Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από zoomgr »

nikos55 έγραψε: Χρειαζομαστε και αλλες τετοιες φωνες να ακουγονται στην αθηνα, με πυγμη αλλα και επιπεδο και γνωση του αθληματος. Σε αυτον τον τομεα υστερουμε.
Φυσικά και υστερούμε... είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑοκτσοδημοσιογράφος που προέβλεψε ότι ο Garcia δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ...
αφού είναι αργός, δεν πατάει περιοχή κτλ κτλ... και πάιρνει και πολλά λεφτά με τα οποία θα είχαμε καλύτερο παίκτη, και θα περίσσευαν και για άλλη μεταγραφή!! ( τι να λέμε τώρα...)
είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε...!!!
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Kalispera aderfia.
Prwti fora pou grafw, alla to forum to diavazw edw kai polu kairo.
Aformi loipon o Kolkas.
Emena proswpika mou tin spaei polu auto to atomo.
Einai i blaxomagia kai i stravostomia tou pou mou tin deinoun.
Kai kala eimai o magkas o PAOKtsis, les kai oloi oi PAOKtsides prepei na eimaste kai laxanagorites.
Klasiki ataka tou stin ekpompi tou: "Xamilwse to radio re tsompani"!!!!!
Periptwsi mpoulakou dld pou poulaei mouri sta sigoura.

:opaokara:
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Ωραιος ο Κολκας,οσοι ζουν Σαλονικη δε ξερω για ποιο λογο δεν τον πολυγουσταρουν αλλα για εμας τους ''αθηνοθρεμμενους'' ειναι κυριολεκτικα οαση ( και στον αρρενα89,2 και στην εξεδρα) μιας και η πλυση εγκεφαλου που μας γινεται με τον ΠΟΚ ( εκλασε ο τζιολης στην προπονηση, ο ντιογκο εβαλε 25 γκολ στο οικογενειακο διπλο, ο τζιμπουρ πλακωσε τον γυμναστη κτλ κτλ κτλ).Δε ξερω αν πουλαει παραγοντιλικη οπως λεν καποιοι φιλοι πιο πανω στις εκπομπες του ( δεν τον εχω ακουσει , δεν το ξερω) αλλα για εδω κατω ευτυχως που υπαρχει και αυτος μιας και Τζορμπατζογλου ειναι σχετικα σοφτ με τους πρασινοκιτρινοκοκκινους δημοσιογραφισκους που του πουλανε τρελα ( λεω για το νοβασπορφμ).Τελος ο Κολκας ειναι και ο λογος που στην ''Εξεδρα'' δεν εχουμε την αντιμετωπιση που εχουμε απο γκολ και σπορτ ντει και μιλαω για δισελιδο το πολυ εκτος απο μεγαλες νικες που ξαφινκα μας θυμουνται ολοι.
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Λείπει ο σεβασμός στο ταλέντο...

Αφήνοντας πίσω τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Καραϊσκάκη και αφού δηλώσω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την στάση και την επιχειρηματολογία των οπαδών της ομάδας μας στο προηγούμενο κείμενο, λέω να ασχοληθώ με κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά τώρα φαίνεται πως πρέπει να πιάσουμε και αυτό το θέμα.

Με απασχολεί ιδιαίτερα, το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας, στον Άντρε Βιεϊρίνια.

Θεωρώ πως ο Άντρε, είναι ότι ποιοτικότερο υπάρχει στην ηλικία του στο πρωτάθλημά μας και βέβαια, απόντος Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο πιο αποτελεσματικός ακραίος μεσοεπιθετικός του πρωταθλήματος.

Γρήγορος, κοντρολαρισμένος, με αξιοζήλευτη τελική προσπάθεια συνήθως, δυνατός στις μονομαχίες, αλτικός και τακτικώς σωστός, είναι με διαφορά η πιο μεγάλη κίνηση της εποχής Ζαγοράκη – Βρύζα – Σάντος στον ΠΑΟΚ.

Με τετραετές κλειστό συμβόλαιο που θα τρέξει από το καλοκαίρι που έρχεται, δηλαδή παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014, είναι σίγουρα το ισχυρότερο εμπορικά χαρτί στο ρόστερ της ομάδας. Και εννοείται αγωνιστικά, μαζί με τον Βιτόλο οι παίκτες με τη μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Παρατηρώντας λοιπόν την συμπεριφορά που τυγχάνει η εξυπνότερη επένδυση του ΠΑΟΚ, διακρίνω πως σιγά – σιγά πρέπει να αρχίζουμε να αγριεύουμε, γιατί δεν νομίζω να είναι τυχαία αυτή.

Ο Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός. Για να γίνω κατανοητός, ακόμη και σε παιχνίδια που ήταν μέτριος, όπως αυτό με τη Λειβαδιά, είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ.

Στο Καραϊσκάκη για την ακρίβεια, που και εκεί δεν έκανε όργια, είχε συμμετοχή στην ενέργεια του γκολ, αφού αυτός έδωσε την πάσα στον χώρο στον Ίβιτς για να ξεδιπλωθεί η αντεπίθεση, είχε δοκάρι και είχε ενέργεια που κατέληξε στη τελική πάσα που έδωσε στον Εντίνιο, με τον συμπατριώτη του να αστοχεί.

Πέρυσι, όταν τον τραυμάτισε ο συμπαίκτης του σήμερα Βιτόλο, δεν αποβλήθηκε αλλά έμεινε μέσα στο παιχνίδι σα να μη τρέχει τίποτα.

Φέτος, σε πολλά παιχνίδια δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα που έμειναν ατιμώρητα, όμως τελευταίες δύο αγωνιστικές, η κατάσταση τείνει να ξεφύγει, σε βαθμό τέτοιο που να ξενερώνει και ο ίδιος ο παίκτης.

Θα ξεκινήσω από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, εκεί όπου ο Ρουμπάκης κάπου στο 20΄τον χάνει και για να προλάβει τα χειρότερα, σηκώνει τον αγκώνα του και τον κατεβάζει στα μούτρα του Βιεϊρίνια. Ο διαιτητής Τριτσώνης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, βγάζει μία κίτρινη και τελειώνει την φάση. Ο Βιεϊρίνια ανεπηρέαστος συνεχίζει και πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, κλειδώνοντας το διπλό.

Φτάνουμε στον αγώνα της Τρίπολης, εκεί όπου ο Μιχάλης Ντάκος μαζί με έναν τύπο από την εξωτική Λάρισα ονόματι Γκάγκα – βοηθός του – επιλέγουν στη φάση του 21΄όπου ο Μπαστία κλοτσάει και πατάει τρεις φορές τον Βιεϊρίνια, να αποβάλουν – δικαιολογημένα μόνο τον παίκτη του ΠΑΟΚ και να διατηρήσουν – ως επιβράβευση της ενέργειάς του, τον Αργεντινό της Τρίπολης που έβγαλε κανονικά το παιχνίδι.

Ήταν σαν ένα μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο νεαρός άσος.

Το μήνυμα, το έλαβε μια χαρά ο Ραούλ Μπράβο μία αγωνιστική μετά, εκεί όπου ο Δαλούκας είχε τον ρόλο του προστάτη των αντιπάλων του Βιεϊρίνια.

Ο Ισπανός, ξεκινάει το παιχνίδι με μία θεαματικά αγκωνιά στα μούτρα του Βιεϊρίνια και το τελειώνει με ένα εντυπωσιακό τάκλιν με τα δύο πόδια που θα μπορούσε να του κόψει τη μπάλα.

Σε κανένα από τα δύο μαρκαρίσματα δεν πήρε κάρτα, κάτι που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Εγώ ζω τον Βιεϊρίνια από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και διακρίνω το ξενέρωμα από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, μέσω του Σάντος, προσπαθεί να πείσει τον παίκτη πως πρέπει να μάθει να ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές και να παίζει σύμφωνα με αυτά που μπορεί και επιβάλλει το πλάνο.

Ο Σάντος, τον γκάζωσε άσχημα όταν αποβλήθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης, τον γκαζώνει γενικά στις προπονήσεις και οι απαιτήσεις που έχει από αυτόν είναι τεράστιες.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως οι διαιτητές θα έπρεπε να προστατεύουν τέτοιους παίκτες, γιατί απλά δεν έχουμε πολλούς. Αν μαζέψουμε τις ενέργειες του Βιεϊρίνια μέσα στη σεζόν, θα βγάλουμε σίγουρα ένα δεκάλεπτο χάιλάιτς από τα πλέον εντυπωσιακά.

Σε ένα στείρο από ενέργειες πρωτάθλημα, το άλφα και το ωμέγα θα ήταν να προστατευτεί ο Βιεϊρίνια, ο Κάλβο, ο Σισέ, ο Γκαλέτι όταν επιστρέψει, ο Ρομάνο, ο Μαρσελίνιο, ο Μετίν, ο Ορούμα και κάποιοι ελάχιστοι που μπορεί να μου διέφυγαν.

Οι διαιτητές φέρουν ευθύνη για πολλά δεινά του πρωταθλήματος και ένα εξ αυτών είναι η έλλειψη προστασίας σε παίκτες που κάνουν διαφορά.

Ιδιαίτερα στον άσο του ΠΑΟΚ, λειτουργούν σα να έχουν δόλο…

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... το-ταλέντο
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

fonias4 ελληνικά...απαγορεύεται η ελληνοβαρβαρική...
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Η συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Ζήση Βρύζα, ανήκει στο παρελθόν και τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε είναι απλά και κατανοητά.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη χρημάτων, τα οποία θα εξοικονομήσει από την δημόσια διάθεση μετοχών που ανοίγει τη Δευτέρα και από αύριο μπορεί, αλλά για σιγουριά από Δευτέρα, την καλύτερη διαχείριση του υπάρχοντος μπάτζετ και κάποια χρήματα που έχουν υποσχεθεί στον Ζαγοράκη κάποιοι επιχειρηματίες που ήρθε σε επαφή.

Εγώ λέω πως αν δεν δω να μπαίνουν χρήματα από επιχειρηματίες – το ίδιο λέει και ο Ζαγοράκης – δεν πιστεύω τίποτα, άρα το μόνο που μας μένει είμαστε… εμείς.

Και εμείς είμαστε αυτοί που θα σπρώξουμε τον ΠΑΟΚ πιο ψηλά. Που θα πείσουμε τον Σάντος να μείνει γιατί υπάρχει προοπτική πρωταθλήματος – κατάκτησης – στην επόμενη τριετία.

Που θα φέρουμε στην ομάδα αυτούς που θέλει η διοίκηση και όχι αυτούς που καταλήγει η διοίκηση συνυπολογίζοντας τριανταπέντε διαφορετικές παραμέτρους.

Το έργο είναι απλό και δεν χρειάζεται να το αναλύουμε ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη την πίστη του κόσμου του και στο τάιμινγκ που βρισκόμαστε πιστεύω πως την έχει.

Ένα προσωπικό βίωμα για τον Τύπο και τον ΠΑΟΚ

Πολλές φορές υπάρχουν πράγματα στο μυαλό μου που θέλω να τα εξωτερικεύσω, αλλά αδυνατώ να το κάνω, γνωρίζοντας τις συνέπειες των πράξεών μου.

Πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ, αλλά την επαγγελματική μου καθημερινότητα η οποία λόγω του χαρακτήρα μου – προβληματικό παιδί γαρ – έχει αρκετές διακυμάνσεις.

Αυτή τη φορά όμως με τρώει, δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με την προσέγγιση των μέσων ενημέρωσης στον ΠΑΟΚ. Είναι η εποχή που καθυστερημένα μερίδα του πανελλαδικού τύπου διαπίστωσε πως ο ΠΑΟΚ κάνει εμπορικό γκελ.

Όταν άφησα την SportDay για να πάω στην ΕΞΕΔΡΑ, πολλοί ήταν αυτοί που μου έλεγαν πως είμαι χαζός. Πως ρισκάρω και θα έχω πρόβλημα.

Το ρίσκο όταν αλλάζεις δουλειά, είναι δεδομένο αλλά τι να κάνω το έχω στο αίμα μου.

Μετά το Μέτροσπορτ, την Αθλητική, τα Σπορ, τρία – τέσσερα ραδιόφωνα και καμιά δεκαριά περιοδικά, είπα να κάνω άλλο ένα βήμα.

Λογική δεν υπήρχε σε αυτό, αφού ούτε και η χρηματική διαφορά της συμφωνίας ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε την απόφασή μου.

Ο λόγος που επέλεξα την ΕΞΕΔΡΑ ήταν ο διευθυντής της, ο Βασίλης Σαμπράκος, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην SportDay και γνώριζα τις δυνατότητές του.

Παραδοσιακά ήμουν αντίθετος με τις παρωχημένες λογικές των διευθυντών μου. Ο Σαμπράκος, ήταν άνθρωπος της γενιάς μου, που όταν είχε να σου πει κάτι θα στο έλεγε και που σε αντιμετώπιζε – ζει σαν στέλεχος και όχι σαν υπάλληλο.

Που δεν θα κάνει μίτινγκ για να σου τα πρήξει και να σου θυμίσει πως είναι διευθυντής, αλλά και θα σε αξιολογήσει με τα δικά του στάτους και όχι μέσα από αυτά που έχουν επιβληθεί εδώ και δεκαετίες από μυαλά που δεν αγγίζουν το σήμερα.

Ο Σαμπράκος με έψησε εύκολα, αφού δέκα λεπτά πριν πάω στο ραντεβού ήμουν σίγουρος πως θα πω όχι και δέκα λεπτά μετά μιλούσαμε για οτιδήποτε άλλο, πλην της δουλειάς.

Από τους διευθυντές που είχα μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν ο σαφώς πιο «ποδοσφαιρικός» και σε μία εποχή που ο Ζαγοράκης είχε μπει στον ΠΑΟΚ, χρειαζόμουν έναν άνθρωπο που νιώθει από ποδόσφαιρο.

Ο Σαμπράκος πόνταρε σε εμένα, εγώ σε αυτόν, γιατί πίστεψα πως ο ΠΑΟΚ – και εγώ – θα βγούμε ωφελημένοι από αυτή τη συνεργασία.

Τελικά η ΕΞΕΔΡΑ στήριξε τον ΠΑΟΚ όσο καμία άλλη εφημερίδα Πανελλαδικής εμβέλειας στην ιστορία του αθλητικού Τύπου και το έκανε όχι γιατί αισθάνθηκε κανείς κάποια υποχρέωση απέναντί μου, αλλά επειδή υπήρχε αντικείμενο και βέβαια αντίκρισμα. Ο ΠΑΟΚτσής την αγόρασε, την στήριξε και συνεχίζει να την στηρίζει.

Μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ οι πωλήσεις της ήταν εξαιρετικές, σε βαθμό τέτοιο που αν ήμουν σοβαρός επαγγελματίας – είμαι εντελώς ασόβαρος, σχεδόν χαβαλές – να ζητούσα αύξηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες και άλλες εφημερίδες και άλλοι σχολιογράφοι άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρει ως μοντέλο διοίκησης, ως ομάδα, ως κοινό.

Άρχισαν να δίνουν μεγαλύτερη βάση στον ΠΑΟΚ, μοιράστηκαν περισσότερα σχόλια και γενικά βγάζουν ένα πολύ πιο φιλο – ΠΑΟΚτσήδικο προφίλ.

Άλλοι, παίζουν ΠΑΟΚ, αλλά γράφοντας ερειστικά αρνητικά και χωρίς επιχειρηματολογία, μόνο και μόνο για να τραβήξουν το διψασμένο και υπερπροστατευτικό κοινό της ομάδας.

Η διαφορά είναι απλή μεταξύ της εφημερίδας μου και των υπολοίπων. Σε εμένα, υπήρξε εμπιστοσύνη, με άφησαν να ελέγξω εγώ την κατάσταση το πώς θα παιχτεί ο ΠΑΟΚ και είδαν τα αποτελέσματα. Γιατί εγώ μπορώ να αντιληφθώ την ιδιομορφία που έχουμε ως ομάδα. Οι εκτός ομάδας, απλά δεν μπορούνε.

Βλέποντας τα σχόλια οπαδών άλλων ομάδων στο μπλογκ μου, καταλαβαίνω πως εγκεφαλικά έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τον μέσο όρο.

Η εικόνα του μαμελούκου ΠΑΟΚτσή, περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα. Για την ακρίβεια οι μαμελούκοι είναι λίγοι και οι καταρτισμένοι πολύ περισσότεροι.

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται με τη μαγκιά του. Μία εφημερίδα το κατάλαβε νωρίς, οι άλλες στη συνέχεια. Και αναφέρομαι πάντοτε στα Πανελλαδικά έντυπα.

Στα τοπικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πανταζή, ούτε την γενικότερη πολιτική του. Θα ανοίξω τα Σπορ του Βορρά λόγω του σεβασμού που τρέφω στον διευθυντή του και μέχρι εκεί. Για τον άλλο… βοήθα Παναγιά μου.

Αυτό το προσωπικό μου βίωμα, το μοιράζομαι μαζί σας, όχι τόσο για να αβαντάρω την ΕΞΕΔΡΑ, παρότι το κάνω, αλλά γιατί θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να λογίζεται εμπορικός μόνο επειδή κέρδισε στο Καραϊσκάκη, αλλά επειδή η δυναμική του εμφανίζεται και σε άλλα σημεία πλην της Τούμπας.

Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που επιτέθηκαν στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τελευταία, χωρίς να γνωρίζουν τον αγώνα που έχουν κάνει και βέβαια δεν το αναφέρω μόνο για εμένα, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Γράφονται διάφορα για κλίκες, ανθρώπους που προσπαθούν να ελέγξουν την πληροφόρηση, που στήνουν θέματα και τα συναφή.

Αυτά λέγονται από ανθρώπους που ή βρίσκονται πολύ μακριά για να ξέρουν ή δεν είναι ΠΑΟΚ για να ξέρουν πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ ή είναι ανταγωνιστές αδύναμοι και πολύ χειρότεροι ρεπόρτερ.

Απο:http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/67487-%CE%B7-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BC%CE%B1
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Oλα τα (ακριβως) παραπανω πιστευω δειχνουν γιατι γουσταρω απιστευτα αυτο το τυπακι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

‹ Σταύρος Κόλκας
Η… δουλεμένη φάση του… killer Παπάζογλου

Είναι αλήθεια πως την ώρα του αγώνα και σχετικά νωρίς μάλιστα, καταλάβαινα πως δεν θα πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν κακοί σχεδόν σε όλους τους τομείς, δεν είχαμε συνοχή και πάνω απ όλα, είχαμε απέναντί μας μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και καλά διαβασμένη σε αυτό το παιχνίδι.

Με αρκετά μεγάλη πίεση στη πρώτη μπάλα, ο Δώνης ρίσκαρε και δικαιώθηκε για τον τρόπο που έστησε την ομάδα του ψηλά, κοντά στην περιοχή του Χαλκιά. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο, εμείς με την είσοδο του Μουσλίμοβιτς στο δεύτερο πήραμε τα μέτρα που δεν μπορούσε να μας δώσει ούτε ο Κριστιάνο που απέτυχε ως αντί – Ίβιτς, ούτε ο Εντίνιο που δεν ενόχλησε το αντίπαλο κέντρο άμυνας. Κερδίσαμε γιατί η Τούμπα είχε θετική αύρα. Απλό είναι το έργο.

Αν υπήρχε μουρμούρα και ανάθεμα, δεν θα γινόταν τίποτα, δείγμα του ότι η συσπείρωσή μας πρέπει να υπάρχει πάντοτε και να μην βάλλεται για λόγους που δεν θα έπρεπε. Επίσης, διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό για όγδοο επίσημο παιχνίδι, πήραμε την έκτη συνεχόμενη νίκη και όσο σκέφτομαι πως αν είχαμε κερδίσει στη Καβάλα οι σερί νίκες θα ήταν οκτώ, είναι κάτι που με τρελαίνει. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σε δύο παίκτες. Πρώτα απ όλα, στον Άντρε Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν αυτός που το πίστεψε περισσότερο.

Ήταν αυτός που ως δεξί μπακ που έπαιζε στο τέλος, κατάφερε να κλέψει τη μπάλα και να δημιουργήσει συνθήκες πανικού στην άμυνα του Ατρομήτου και να μπει το γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Παπάζογλου κατάφερε να σκοράρει απλά επειδή περνούσε από εκεί, όμως αυτό που έκανε ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ ένα τρίποντο που όχι μόνο είναι πολύτιμο, αλλά διατηρεί την ομάδα του σε τροχιά ανόδου παρά την κακή της εμφάνιση.

Επί της ουσίας, πρέπει να ευχαριστήσω δημοσίως τον Θανάση Παπάζογλου, που αύριο θα ξαπλώσω στο κρεβάτι μου, παρακολουθώντας χωρίς κανένα ιδιαίτερο άγχος το παιχνίδια της Λίγκας. Θα ξεκινήσω από τις 14.30 βλέποντας τον αγώνα στα Πηγάδια και την προσπάθεια της Ξάνθης και του Άρη να πάρουν το παιχνίδι, θα συνεχίσω με αυτό της Νέας Σμύρνης, περιμένοντας μήπως και γκελάρει ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια, θα απολαύσω το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αναμένοντας ένα νέο σόου Σκόκο που θα μου δώσει το δικαίωμα να ονειρεύομαι. Θα είναι μία τέλεια Κυριακή για όλους μας, άρα Θανασάκη μου, να σαι καλά αδερφέ.

ΥΓ Εύχομαι περαστικά σε όσους έχουν ταχυκαρδίες μετά την … δουλεμένη στη προπόνηση συνεργασία των Μουσλίμοβιτς – Παπάζογλου και τον πανηγυρισμό του τελευταίου στα κάγκελα της θύρας 4.

http://www.gazzetta.gr/

xaxaxaxaxa ωραίος ρε.. η τελευταία ατάκα μένει!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

διαβασα με προσοχη το αρθρο του μαν και μου δημιουργηθηκε η εξης απορια..

βρε Σταυρο, αυριο δηλαδη ολη μερα σουπερλιγκα θα βλεπεις;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτό έκανε όπως λέει στο φέις..
Κι αυτό έκανα κι εγώ..
Από τις 2μιση μέχρι τις 9!!

Καήκαμε λέμεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

αν οντως εφυγε απ το λιμπερο,γουσταρω να τον ακουω 12-2 το βραδυ στο 103fm......
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλύτερα είναι να μπει μεσημέρι.Βράδυ είναι τα παιδιά 11-1.Τζαμάλ,Τρέγιας και Παγκαλίδης κάνουνε καλή εκπομπή για τον ΠΑΟΚ.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ο κολκας στο εξτρα σπορτ πηγε
το ειπανε τωρα οι ultras
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Τον απέκλεισε μία διαρροή

Όταν βάζεις τα χέρια σου και βγάζεις τα μάτια σου, δεν είσαι παρά άξιος της μοίρας σου.

Το θέμα είναι πως ο κόσμος γεύτηκε μία ταπεινωτική ήττα και αναφέρομαι στον κόσμο ο οποίος δεν ευθύνεται για αυτή καθόλου.

Απέφυγα να πω το οτιδήποτε για την συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια παραμονές του αγώνα, γνωρίζοντας πως το θέμα δεν ήταν τόσο έντονο όσο προέκυψε σε μερίδα του Τύπου, όμως δεν παύει να συνδυάζεται με το ντόρτι των Ιωαννίνων.

Όπως και φοβούμενος το ότι ο τρόπος που βγήκε θα επηρεάσει την ομάδα.

Όπερ και εγένετο.

Ψυχολόγος δεν είμαι για να ξέρω το κατά πόσο ο καθένας ξεχωριστά επηρεάστηκε από τα όσα διαδραματίστηκαν. Αυτό που επηρεάστηκε σίγουρα ήταν η ομαδική λειτουργία και εξηγώ τι εννοώ.

Τα επίπεδα συνοχής της ομάδας, μετά από μία πολύ δύσκολη καμπή στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Μετά όμως τη διαρροή της ομιλίας των παικτών, κάπου το πράγμα ξέφυγε. Κάπου η εμπιστοσύνη των μελών του γκρουπ, μεταξύ τους κλονίστηκε.

Είναι άσχημο πράγμα, εκεί που θεωρείς πως υπάρχουν στεγανά, να καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο είναι μύθος.

Ξαφνικά, οι παίκτες βγήκαν λάθος, ο κόσμος – όλοι μας – ξενέρωσε με αυτό που έκαναν και υπήρξε μεταξύ τους ενόχληση.

Μέχρι να καταλάβουν αν η διαρροή έγινε από παίκτη ή όχι, το παιχνίδι παίχτηκε και η εικόνα της ομάδας έδειξε επηρεασμένη από το γεγονός.

Τι να βγεις να πεις για την εικόνα της ομάδας και τι τεχνική ανάλυση να κάνεις.

Το λάθος του Σάντος, είναι πως σκέφτηκε το παιχνίδι ποδοσφαιρικά, αλλά στην ουσία έπρεπε να βάλει μία ενδεκάδα που να αντέχει στο ξύλο. Όλα τα άλλα, είναι για γέλια.

Η συμπεριφορά του Κουτσιανικούλη, σηκώνει βαρύ πρόστιμο και δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω περαιτέρω. Είναι αποτέλεσμα του «γιατί δεν παίζει ο μικρός».

Για το τι μέλλει γενέσθαι, ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει, γνωρίσαμε μία ταπεινωτική ήττα σε ένα αδικαιολόγητα εχθρικό περιβάλλον. Πήραμε αυτό που αξίζαμε βάσει της αγαθοσύνης μας και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Εννοείται πως χρεώνω σε μεγάλο ποσοστό τον αποκλεισμό, στα όσα έγιναν μία μέρα πριν. Ακολουθεί η κακή απόδοση, το λανθασμένο στήσιμο, ο τραγικός αγωνιστικός χώρος. Όταν το βασικό σου ατού, είναι η ομαδική σου λειτουργία και η συνοχή της ομάδας βάλλεται από μία ρουφιανιά, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Το μοναδικό ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο ρουφιάνος δεν είναι παίκτης και δεν είναι ούτε μέλος της ομάδας. Το ότι έχει μία σχέση με αυτή, νομίζω πως είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.

Επίσης, θα ήθελα να πω σε αυτούς που χρεώνουν τον Κονσεϊσάο για το σκηνικό των αποδυτηρίων, πως πέφτουν – για ακόμη μία φορά – θύματα της ίδιας πηγής, η οποία τους έχει εκθέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο Κονσεϊσάο, ο Βρύζας και παλαιότερα ο Ζαγοράκης, μια χαρά εξήγηση τους είχαν κάνει από την αρχή της σεζόν μέχρι και πρόσφατα.

Όπως μου είπε και το φιλαράκι μου, ο Πάρις Ανδράλας μετά το τέλος του αγώνα «καλά, εμείς από τον Γούμενο πήραμε όλα τα λεφτά, αυτοί από τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα ανησυχούν»;

ΥΓ Τα Γιάννενα θύμιζαν πεδίο μάχης και αυτό γιατί η Πολιτεία θέλει να επιβάλει φασιστικές τακτικές και να κοροϊδεύει τον κόσμο. Όπου φασισμός και η ελληνική αστυνομία, η οποία βρίσκει τη χαρά της με κάτι τέτοια.

Σε ένα γήπεδο που είχε χώρο να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο ακόμη, δεν άφησαν ανθρώπους που ταξίδεψαν 250 χλμ να μπούνε μέσα στο γήπεδο, επειδή λέει αυτή είναι η εντολή. Την ίδια στιγμή, ο Βούγιας διαβεβαίωνε πως θα μπει ο κόσμος, τα ίδια έλεγαν και οι αστυνομικοί στον κόσμο που ήταν απ έξω.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και κάποιος πρέπει να τους μαζέψει.

ΥΓ Σύντομα αναμένεται να προχωρήσω σε ανακοινώσεις από το μπλογκ.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... E%BF%CE%AE
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

κόλκας έγραψε:Το μοναδικό ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο ρουφιάνος δεν είναι παίκτης και δεν είναι ούτε μέλος της ομάδας. Το ότι έχει μία σχέση με αυτή, νομίζω πως είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.
Πέστε μια φορά ονόματα μωρέ...
Αν δεν είναι μέλος της ομάδας γιατί ξέρει τι γίνεται στα αποδυτήρια?
Και στην τελική αφού ξέρουμε ποιος είναι, του πήραμε το κεφάλι ή ακόμα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”