Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γκας εκτιθεσαι...
Συμφωνα με την εγκυρη πηγη μου,που μου εδωσε το 2πλο στο τηγανι,μου λεει οτι το ματς με τον Ατρομητο ειναι ΟVER.
Αυτο σημαινει οτι θα μπουν 3 ή παραπανω γκολ.
Ο ΠΑΟΚ εχει να φαει γκολ απο περσι,οποτε τα συμπερασματα για το σκορ δικα σας...
Πρωτα απ ολα για να δεχτει γκολ η ομαδα θα πρεπει α) να παρουν αγχολυτικο οι αντιπαλοι β) να εχει "κενο μνημης" ο Ηλιας για το που αγωνιζοταν περσι..Κατα τα αλλα , 1 γκολακι θα το βαλουμε..!!
Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη και στους παιχτες οτι θα κανουν το καλυτερο . Το ματς αυτο δεν ειναι ενα ακομη αλλα ( προσωπικη αποψη) αποτελει την αρχη μιας προσπαθειας με σκοπο την κεφαλαιοποιηση της νικης επι του γαυρου.
Αν σκεφτουμε οτι περασαμε αλωβητοι απο το τηγανι και εχουμε μεσα και κουλα και βαζελο , αυτοματως αποκτουμε ενα συγκριτικο πλεονεκτημα.
Τωρα τα ματς με τις υποδεεστερες ομαδες αποκτουν ακομα μεγαλυτερη σημασια και η κατακτηση της νικης κρινεται εξοχως απαραιτητη.
Υ.Γ. Πειτε με αγνωμονα , πειτε με οτι θελετε αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να γινει και τετοιος ντορος για τον Αναστασακο και τιμες και ανθοδεσμες κλπ.
Στο κατω-κατω της γραφης τιμη του ηταν που επαιξε στον ΠΑΟΚ , αν αναλογιστει κανεις που επαιζε παλιοτερα.
Ωραια , ηρθε , προσεφερε , εφυγε, τον ευχαριστουμε αλλα εως εκει.Μετα το παιχνιδι ας του δωσουμε και ανθοδεσμη , ας του δωσουμε και μπουγατσα , ας τον παμε να του κανουμε και το τραπεζι.
Ενταξει , δεν περασε και ο Ντελ Πιερο απο την ομαδα μας.
shark4 έγραψε: δεν νομιζω οτι πρεπει να γινει και τετοιος ντορος για τον Αναστασακο και τιμες και ανθοδεσμες κλπ.
Δε νομίζω να είναι υπερβολή μία ανθοδέσμη. Άλλωσε δεν του κάνουμε και ανδριάντα. Ένα μπουκέτο (λουλούδια ρε εννοώ) δεν είναι άσχημο για να ευχαριστήσεις ένα παίκτη. Εμάς μας ξεχωρίζει το ότι αναγνωρίζουμε και για αυτό μας αγαπάνε όταν φεύγουν.
Anyway μία σκέψη είπα.