Ζήσης Βρύζας
- PABLO GARCIA1
Re: Ζήσης Βρύζας
Αν νομίζεις ότι ποτέ ο λαός-ο οποιοσδήποτε λαός-έχει μάθει την πλήρη αλήθεια αυταπατάσαι πλάνην οικτράν.
Μερικές φορές μάλιστα ίσως είναι και καλύτερα έτσι...
Μερικές φορές μάλιστα ίσως είναι και καλύτερα έτσι...
μα τι λες ? πιστευεις οτι ο ζησης ειναι τοσο αφελης και αχυρανθρωπος που τον κανουν οτι θελουν η "κλικα"
των δημοσιογραφων και οι "ρουφιανοι" της ΠΑΕ οπως λεει ο χομεινι ?
ειναι απλα αστεια αυτα αν ηταν ετσι τα πραγματα ο ζησης θα εφευγε ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ......ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΖΑΓΟΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΤΙ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ"......
των δημοσιογραφων και οι "ρουφιανοι" της ΠΑΕ οπως λεει ο χομεινι ?
ειναι απλα αστεια αυτα αν ηταν ετσι τα πραγματα ο ζησης θα εφευγε ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ......ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΖΑΓΟΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΤΙ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ"......
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
τυχον σιωπη του ζηση θα με ανησυχησει...
οχι γιατι αυτοματα θα αληθευουν τα εμετικα σκευασματα αυτου του χαρτινου τσιρκου,
αλλα γιατι θα δοθει βημα και για αλλους καλοθελητες...
αληθεια ποσο ποναει οταν ο παοκ γ@μαει?
(με ή χωρις παπακια@@)
οχι γιατι αυτοματα θα αληθευουν τα εμετικα σκευασματα αυτου του χαρτινου τσιρκου,
αλλα γιατι θα δοθει βημα και για αλλους καλοθελητες...
αληθεια ποσο ποναει οταν ο παοκ γ@μαει?

(με ή χωρις παπακια@@)
Άντε γιατί από το πρωί έχω ανεβάσει θερμοκρασία. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λέει και η σφουγγαρίστρα.
"Δεν θα είμαι τσατσάκι που κλαίγεται στους συνδέσμους. Αν έχω κάποιο πρόβλημα θα πάω στον Θοδωρή και θα το συζητήσουμε."gash04 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά πείτε και μένα το γυφτάκι
''Νομίζουνε ότι είμαι κανένα τσατσάκι που πάω στους συνδέσμους και κλαίγομαι....Αλλά φοράω παντελόνια και δεν θα ήμουν εδώ αν δεν γούσταρα. Φυσικά διαψεύδω κατηγορηματικά το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο.." Ζ.Βρύζας
αψογος και αληθινος. εχει @ρχιδια το ατομο. εχει φιλοδοξιες, πικραθηκε αλλα πανω απ'ολα βαζει την ομαδα.
μπραβο ρε ζηση...αντε γιατι μερικοι με τις κολοφυλαδες τους εχουν ξεφυγει κανονικα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Όσο ανεβαίνουμε και απειλούμε τα....κεκτημένα κάποιων (ποιών άραγε;
), τέτοια δημοσιεύματα θα πληθαίνουν....
Μπράβο στο Ζήση που έσβησε τη φωτιά πριν ανάψει....

Μπράβο στο Ζήση που έσβησε τη φωτιά πριν ανάψει....
-