Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος Αθ. 30/01 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος Αθ. 30/01 19:00 nova
Χαμηλα την μπαλα.. Θα ειναι ζορικο το ματσακι. Αυτοι δεν εχουν να χασουν τιποτα οποτε θα παιξουν χωρις αγχος. Προβλεπω 1-0 με γκολ βιερινια 

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Isaak the Greek
Χαλαρα , ηρεμα και συγκροτημενα , εκμηδενιστε την ομαδα του Αναστασιαδη Βου'.Αν και δεν ειδα το πρωτο μεταξυ μας ματς , επειδη ο Δωνης μου φερνει παρα πολυ σε Αναστασιαδη , προβλεπω ομαδα γιουρουσι και συστημα πλυμμηρα απο μερια τους.Εμεις τη δουλεια μας.Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ!!!!
Υ.Γ.:Δεν ξερω εαν παιζει ο Τσιριλο , αλλα καλα θα ηταν να μην παιξει ουτως ή αλλως.Αντε να τους ξεχωρισεις με το Δωνη.Ιδιοι ειναι
Υ.Γ.:Δεν ξερω εαν παιζει ο Τσιριλο , αλλα καλα θα ηταν να μην παιξει ουτως ή αλλως.Αντε να τους ξεχωρισεις με το Δωνη.Ιδιοι ειναι

O δώνης είναι πολύ αλαζόνας και προβάλλει πάρα πολύ τον εαυτό του όπου έχει πάει. Βάζει την ομάδα του κάτω από αυτόν και τους παίκτες του.
Ας του δώσουμε μία αγωνιστική φάπα και ας μη του επιτρέψουμε να μιλήσει υποτιμιτικά για τον ΠΑΟΚ γιατί να είστε σίγουροι ότι αν δεν έχουμε εύκολη νίκη θα βγάλει γλώσσα. Δε θέλω να σκέφτομαι άλλο αποτέλεσμα...
Ας του δώσουμε μία αγωνιστική φάπα και ας μη του επιτρέψουμε να μιλήσει υποτιμιτικά για τον ΠΑΟΚ γιατί να είστε σίγουροι ότι αν δεν έχουμε εύκολη νίκη θα βγάλει γλώσσα. Δε θέλω να σκέφτομαι άλλο αποτέλεσμα...
- PABLO GARCIA1
++++
δεν ξέρω σαν προπονητής αλλά σαν άνθρωπος είναι ότι το χειρότερο....
δεν ξέρω σαν προπονητής αλλά σαν άνθρωπος είναι ότι το χειρότερο....
Ασχετο βεβαια αλλα γιατι το λες αυτο δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ο ανθρωπος και το ενοω αυτο δεν ειρωνευομαι.
- PABLO GARCIA1
Κάποιον που όσες φορές τον έχω δει σε συνεντεύξεις,διαρκώς εκθειάζει τις προπονητικές του ικανότητες και την διαστημική μπάλα που παίζει η ομάδα του μόνο έτσι θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω...
Να μην αναφέρω ότι ενώ παραιτήθηκε απ' την ξαδέρφη μετά άλλαξε γνώμη και διεκδίκησε και πήρε το σύνολο του συμβολαίου του καθώς και τον τρόπο που έφυγε απ' την Λάρισα.
Ακόμα ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε στην συνέντευξη τύπου μετα το 3-3 του Ατρόμητου με την κούλα, ότι ασχολήθηκε με κάποιον δημοσιογράφο της ΑΕΚ για να του την "πει" με τρόπο που μόνο κάποιο παιδάκι θα έκανε.
Ελπίζω να μην τεθεί ποτέ στο μέλλον-επειδή είναι νέος και Ελληνας-θέμα ερχομού του στον ΠΑΟΚ....
Να μην αναφέρω ότι ενώ παραιτήθηκε απ' την ξαδέρφη μετά άλλαξε γνώμη και διεκδίκησε και πήρε το σύνολο του συμβολαίου του καθώς και τον τρόπο που έφυγε απ' την Λάρισα.
Ακόμα ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε στην συνέντευξη τύπου μετα το 3-3 του Ατρόμητου με την κούλα, ότι ασχολήθηκε με κάποιον δημοσιογράφο της ΑΕΚ για να του την "πει" με τρόπο που μόνο κάποιο παιδάκι θα έκανε.
Ελπίζω να μην τεθεί ποτέ στο μέλλον-επειδή είναι νέος και Ελληνας-θέμα ερχομού του στον ΠΑΟΚ....
Δεν συμφωνουμε αλλα δεν βαριεσαι μακαρι οι διαφωνιες μας να ηταν μονο για τον δωνη.
- ΑποστόληςΑ
Πιθανή σύνθεση, με βάση τις πληροφορίες των δημοσιογράφων:
Χαλκιάς
Σνάουτσνερ - Κοντρέρας - Μαλεζάς - Λίνο
Βιτόλο - Γκαρσία - Σορλέν
Βιερι - Κριτιάνο (Μουσλι) - Εντίνιο
Χαλκιάς
Σνάουτσνερ - Κοντρέρας - Μαλεζάς - Λίνο
Βιτόλο - Γκαρσία - Σορλέν
Βιερι - Κριτιάνο (Μουσλι) - Εντίνιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 28 Ιαν 2010, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τακτικα ο γαλλος ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας ακολουθει κατα γραμμα τις εντολες του πως να μην του εχει αδυναμια αλωστε πρεπει να παρει παιχνιδια για να βρει ρυθμο θα τον χρειαστουμε πολυ στη συνεχεια ξερει ο <<μηχανικος>> τι κανει ρε.
Orwell έγραψε:Κάποιον που όσες φορές τον έχω δει σε συνεντεύξεις,διαρκώς εκθειάζει τις προπονητικές του ικανότητες και την διαστημική μπάλα που παίζει η ομάδα του μόνο έτσι θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω...
+35
Είναι υπερόπτης επειδή έπαιξε και Αγγλία και αυτοπροβάλλεται συνέχεια. Καθόλου ταπεινός και στην πρώτη ευκαιρία σκίζει τους παίκτες του και όχι τον εαυτό του. Λες και είναι ο μόνος που έπαιξε εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Λούσιο Φιλομένο και Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας. Αντιθέτως, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Εντίνιο, μετά την άδεια που εξασφάλισε για να φέρει τα προσωπικά του είδη από την Πορτογαλία.
Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με την 11άδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βλάνταν Ιβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε δύο σχήματα, ένα 4-2-3-1 με τον Κριστιάνο στο ρόλο του Σέρβου, πίσω από τον Εντίνιο και ένα 4-4-2 με τον Μουσλίμοβιτς δίπλα στον Πορτογάλο.
Το μεσημέρι, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο.
Να σημειωθεί ότι η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί επίσης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και συγκεκριμένα στις 10:30.
Την Παρασκευή η βράβευση του Ιβιτς
Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «...η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-10, Βλάνταν Ιβιτς, θα γίνει την Παρασκευή 29/1 και ώρα 15.00, στο ΠΑΟΚ Megastore».
Γόλδει
Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με την 11άδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βλάνταν Ιβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε δύο σχήματα, ένα 4-2-3-1 με τον Κριστιάνο στο ρόλο του Σέρβου, πίσω από τον Εντίνιο και ένα 4-4-2 με τον Μουσλίμοβιτς δίπλα στον Πορτογάλο.
Το μεσημέρι, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο.
Να σημειωθεί ότι η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί επίσης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και συγκεκριμένα στις 10:30.
Την Παρασκευή η βράβευση του Ιβιτς
Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «...η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-10, Βλάνταν Ιβιτς, θα γίνει την Παρασκευή 29/1 και ώρα 15.00, στο ΠΑΟΚ Megastore».
Γόλδει
Πολύ σημαντικό παιχνίδι (και επικίνδυνο). Πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστεί η ομάδα τη μεγάλη νίκη επί του γαύρου. Θέλει προσοχή και όχι χαλάρωση. Στόχος το 11χ3