18. Wade Helliwell
Re: 18. Wade Helliwell
Πλάκα με κάνεις τώρα έτσι?
Δε φτάνει που έχουμε για Τσιάρα και για Καυκή ξεχωριστά είπαμε να πάρει κι ένα ο σοβατίστας!!
Δε φτάνει που έχουμε για Τσιάρα και για Καυκή ξεχωριστά είπαμε να πάρει κι ένα ο σοβατίστας!!
Σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ..
Επιληψου και τα 2 12άρια της ομάδας όπως έγραψα στα παράπονα στο φόρουμ!!
Επιληψου και τα 2 12άρια της ομάδας όπως έγραψα στα παράπονα στο φόρουμ!!
- sidpanos
εγώ τα έβαλα τα νούμερα ρε σύ..αλλά δεν μπορούμε να του βάλουμε του άλλου 20 επειδή έχει ίδιο νούμερο με τον λάζο...
ότι πει η καε
ότι πει η καε

γιατι δεν το συγχωνευεται με το τοπικ του Μουν ? Την ιδια κινηση θα εχουν

Η' φτιαξτε ενα τοπικ πως ειναι το ΠΑΟΚ RETRO ? Εσεις θα φτιαξετε το ΠΑΟΚ-ΠΑΛΤΟ

Η' φτιαξτε ενα τοπικ πως ειναι το ΠΑΟΚ RETRO ? Εσεις θα φτιαξετε το ΠΑΟΚ-ΠΑΛΤΟ

- trel@menos
βρε αγορι μου καλο, δεν αλλαζεις επαγγελμα καλυτερα? γινε μαραγκος, υδραυλικος, οικοδομος... τοσα ωραια επαγγελματα υπαρχουν, κανε κατι που σου ταιριαζει και μη μας γ@μας την ψυχολογια καθε φορα που σε βλεπουμε.
πραγματικα τετοιο παλτο οσο παρακολουθω μπασκετ δεν εχω ξαναδει. με ποια λογικη επιλεχθηκε??? ειναι κινδυνος θανατος για την ομαδα στα 2 λεπτα που μπαινει. βαλτε εμενα να παιξω σεντερ που ειμαι 1,70κατι και δεν θα ζητησω και λεφτα.
υγ. εφυγε ο τρισμεγιστος τσιαρας, το 9 θα το αποσυρουμε???
πραγματικα τετοιο παλτο οσο παρακολουθω μπασκετ δεν εχω ξαναδει. με ποια λογικη επιλεχθηκε??? ειναι κινδυνος θανατος για την ομαδα στα 2 λεπτα που μπαινει. βαλτε εμενα να παιξω σεντερ που ειμαι 1,70κατι και δεν θα ζητησω και λεφτα.
υγ. εφυγε ο τρισμεγιστος τσιαρας, το 9 θα το αποσυρουμε???
Μετά τους τρελούς παπάδες που μας πούλησες το καλοκαίρι, τώρα ήρθες να ξεθάψεις κι αυτό το τόπικ....

Ολιβάρεζ έγραψε:
Helliwell: Το κινητό φάουλ έσπασε τα προσωπικά του ρεκόρ καθώς πρόλαβε σε 53 δευτερόλεπτα συμμετοχής να δεχτεί 2 γκολ φάουλ από τον Μαυροειδή σηκώνοντας κλασσικά τα χέρια του για να κρεμάσει τις κουρτίνες. Ο σύλλογος προστασίας απόδημων μαρσιποφόρων θα διαδηλώσει στην Κάμαρα τις επόμενες μέρες βαστώντας πλακάτ με τη φράση free Wade.