Σχολιασμός διαιτησίας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Σχολιασμός διαιτησίας

Δημοσίευση από Falegkos »

Ο τσιριλο περίμενα να του την σκασει την κεφαλια στα δοντια.
Και ο gay τορο πουλαει και μαγκια.......αυτα θα μας κανουν και τωρα.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

όπως επίσης ο Πάμπλο πέρυσι έφαγε 3 αγωνιστικές ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

η πού$τρα πόσες έφαγε ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ???

άστο Μάκη μην ψάχνεις... καμία...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Περί Δαλούκα λόγος.

Σφύριξε σαν παλικάρι.
Δεν μας έδωσε ένα πέναλτι (Ίβιτς) αλλά και δεν έδωσε 4 ανύπαρκτα στον Ολυμπιακό.
Συνεπώς χαλάλι για κάτι αποβολές ή κίτρινες που δεν έδωσε.
Κάτι που κάθε άλλος συνδεσμίτης δεν θα έκανε στην θέση του.

Κάκος λαμβάνει?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχω την άποψη πως αυτόν τον ΠΑΟΚ που έβλεπε ο Δαλούκας δεν ήθελε να τον αδικήσει, όπως πχ θα γινόταν πέρυσι. Θαρρώ πως αρχίζουν ακόμη και οι εχθροί μας να υποκλίνονται, κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
Είναι κι αυτή η οικονομική στενότητα του Σωκράτη (και άλλων)...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πιστεύω πως αν τον αδικούσε θα έκανε περισσότερο κακό στην ομάδα του μετά. ;)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Αψογος ο Δαλουκας. Με 90-10 στον πειθαρχικο ελεγχο υπερ του κιναιδου ενθαρρυνε το κλωτσαγκωνιδι των χειλουδάκηδων αλλα και τα πεσιματα τους στα τεσσερα, τα οποια ειναι η δευτερη φυση τους. Σταματησε με ανυπαρκτα επιθετικα φαουλ πολλα κλεψιματα μας ψηλα, καθως και ΟΛΕΣ τις φασεις στις οποιες ο Μάμπα απεφυγε τον ΜVP και εφερε την μπαλα μπροστα του, κανοντας οτι μπορει για να διατηρησει το σκορ σε ανεκτα επιπεδα. Με τον Ιβιτς ετοιμο να κανει το 0-2 και τον Αβρααμ Παιρνόπουλο να του δινει μια ωραια ωθηση αφησε το παιχνιδι να συνεχιστει. Ριπλέι κοντινο δεν ειδαμε. Το ειδανε αυτοι και αποφασισαν οτι δεν θα επρεπε να το δουμε και εμεις. Ετσι γινεται στις δημοκρατιες του Χρυσοχοιδη. Για αυτες τις υπηρεσιες του, οι τσατσοι του εξ Ανατολικης Γερμανιας ορμωμενου επιχειρηματια (του φιλου του Ανδρεα, του Μητσοτακη, του Σημιτη, του Τσουκατου και ολου του καλου συναπαντηματος) αποκαλεσαν την μαδερ του “θαμωνα της Γιαννιτσών”.

Το 0-3 εγινε 0-1 με συνεπεια ο Καρπετοπουλος να στεναχωριεται επειδη δεν ειδε επιθετικα τις φασεις που θα επρεπε να κανει ο ΠΑΟΚ. Περυσι βεβαια εγραφε ποσο καλος ηταν ο Κουκουλακης που εφαρμοσε την ποδοσφαιρικη νομοθεσια. Απο τις πολλες βυσσιναδες στα "μπαρ" του Κολωνακιου και απο τα συνεχομενα χάλι-γκάλι παρτι στην Φιλοθέη αυτα παθαινεις. Γραφεις “αριστουργηματα”.

Εμεις σαν ΠΑΟΚ τωρα υποτιθεται πως θα πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι που ο συνδεσμιτης τους δεν εκανε το κλικ παραπανω ετσι ωστε να τους δωσει το πεναλτυ για το οποιο βογγουσαν 90 λεπτα. Ισως να ειναι και ετσι στην τελικη. Χου (οχι το συγκροτημα) νόουζ?

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι ο Δαλουκας εδειξε οτι ειναι ικανος διαιτητης στο τεταρτο 75 με 90 οταν, αφου ειδε οτι το πτωμα στάζι πλεον αποσυνθεση, αποφασισε να σφυριξει 50-50. Εκεινο το 50-50 που ειχε σφυριξει και ο μεγαλος Φάντελ μεσα στο Σαραιτάβλι τους, με συνεπεια να τους πηδηξει ενα ποδι αλματα με χαρακτηριστικη ανεση η Ανορθωση, για οσους ενθυμουνται.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ίσως να ήταν και δυσαρεστημένος απο τον Κρόκο (όχι της Κοζάνης).
Όπως και να χει τα αμφισβητούμενα ακόμα και ο Βαρούχας τα είπε όλα καθαρά και ξάστερα στην Αλητική Κυριακή.
Τόσο σωστός ήταν που τον πίστεψα κιόλας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Έχει μια κλασσική, πολύ διδακτική ιστορία του Ν.Χότζα
για το τι κινδυνεύουμε να πάθουμε από τις διαιτησίες τύπου Δαλούκα :

"Ένας φτωχός οικογενειάρχης, που ζούσε σε ένα δωμάτιο με την πολυμελή οικογένειά του, πήγε στον Χότζα και του ζήτησε ένα πιο μεγάλο σπίτι για να ανασάνει λίγο η ταλαιπωρημένη οικογένειά του.
- Αγαπητέ μου Χότζα, θέλουμε ένα πιο μεγάλο σπίτι, γιατί δεν μπορούμε να ζούμε η γυναίκα μου και εγώ, τα τόσα μας παιδιά και συγγενείς όλοι μαζί σ΄ένα δωμάτιο, έκλαψε ο δύσμοιρος άνθρωπος.
Ο Νασρεντίν τον ρώτησε αν έχει ζώα στην αυλή του.
- Έχω, του απάντησε.
- Τότε απόψε βάλε και τις όρνιθες μαζί σας, τον συμβούλεψε ο Νασρεντίν.
Τις βάζει ο άνθρωπος και πάει το επόμενο πρωί στον Χότζα.
- Αγαπητέ μου Χότζα, είμαστε χειρότερα, σκάσαμε όλοι μαζί και με τα ζώα.
- Έχεις και άλλα ζώα; τον ρώτησε ο Νασρεντίν.
- Έχω, είπε ο άνθρωπος, σκύλο και γάτο.
- Απόψε βάλε και αυτά μαζί.
Τα βάζει ο καημένος και πάει ξανά το επόμενο πρωί για να κλάψει απαρηγόρητος.
Ο Νασρεντίν τον ρωτάει και πάλι:
- Μήπως έχεις και κανέναν γάιδαρο στην αυλή;
- Ναι, του απαντά ο άνθρωπος.
- Απόψε βάλε και αυτόν και έλα αύριο.
Την επομένη πάει απαρηγόρητος. Τότε ο Νασρεντίν του λέει:
- Απόψε βγάλε το γάιδαρο έξω και έλα αύριο.
Την επομένη ο άνθρωπος πάει χαρούμενος και του λέει:
- Ευχαριστούμε Χότζα μου, είμαστε λίγο καλύτερα.
- Απόψε βγάλε λοιπόν και τις όρνιθες, αύριο το σκύλο και μεθαύριο τη γάτα.
Έτσι κάνει ο άνθρωπος και πάει χαζοχαρούμενος στον Χότζα και τον ευχαριστεί θερμά για τη βοήθειά του και του λέει:
- Να ‘σαι καλά Χότζα μου, τώρα ανασάναμε, σε ευχαριστούμε πολύ, πολύχρονος να ‘σαι!"

Γκέγκε ;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Ποιο ειναι το νοημα??
Οτι η αληθεια βρισκεται στους Σεξ Πιστολς? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω την άποψη πως αυτόν τον ΠΑΟΚ που έβλεπε ο Δαλούκας δεν ήθελε να τον αδικήσει, όπως πχ θα γινόταν πέρυσι. Θαρρώ πως αρχίζουν ακόμη και οι εχθροί μας να υποκλίνονται, κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
Είναι κι αυτή η οικονομική στενότητα του Σωκράτη (και άλλων)...
Ακριβώς έτσι γινόταν και παλιότερα,
ειδικά στη δεκαετία του 70
και λιγότερο τού 80.

Εβλεπαν την ομαδάρα που είχαμε και ένας-ένας τα κοράκια υποκλίνονταν
στην αξία και την ανωτερότητά μας.

Μιλάμε για υπόκλιση τώρα, ε,
όχι μαλακίες,
με δισκοπάθεια έφευγαν όσοι σφύριζαν ΠΑΟΚ, τότε.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, με πρωτοβουλία τού διαιτητή Φακή (Fuckis)
και της δυάδας Τσου-Λί (Τσουκαλαδέλης, Λίτσας)
χοροστατούντος της παλιοσειράς και αρχισυνδικαλήσταρου Μοίχα,
τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μπήκαν στα "βαρέα/ανθυγειινά".

Κάτι τέτοιο, για να μην μακρυγορώ,
πρέπει να παθε την Κυριακή και ο Δαλούκασμπινέ
και κατάπιε το στραγάλι
ειζ βάρος του θρήνου των γηπέων.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Τα καημενα τα νεφρακια μου ρεεεεεε!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μίχας;
Τι μου θύμισες! Δεν είναι αυτός που - μεταξύ άλλων - είχε ευνοήσει σκανδαλωδώς την αγαπημένη μου Leeds Utd εναντίον της κακόμοιρης Milan στο Καυτατζόγλειο;
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Δεν το πιστεύω που άκουσα για το παιχνίδι που ήμουν μέσα και μετά έγινα, προσωρινά, οπαδός της Leeds.
O Μίχας είχε κάψει την Leeds και μετά εξαφανίστηκε απο το πρόσωπο της γής, με πολλά να ακούγονται για σπίτια και βίλλες και πολλά άλλα που δεν αποδείχτηκαν ποτέ.
Θυμάμαι όμως ένα όνομα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου, αυτό του παγουρτζή.
Φυσικά τα άλλα, όπως λάτσιος , φακής και πολλά άλλα τα έδιωξα απο το μυαλό μου γιατί θα με προξενούσαν διανοητικά τραύματα για πάντα.
Δεν θυμάμαι να παίξαμε με το αιγάλεω και να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίχτες.
Διαιτησία στη Ελλάδα, μια ζωή ξεφτίλα και βρωμιά μέχρι σήμερα.

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Απορω που καποιοι θεωρουν τη διατησια 50-50. Συμφωνω με τα λεγομενα του εξ Ουγγαριας ορμωμενου. Ο Δαλουκας κατεβηκε με σκοπο να βοηθησει το γαυρο χωρις να εκτεθει ο ιδιος. Ετσι δεν εδωσε κανενα hardcore σφυριγμα, αλλα εδωσε ολες τις φασεις του κεντρου στο γαυρο, με μια διατησια που θα την χαρακτηριζα 70-30. Το τακλιν του Παπαροπουλου στο 3' ειναι κατακιτρινη, και καλα ψαρωμα στους αντιπαλους, σημερα θα σας γαμησουμε κι ετσι. Η καμερα δειχνει τα χειλη του ερπετογαυρου να λενε στον διατητη "Γιωργο δεν εκανα φαουλ!". Μαλλον στο στρατο γνωριστηκαν. Και θυμαμαι τον Παμπλο να λεει οτι οι γαυροι συνεχεια χαριεντιζονται και κανουν πλακιτσα με τους διατητες, που σε μας την ιδια ωρα ειναι τελειως αυστηροι. Λιγα λεπτα μετα κιτρινη στον πιο κομβικο παιχτη για την αμυνα μας (Βιτολο), σε μια φαση που η κιτρινη δεν ειναι περιεργο να δοθει, αλλα εφοσον δεν δοθηκε η αλλη αυτη τοτε δεν ηταν με την καμια. Δυο φορες στη συνεχεια ο φιογκο χτυπαει εκτος φασης εν ψυχρω τον Βιτολο για να τον εκνευρισει και να κανει καμια μαλακια ο δικος μας να παρει 2η κιτρινη. Αυτο μπροστα στον δαλουκα ο οποιος παιρνει αυστηρο υφος και λεει στην βραζιλιανα να ηρεμησει!! Τον εβαλε να γραψει και σπιτι 50 φορες δε θα ξανακλωτσησω εκτος φασης αντιπαλο. Το τακλιν του Ραουλ Λουμιδη με τα 2 ποδια και τις ταπες στον Βιερι, και στο καπακι το πιασιμο του ποδιου του με το χερι δεν πηρε ουτε κιτρινη!! Αν αυτο το ειχε κανει π.χ. ο Παμπλο θα ειχε κινηθει ηδη το υπουργειο εξωτερικων για απελαση του στην Ουρουγουαη. Σε μια φαση στο α' μερος ενας σκατογαυρος εκει που εχει μονος του την μπαλα στο κεντρο γλιστραει και πεφτει κατω με τον δαλουκα να σφυριζει φαουλ. Ειδικα στο διαστημα 45-65 ηταν φαουλ καθε κλεψιμο μας, ενω αυτοι δικαιουνταν να βαραν στο ψαχνο για να παρουν την μπαλα. Γενικα εκανε μια πολυ πουστικη διατησια, τους εδωσε το δικαιωμα να παιξουν οσο σκληρα θελουν, μας εκλεισε στην περιοχη και προσπαθησε να μας εκνευρισει. Αλλα εμεις ειμασταν προετοιμασμενοι για αυτον τον παραμετρο ψυχολογικο πολεμο (μπραβο στον Βιτολο που συγκρατηθηκε και απλα ξεσπασε στο τελος με κατι hijo de puta!) και αντιδρασαμε οπως επρεπε. Καπου στο 70 ο κορακας ισως λογω της μεγαλοπρεπειας του παιχνιδιου του ΠΑΟΚ, ενιωσε οτι "αρκετα τους βοηθησα τους βουτυρομπεμπεδες βουτηχταδες" και πραγματι απο το 70 και μετα παιζει ενα αψογο 50-50. Και μετα μας ζητανε να ειμαστε ευχαριστημενοι που δεν εδωσε και πεναλτυ !!
Οταν δω σε ολοκληρο τον αγωνα διατησια οπως στο τελευταιο 20λεπτο τοτε θα τους πω μπραβο. Αν δω ποτε.

Υ.Γ.2 Νασραντιν kass πολυ ωραιος!
Υ.Γ.1 Γκας, να ζησετε ρε! Καλους απογονους!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Και 'γω αυτο ημουν ετοιμος να ρωτησω.
Ποτε παντρευτηκες ρε Γκας και δεν μαθαμε τιποτα??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”