων

για μενα ο σορλεν αλλα και ο εντινιο που πολλοι εκθειασαν λογω γκολ δεν ηταν καλοι
οι υπολοιπο ηταν απο καλοι ως αριστοι(βιτολο,μαλεζας)

αν και οφ τοπικ να πω και την αποψη μου γενικα για τον αγωνα
πολυ καλο στησιμο σαν διαταξη στον αγωνιστικο χωρο απο τον σαντος εκλεισε ολους τους διαδρομους
απο την αλλη ανεξηγητη η χρησιμοποιηση σορλεν αντι κουτσια για μενα

μεγαλη νικη επιτελους παντως και μας δινει την ελπιδα και για κατι καλυτερο απο αυτο που πιστευαμε μεχρι τωρα
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Τι ανεξηγητη ρε παιδια? Ο Σορλεν ειναι ο,τι πρεπει για παιχνιδι τακτικης! Θα βοηθησει και τον μπακ που παιζει στη μερια του αν χρειαστει! Μου φανηκε πολυ καλυτερος απο αλλα παιχνιδια!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και ο κουτσιανικουλης μια χαρα μαρκαρει οπως και ο βιειρινια ετσι το βλεπω εγω
αμ και τον σορλεν ψιλοαδιαφορο τον βλεπω τελευταια
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ronaldo έγραψε:δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταη ο σορλεν..
το οτι τραβηξαν καποιοι παιχτες και νικησαμε τον γαυρο δεν σημαινει οτι οσοι παιξαν ηταν καλοι
τραβηξαν κουπι οι βιτολο,μαλεζας(κυριως) και βιειρινια γκαρσια,ιβιτς κατα δευτερο και και δεν φανηκε η αγωνιστικη αδυναμια καποιων αλλων

για μενα ο σορλεν αλλα και ο εντινιο που πολλοι εκθειασαν λογω γκολ δεν ηταν καλοι
οι υπολοιπο ηταν απο καλοι ως αριστοι(βιτολο,μαλεζας)

αν και οφ τοπικ να πω και την αποψη μου γενικα για τον αγωνα
πολυ καλο στησιμο σαν διαταξη στον αγωνιστικο χωρο απο τον σαντος εκλεισε ολους τους διαδρομους
απο την αλλη ανεξηγητη η χρησιμοποιηση σορλεν αντι κουτσια για μενα

μεγαλη νικη επιτελους παντως και μας δινει την ελπιδα και για κατι καλυτερο απο αυτο που πιστευαμε μεχρι τωρα
το στησιμο στα πλάγια ήταν αριστοτεχνικό. Δεξιά αμυντικογενές μπακ με επιθετικογενές χαφ, και αριστερά το αντίθετο.πού είναι το ανεξήγητο; :o
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μαλλον εχουν την ταχυτητα και τις δυναμεις να καλυπτουν -κατα καποιο τροπο- καποιους χωρους! Αλλα το να μαρκαρεις προϋποθετει κι αλλα πολλα, οπως δυναμη! Και αυτος σιγουρα δεν ειναι το ατου του Μπιλι!

Ισως, αν ξεκινουσε ο Κουτσια, να εβαζε και γκολ! Εκ του αποτελεσματος ομως κρινεται πολυ σωστη η χρησιμοποιηση του Σορλεν που -για μενα- δεν ηταν καθολου κακος (ας το γραψω και με σχημα λιτοτητας για ν αμην υπερβαλλω...)!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ρε συ ronaldo...απ' τη στιγμή που το βασικό σου επιχείρημα για τον Σορλέν είναι η κακή του κατάσταση,δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήθελες τον Κούτσια που αν εξαιρέσεις 1 ματς σε όλο το πρωτάθλημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν σε ανάλογη κακή ή και ακόμα χειρότερη κατάσταση...
δλδ ο ένας ήταν κακός και ο άλλος βγάζει μάτια???
εκτός αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μικρός επειδή κόστισε 1,5 εκ. και όχι ο άλλος που κόστισε 300-400 χιλ....

ο Σορλέν φέτος έχει τραυματιστεί 3 φορές και είναι ζήτημα να έχει παίξει 5-6 παιχνίδια...ας κάνουμε λίγη υπομονή,να βρεί ένα ρυθμό ο άνθρωπος και μετά αν δεν...τα ξαναλέμε....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

η χρησιμοποιηση του σναουτσερ αντι του αραμπατζη ειχε λογικη και δεν μιλησα για αυτο
η χρησιμοποιηση του σορλεν στο αρχικο σχημα δεν ειχε λογικη για μενα προσωπικα
ολα τα αλλα ηταν ολοσωστα οσα εκανε ο σαντος στο συγκεκριμενο παιχνιδι

η εμφανιση του σορλεν δεν τον δικαιωσε πιστευω τον προπονητη
ηταν νομιζω εκτος κλιματος παιχνιδιου και δεν συμμετειχε ουτε επιθετικα ουτε ανασταλτικα
δεν το συζηταω οτι ο κουτσιανικουλης ειναι πολυ καλυτερος επιθετικα αλλα νομιζω και αμυντικα δεν προσφερει ο σορλεν κατι παραπανω

ο βιτολο ναι προσφερει αμυντικα και αυτο ειναι οφθαλμοφανεστατο αν και δεν ειναι κατι ιδιαιτερο επιθετικα
ο σορλεν τι προσφερει και δεν το βλεπω εγω??

ενταξει καλος παιχτης και βοηθησε περυσι αλλα για το κατι παραπανω μαλλον δεν αρκει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”